mayalottie
|
Tudi jaz se oglašam po dolgem času...Hvala vsem za odgovore... Poskusila bom odgovorit na neke stvari, ki sem si jih zapomnila, verjetno bom kakšno izpustila... fluf jaz tud pogrešam brazilsko, ampak sem zadnjič nekaj čarala doma na bikini predelu in sem dobila modrice! očitno mam ful občutljivo kožo...zato sem zaenkrat pri britvici, kar me kar žalosti, ko se spomnem na gladko kožo po brazilski...Pa še srbi, ko dlake rastejo.. Potovanja: Jaz bi rada šla nekam za novo leto, ker je to po moje za nekaj časa zadnji čas za potovanje. Imate kako idejo? Za kake 5 dni, v prestolnico, problem je samo, ker je tako mraz!!! Če ne je moj favorit BErlin, ampak je baje tam noro mraz...Če ne bom skočila vsaj do Budimpešte...Nekam!!!! Pol pa v toplice, hihi. TIFOL sem jemala na začetku in mi je bilo slabo! Na splošno sem se slabo počutila. Odkar sem menjala, centramed mami in zdaj elevit, je boljše. Nekaterim paše nekaj, drugim drugo. DONAT: tudi jaz ga poskušam, vendar mi je zanič!Prvič sem ga spila skoraj liter, potem pa sedela na wcju skoraj cel večer:) Zdaj prebavo uravnavam predvsem z lanenimi semeni, banano, gibanjem... Slabosti: saj jih bi kmalu konec, upam tudi jaz.In da bo hrana končno spet dobila svoj stari okus... Napihnjenost: je in bo, vedno večja:) kmalu grem v šoping za nosečniškimi hlačami ali pajkicami:) Utrujenost: grozna! vsak dan me zmanjka pred 23, kar je redkost...Zaradi službe pa pridem dostkrat domov šele ob 23ih...takrat sem res gotova.- Uriniranje: Ponavadi vsak 4x na noč, če ne več....grozaaaaa! Ampak se spomnem, kako je ena izmed vas napisala: vem, da je pikica v meni z vsakim dnevom močnejša! In zato si zaploskajmo:) Izcedki: so se umirili zaenkrat...Prav tako so bolečine v sp.delu trebuha manjše. Imam pa neznosno bolečino v medenici! Ima še katera? Zanima me kako kaj športate? Jaz vsak dan hodim, hodila sem pa tudi na pilates, vendar nehala zaradi bolečin v jajčnikih...V petek bom ponovno poskusila it. Razmišljam o vpisu na fitnes (kolo, steza, roke), kamor hodim vsako jesen, zimo, pomlad,; hodila bi 1x tedensko plavat (kasneje), pa seveda telovadba za nosečnice (kasneje). Žal pri nas ni pilatesa za nosečnice, ki je baje najboljša vadba in pomaga k lažjemu porodu (keglove vaje, medenica....) V hribe hodim bolj počasi, hitreje se zadiham, pa tudi poskušam biti bolj previdna. Tečem pa ne več. Kakšen predlog za pilates pregnancy vadbo prek neta? Lepo nosečnost...Jaz komaj čakam, da bo konec treh mesecev..Takrat je baje vse drugače...Juuupppiiiii
|