Bethany
|
Hej haj! Uf, kake cene za frizerje plačujete!! Pol je mojih 15 eurov za striženje in 35 še z barvanjem vred prava malenkost, hehe... Sicer pa se raje sama barvam, veliko ceneje in na kratke lase čist enostavno... Spanje: hmmmm, js nisem strokovnjak za kake nasvete. Imamo mi tudi probleme, sicer z dnevnim spanjem, ko tamala prav pove, da noče spat, se pa zadnje tedne tudi ponoči zbuja in joka, sam jo cartanje kakih 5 min hitro zaziba nazaj v spanec. Ja, mi v vrtcu še vedno ne spimo, gre spat ob treh, ko pride domov... Zima: ja, js sem ji ta teden tudi že bundico oblekla, sicer ima spodaj samo navadno majčko. Drugače bi ji pa mogla kake jopce gor navlečt, pa jaknico gor, pa je bolj enostavno kr bundica, glede na to, da dopoldne, ko grejo ven, niso neki visoke temperature. Včeraj komaj 8 čez dan, pa tak lepo sončno vreme zgleda skozi okno... brrrrr! Čist prehitr je tale mraz letos. No, js sem še vedno mnenja, da bo morda pa november bolj topel, če nam že sept in oktober nista bila naklonjena. Js sem pa pokasirala vnetje sinusov, sem od ponedeljka na AB, pa je že dosti bolje, ampak danes me pa začne grlo neki bolet... kr neki, nooo. S koncem leta se bom pa mogoče (končno) poslovila od mojega članstva pri Zavodu... Sma včeraj oddala vlogo na razpis zaposli.me in če odobrijo se zaposlim pri možu in dobima subvencijo za to, kar ravno pokrije stroške s prispevki in akontacijo dohodnine. Juhu! Ne bo več buzeriranja s strani zavoda, oz natančneje od moje "pametne" svetovalke, hehe...
|