Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 10:09:48
|
|
|
|
nadinne
|
Dan. Madona, tale internet mi pa danes dela čist po upokojensko Upam da mi uspe kej napisat ne da bi me dol vrgel! Vglavnem sem s pregleda...CTG raven k dila, toje nič popadkov, mali je pa norel po trebuhu Uz je bil tud ok, izvid vode pa tudi bp. Tako da se moram naslednjič narisat tam že v torek 9.11. Danes sem tako nekam zaspana...sem na ctg-ju res skoraj zaspala in tudi bi, če me ne bi v rednih intervalih zbrcal do budnega A še kateri zmanjkuje placa v materinski, kamor se vpisujejo pregledi? Jaz imam še 2 ali 3 vrstice, potem pa konec...pa dvomim da bom samo še tokrat na pregledu Drugače je pa zunaj takooo lep dan a ne? Čakam svojo sestro da pride s kafeta, da greva malo na špancir. Mi je pa drugače sedaj spet tašča malo živce spila! Non stop me zaslišuje kam grem, s kom, kdaj, kje, kako itd! A si bila pri zdravniku? A je vse ok? A si sigurna? bla bla bla. Zej mava z mojim svoj vhod, ki ga seveda z veseljem uporabljava...in sedaj je narobe, ker se kao skrivava in ona nikoli ne ve ali sva doma ali ne in kje sva! HALO?! Ne to bo treba nekaj ukrent...in to po hitrem postopku, še preden pride , ker drugače se bomo na smrt skregali! Uf...je treba globoko vdihnit...negativa ven,pozitiva not A pol dons nobenga novega bebija ni? No ja, dan je še dolg. Renesme, si ti kandidatka?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 10:38:33
|
|
|
|
pajac
|
Jaz bom zdaj me že 2 dličejo danes iz različnih firm za neke predstavitve in podobno.. kje so mene našli...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 10:40:28
|
|
|
|
ječi12
|
nadinne pr nas isto hočjo vedt kam gremo in do kdaj ipd...samo mi mamo skupen vhod kokr stopnišče je skupno,ampak js ne grem vsakič pozdravit ker jim nism dolžna se javlat kdaj grem in pridem.in pol enkrat na dan poskbim da pozdravim in to je to. mi je čis mim da jim bom polagala kdaj grem in pridem. tut js sm mogla učer globok dihat,da sm predihala jezo k bi jih sicer nekam poslala ker so bli neki pametni.HB za mojga ker je vedno na moji strani.... :) ja zdele mamo pa res zatišje pred nevihto glede bejbijov. pomoje bo zdele en fantovski bum k so ble punčke prejšni teden. no js mam tut 9.11 pregled,pa upam da zvem kšno spodbudno novičko,v stilu da sta že dva cmja in je bejbi nizko :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 10:46:03
|
|
|
|
Nenya
|
Ojla Evo mene iz amnio pa še na CTG so me dali, pa je babca rekla le 'živahno dete mate', poslal me je domov in spet moram na pregled v ponedeljek, 8.11. Sem se oddahnila da ni težil s sprožitvijo. Morda bo pa jutrijšnji mlaj kaj pripomogel, držim pesti tudi za vse ostale. Noč je bila še kar mirna, pač obiski wc-ja itd., drugače pa nič resnega. >Zdaj me pa vse spodaj boli, opozorili so me da bom morda krvavela ampak zaenkrat še ni nič takega. Sem pa mal hodila danes in sem ko ena slonica, počivati moram vsake par korakov, pa veselo razgraja. Mejte se
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 10:53:19
|
|
|
|
severnica77
|
Tako, pa sem s pregleda. So me skenslali glede naslednjih pregledov . Tako, da sem pri svojem G sedaj zaključila. Voda, pritisk, tehtanje, poslušanje srčka ... vse o.k. So rekli, da se vidimo 6 tednov po porodu. Sedaj bom imela samo še preglede v porodnišnici in CTG je. Naslednjega imam tako in tako že v ponedeljek. Jenček v trebuhu pa nori 100/ uro. Mi skoraj niso verjele, da že dopoldan preštejem 10 gibom. Sem morala razložiti kako jih štejem in je o.k. Malo kasneje pa šibam še s tamaliv k pediatrinji na posvet, ker ne izgovarja črke R in je še sedaj pravi čas, da to porihtamo, da ne bo kot Karel Erjavec . Nič, pičim še nekaj postoriti. Drugače pa je res zatišje s temi našimi bejbiji. Saj vem ... potem pa bo jih v enem dnevu ne vem koliko . No, saj si bodo že izbrali rojstne dneve, kot bodo sami želeli.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:03:16
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Jaz bom zdaj me že 2 dličejo danes iz različnih firm za neke predstavitve in podobno.. kje so mene našli... kakšnih firm sočustvujem s tabo, no vsaj še v P nisi....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:06:25
|
|
|
|
Renesme**
|
zatišje jaz sem prepovedala prehitevat, zdaj pa kolono delam pajac- ne mislit nič name
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:12:27
|
|
|
|
Renesme**
|
jaz sem pa zdajle mirna kot že dolgo ne...poslušam muziko Juanesa z malim pleševa po dnevni, skozi okno gledam kako lepo sonček sije in kako listje odnaša z drevja...prav pomirjena sem...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:14:16
|
|
|
|
kapesanta
|
jutro mene pa T&T pri miru pustita, kr mojga maltretirata, pa ce njemu pase.... Mi je pa vceri povedu, da ga je ati spraseval ce mam sigurn sam enga v trebuhu. Pol sma pa gledala in tuhtala, ker men se zdi da sem pri roku mela se vecjega, moj pa pravi da ne... Zdele greva pa z mami po roze za vrt - macehe. Moj nori, ker smo cist brz dnarja, sam res ne morem rect ne,ce pa vedno skrbi zanje, pa najveckrat jih sama placa. Mi2 sva ze namrec vse za novo leto nabavla. Ku n vem kakko bomo kej potoval po svetu do novga leta. Je pa vse drago ku
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:14:16
|
|
|
|
philadelphia
|
Renesme jaz držim pesti zate, pa nič ni. A si se zmenila s svojim , da naj pride, da je konec podnajemništva?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:14:57
|
|
|
|
pajac
|
Ma ne vem iz Večera, če sem naročena na Večer, če bi si vzela nekajm inut za njih.. Pa neka zavarovalnica, k ibi se rada uveljavila tukaj bi tudi 15 minut...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:20:41
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Ma ne vem iz Večera, če sem naročena na Večer, če bi si vzela nekajm inut za njih.. Pa neka zavarovalnica, k ibi se rada uveljavila tukaj bi tudi 15 minut... moj je zadnjič dvignil telefon, pa tudi ena anketa in on to še kar rad uslužno pomaga in odgovarja, bilo je pa zvečer okol 20ih...pol ga pa nekaj sprašuje, pa on ja da bo odgovarjal...pa čez nekaj časa, ne to banko ima pa žena...pa mene pogleda in reče, če bom jaz odgovarjala...jaz pa ne...pol jim pa ni več ustrezal ker je bil pri napačni banki Tisti za časopise, če bi se na kaj naročil, pa Svet knjige če bi kaj kupil.... ti so pa nadležni
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:38:41
|
|
|
|
severnica77
|
Midva imava stacionarni telefon (digitalni trojček) samo aparata pa ne . vrat pa niti ne odpiram, ker mi vsak pove, če pride. Drugače pa je vedno nekaj ... Res so tečni. Pa saj bi odgovarjal amapak ene ankete so res po pol ure ali še več ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:42:07
|
|
|
|
Majchi
|
Evo, posesano, pomito po tleh, še prah pobrišem in šibam na pico s prijatelco . Pol grem pa po paket, popoldne pa k frizerju. Aja, včer zvečer je bla pa pedikura in depilacija. Gnezdenje ?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:44:54
|
|
|
|
Majchi
|
Jaz pa vsakega anketarja skenslam, ampak res vsakega. In ne, nikol nimam časa! Al me v službi gnjavijo, kjer tud mojga nimam cajta poklicat, al popoldne, ko imam kakšne opravke ali sem s tamalo, al pa zvečer, ko mam že vsega poln k... Po svoje jih štekam, po drugi strani si pa mislim, klinc, pa si najdte kakšen drug prodajni kanal. A je sploh kakšen, ki vas ne napi.zdi?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 11:47:06
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Evo, posesano, pomito po tleh, še prah pobrišem in šibam na pico s prijatelco . Pol grem pa po paket, popoldne pa k frizerju. Aja, včer zvečer je bla pa pedikura in depilacija. Gnezdenje ? ne vem mogoče, samo se ti ne zdi prezgodaj ?? jaz sem sinoči celo posteljnino oblekla za morebitnega Petrovega nočnega varuha... Zdaj pa bom šla po vrečo za oblačila in notri stlačila, da ne bom morala še enkrat prat preden se kaj začne
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 12:10:42
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Evo, posesano, pomito po tleh, še prah pobrišem in šibam na pico s prijatelco . Pol grem pa po paket, popoldne pa k frizerju. Aja, včer zvečer je bla pa pedikura in depilacija. Gnezdenje ? ne vem mogoče, samo se ti ne zdi prezgodaj ?? Ja, se tud men zdi, da bom do poroda še enih 5x ponovila vse tole . Zdej grem pa na picooooo . Kok sem grozna .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 12:14:08
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Ja, se tud men zdi, da bom do poroda še enih 5x ponovila vse tole . Zdej grem pa na picooooo . Kok sem grozna . to je bil samo hec.. .šc šc.. rodit čimprej...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 12:23:47
|
|
|
|
ječi12
|
majchi naj ti tekne,dober tek! js tut "gnezdim" non stop.tisto pravo gnezdenje sm dala že čez,ker smo prestavli pol stanovanja zarad mene,pouhn stvari spremenili,kupila sm nov prt,svečke pa vazico za mizo v jedilnici,risala sm na stene....da o intenzivnem pucanju ne govorim,o tuš kabini in drgnenju le te,do običajnih pucanj ki itak morjo bit....pa polhn enih smeti(star papir,knjige,revije) k sm se jih znebila pa oblek sm dala ful pa igrač sm dala ful za poplave pa tko naprej.tko da sm konkretno gnezdila.... zdj me pa daje če ni use zrihtano,in pol sproti skosss perem,da je prazen koš,pospravljam cunje v omare non stop da mamo usi na zalogi za oblečt....skratka se vidi da vem da me par dni ne bo in da k pridem domov hočem da je usaj kolkr tok red pa da mamo use pri roki.... js sm pa delala na anketah sama in ker vem kok je to tečno delo,sm js tut velikokrat pripravljena sodelovat. če mi pa kej ponujajo tm pa kr odslovim.sploh teli sveti knjige,časopisi ipd...bljek...mamo pa srečo da nimamo stacionarca in če že težijo pol ne nam ampak dol tašči in nimam težav s tem.samo eni čudaki tut mobitel dobijo....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 12:24:29
|
|
|
|
naša beba
|
Evo mene, da se prištemplam.... Mimogrede, mislim, da mi je uspelo pokurit že vso energijo namenjeno za današnji dan.... Zjutraj najprej v laboratorij... nikoli več ne grem tja s polnim mehurjem, pa čeprav vem, da bom morala dat vodo... sem teto, čakala 10 minut in nisem vedela al naj stojim, sedim al gram kr lulat... No, zdaj sem a tudi jaz imela čistilno akcijo... vse posesat, pomit, prah do polovice pobrisan... saj jutri bo spet isto... slaba stran stanovanja v pritličju, ko imaš na eni strani glavno cesto, na drugi pa makedam parkirišče... Zdaj moram pa intenzivno začet razmišljat kaj bo za kosilo... Mimogrede, se je majabar komu oglasila? Upam, da sta z malčkom zdrava...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 12:28:53
|
|
|
|
Urša08
|
helov Včeraj sem imela pregled, laboratorij in ctg. Naša princeskica se je že spustila kar sem tudi sama posumila ker mi od torka vse dol tišči, hodim k ena raca . V sredo imam ctg, naslednji četrtek pa pregled + ctg. Vidim da mamo malce zatišja nenya v kateri porodnišnici si bila k so ti amnio delali?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 12:45:39
|
|
|
|
Nenya
|
Urša08 - v P KR
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 12:49:44
|
|
|
|
kapesanta
|
nabavle rože - sam še posadit jih je treba... bo mami voziček bo pa v ponedeljek - je moj danes govoril z uvoznikom in je celo prispel, samo še sprobat mora vse in je naš - sem pa glih mojmu rekla da mora za to več kot enkratno prekoračitev dogovorjenega dobavnega roka iztržit kak popust - me prou zanima kaj se bo zmenu. mi pa danes jemo spet fast food - moram skrinjo izpraznit, tko da zdej na veliko jeva zamrznjene dobrote iz Hofferja in Lidla - danes so na vrsti ribe v listnatem testu, njami
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 12:51:36
|
|
|
|
bucka13
|
Tole sem našla tam ko piše rodili smo: Jutro punce! Urshy78 nam sporoča: Ime mi je Tian,na svet sem pokukal danes ob 6.22. Imam 3585g in 52 cm :-)) Čestitke!!!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 5.11.2010 12:56:51
|
|
|
|
nadinne
|
majchi...pica mjami, joj js bi jo tut...no sej po pravicu povedano sem jo že mislila it zase iskat (moj je danes kar v službi jedel), pa sem se premislila in bova šla z rahe skupaj za vikend. DOBER TEK! ječi12...sej js tud ne bom več polagala nobenemu računov če kam grem itd. Ko T&T vidim ju pač pozdravim in to bo to. Itak mojemu teži non stop, on pa nori nazaj, naj naju pusti pri miru, ker mava zej midva svoj lajf. No za povrhu ona govori okoli da mora zej skrbet za 3 otroke (kao midva in brat) in da ima same skrbi z nami...jao revica...še ni ukapirala da smo vsi odrasli, poleg tega za naju nima kej skrbet ker imava oba svoje dohodke in svoje življenje. Tega se ji sploh ne da dopovedat!!! ankete...js tud vem kako je to, ker sem sama 1 leto to počela, tak da če se da odgovarjam...če pa kaj mislijo prodajat, jih pa tudi jaz skenslam. Men gredo bolj kot te telefonske ankete na živce ljudje k te kar na ulici ustavijo in težijo, razne MK in podobno...se jih ne moreš odkrižat pa če si bog nenya...na amnio si bila v Kranju? A to vsem delajo tam? No jaz imam zaenkrat še pri moji G preglede...verjetno vsaj do PDP-ja, torej še dobrih 14 dni. pajac...dej povej prosim kje dobiš tele smeške? K so ZAKON! Men vedno v krohot spravijo ja renesme...pa dej nehej zastoj delat no...
< Sporočilo je popravil nadinne -- 5.11.2010 13:01:28 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?