Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 4.11.2010 21:25:37
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne a si kaj meriš pritisk doma? Pri meni je pri zdravniku zmeraj previsok, doma pa je ok. no če grešv rim...srečno...bo še en novemberček na rok pokukal na svet doma sem si ga merila, pa je aparat ene 10 dni nazaj crknil , ravno pravi čas, a ne... pritisk pa imam visok, ker me je bolela glava in se mi je zdelo, da bo nekaj takega....najprej je bil 150/85 potem po pregledu 165/90, potem čez cca 10 min pa spet 150/80, tako da so me do jutri spustile domov....ponavadi če imam povišanega zaradi dr. je okoli 140....nikoli več....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 4.11.2010 21:35:48
|
|
|
|
kapesanta
|
Renesme - jah res najboljš da greš rodit
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 4.11.2010 21:56:42
|
|
|
|
Renesme**
|
no povem še eno dobro od danes...sem čakala v čakalnici še 2 uri po CTGju...2 stola stran je sedela še ena nosečka...no potem pridem pa od G ven me pa ta ista nosečka prepozna- je pa sošolka iz OŠ...2 uri sva sedeli 2 stola narazen, vsaka zatopljena v svojo revijo, ko bi lahko na veliko čvekali ...ona je že čez rok, sem ji rekla, da lahko jutri v P nadaljujeva pogovor
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 4.11.2010 23:14:33
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** no povem še eno dobro od danes...sem čakala v čakalnici še 2 uri po CTGju...2 stola stran je sedela še ena nosečka...no potem pridem pa od G ven me pa ta ista nosečka prepozna- je pa sošolka iz OŠ...2 uri sva sedeli 2 stola narazen, vsaka zatopljena v svojo revijo, ko bi lahko na veliko čvekali ...ona je že čez rok, sem ji rekla, da lahko jutri v P nadaljujeva pogovor rezervirajta si sobi....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 4.11.2010 23:16:45
|
|
|
|
pajac
|
Renesme a greš v Lj rodit??? Me zanima, da vem če bo kaka od naših tam ko bom jaz pripotovala.. mogoče se s kako spoznamo.. samo moramo imeti "geslo" Jaz sem prej šla do pekarne po kruh za zajtrk, pa me je ful začel trebuh bolet spodaj.. pa ne kot popadki, ampak tako da ni spustilo.. no zdaj je ok.. Bejbi pa ropota spodaj in mu moram postriči nohte takoj ko se rodi.. prav praska spodaj...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 3:59:10
|
|
|
|
Renesme**
|
Pajac- ja grem v LJ, samo ne zdejle Ja no, mene je včeraj potem kar zvijalo, ko sem imela 4 popadke na 5 min me je kar mal stisnilo, ampak niso prav boleli, bolj so bili neprijetni...no potem pa 2 na 7 minut in eden na 4, pa spet na 7min....sem šla rajš kar spat ...in potem vse mirno je bilo Sem šla 1 uro nazaj na wc, zdej pa ne morem spat...ah ti živčki...no zdej se je pa še mali zbudil....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 7:18:33
|
|
|
|
november2010
|
uf renesme tole mi je pa znano..... tudi moja noč je bila danes katastrofalna, zbujala sem se na 15 min, mali mi skoz pritiska na mehur in me non stop lulat.... pol pa še spat nisem mogla, zdaj zgledam nekako takole Današnji dan sem določila za počivanje! Imam pa že od včeraj tako krvavo sluz - me je ginekologinja opozorila, da bom zaradi pregleda malo zakrvavela, kar tudi sem (takoj po pregledu - sveža kri), ta sluz pa zdaj ne vem - al je še kar posledica pregleda al je mogoče čep A katera ve, kako to zgleda? Upam, da danes katera odide v P, pa nam sporoči lepe novice... a ne renesme?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 7:23:42
|
|
|
|
november2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Renesme a greš v Lj rodit??? Me zanima, da vem če bo kaka od naših tam ko bom jaz pripotovala.. mogoče se s kako spoznamo.. samo moramo imeti "geslo" Jaz grem v LJ tud :) Nikol ne veš mogoče se pa res še vidimo :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 7:44:46
|
|
|
|
pajac
|
Jutro! No spali smo fajn.. če ne bi še bilo obiskov WCja bi bilo še lepše.. Bejbi se je usmilil mamice (ali prestrašil grožnej glede striženja nohtov) in lepo prespal noč... November2010 lahko je eno in drugo, pa če je vozovnica za v Rim naj bo sprečna pot
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 7:45:54
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** Pajac- ja grem v LJ, samo ne zdejle Ja no, mene je včeraj potem kar zvijalo, ko sem imela 4 popadke na 5 min me je kar mal stisnilo, ampak niso prav boleli, bolj so bili neprijetni...no potem pa 2 na 7 minut in eden na 4, pa spet na 7min....sem šla rajš kar spat ...in potem vse mirno je bilo Sem šla 1 uro nazaj na wc, zdej pa ne morem spat...ah ti živčki...no zdej se je pa še mali zbudil.... upam, da nisi bila presenečena nad popadki
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 7:47:14
|
|
|
|
severnica77
|
Ooooo, vas je po moje že kar nekaj čisto pripravljenih, da počasi greste do P. Komaj čakam še kakšnega . Držim pesti za vse! Alup - super, da ste tako dolgo v enem! Jaz pa sedaj malega odpeljem v vrtec potem pa šibam na pregled h G. Danes tako in tako ne bo nič posebnega, v ponedeljek pa CTG.
< Sporočilo je popravil severnica77 -- 5.11.2010 7:48:05 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 8:42:24
|
|
|
|
Soncchhek
|
dobro jutrooooooo no...nobena ni šla rodit.... . jaz pa pol noči spala super,pol pa.....eh.....cela procedura obrnit se z L na D . pa lep dan punce!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 8:51:03
|
|
|
|
Renesme**
|
dobro jutro komaj se spet rač prižgala...upam da se tole kmalu porihta... jst imam dost...spet je vse mirno za povrh vsega sem pa še zaprta ...tole je kr neki! kave se pa tako ne upam pit.... Danes se je pa tamala v vrtcu tako k meni stiskala in me lupčkala, da mi je šlo prav na jok, ko sem šla ven
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:03:29
|
|
|
|
simonmojca
|
Jutro punce kaj a nobena ni šla v rim no če katera gre jii želim čim hitrejšo in prijetno pot . Mi smo super spali do zdele, samo 2x obisk wc, edina težava ki je zadnje par dni je priprava na spanje . Ta pa traja in traja pa slabo mi je . Sem zdele že 3dni zaporedoma mislila da bom bruhala-pa jaz bruham samo če sem mrtvo pijana (pa še to se zgodi 1x na 5let mogoče). No ja grem si zajtrk narest pa kavico skuhat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:10:11
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** Danes se je pa tamala v vrtcu tako k meni stiskala in me lupčkala, da mi je šlo prav na jok, ko sem šla ven Men to tamala dela že skoraj 2 meseca. Odkar sem doma, čeprav ne ve, da sem doma. Ta prvič je tok kričala in jokala, da so jo trgali z mene in sva jokali obe. S tem, da že 3.leto hodi v vrtec in ni nikol prej jokala. Po mojem čutijo neko tesnobo zaradi prihajajočega dojenčka in delitve mamice še z nekom, pa jo pač tako izražajo. Ne vem... Ah, saj zdej jo bo mal tvoj v vrtec vozil, ko boš ti v P . Meni se je pa mali tud zelo spustil. Dejansko glavico čutim čisto v medenici, skoraj med nogami. Hodim ko raca. Zdej grem pa pospravljat stanovanje, še prej pa te matične celice zrihtat, če ne bom na koncu brez paketa šla v P.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:15:33
|
|
|
|
Majchi
|
Kje pa je ječi dons? Jo je košarka tok iz tira vrgla, da je šla kar rodit ?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:28:25
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Kje pa je ječi dons? Jo je košarka tok iz tira vrgla, da je šla kar rodit ? je zapila zmago in zdaj spi kot ziher...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:29:46
|
|
|
|
pajac
|
Ugotavljam, da nobena na katero jaz pomislim, da manjka ni šla rodit.. tako da zdaj ne mislim več na vas...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:32:17
|
|
|
|
ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Kje pa je ječi dons? Jo je košarka tok iz tira vrgla, da je šla kar rodit ? na žalost ali srečno NE ampak po pravic povedan me je kr mal zaskrbel če je moj dojenček tole prenesu ker je blo res noro...da ne povem da sm js košarkašica in moj tudi in k veš kako je na igrišču ti da še tolk več adrenalina in sm se pred prvim podaljškom kr tresla....ok pol pa valda še fantje na pivo,ker sm bla edina punca,pa smo šli spat šele okol 2h...dons mam pa malo doma,ker se nobenmu ni dal jo peljat v vrtec tko da mam itak pestro,časa za počitek pa NE.... ampak popadkov ali vode pa ni :) tko da ni blo prehudo :) js grem v LJ rodit.... sm pa učeri zvečer spila 2dcl kokakole ker so mi jo pač fantje v lokalu naročil,in mi je ponoč tok srce razbiju da mi je blo prou bed...sploh ne vem kako to,najbrž ker nism pila nč podobnega že ful časa... renesme če greš srečno. za malo pa ne skrbi,najbrž res čutijo da prihajajo spremembe in jih je strah.ampak sj se loh že pomeniš z njo k je tko velika in ji poveš da jo boš mela itak vedno najrajši,samo da boš mela zdj najrajši dva..... naša pa tole "tesnobo" pred pripravami za člana in to,kaže tko da naju maha...no mene zelooooo redko,ampak mojega pa kr prepogosto...in mi je tut ful hudo,ampak konc koncev mora moj strogo nastopit ker js sm že in je ok. to je pač dejstvo da se ne tepe in ni milosti,kazen je pa pika....potem po kazni pa pogovor.moj je pa premehek in učasih samo reče da ga boli....upam da mine,oz da bosta porihtala ker drugače je res srček in je res zlata.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:33:14
|
|
|
|
ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Kje pa je ječi dons? Jo je košarka tok iz tira vrgla, da je šla kar rodit ? je zapila zmago in zdaj spi kot ziher... ja I wish
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:36:42
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Kje pa je ječi dons? Jo je košarka tok iz tira vrgla, da je šla kar rodit ? je zapila zmago in zdaj spi kot ziher... ja I wish vsaj lepe želje so bile....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:37:49
|
|
|
|
pajac
|
simonmojca a samo ko greš spat ti je slabo?? Hecno??
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:48:25
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac simonmojca a samo ko greš spat ti je slabo?? Hecno?? jaaaaa , zvečer se začne in potem čimdlje vstrajam pokonc, da sem čimbolj zmatrana - pa vseeno ne pomaga . Se tolažim, da bo vsega konec čez kakšen teden-upam, da se stanje umiri potem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:54:17
|
|
|
|
Majchi
|
Jaz bom tud v LJ rodila. Sem pa pri prvem porodu (ko sem bila majčica) eno drugo majčico šele v P spoznala. Je rodila en dan pred mano in ker smo se velik dobivale in imele cifre ena od druge, sem ji kar iz porodne sms napisala, naj mi plac v sobi čuva. Sem potem dejansko sestro vprašala, če grem lahko k njej v sobo, ampak ni blo več placa. In potem sva se dobile na hodniku, se spoznale, mal poklepetale, pogledale najine punčke in šibale nazaj počivat. Luštn . Aja, pa čokoladice sva si nosile . Babe zmešane...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 9:55:33
|
|
|
|
Majchi
|
Zdaj me pa že nehajte motit, da grem lahko že enkrat pospravljat .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?