|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
4.11.2010 21:25:37   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

a si kaj meriš pritisk doma? Pri meni je pri zdravniku zmeraj previsok, doma pa je ok.

no če grešv rim...srečno...bo še en novemberček na rok pokukal na svet user posted image

doma sem si ga merila, pa je aparat ene 10 dni nazaj crkniluser posted image , ravno pravi čas, a ne...

pritisk pa imam visok, ker me je bolela glava in se mi je zdelo, da bo nekaj takega....najprej je bil 150/85 potem po pregledu 165/90, potem čez cca 10 min pa spet 150/80, tako da so me do jutri spustile domov....ponavadi če imam povišanega zaradi dr. je okoli 140....nikoli več....

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
4.11.2010 21:35:48   
kapesanta
Renesme - jah res najboljš da greš rodit user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
4.11.2010 21:56:42   
Renesme**
no povem še eno dobro od danes...sem čakala v čakalnici
še 2 uri  po CTGju...2 stola stran je sedela še ena nosečka...no potem pridem pa od G ven me pa ta ista nosečka prepozna- je pa sošolka iz OŠ...2 uri sva sedeli 2 stola narazen, vsaka zatopljena v svojo revijo, ko bi lahko na veliko čvekaliuser posted image ...ona je že čez rok, sem ji rekla, da lahko jutri v P nadaljujeva pogovoruser posted image user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
4.11.2010 23:14:33   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

no povem še eno dobro od danes...sem čakala v čakalnici
še 2 uri  po CTGju...2 stola stran je sedela še ena nosečka...no potem pridem pa od G ven me pa ta ista nosečka prepozna- je pa sošolka iz OŠ...2 uri sva sedeli 2 stola narazen, vsaka zatopljena v svojo revijo, ko bi lahko na veliko čvekaliuser posted image ...ona je že čez rok, sem ji rekla, da lahko jutri v P nadaljujeva pogovoruser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image rezervirajta si sobi....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4429
4.11.2010 23:16:45   
pajac
Renesme a greš v Lj rodit??? Me zanima, da vem če bo kaka od naših tam ko bom jaz pripotovala.. mogoče se s kako spoznamo.. samo moramo imeti "geslo" user posted image user posted image user posted image

Jaz sem prej šla do pekarne po kruh za zajtrk, pa me je ful začel trebuh bolet spodaj.. pa ne kot popadki, ampak tako da ni spustilo.. no zdaj je ok.. Bejbi pa ropota spodaj in mu moram postriči nohte takoj ko se rodi.. prav praska spodaj... user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
5.11.2010 3:59:10   
Renesme**
Pajac- ja grem v LJ, samo ne zdejleuser posted image

Ja no, mene je včeraj potem kar zvijalo, ko sem imela 4 popadke na 5 min me je kar mal stisnilo, ampak niso prav boleli, bolj so bili neprijetni...no potem pa 2 na 7 minut in eden na 4, pa spet na 7min....sem šla rajš kar spatuser posted image ...in potem vse mirno je bilouser posted image

Sem šla 1 uro nazaj na wc, zdej pa ne morem spat...ah ti živčki...no zdej se je pa še mali zbudil....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
5.11.2010 7:18:33   
november2010
uf renesme tole mi je pa znano.....
tudi moja noč je bila danes katastrofalna, zbujala sem se na 15 min, mali mi skoz pritiska na mehur in me non stop lulat.... pol pa še spat nisem mogla, zdaj zgledam nekako takole
user posted image

Današnji dan sem določila za počivanje!

Imam pa že od včeraj tako krvavo sluz - me je ginekologinja opozorila, da bom zaradi pregleda malo zakrvavela, kar tudi sem (takoj po pregledu - sveža kri), ta sluz pa zdaj ne vem - al je še kar posledica pregleda al je mogoče čepuser posted image user posted image A katera ve, kako to zgleda?

Upam, da danes katera odide v P, pa nam sporoči lepe novice... a ne renesme? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4432
5.11.2010 7:23:42   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Renesme a greš v Lj rodit??? Me zanima, da vem če bo kaka od naših tam ko bom jaz pripotovala.. mogoče se s kako spoznamo.. samo moramo imeti "geslo" user posted image user posted image user posted image

Jaz grem v LJ tud :) Nikol ne veš mogoče se pa res še vidimo :)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
5.11.2010 7:44:46   
pajac
user posted image user posted image Jutro! user posted image

No spali smo fajn.. če ne bi še bilo obiskov WCja bi bilo še lepše.. Bejbi se je usmilil mamice (ali prestrašil grožnej glede striženja nohtov) in lepo prespal noč...user posted image user posted image

November2010 lahko je eno in drugo, pa če je vozovnica za v Rim naj bo sprečna pot user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
5.11.2010 7:45:54   
pajac

Pajac- ja grem v LJ, samo ne zdejleuser posted image

Ja no, mene je včeraj potem kar zvijalo, ko sem imela 4 popadke na 5 min me je kar mal stisnilo, ampak niso prav boleli, bolj so bili neprijetni...no potem pa 2 na 7 minut in eden na 4, pa spet na 7min....sem šla rajš kar spatuser posted image ...in potem vse mirno je bilouser posted image

Sem šla 1 uro nazaj na wc, zdej pa ne morem spat...ah ti živčki...no zdej se je pa še mali zbudil....

upam, da nisi bila presenečena nad popadki user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4435
5.11.2010 7:47:14   
severnica77
Ooooo, vas je po moje že kar nekaj čisto pripravljenih, da počasi greste do P. Komaj čakam še kakšnega user posted image .
Držim pesti za vse!

Alup - super, da ste tako dolgo v enem! user posted image

Jaz pa sedaj malega odpeljem v vrtec potem pa šibam na pregled h G. Danes tako in tako ne bo nič posebnega, v ponedeljek pa CTG.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 5.11.2010 7:48:05 >

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
5.11.2010 8:42:24   
Soncchhek
dobro jutrooooooo

no...nobena ni šla rodit....user posted image .

jaz pa pol noči spala super,pol pa.....eh.....cela procedura obrnit se z L na Duser posted image .

pa lep dan punce!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
5.11.2010 8:51:03   
Renesme**
dobro jutro

komaj se spet rač prižgala...upam da se tole kmalu porihta...

jst imam dost...spet je vse mirnouser posted image  za povrh vsega sem pa še zaprtauser posted image ...tole je kr neki! kave se pa tako ne upam pit....

Danes se je pa tamala v vrtcu tako k meni stiskala in me lupčkala, da mi je šlo prav na jok, ko sem šla venuser posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
5.11.2010 9:03:29   
simonmojca
Jutro punce

kaj a nobena ni šla v rim user posted image

no če katera gre jii želim čim hitrejšo in prijetno pot user posted image .

Mi smo super spali do zdele, samo 2x obisk wc, edina težava ki je zadnje par dni je priprava na spanje user posted image . Ta pa traja in traja pa slabo mi je user posted image . Sem zdele že 3dni zaporedoma mislila da bom bruhala-pa jaz bruham samo če sem mrtvo pijana (pa še to se zgodi 1x na 5let mogoče).

No ja grem si zajtrk narest pa kavico skuhat

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4439
5.11.2010 9:10:11   
Majchi
Danes se je pa tamala v vrtcu tako k meni stiskala in me lupčkala, da mi je šlo prav na jok, ko sem šla venuser posted image

Men to tamala dela že skoraj 2 meseca. Odkar sem doma, čeprav ne ve, da sem doma. Ta prvič je tok kričala in jokala, da so jo trgali z mene in sva jokali obe. S tem, da že 3.leto hodi v vrtec in ni nikol prej jokala. Po mojem čutijo neko tesnobo zaradi prihajajočega dojenčka in delitve mamice še z nekom, pa jo pač tako izražajo. Ne vem...
Ah, saj zdej jo bo mal tvoj v vrtec vozil, ko boš ti v P user posted image .

Meni se je pa mali tud zelo spustil. Dejansko glavico čutim čisto v medenici, skoraj med nogami. Hodim ko raca.

Zdej grem pa pospravljat stanovanje, še prej pa te matične celice zrihtat, če ne bom na koncu brez paketa šla v P.

Neposredna povezava do sporočila: 4440
5.11.2010 9:15:33   
Majchi
Kje pa je ječi dons? Jo je košarka tok iz tira vrgla, da je šla kar rodituser posted image ?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
5.11.2010 9:28:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Kje pa je ječi dons? Jo je košarka tok iz tira vrgla, da je šla kar rodituser posted image ?

je zapila zmago in zdaj spi kot user posted image ziher...user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
5.11.2010 9:29:46   
pajac
Ugotavljam, da nobena na katero jaz pomislim, da manjka ni šla rodit.. tako da zdaj ne mislim več na vas...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
5.11.2010 9:32:17   
ječi12

na žalost ali srečno NE user posted image  ampak po pravic povedan me je kr mal zaskrbel če je moj dojenček tole prenesu ker je blo res noro...da ne povem da sm js košarkašica in moj tudi in k veš kako je na igrišču ti da še tolk več adrenalina in sm se pred prvim podaljškom kr tresla....ok pol pa valda še fantje na pivo,ker sm bla edina punca,pa smo šli spat šele okol 2h...dons mam pa malo doma,ker se nobenmu ni dal jo peljat v vrtec user posted image  tko da mam itak pestro,časa za počitek pa NE....

ampak popadkov ali vode pa ni :) tko da ni blo prehudo :)

js grem v LJ rodit....

sm pa učeri zvečer spila 2dcl kokakole ker so mi jo pač fantje v lokalu naročil,in mi je ponoč tok srce razbiju da mi je blo prou bed...sploh ne vem kako to,najbrž ker nism pila nč podobnega že ful časa...

renesme če greš srečno. za malo pa ne skrbi,najbrž res čutijo da prihajajo spremembe in jih je strah.ampak sj se loh že pomeniš z njo k je tko velika in ji poveš da jo boš mela itak vedno najrajši,samo da boš mela zdj najrajši dva.....user posted image

naša pa tole "tesnobo" pred pripravami za člana in to,kaže tko da naju maha...no mene zelooooo redko,ampak mojega pa kr prepogosto...in mi je tut ful hudo,ampak konc koncev mora moj strogo nastopit ker js sm že in je ok. to je pač dejstvo da se ne tepe in ni milosti,kazen je pa pika....potem po kazni pa pogovor.moj je pa premehek in učasih samo reče da ga boli....upam da mine,oz da bosta porihtala ker drugače je res srček in je res zlata.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
5.11.2010 9:33:14   
ječi12

je zapila zmago in zdaj spi kot user posted image ziher...user posted image user posted image

ja I wish user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
5.11.2010 9:36:42   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

ja I wish user posted image

user posted image user posted image user posted image vsaj lepe želje so bile.... user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
5.11.2010 9:37:49   
pajac
simonmojca a samo ko greš spat ti je slabo?? Hecno?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
5.11.2010 9:48:25   
simonmojca

simonmojca a samo ko greš spat ti je slabo?? Hecno?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaa user posted image user posted image , zvečer se začne in potem čimdlje vstrajam pokonc, da sem čimbolj zmatrana - pa vseeno ne pomaga user posted image user posted image . Se tolažim, da bo vsega konec čez kakšen teden-upam, da se stanje umiri potem user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
5.11.2010 9:54:17   
Majchi
Jaz bom tud v LJ rodila.

Sem pa pri prvem porodu (ko sem bila majčica) eno drugo majčico šele v P spoznala. Je rodila en dan pred mano in ker smo se velik dobivale in imele cifre ena od druge, sem ji kar iz porodne sms napisala, naj mi plac v sobi čuva.
Sem potem dejansko sestro vprašala, če grem lahko k njej v sobo, ampak ni blo več placa.
In potem sva se dobile na hodniku, se spoznale, mal poklepetale, pogledale najine punčke in šibale nazaj počivat. Luštnuser posted image . Aja, pa čokoladice sva si nosileuser posted image . Babe zmešane...user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
5.11.2010 9:55:33   
Majchi
Zdaj me pa že nehajte motit, da grem lahko že enkrat pospravljatuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?