Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 1.11.2010 19:35:12
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Upam, da ste lepo preživele podaljšan vikend...Mi smo bili pri mojih na Dolenjskem, imeli smo se fajn, pekli kostanj, rezali buče...No, ker mi kostanj tako diši, ga pečem zdajle kar na picopeku Kako ste kaj prenesle premik ure, predvsem pa vaši malčki? Dario je že pred pol ure zaspal, včeraj pa je šel spat šele ob 20.30...v Novem mestu gre vedno kasneje spat,vendar se je danes začel že ob 5.30 oglašat. poli - Tanji želim vse najboljše in seveda veliko zdravja! In da premagate tale nadležni bronhitis. sončnica - klinc pa taka tašča! Ti bo pa lažje (verjemi mi, mam podobne izkušnje), ko se boš nehala "obremenjevati" z njo. Je, kakršna je, spremenila se ne bo. Lahko pa spremeniš ti odnos do nje oz. se več ne ubadaš z njo in si ne dovoliš, da ti pokvari dan. Res škoda energije, živcev, lepega vremena itd za take ljudi
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 1.11.2010 21:11:46
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla, no, pa je podaljšanega vikenda konec. Mi je pa bil danes en tak čuden dan, cel dan sem bla namreč v vprepričanju da je nedelja . Andromeda- za pujska..... Premik ure-malo nas matra vse. Lovro je bil včeraj že pred 19. uro čisto utrujen, danes pa gor že malo čez pet ....sem ga pol še malo nahecala in je podremal pri naju v postelji, samo da je lahko mami še malo dremala . Drugače pa je končno malo boljši, iz noska mu veliko manj teče in upam, da končno (!) ozdravimo vsaj za nekaj časa. Bo treba spat, sem že kot spužva ....lahko noč
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 2.11.2010 7:49:04
|
|
|
|
_katja_
|
Mornn' Premik ure: ni bilo težav. Drugače pa za nami pester in aktiven podaljšan vikend. Danes moram pa malo stanovanje v red spravit Tale teden bo super kratek lp K
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 2.11.2010 9:08:43
|
|
|
|
Andromeda
|
Dobro jutro! Najprej kavica za lažjo debato: Mi smo spali carsko do 6.10, sem se bala, da se bo ponoči zbujal, ker ima spet zamašen nos, pa je lepo spal do jutra. jaz sem si oprala lase, potem pa grem med knjige. Sicer se mi glede na današnje temperature zdi, da je zima še daleč, pa vseeno 1?: boste svojim malčkom kupile kombinezon ali bunda+ hlače? Lep deževen dan...sej bo jutri že lepše vreme!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 2.11.2010 9:27:05
|
|
|
|
mojsoncek
|
Guten morgen! Andromeda, hvala za tole bozansko kafe! Kar se pa tice zimske oprave... mi bomo imeli en kombinezon in en komplet (bunda in hlace). No, tudi mi smo imeli en lep podaljsan vikend. V soboto sva z mozekom na en izlet, v nedeljo smo se skupaj potepali okrog in prizigali svecke, vceraj pa smo se doma razvajali in crkljali. Premik ure sta mladinca dobro prenesla in sta se zbudila ob svojih "rednih" urah med sesto in sedmo. Zvecer pa tudi cisto OK zdrzita. soncnica - kot so ze rekle punce... IGNORE! Ne pusti, da ti pride do zivega, ker bo tako samo vedno slabse. Tako, sedaj pa zajadrajmo v nov delovni teden, ki bo tokrat en dan krajsi .
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 2.11.2010 10:02:49
|
|
|
|
_katja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Sicer se mi glede na današnje temperature zdi, da je zima še daleč, pa vseeno 1?: boste svojim malčkom kupile kombinezon ali bunda+ hlače? Imamo en komplet in en kombinezon. Kombinezon moramo še probat... Oboje smo na srečo dobili.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 2.11.2010 11:48:53
|
|
|
|
poli*
|
Pozdravljene Andromeda-hvala za voščilo in v 3. letu si želimo predvsem zdravja, ker trenutno ni samoumevno . Se strinjam s tabo: klinc pa taka tašča (in vse, kar si naprej napisala) Se grem tut js še malo učit . Kombinezončki in bundice: Eno lepo bundico sva ji kupila, take hlače in še en komb. pa smo dobili. Sedaj sva ji kupila pa še ene tople čevlje za sneg oz. slabo vreme.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 2.11.2010 20:17:49
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla morem nekaj napisat, smo padle na drugo stran . Zimska oprava-bundico imamo (še mu je prav od lani, na srečo ) pa en kombinezon imamo, bolj za domače potrebe, ker je že rabljen. Bova pa kupila še ene hlače-verjetno. Pa seveda ene tople skibucke-sem jih že gledala v Jello in so prav fletni. Nepremočljivi s toplo mucko, ravno prav za zimske radosti . Sicer pa mam eno ?-Lovro mi namreč že kak mesec sploh noče večerjat. Iz vrtca pride sestradan, da komaj dočaka kosilo in seveda poje za dva , čez kako uro že išče kako sadje, jogurt, puding, pač nekaj malega in ko mu pred spanjem ponudim večerjo, niti slišat noče, kaj šele jest. Kako je kaj pri vas? Grem še malo na FB, da vidim kaj se dogaja, potem pa spat. Se mi danes že cel dan tako spi......
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 2.11.2010 21:08:05
|
|
|
|
Andromeda
|
nagajiva - če pride naš iz vrtca sestradan kot volkec in se takrat naje "do nezavesti", potem tudi noče nič večerjat, tako, da ni panike glede tega. Včasih pa ima tudi samo dan, ko ni preveč lačen (sicer pa imamo tudi mi dneve, ko nimamo ravno veliko apetita).
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 3.11.2010 7:25:29
|
|
|
|
_katja_
|
Mornin' nagajiva: pri nas je tako, da ponavadi je kosilo pri naju možem od 15.00 do 16.00. Potem pa še kakšno sadje ali jogurt (ali piškot) pa mleko za večerjo za v posteljo. Mi je pa fajn, ker je zdej že tolk velik, da načeloma pove da je lačen in bi jedel. Pri nas nič novega...včeraj sem si vzela malo časa zase Sem imela najprej aerobiko nosečko, priletela domov in pomagala dat backa spat, potem pa v Lj. s kolegicami na drink. Je prav pasalo. Danes pa še ne vem....malo delam red po stanovanju pa za laufat sem zmenjena, če ne bo deževalo. Pristavim za kavico....
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 3.11.2010 7:29:50
|
|
|
|
_katja_
|
Kuhana....
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 3.11.2010 12:31:29
|
|
|
|
mojsoncek
|
hej hej... danes je pa en tak cudno turoben dan Prav nic mi ne pase, se najmanj pa to, da moram sedeti v pisarni. Kovter in knjiga bi bila za danasnji dan najboljse zdravilo . nagajiva, nic se ne sekiraj in obremenjuj, ce noce vecerjat. Sedaj so nasi otrocicki ze tako veliki,da znajo sami povedati ce so lacni. In ce ze popoldan poje kosilo za dva, pa se potem malico, mu je verjetno to vec kot dovolj. Sicer pa otroci veliko bolje vedo kot mi odrasli, da ni prevec dobro it spat s prevec polnim zelodcem. Kaj bomo danes popoldan poceli se ne vem. Bo pa cas, da malo pobrskam za raznimi aktivnostmi, ki se jih lahko izvaja doma, kadar ni za biti zunaj. Prihaja obdobje slabega vremena in zima in ponavadi nismo zunaj toliko kot v toplejsih letnih casih. Mogoce bomo pa zaceli kar z druzinsko jogo . Bodite lepo in najdite kaksno stvar, ki vam bo polepsala danasnji dan.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 3.11.2010 14:14:43
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Danes so pa res nekam nenavadne energije v zraku (in predvsem zaspane ), poleg tega sem že od 5.30 budna (sem pa "vsaj" 6 ur v kosu spala, hehe). Dopoldne sem se hotela pri najboljši volji učit, pa so v sosednjem stanovanju 3 ure veselo vrtali, pa še vrata od stanovanja so imeli na stežaj odprta (in ravno nasproti nas), tako, da sem bolj za vzorec odnesla današnje učenje...časa imam še 14 dni, ampak je veliko literature in člankov za predelati..no, mi bo že kako zneslo. popoldanske aktivnosti - mi smo šli ponavadi na kak daljši sprehod, saj se Dario še vedno rad vozi v vozičku, tako, da smo prehodili vsaj 4-5 km. Zdaj je pa kmalu po 17. uri tema, mi pa takrat ravno mizo od kosila pospravimo Dario se sicer rad igra in ga ni treba extra animirat, za kak šport je še malo prezgodaj (in verjetno ma še zdej travme od fizioterapije ), tako, da nimam nobenega plana kaj početi do pomladi.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 3.11.2010 14:16:16
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Bodite lepo in najdite kaksno stvar, ki vam bo polepsala danasnji dan. Evo, jst sm danes našla liptonov čaj Morocco...priporočam!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 3.11.2010 20:58:07
|
|
|
|
Bethany
|
Ej, babnice!!! Js pa jutri po dobrih dveh letih pavze spet začnem DEELAAAT!!! se je iznenada pojavila priložnost, sicer za začetek pogodbeno delo, pa plačilo po računu preko moževega s.p.ja, potem pa bomo vidli, kaj se bo izcimilo. V najslabšem primeru dobima subvencijo in se pri njemu zaposlim, sicer pa tu. Skratka, stvari so se končno premaknile in to zdaj, ko sem vse skupaj dala adacta in nehala razmišljat o možnosti kakega šihta. HA!! Juhuhuuuu!!! Grem kr spat, da naberem moči za prvi ornk osemurni delavnik!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 3.11.2010 22:14:17
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Ej, babnice!!! Js pa jutri po dobrih dveh letih pavze spet začnem DEELAAAT!!! se je iznenada pojavila priložnost, sicer za začetek pogodbeno delo, pa plačilo po računu preko moževega s.p.ja, potem pa bomo vidli, kaj se bo izcimilo. V najslabšem primeru dobima subvencijo in se pri njemu zaposlim, sicer pa tu. Skratka, stvari so se končno premaknile in to zdaj, ko sem vse skupaj dala adacta in nehala razmišljat o možnosti kakega šihta. HA!! Juhuhuuuu!!! Grem kr spat, da naberem moči za prvi ornk osemurni delavnik! Wohoo, čestitam za službo! Ja, ko človek najmanj pričakuje, se kaj takega zgodi! Če ni skrivnost, kakšno delo boš opravljala? In seveda uspešen in čim manj stresen 1. dan ti želim!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 3.11.2010 22:19:31
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla, danes se že cel dan počutim katastrofalno-upam,da se me kaj ne loteva ... Sicer pa se glede Lovrote večerje sicer ne obremenjujem preveč, me je pa vsekakor zanimalo vaše mnenje. Več glav več ve . Je pa red, da mamo kosilo okoli 15.30/16., potem še kaj pomalica in mi kar reče "mami vovo (Lovro) ne jedo, nič lačen" . Res so pravi nagajivčki ti naši škratki. Mi že včasih pove takšne, da ostanem vkopana, al pa se hitro obrnem stran, da ne vidi da se smejim-sploh ob kakšnih lumparijah . Bethany- ....te razumem, tud sama sedaj delam že skoraj mesec po dobrih 2 letih in sem kot prerojena. Se spravim spat, jutro bo hitro tu. Potem pa še samo en dan in je vikend .....Pa lahko noč
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 4.11.2010 7:25:12
|
|
|
|
_katja_
|
Mornin' A vidte k se nekaj ful sveti?!?! To je mj nov ŽIVO ROZA lak Kolk je hudddd Bethany: čestitke za službo aktivnosti doma: -Ustvarjanja: čestitke s prstnimi barvami, venčki, okraski za na smrekco, pobarvanke, risanje, štampiljke, lepljenje nalepk,... -Peka piškotov, kruha, itd. -Branje pravljic, ples, petje. -Navadno igranje z igračami. -Obisk knjižnjice. Več se pa že ne spomnim. Mi imamo srečo, ker smo hitro vsi doma in če imam ob 15.00 kuhano, gremo ob 15.45 lahko še vn za urco. Bomo pa v prihodnje prakticirali tako, da iz vrtca direkt ven, pa potem kosilo okoli 17.00. Lp K
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 4.11.2010 8:39:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro pa malem zatišju. Drugi rojstni dan lepo minil, čeprav ne vprašat kdo ga je na koncu pokvaril , in to ne s tem da ne bi darilo prinesla ampak s tem da jih sploh ni bilo ker gospa ni dobila posebnega vabila in sta v torek prišla mu prinesla darilo, zdaj ne vem no ali so se ji hlače in majca zdele tako velike da je vzela velikost za 9-12 mesecev ali je to naredila zanalašč, so na srečo še cene gor in upam da ima račun da lahko zamenjam, če ne bom pač pospravla. Razjezlo me je samo to da mu pač letos ne bosta zapela vsenajboljše ampak drugo leto - bolano do amena ampak jaz se ne sekiram ampak se pri sebi smejem, ker je botrca prišla pa njen brat (njena nečaka) in jaz hudoba sem dala slike razvit da jim jih dam ko so lepo skupaj slikani, ona pa se ni htela ne lani slikat pa tudi letos je ni na nobeni sliki tako da sem prav srečna. Hudoba jaz ne . Drugače pa je Nik tako užival vsi otroci so mu lepo peli vsenajboljše on pa veselo ploskal, v vrtcu sta mu vzgojiteljici naredili kronico jo je imel cel dan na glavi, sem jima dala tudi fotoaparat in sta mi cel dan poslikali imam en čudovit spomin. Če katero zanimajo slikice v album bom dala sliko torte ostale so na FB, pa če bi katera jih rada vidla naj mi piše na ZS. Toliko zaenkrat en lep sončen dan vam želim, ker zunaj je čudovito.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 4.11.2010 10:30:41
|
|
|
|
mojsoncek
|
Dan! V LJ cakamo na soncek... zjutraj sem se ze po soncku peljala v LJ, tukaj pa taka megla, da je joj . Danes zjutraj sem Nejca peljala z zobozdravniku, pa sva prisla na vrsto 45 minut kasneje, kot sva bila narocena. Sem bila jezna kot , ker je dva kar mimo vrste vzela. Potem se je pa sestra izgovarjala na to, da sta bila narocena pred nami. Kar je nemogoce, ker je ena mamica v cakalnici rekla, da je pred dvajsetimi minutami sele poklicala in so ji rekli naj otroka kar pripelje. Ah no, saj sem se ze pomirila, ampak sem jim pa tudi povedala svoje. Sedaj pa k prijetnejsim zadevam... Bethany, cestitam za sluzbo! Veliko uzitkov v sluzbi... katja, hvala za vse ideje. Saj vem, da jih je polno, problem je v tem, da ne vem kaksne stvari naj se lotimo, da bo zanimala oba. Nejc bi itak rad delal taksne stvari kot Anze (noce delati nic drugega). Kaksne bolj "zahtevne" stvari jim na morem dat. Ce pa jima dam kaj lazjega, kar bi bilo primerno za Nejca, pa Anzetu zelo hitro postane dolgcas ali pa sploh noce tistega delat, ker pravi, da je to za dojencke . Danes pa dedi v LJ cuva Nejca. Pa da vidimo, kako se bosta znasla. No, saj mene nic ne skrbi. Le dedija skrbi, kako bo Nejcu rito zrihtal, ce bo pokakan . Drugace pa vem, da jima ne bo nic manjkalo. Lep dan, ki naj bo cimprej s soncem obsijan!
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 4.11.2010 13:55:24
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Jej, pa ta megla...zjutraj smo imeli v Kranju sonce, potem pa je z ljubljanske smeri prišla megla, ki se še seda ni razkadila. Danes malce zabuišavam (se bom pa zvečer učila ), ker sem šla dopoldne k sosedi "samo na kavico" in potem skoraj 3 ure tam ostala Potem sem šla pa še v center in v trgovino, sedaj pa kuham joto. sončnica - tale tašča te pa prav očitno je*e v glavo, ampak ne se ji dat. Itak bo na koncu potegnila ta kratko ona, ko jo bo Nik skužil in bo ona na slabšem. 9-12 mesecev oblačila? Potem pa se jaz "pritožujem", ker moja tašča kupuje jakne in trenirke od 4-5 let "Saj je velik fant" reče. No comment. katja - ravno včeraj smo pekli mandljeve piškotke, amapk Daria to ni niti približno zanimalo. Tudi jesti jih ni hotel...Nasploh mu je pomembno, da ima igrače in da se mu tu in tam prižge baby tv. Samo jaz bi rada kdaj tudi kaj bolj "intelektualnega" počela
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 4.11.2010 20:39:22
|
|
|
|
Bethany
|
Ahoj... moj prvi delovni dan je mimo, počutim pa se, kot da je bi PRVI prvi in ne samo prvi v moji tretji sluzbi, hehe... Joj, kak padeš ven po takem dolgem premoru, sploh ko sem zdaj čist v drugih vodah, kot sem bila vajena... Čisto nič mi še ni jasno. Mah, bo že. Se že vidim kot strokovnjaka na svojem področju dela, hehe... Upam, da bom js tudi po enem mesecu dela kot prerojena. Dans sem se precej zmatrana vrnila domov. Nimam kondicije za 8-urno pisarnisko sedenje. Nagajiva, naša pa ima zajčka Lovrota-igračko še od mene, in mu pravi Louvo... sem se spomnila, ko si napisala kak se tvoj tamali kliče. Ok, grem počivat, da bo jutri lažje vstati, kot danes... pa sej vem, da ne bo. hehe.. aja, kaj delam? neke knjižbe, usklajevanja, prelaganje papirjev, pač tipično pisarniško delo v komerciali. Zaenkrat bo!
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 5.11.2010 7:11:37
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro pa je vikend pred vrati, joj kako paše samo ta teden je bil tako super ker sem samo 3 dni delala, bo verjetno drug teden daljši ker bom cel teden v službi. Opažam pa da je Nik neki razdraženi, ne vem če je grivo praznovanje pa vse skupaj ampak se baje tudi v vrtcu kr z lepega začne jokat , pa doma je isto . Ne vem bomo videli kaj bo iz tega. Ga pa moja tašča dalje s...., je včeraj avtosedež pripeljala in moji mami rekla naj ga da v vrečko pa pospravi ker tak nikoli Nika ne vozi in če ga bo rabla bo že rekla. Super spet za mene ker ga odnesem na podstrešje in ga več ne vidi - sem se striktno odločlo da delam vse kontra njej, joj kako še bo zanimivo. Sploh če bo moj moral na teren pa ga ne bo doma . Bom pa zmajeva snaha . Sem že malo tečna s tem ne pa moram se nekje izkašljat saj bom hitro nehala. Pogovarjale ste se še o zimskih kombinezonih jaz imam še od lani enega ki sem mu ga kupla malo večjega ker me je bilo strah da bo zrasto pa je imel malo podvihanega letos pa mu čisto vlit pa še enega imama kaj sma ga dobla in se mi zdi da je dovolj, če pa bo katerega prerasto pa bomo že novega iskali. Tako lep vikend vam želim pa naj bo s sončkom obsijan.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 5.11.2010 7:46:28
|
|
|
|
_katja_
|
Mornin' sončnica: nisva še kolegice na FBju, a ne? Taščine zadeve pa čez eno uho notr čez drugo pa ven. Ne pusti, da ti en človek pokvari razpoloženje. Andromeda: glede peke. Različne stvari zanimajo različne otroke. Pri našem je trenutna peka in 'pomaganje' pri kuhi super. Pa še Jaka je v stolu in naju gleda. Poleg tega še skuham zraven. Sicer je vedno kaj polito ali raztreseno, ampak dober. To paše zravne. Glede intelektualnega dela...hehe bo kmalu prišlo, ko jim bo treb pomagat v šoli pa bo Bomo za Miklavža kupil Nacetu un komplet za pečt iz Ikeje, ki vsebuje mali valjar in dva mala pladnja. mojsoncek: ja je drugače ker moraš uskladit oba interesa. ... No ko s boš kaj pametnega spomnila se priporočam za idejo, ker bom enkrat tudi sama na tem:) Je pa zdej vsaj tolk fajn, da pogleda eno risanko Nody pridno. Prav ne morem verjet, ker ga do nedavnega niso zanimale pol minute skupaj. Bethany: super da je lepo minil prvi delovni dan Sej se boš navadla tolk časa sedet.... Včeraj dopoldne sem imela aereobiko za mamice, popoldne smo se pa igrali zunaj. Zvečer sem pa zaspala na kavču Danes ni nekih posebnih planov....malo na zrak, ko se megla dokončno razkadi, mogoče tečt, popoldne pa spet čimprej ven, da izkoristimo sonček. Pa spomnit se moram nekaj pametnega za aranžiranje darila.... imata mojadva obletnico poroke in se v nedeljo dobimo, smo kupili bon za masažo, pa morm nekak to spravit v eno darilo, da bo hudo zgledalo.... Aja še ena ideja za tiste, ki še niste praznovali.... Mi je včeraj kolegica svetovala da če hoče imet traktorja na torti lahko narediš naprimer navadno torto, pa tako hribčke in cesto, pa postaviš plastično igračko gor. Lahko na isti način narediš tudi gradbišče. Baje pa v slaščičarnah printajo na hostijo slikce. Pa doma narediš torto, pa samo hostijo s slikco na vrhu. Lep petek! K
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 5.11.2010 9:08:58
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ Mornin' sončnica: nisva še kolegice na FBju, a ne? Taščine zadeve pa čez eno uho notr čez drugo pa ven. Ne pusti, da ti en človek pokvari razpoloženje. _katja_ nisva še ne, kolikor vem jaz z nobeno od vas tukaj, sem se vam kasneje pridlužila. Ti bom na ZS poslala ime pa priimek pa me lahko dodaš in vidiš slikice, samo mi nazaj napiši kdo si da te dodam imam včasih kakšne neznane prošnje pa jih spregledam, da vem kam te "dam". Za sonček pa pridi na štajersko tu že od jutra tako lepo sveti, je prav lepo ven gledat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......