|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
4.11.2010 17:00:28   
aluap
Ojla punce,
javljam se po zeeelllooo dolgem času, predvsem zato, ker se moja user posted image bliža koncu. glede na medenično vstavo punčke in malo slabših jetrnih testov imam za torek napovedan CR (seveda če nas kaj ne prehiti). Tako, da bomo že zibali user posted image user posted image .  Podrobnosti sledijo...
Sicer je do sedaj vse potekalo brez večjih problemov. Smo pridno pridobivali težo in sta tako zdaj ocenjeni na 2950g user posted image in 2470 user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da v tem zadnjem tednu še kak gramček pridobita. Seveda je trebuh ogromen in že pokam po šivih in čez, po blagu user posted image , drugače sem še kar fit user posted image .
Vsem želim lepe zadnje dneve nosečnosti - potem pa veliko veselja!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.11.2010 17:00:56   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Pa še hvala za vse nasvete v zvezi s čiščenjem pišk in lulčkov... saj itak vem, da ko bom a rabla to pa ni variante, da se bom spomnila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image veš nekaj ti pokažejo v živo v porodnišnici, pol pa bomo itak malo čvekale na dojenčkih pa bomo spet pisale o teh rečeh.. pucanju, dojenju, krčih, katere kapljice, kak handling, pa to pa ono.... user posted image brez skrbi!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.11.2010 17:02:43   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: aluap

Ojla punce,
javljam se po zeeelllooo dolgem času, predvsem zato, ker se moja user posted image bliža koncu. glede na medenično vstavo punčke in malo slabših jetrnih testov imam za torek napovedan CR (seveda če nas kaj ne prehiti). Tako, da bomo že zibali user posted image user posted image .  Podrobnosti sledijo...
Sicer je do sedaj vse potekalo brez večjih problemov. Smo pridno pridobivali težo in sta tako zdaj ocenjeni na 2950g user posted image in 2470 user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da v tem zadnjem tednu še kak gramček pridobita. Seveda je trebuh ogromen in že pokam po šivih in čez, po blagu user posted image , drugače sem še kar fit user posted image .

ja no super!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Fajn da ste prišli do konca.. Težo bosta že nabrala, fajn je da sta "zrela" user posted image user posted image user posted image

Pa srečno ko se začne!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.11.2010 17:03:52   
philadelphia
Živjo punce!

Naredila user posted image user posted image . Bilo skoraj po tem scenariju: prišel, videl, zmagal user posted image . Glavna izpraševalka je takoj komisijo opozorila, da sem jaz tista, ki je vse organizirala v naši službi (predavanje, izpit itd.). Pol me je kr izprašala, samo mi je kr pomagala, drugi izpraševalec, ki pa je neizprosen, pa se mi je samo nasmejal, ko je videl katero vprašanje sem izvlekla in smo se na hitro poslovili. Tako, da sem imela več sreče kot pameti user posted image .

Hvala, da ste držale pesti, to je sigurno pomagalo, saj je štelo dvojno.

Neposredna povezava do sporočila: 4404
4.11.2010 17:09:30   
Majchi
Library, bravouser posted image . Pa je ena skrb manj, a ne! Zdaj se pa res lahko fokusiraš na prihajajočega dojenčka brez da te zraven nekaj mori.

Aluap, super, da si zdržala praktično do koncauser posted image . Pa srečno v torek!

Jaz sem bila pa na akupunkturi, potem pa s kolegicami zunaj na sončku in na doooolgem sprehodu. Tud mene nekaj šraufa, ampak nič resnega. Bolj kot eno otrdevanje, ampak mal bolj boleče.
Po Lano v vrtec je šla danes tašča, zdele jo grem pa počas iskat. Še prej pa cunje obesit. Speglano imam vse, zdaj to delam vsako žehto sproti, da ni za več kot pol ure likanja.

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
4.11.2010 17:12:11   
nadinne
Dan.

library...upam da je šlo user posted image

zanositev...nama je v bistvu ratalo 2 meseca po tem, ko sem nehala jesti tabletke...pa v bistvu nisva načrtovala, itak sem bila pa prepričana da ne bom zanosila še lep čas, glede na mojo zgodovino s PCO in neovulacijami in zato izostankov menstruacij. V bistvu sva hotela res načrtno delat na user posted image šele v jeseni, ko bi videla kako so kaj moji naravni cikli brez hormonskih tablet in pa še nekaj testov me je čakalo, pa tudi zaradi službe, ker bi verjetno dobila sedaj za nedoločen čas. No pa bomo jeseni že dobili dostavo user posted image .

november2010...pa sem mislila da boš že napisala da cartaš user posted image

sara pia...če greš po štručko...srečno!

Jaz sem bila pa sedaj malo zunaj na sprehodu...sem hotela kako uro malo špancirat...itak mission impossible! Po 15 min mi je začelo tako dol tiščat vse, da sem jo po najkrajši poti mahnila domov. Ko sem se doma vsedla je bilo pa ok. Prej sem pa mislila da mi bo mehur in črevo ven pogledalo user posted image Ja res počasi dojemam da že laufam proti cilju user posted image

Sedaj se mi pa želodec oglaša...si grem narest en čokolešnik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4406
4.11.2010 17:15:46   
nadinne
library...ČESTITKE user posted image

aluap...super da sta tvoja user posted image user posted image taka korenjaka že user posted image Srečno v torek!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
4.11.2010 17:30:12   
kapesanta
Ojla punce,

lepo slišat, da so dvojčki počakali vseh 9 mesecev v trebuščku - kolikor slišim, vsi že dva meseca prej ven rinejo - pa lepo sta dobila - sploh punčka.

ZANOSITVE: jaz sem imela novembra 2004 čiščenje in sem podzavestno odklanjala v dnevih ovulacije. Nisva pa nč "druge" zaščite uporabljala. Čez eno leto me je pa zgleda neki zmedlo (mogoče tud alko, al je pa ovulacija pohitela), ker pa nisem pričakovala nisem sledila, mela sem redne menstruacije - tako da sem na rednem pregledu pri G izvedela da sem že v 13 mesecu, tako da tud na nuhalno nisem več mogla. V drugo sva pa opustila kontracepcijo ko je bil Rok star leto pa pol, samo sem mela pestro na šiht, pa je psiha naredila svoje... pol se je pa enkrat prijelo - sem bla pa pridna pa testirala za ovulacijo - sam je po testih sodeč, nisem mela nikol user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
4.11.2010 17:31:08   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: library
Živjo punce!
Naredila user posted image user posted image . Bilo skoraj po tem scenariju: prišel, videl, zmagal user posted image . Glavna izpraševalka je takoj komisijo opozorila, da sem jaz tista, ki je vse organizirala v naši službi (predavanje, izpit itd.). Pol me je kr izprašala, samo mi je kr pomagala, drugi izpraševalec, ki pa je neizprosen, pa se mi je samo nasmejal, ko je videl katero vprašanje sem izvlekla in smo se na hitro poslovili. Tako, da sem imela več sreče kot pameti user posted image .

Hvala, da ste držale pesti, to je sigurno pomagalo, saj je štelo dvojno.

ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.11.2010 17:31:55   
november2010
glede zanositve - jaz sem v prvo zanosila nenačrtovano, še moja G se je čudila kako sem lahko zanosila, ker sem imela M ene 5x na leto, tako da sem res čudežno naletela na plodne dneve :)

Zdaj je bilo pa seveda načrtovano (drug partner), pa kar ni in ni šlo, moj je bil tudi na spermiogramu, ki je bil čist soliden, jaz sem pa dobila klomifen, tako da sem potem v 6 ciklusu jemanja klomifena zanosila.... vsega skupaj sva se pa dobro leto in pol trudila..... glede na to, da misliva še kakega met, je najbolj da po porodu začneva pa bova lih uspela po kakem letu spet :)

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
4.11.2010 17:38:50   
ječi12
library BRAVOO user posted image

aluap tole ja pa res dolgo nosit dvojčeke. srečno na crju pa javi nam...evo pa boš drug teden že mami dveh sončkov.zakon.

mi smo tut dons izkoristli lepo vreme.sonček lepi.smo ful prehodili,pol smo se še ustavli pr enih sosedih z otročki in so se otroc igral mi pa čvekali...zdj pa na toplem.paše...počasi se oblečt pa na tekmo,prej pa še na en čvek s kolegicami....tko da dons je tak natempiran dan,da se mogoče bejbi kej spusti,al pa kšn cm napredujemo spodi user posted image

sara pia upam da če so popadki da ti rata brez problemov rodit glede na lego! držim pesti! javi nam.

nč uživajte,tista k gre pa po štruco pa srečnO!

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
4.11.2010 17:49:20   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Ojla punce,

lepo slišat, da so dvojčki počakali vseh 9 mesecev v trebuščku - kolikor slišim, vsi že dva meseca prej ven rinejo - pa lepo sta dobila - sploh punčka.

ZANOSITVE: jaz sem imela novembra 2004 čiščenje in sem podzavestno odklanjala v dnevih ovulacije. Nisva pa nč "druge" zaščite uporabljala. Čez eno leto me je pa zgleda neki zmedlo (mogoče tud alko, al je pa ovulacija pohitela), ker pa nisem pričakovala nisem sledila, mela sem redne menstruacije - tako da sem na rednem pregledu pri G izvedela da sem že v 13 mesecu, tako da tud na nuhalno nisem več mogla. V drugo sva pa opustila kontracepcijo ko je bil Rok star leto pa pol, samo sem mela pestro na šiht, pa je psiha naredila svoje... pol se je pa enkrat prijelo - sem bla pa pridna pa testirala za ovulacijo - sam je po testih sodeč, nisem mela nikol user posted image

user posted image user posted image user posted image

res je na nuhalno pa si res zamudila.... user posted image

Mi smo pa v prvo delali 11 mesecev do user posted image , drugič ene pol leta, pa se ni dobro končalo, ampak se je nato takoj spet prijelo in smo zdaj tukaj.....

Library user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
4.11.2010 18:15:09   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

Ojla punce,

čestitke mamicam user posted image in stisnjene pesti za vse ostale.

Ob birdiinem postu me je prešnilo vprašanje (mislim, da se o tem še nismo pogovarjale): Kako dolgo je trajalo, da ste zasnosile? Je bodoči očka samo "gate otresel" al se je bilo potrebno truditi kaj dlje?"

Jaz sem imela v svoji neposredni bližini same zgodbe o umetnih oploditvah, o "poskušanju" najmanj eno leto, o neuspelih poskusih, ... Tako, da sem bila prepričana, da je čisto normalno, da prej ko v enem letu pač ni nič in da bova najprej nkej mesecev poskušala, tam nekje po mesecih bom šla pa malo k ginekologinji ...

No, pa je ratalo s PRVIM poskusom. Si lahko mislite s kakim veseljem mi sedaj moj "očita" vse moje preuranjene strahove in črne scenarije user posted image .

Pri nama popolnoma enaka zgodba user posted image
So naju spraševali kako to da nama je že ratal user posted image  (spraviš se k delu in je user posted image )
Se pa moj šali velikokrat, da mu je sumljivo če je njegov, ker se je tok hitr prijelo user posted image

library čestitke user posted image user posted image user posted image

kontrola user posted image  po pravici povedano škoda časa. Prišla ob 11h-končala ob 14h - groza
No urin bp, pritisk super, ctg uredu-aktivn user posted image  saj tako mi pravijo user posted image , no to je to, NP+CTG 12.11

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 4.11.2010 18:19:35 >

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.11.2010 18:24:04   
simonmojca

user posted image

05.11.2010
- severnica77
- bik NP+CTG
- nadinne CTG
- november2010 NP+CTG

08.11.2010
- naša beba NP+CTG
- severnica CTG
- nenya AMINO.

09.11.2010
- bucka13 CTG
- pajac NP+CTG
- ječi12 NP+CTG

10.11.2010
- nov2010 NP+CTG
- škorpijonček NP
- sara pia
- valentina85 CTG

11.11.2010
- lonalona NP+CTG

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
4.11.2010 18:33:15   
simonmojca

user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, NASLEDNJI PREGLED, PREBIVALIŠČE, PORODNIŠNICA, SPOL 

user posted image   

28.10.10
- Urshy78, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image

29.10.10
- majabar, FB28, Kolumbija, 30.10.2010 rodilauser posted image Lucian Mai

XX.11.10
 - poona, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- blondy83, Komenda user posted image user posted image     

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , P MS user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , user posted image user posted image
- phelps, FB, 30, Dolenjska, 28.10.10 rodilauser posted image Nežo
- lottyka, FB, 31, Domžale, 29.10.10 rodila user posted image  Žan
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image  , Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

3.11.10
- Mifene user posted image user posted image
- zori82, FB, 27, Ljubljana, 03.11.10 rodilauser posted image Nijo
- tejci1981, 28, Štajerska, 31.10.2010 rodila user posted image Leon
- MalaNeli, FB, 21, 22.10.10 rodila  user posted image  Neli
- malajka84, 25, 1user posted image , 0user posted image , Zasavje, P Trbovlje user posted image user posted image FB

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , 25.10.10 rodila user posted image  Leon
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , Zasavje user posted image user posted image
- bejo2010, 30, 2user posted image , 1user posted image , Pomurje, P MS user posted image  user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana, P LJ user posted image user posted image     
- bela01, 27, 25.10.10 rodila user posted image Vito
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image user posted image
- analtevs, user posted image
user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavje, P Brežce user posted image user posted image
- maa2010, 29, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MS user posted image user posted image
- orto2, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image  
- nejka000, 26, 2user posted image , 1user posted image , 02.11.10 rodilauser posted image Zojo
- bik, 1user posted image , 0user posted image , NP+CTG 5.11.10, P Kranj user posted image user posted image

8.11.10
  - emma83, 27, 19.10.10 rodilauser posted image Liam
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.10
- brinceljka, 27, 1user posted image , 0user posted image , okolica Litije, user posted image user posted image
- metaxa0911, 1user posted image , 0user posted image , P Trbovlje user posted image user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , user posted image user posted image
- Nenya, 3user posted image , 2user posted image , AMIN: 8.11.10, Poljane, P KR user posted image  user posted image

11.11.10
- Hijacinta, 34, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image
- dinki, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , P SG user posted image user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana, 22.10.10 rodila user posted image Jaš
- ječi12, 24, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana, P LJ user posted image user posted image FB
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image

13.11.10
 - novemberska, 28, Ljubljana, 16.10.10 rodilauser posted image Hano
- bucka13, 33, 2user posted image , 1user posted image , CTG 9.11.10, Štajerska-Koroška, P MB user posted image user posted image FB

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane user posted image user posted image

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 05.11.10, CTG 8.11.10, P MB user posted image user posted image FB
- Norvežanka user posted image user posted image
- sunday, 28, 1user posted image , 0user posted image , Zasavje user posted image user posted image
- simonmojca, FB, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP+CTG 12.11.10, Grosuplje, P LJ user posted image user posted image
- ljubljana, 31, 4user posted image , 3 user posted image , Ljubljana, P LJ user posted image user posted image
- destiny86, 24, 1user posted image , 0user posted image , Koper user posted image user posted image
- lonalona, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP+CTG 11.11.10, NP+CTG 15.11.10, P LJ user posted image user posted image
- sara pia, 29, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image user posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image user posted image user posted image
- majchi, 2user posted image , 1user posted image , P LJ user posted image user posted image
- miya84, Ljubljana user posted image user posted image

18.11.10
- november2010, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP+CTG 5.11.10, ok. Ljubljane, P LJuser posted image user posted image FB
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , Notranjska, P Postojna user posted image user posted image
- kapesanta, 35, 3user posted image , 1user posted image , Trbovlje user posted image user posted image FB

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image user posted image

20.11.10
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image , NP+CTG 10.11.10, Gorenjska, P KR user posted image  user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , CTG 5.11.10, Gorenjska, P Kranj user posted image user posted image    
- soncchhek, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP+CTG 2x na teden,  user posted image user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , user posted image user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image
- naša beba, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP+CTG 8.11.10, Koroška, P SG user posted image user posted image FB

22.11.10
- škorpijonček, 33, 2user posted image , 0user posted image , NP 10.11.10, Celje, P CE user posted image user posted image
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP+CTG 9.11.10, P LJ user posted image user posted image
- hator, 4user posted image , 1user posted image , P Postojna user posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtekuser posted image user posted image
- bibika81, 28, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image  user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image user posted image user posted image
- aleksa83, 27, 1user posted image , 0user posted image , Ptuj, P MB user posted image user posted image
- melca87, 23, 1user posted image , 0user posted image  user posted image user posted image

24.11.10
- pikamonca, 31, 2user posted image , 1user posted image  user posted image user posted image

25.11.10
- bumbolina, 2user posted image , 1user posted image , P MB user posted image user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image user posted image user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image
- library, 28, 1user posted image , 0user posted image  , NP 16.11.10, Ljubljanauser posted image user posted image

27.11.10
- penelopa1, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana, P Ptujuser posted image user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, P Kranj user posted image user posted image
- čudnočudo, 27, 1user posted image , 0user posted image , user posted image user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , Maribor, P MB user posted image user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , predviden CR 09.11.10  user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBERK  user posted image   NAS JE: 94
PRIČAKUJEMO - OTROK:     -user posted image : 25     -user posted image : 17    -user posted image : 53
Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

Zveste spremljevalke: birdy, obcinarka user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA
.
Telefonska za sporočanje: 040 626 146 (november2010) - pa obvezno RR nick zraven napisat.

Neposredna povezava do sporočila: 4415
4.11.2010 18:36:06   
simonmojca
Če slučajno našo obveščevalko (november2010) kaj prehiti, lahko tudi meni pošljete
TISTE KI ROJEVATE user posted image  simonmojca-041/439-567

Neposredna povezava do sporočila: 4416
4.11.2010 18:46:34   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

Če slučajno našo obveščevalko (november2010) kaj prehiti, lahko tudi meni pošljete
TISTE KI ROJEVATE user posted image  simonmojca-041/439-567

dodaj na seznam za ziher user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4417
4.11.2010 19:14:09   
Renesme**
neki me heca rač.

vglavnem še 1x...

previsok pritisk, so merili 4x in je bil na koncu na meji da so me domov spustili, jutri kontrola in bomo videli kako...če me pa glava začne bolet pa takoj v P!

odprta 2cm, mat. vrat čisto zmehčan, je pa še dolg in mali še visoko...

nekaj se pa le dogaja...čeprav tale povišan pritisk bi spustila

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
4.11.2010 19:48:46   
november2010
evo mene.... sam spat ne :)

situacija se je čist dokončn umirila, tako da mislim, da sem res za prazen nič delala preplah...

a katera ve kaj je z aleunam?

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
4.11.2010 19:58:34   
philadelphia
Renesme, jah nič ponoč kr pejta s tvojim rodit, samo tvojega  user posted image  mal pregovori, da naj se dol spusti, da je že čas user posted image .
Mogoče te bo pa ubogal. user posted image  

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
4.11.2010 20:07:23   
nadinne
renesme...a si že poskrbela za tole tvojo štorkljo na tickerju? user posted image Ma že velike oči k se bo zej zej zaletela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4421
4.11.2010 20:14:49   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

renesme...a si že poskrbela za tole tvojo štorkljo na tickerju? user posted image Ma že velike oči k se bo zej zej zaletela user posted image

ma mi ne rata, očitno sem samo sebe tolk napsihirala, da bomo šli rodit zarad mojega pritiska in ne user posted image user posted image

mi pa zdej po pregledu skoz trebuh otrdeva, zgoraj, spodaj, pa notri v nožnici me prav špika- boli....

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
4.11.2010 20:20:59   
nadinne
a si kaj meriš pritisk doma? Pri meni je pri zdravniku zmeraj previsok, doma pa je ok.

no če grešv rim...srečno...bo še en novemberček na rok pokukal na svet user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
4.11.2010 21:02:37   
pajac
renesme.. samo mirno.. vse bo ok.. itak je čas, da izseliš podnajemnika.. pa glede na opisano se je očitno že začelo.. A si se tempirala na rok?, priznaj....user posted image user posted image user posted image Srečno pa sporoči!

Aleunam se je javila včeraj??? Vem da je še v enem kosu...sem šla še preverit, naj bi ji danes povedali če bodo kaj sprožili ali ne... ni pa še nič novic user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 4.11.2010 21:06:00 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
4.11.2010 21:22:37   
Renesme**
pajac- ja v prvo sem si tolk želela, da ne bi bila 14 dni prej, da se mi je očitno uresničila željauser posted image

Bomo videli kaj bo prinesla noč, trebuh mi skoz otrdeva,pač je neprijetno ne pa ravno boleče... samo zraven čutim še od malega rit, čist pod prsmiuser posted image , ampak očitno nimam samo lažnih popadkov, če sem že mal odprta, al kaj...ma v prvo me ni nikoli gledala...zakaj ni za porod samo 1 recept, da bi šle vse po istem rodit....čepa spet ni bilo, samo mal sluzi in to je tudi to...kr nekaj vglavnem...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?