Andromeda
|
Hello! Uf, jst sm si pa ravno kavico privoščila, no, pa še za vas seveda: Sem ravno prej izdelala mali oglas o pogrešanem pujsku, zraven še slikco pripopala, pa poslala možu, da bo v službi sprintal, ker nam doma printer ne dela..Priznam, da sploh nisem najprej pomislila, da bi ga kakšen otrok vzel domov, ker mislim, da se to nam ne more zgodit, saj točno vemo kaj je in kaj ni njegovo, pa tudi, če bi doma ugotovili, da "to pa že ni naše", bi prinesli nazaj v vrtec. samo niso vsi starši isti. upam, da ga bo kdo po slikici prepoznal in fa dobimo nazaj. sem pa stopila v kontakt z generalnim uvoznikom te znamke v kontakt in mi je rekle, da trenutno porzvajalec nima v ponudbitega pujska...Eh. soncnica - jaz mam pa to srečo, da ostali kar upoštevajo naše želje glede tega, kaj dariu kupit. No, pponavadi dobi denar in kako malenkost, pa mu potem sami kupimo, kar rabi. mojsoncek - me veseli, da gre tvojim na bolje! orka - sej teden hitro mine, pa bojo spet vsi kmalu v vrtcu oz. šoli. Pelji jih kam v naravo (sej zdej bo tud vreme lepše), kino zaradi Eme ni najbolj primeren, verjetno ima tudi kako društvo oz zveza prijateljev mladine kake počitniške aktivnosti, da se vsaj starejša malo zamotita in nista cele dneve doma. kosilo - danes imamo otvoritev zimske prehrambene sezone, sem včeraj pri "mojem" mesarju kupila pečenice in domače kislo zelje, zraven bom pa še matevža naredila.
|