|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
5.11.2010 10:02:43   
mojsoncek
Ojla!

No, midva z Nejcem sva pa danes ostala doma. Je ob stirih zjutraj zacel bruhat in do sestih bruhal 3x. Ob pol devetih je zadnjic bruhal in od takrat se je v njem obdrzalo vse kar je dal vase (ze trkam na les da tako ostane se naprej). Mi je pa prav zanimivo, ker vrocine nima, bruha pa samo slino. Pa HB mu pase vsaj piti.

Bethany, super za prvi dan. Do naslednjega tedna bos pa ze cisto ulaufana in bos popolnoma pozabila, da si bila dve leti doma user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Mornin'

sončnica: nisva še kolegice na FBju, a ne?
Taščine zadeve pa čez eno uho notr čez drugo pa ven. Ne pusti, da ti en človek pokvari razpoloženje.

_katja_ nisva še ne, kolikor vem jaz z nobeno od vas tukaj, sem se vam kasneje pridlužila. Ti bom na ZS poslala ime pa priimek pa me lahko dodaš in vidiš slikice, samo mi nazaj napiši kdo si da te dodam imam včasih kakšne neznane prošnje pa jih spregledam, da vem kam te "dam".

No, pa poslji se meni na ZS, da te poiscem.

Ja nic, grem Nejcu pomagat kuhat... danes so na jedilniku sraufi user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
5.11.2010 12:14:48   
Andromeda
Hello!

Mi mamo tud že od ranega jutra sonček, sem prejle pospravljala po balkonu in nato še eno kavico spila, ker je tako toplo, sem bla kar v kratkih oz. 3/4 rokavih user posted image
Sicer so mi jutro spet začinili sosedje s svojim vrtanjem, pa sem dala v glasbeni stolp mojo musko na ves glas, zraven pa sem posesala, pobrisala prah in pomila po tleh... Kopalnico sem že včeraj spucala, tako, da me čez vikend čaka samo še pranje perila.

mojsoncek - upam, da bo sedaj OK z Nejcem. Če nima vročine, predvidevam, da je kaj takega pojedel, sploh, če je potem želodček dobro sprejel tekočino in hrano. Šraufi - domnevam, da so to testenine - vsedrčki? No, mi jih bomo tud imeli danes, so pa iz pire, upam, da bodo dobri.

Lep sončen petek vam želim!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
5.11.2010 20:35:42   
Bethany
Sončnica, iz katerega konca štajerske pa si?

Kar se pa tašče tiče, ti se kar skašljaj, tole pa zgolj v razmislek: tisto, na kar se osredotočamo, raste. Bolj ko se bos sekirala in obremenjavala z njenim obnašanjem, bolj te bo motilo in se ti bo zdelo, da je vedno bolj nevzdržno... Mojsonček je dala enkrat en link enega fajnega članka na to temo. ... bi blo mal za nazaj za prebreskat...

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
5.11.2010 21:01:06   
onur
Živjo še na hitro od mene. Sem zadnjič v službi nekaj pisala, pa so nato mi v pisarno prišli in ni bilo več časa. Pri nas dogaja na veliko, ma kaj več ob drugi priliki povem. V nedeljo gremo k mojim na kosilo, ker mama v torek praznuje rojstni dan. Smo se pa s sestro odločile, da jo peljemo v trgovino in si kupi kaj za obleči, midve pa plačava. user posted image user posted image user posted image user posted image
Petja pridna in istočasno tako nagajiva da glava peče. Mi je pa tako posrečena, ker ful poje pesmice. Njena priljubljena igračka pa je dojenček (gor in dol, pa ga pogrinja, pa pestva, seveda tudi zabriše v tla, ...).
Kužka je prava lumpa.
Sem pa jaz tako srečna, ker sem zdaj 14 dni na dopustu. Če bo vse po sreči, pa gremo naslednji konec tedna v toplice. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bethany, user posted image user posted image user posted image user posted image za službo.
Sončnica24, ne se sekirat za taščo. Sem ti poslala na ZS kdo sem, pa daj še ti meni, da te pofočkam na FB.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2454
5.11.2010 21:03:28   
onur
Mojsoncek, upam, da bo z Nejcem vse ok in nič hujšega. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
5.11.2010 21:06:26   
Bethany
Naša ima pa že drugi dan vročino plus kr ornk prehlad. Včeraj, na moj prvi dan, je ostala doma, pa jo je mož ahtal, danes pa se je vročina šele popoldan spet pojavila... Upam da do ponedeljka mine. Je pa nenormalno živahna. Kot da ni nič. Skače, razgraja, ni sekunde pri miru, js bi pa bi 38 vročine se kuhala v postelji...

Aja, sem pa še to hotla povedat, kak sem rešla pucanje nosa z fiziološko. Kupila sem aspirator v DM od babylove, tak mali gumijast. In notri nalijem fiziolosko in ji nad umivalnikom not spricnem, pa super odplakne smrklje skozi drugo nosnico. Fajn je, ko ustvari rahel pritisk in jih dejansko spuca nos. In ne samo mal pošprica po nosnici.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
6.11.2010 13:15:31   
Bethany
Aha, vikend je, pa sonček, pa nikjer nobene... user posted image user posted image ... sej prav, je treba izkoristit lepo vreme.

Eno vprašanje: ima katera kako izkušnjo s pritožbo na odločbo o višini OD? Ima sploh smisel? Men so tako sramotno nizkega določili, da ne vem al se nej jočem ali smejem tej neumni naši državi...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
7.11.2010 13:04:14   
poli*
Bethany- bravo za službo user posted image .
Če so ti pri OD vse prihodke prav naračunali ne boš dosegla nič s pritožbo. Sedaj ko si v novi službi moraš spet vložit (če še nisi) in potem ti bodo šteli dohodke iz lanske dohodninske odločbe in še za ne vem kolk mesecev v naprej.... sem že enkrat pisala o tem in se razburjala user posted image .

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
7.11.2010 14:18:52   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Bethany- bravo za službo user posted image .
Če so ti pri OD vse prihodke prav naračunali ne boš dosegla nič s pritožbo. Sedaj ko si v novi službi moraš spet vložit (če še nisi) in potem ti bodo šteli dohodke iz lanske dohodninske odločbe in še za ne vem kolk mesecev v naprej.... sem že enkrat pisala o tem in se razburjala user posted image .

mhm... user posted image user posted image točno, ja. Ti si enkrat pisala o nesmiselnosti teh izračunavanj, ja... Eh, sej se mi ne da ubadat s pritožbo, jezi pa me, da v takih primerih ne upoštevajo dejanskega stanja, ko pa bo le-to boljše, pa ga bojo, mislim, kje je tu logika, no... Če že moraš glede na preteklo situacijo prejemat te dohodke, pol naj to vedno velja, ane? Mah... sem se že na FB razburjala, pa je škoda mojih živcev in časa. user posted image

Ne bom pa nič na novo vlagala, ker zaenkrat še nisem redno zaposlena. Mogoče v novem letu pade ornk pogodba o zaposlitvi. Bomo vidli. user posted image Sicer pa, mislim, da nižji OD sploh ne more bit, kot je zdaj, heh... user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
7.11.2010 17:35:05   
Andromeda
Hello!
Eh, pa je vikend skoraj za nami, ko bi še teden minil tako hitro, a ne? user posted image

Mi smo ta vikend bolj "počivajoči", včeraj dopoldne smo šli na sprehod in na tržnico po zelenjavo, danes pa bolj posedamo doma, v tem dežju se človeku tako ne da nič drugega početi. Po kosilu sem vsaj zlikala goro perila,

bethany - tudi mi mamo sramotno nizek otroški dodatek, zdej, ko je Dario v vtcu so nam ga pa še za 20% znižali, matr, kot da smo ne vem kaki bogataši. Ko se bom pa še jaz zaposlila, pa očitno sploh ne bomo več upravičeni do njega user posted image sramota in taka država, glede na vse dogodke in škandale se čudim, da se še nobenemu ni strgalo in da ni začel streljat. Resno! Tudi v Kranju je vrtec dražji od npr. Ljubljane, pa še stanovanjskega kredita ne priznajo kot dodatno olajšavo za znižanje. user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
8.11.2010 7:07:32   
_katja_
Mornin'

Bethany in mojsoncek: upam, da ste zdravi!

Nace je iz sobote na nedeljo ponoči bruhal. Smo bili v soboto na praznovanju in je ful mešal hrano + kokakolo čez. Tako da mislim, da nam je jasen vzrok. Včeraj smo potem šli na kosilu, obletnica poroke mojih dveh) in je bilo vse ok. Zvečer pa NAce malo vročine + Jaka ponoči malo vročine. Bomo vidli kaj bo. Jaka tudi kašlja malo že slab teden, pa ne vem kdaj je dobro it k drju, da posluša, če je vse ok. Bom poklicala, glede na to, da je tolk mali in je imel ponoči malo vročine. Jaz sem dobila pa tiste dneve in sem kot cunja .+ nekaj sem prehlajena user posted image Pa športala nisem že ene 3 dniuser posted image Moram malo pojamrat....user posted image user posted image user posted image

Nacetu je zdaj poleg TV golice všeč tudi Nodyuser posted image user posted image user posted image Tako da ga zdaj gleda, jaz  pa pijem v miru kavico....

V četrtek ima dragi god, pa sem mislila, da bi nardila malo bolj ornk kosilo.... moram pogledat kako se mlinci nardijo, pa uno rdeče zelje. Zraven pa ne bi race, kar piščanca pomoje....

onur: super za dopustuser posted image Užživajte v toplicah. Konec tedna gremo pa mogoče spet v vaše konce, na tisto osmico. Če bo vreme bi šli plezat nekam na primorsko in nazaj grede jest.

sončnica: sem ti poslala ZS. Upam, da se najdeva na FBju:)

Lep začetek tedna!

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 2461
8.11.2010 7:08:28   
_katja_
Aja otroški dodatek: ga imamo na srečo nekaj. Ampak glede na dohodke mislim, da je čisto prav. Pa zdaj ko smo štirje, je še kak euro več. 

www.fitnosecka.si

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
8.11.2010 10:59:34   
Andromeda
Hello!

Danes pa naš lump ni šel v vrtec..včeraj proti večeru mu je postalo slabo, nakar je bruhal (in ravno po kavču, btw - ima katera kak nsvet, kako se rešim smrada, kar noče it stran). Potem sem ga prisilila, da je spil malo čaja in ga dala spat, čez 1 uro se je zbudil z vročino 37,5...Ponoči je še malo zakuhal, sedaj je OK, trenutno sedi zraven mene in je toast s sirčkom. Če bo danes stanje bp, gre pa jutri nazaj v vrtec. Sem pa klicala v vrtec in mi je vzgojiteljica rekla, da te dni očitno nekaj razsaja, saj tudi drugi bruhajo in jih kakšen dan ni, potem so pa v redu.

katja
- upam, da bosta fantka kmalu zdrava...Ubogi Jakec, vem kako je, ko dojenčki kašljajo in pravzaprav še ne znajo kašljat...čim več s fiziološko spirat, pa sej to itak še predobro veš user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 8.11.2010 11:00:17 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
8.11.2010 11:05:18   
mojsoncek
Hej hej! Sem skuhala eno kafe in caj, da vsaj ob tem pozabim na slabo vreme...

user posted image

Tako, sedaj pa lahko zacnem user posted image . Nejc je sel danes v vrtec, ker se je v petek tekom dneva bruhanje ustavilo. cez vikend je bila pa itak ze navit kot urca user posted image .

Otroski dodatek imamo minimalen. Dokler smo bili samo trije, pa sploh nismo bili upraviceni.

Andromeda, pri placilu vrtca pa tudi pri nas ne upostevajo stanovanjskega kredita. Obrazlozitev obcine je bila pa sledeca: "obcina mladim druzinam ze tako dovolj "pomaga". Je na voljo dovolj socialnih stanovanj za malde druzine". In kaj nam to koristi?! Naj prodamo hiso in gremo zivet v socialno stanovanje. So eni pajaci vsepovsod...

katja in bethany - pocajtajta svoje otrocicke user posted image

Drugace pa pri nas vse po starem. Sluzba, vrtec, domov...

bodite lepo...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
8.11.2010 11:09:06   
mojsoncek
Andromeda, user posted image tudi za Daria!

Neposredna povezava do sporočila: 2465
8.11.2010 18:04:37   
Bethany
Mi smo tudi ok, zdravi, je bila že v vrtcu danes... pa spet nič tam spala, pol pa je zaspala v avtu na poti domov, danes, ko je malo dlje trajala vožnja, ko sta še po mene v službo prišla. In je spala skoraj do pol šestih, ko sma jo mogla zbudit, da ne bo do desetih zvečer veselice... Joj, to njeno nespanje, tretji mesec že teče, pa nič boljš. Prav noče, ne. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2466
8.11.2010 18:06:20   
Bethany
Katja, js bi te pa prosila za malo tvoje volje do športanja!!! user posted image user posted image J s jo nabiram in nabiram, pa je nikakor ni dost, da bi svojo rit spravla s kauča in v kako miganje. Ko pa že obstaja manjša možnost, mi pa vreme zagode in me spet mine... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
8.11.2010 18:08:59   
Bethany
Jooj, kak je hecno, če te skoraj dvoletn otrok kliče po imenu... hehehee!! user posted image user posted image Zdele se je Elina zadrla od spodaj: "Maaamiiii Taaanaaaa, ki (kje) siiii? dej Lini nove hače!!" LOL!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
8.11.2010 20:22:33   
nagajiva
Ojla,

no tako, pa je še mene zakuhalo. Sem ko ožeta cunja-iz nosa pa mi teče, da bi rabla vrečko user posted image user posted image user posted image . Pa ta galvobol-kar noče stran. Sicer pa pri Lovrotu nič novega. Od kar je v vrtcu, je prehlajen. Pa je dva, tri dni malo bolje in potem spet ista pesem. Je pa dobil sedaj še vnete očke in kašljat je začel. Grema jutri kar k zdravniku. Eno ?-kaka domača zdravila za očke. Trenutno mu jih spiram s kamiličnim čajem....
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Mi smo tudi ok, zdravi, je bila že v vrtcu danes... pa spet nič tam spala, pol pa je zaspala v avtu na poti domov, danes, ko je malo dlje trajala vožnja, ko sta še po mene v službo prišla. In je spala skoraj do pol šestih, ko sma jo mogla zbudit, da ne bo do desetih zvečer veselice... Joj, to njeno nespanje, tretji mesec že teče, pa nič boljš. Prav noče, ne. user posted image user posted image

Pri nas je enako. Zaspi za kakih 30-45 min max in posledično je potem tako utrujen. Danes sma prišla domov, je kar zaspal za dobor uro. In mi potem potoži, da ga boli trebuhček in še mi lepo bruha-na srečo po tleh in ne sedežni; Andromeda-nimam pojma kako odpravit smad. Upam, da vam čimprej uspe.

Lepo noč user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
8.11.2010 20:34:41   
Andromeda
nagajiva- čimprej se oba pocajtajta! Za vnete učke pa se kamilice odsvetuje, lahko pa spiraš s fiziološko! V glavnem, želim, da oba kmalu ozdravita!

Zamašen nos ima pa tud Dario že od 2. dneva v vrtcu dalje...pa pride par dni, ko skoraj neha, potem pa spet. Danes je v primerjavi z včerajšnim večerom bil prav naspidiran, apetit ima kar soliden, edino količinsko manj, tako, da gre jutri v vrtec.

bethany - Elina je pa res faca! Sicer pa eni starši hočejo, da naj jih otroci klčlejo kar po imenu, ampak se meni osebno zdi to čisto adijo...Po imenu naj kliče svoje prijatelje, starši smo pa le starši, a ne? Upam, da vam uspe še tole spanje uredit. Mi mamo srečo, Dario spi čez dan 1,5 - 2 ure v vrtcu un brez problema se bo navadil. Ima pa tudi 2 v nejgovi skupini, ki se nikakor nočeta navadit in ju hodijo iskat po kosilu.

smrad s kavča - sem po nasvetu z gospodinjskega foruma na RR odpravila s sodo bikarbono in sedaj kavč skoraj diši user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 8.11.2010 20:36:18 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
8.11.2010 22:08:12   
Bethany
Smrad: sem ti glih hotla predlagat tudi kis, najprej sicer smrdi, ampak verjetno manj moteče od bruheca, hehe...

Klicanje po imenu: aja? tudi taki starši obstajajo, da jih otroci namenoma kličejo po imenu? Okeeej... Men je to hecno. user posted image

Mi pa smo ravno v fazi, ko Elina prav ponavlja naša imena in pravi: mami Tana, ati Ujos, babi Voka, dedi Mili in Mako, teta Veša, stic jajko... pa tudi "Ogica in Aja" v vrtcu (seveda tudi za vse otroke v skupini ve imena!) Ej, vse ve!! user posted image Pa sej ni čudnega, dve leti nas že posluša kako se kličemo, hehehe!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2471
8.11.2010 22:17:02   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Klicanje po imenu: aja? tudi taki starši obstajajo, da jih otroci namenoma kličejo po imenu? Okeeej... Men je to hecno. user posted image

Jap, tudi taki so. Mojega bivšega šefa in njegovo ženo je njuna 4-letna hči klicala po imenu. Liberalizem uber alles user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
9.11.2010 7:42:22   
sončnica24
Dobro jutro, po majneš zatišju se spet javljam. Mi smo ok, vsi zdravi ati veselo dela v novi službi, jaz začnem danes delat doma božične okraske za okna tako da bom imela do decembra nekaj perajt. Nik je super priden je taki mamin cartek ratal pa atija full pogreša, je bil navajen da ga je vedno hitro vidil, zdaj pa če še bo na teren odišo pa ga kak mesec ne bo bo pa verjetno v začetku prava katastrofa ker se je full na njega navado, čeprav mama pa je še vedno zakon.

Otroške imamo mi visoke tako da tu nimam nič proti, je pa res da bi se verjetno drastično zmanjšali če bi jaz dobila službo za polni delovni čas, tako da zaenkrat nam tako uspeva bomo pa vidli kako bo zdaj z mojim v novi službi ampak po pogodbi bo imel najvišjo bruto plačo do zdaj, upama na najboljše.

Spanje: Nik še popoldan pridno spi od ure pa pol in če je treba tudi tri ure potegne, tako da s tem za enkrat ni problemov, je pa res da ne pozna vikenda in se vseeno vstane ob 6ihuser posted image . No saj tudi to bo nekoč minlo in ga bomo mi budili.

Drugače pa mene po imenu kliče samo takat ko me dva krat al pa trikrat pokliče mama pa se mu ne oglasim.
Ve pa tudi imena vseh otrok v vrtcu pa vzgojiteljic, doma pa tako ali tako vse sorodnike po imenih kliče.

Tako zdaj pa veselo na delo.

Neposredna povezava do sporočila: 2473
9.11.2010 7:45:13   
_katja_
Mornin'

Sem prav naspana....vstala sem samo dvakrat in spala od 23.00 do 6.45.
LUKSUZ user posted image user posted image user posted image Dvakrat je vstal možek....hehe sem ga kar ruknla. On lahko v službi 8 u sedi v miru in tišini user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Šraufi - domnevam, da so to testenine - vsedrčki? No, mi jih bomo tud imeli danes, so pa iz pire, upam, da bodo dobri.

A to uni ta novi od Mlinotesta? No povej če so pirini dobri. Da probamo še mi. Zaenkrat sem samo polnozrnate sprobala in so super.

Klicanje po imenu staršev se tudi meni ne zdi ok. Naj se ve kdo so starši in kdo prijatelji. Je pa pri nas tudi včasih mami Katja....hehe... ampak ko se kaj heca.

bruhanje: Andromeda a s sodo in vodo al kako očistiš? ZAenkrat nam malo smrdi še jogi. Res da je star, samo kakšne pol leta bo pa še v funkciji. Pa je šlo ravno mimo un nepremoščljive prevlekeuser posted image Nimam take za čez cel jogi, ker bomo potem kupili ko bo nova postelja, ampak kar une Müllerjeve za previjat zložene eno zraven druge.

Bethany: saj se bo Elina tudi navadla spat. Držim pesti da čimprej.
Ja se moraš kar brcnit v rit pa gre. Jest sem že tolk navajena, da se res počutim prov gnilo, če ne grem nič migat. Potem se pa še najem kakšnih nezdravih stvari, potem se pa sploh počutim grozno. Sej začne dvakrat na teden, pa potem trikrat. Pa zmenita se, da te dragi spodbuja. Mogoče se boš lažje spravla, če ti bo kdaj on rekel, ali pa da gre Elina v varstvo, vidva pa skupaj tečt. No je pa itaq zakon, če lahko partnerja športata skupi: midva vedno prideva tolk nakulirana in dobre volje nazaj. Uh sem se razpisala....

nagajiva: veliko zdravjauser posted image

Takko: spet imajo tolk luštne puloverčke za odrasle....ste vidle v katalogu, take flisaste. bom šla pomoje kr pogledat v četrtek.  Pa sej tud če je sam za eno sezono.... ker je 8 eur, Nikov pa glih ene 70....user posted image

Naše zdravje: Jakec je bil ponoči spet malo topel, ampak mu nisem merla vročine. NAce je imel zvečer malo vročine. Bomo videli kako bo danes....Važno, da bruhamo ne večuser posted image

Danes dobimo pa meso, tko da bomo popoldne rezali in pakirali.....pa spet polna skrinjauser posted image

Lep dan!
Katja

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 2474
9.11.2010 7:47:46   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
jaz začnem danes delat doma božične okraske za okna tako da bom imela do decembra nekaj perajt.

Ooooo jaz obožuje božični čas.... za kakšne fajn ideje se priporočam.

Jaz študiram kakšne voščilnice bomo letos delali....ne vem ali naj jih še sama nardim, ali skupaj z Nacetom. Pomoje jih bom letos še kar sama, ker imam material še od lani, drugo leto pa potem skupaj.

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......