Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 14:31:40
|
|
|
|
Tulipan12
|
No, jaz še vedno kruzam po netu in iščem posteljo za Lio Bom se zgleda res morala podat na pot proti Brežicam, ker mi je tista tako prirasla k srcu, da se bom težko za katero drugo odločila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 14:32:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sedaj sem si že večkrat, ko sem v službi, za kosilo v Intersparu kupila solato v plastični posodici, preko katere le preliješ kis in olje...pa mi je zelo pasala. Danes pa mi sodelavec pove, da so njegova punca in njene sodelavke imele zaradi takih solat že prebavne motnje in so sračkale in bruhale. Veste kaj o tem? Meni je bilo do sedaj vse okej. Ne vem. Nikoli probala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 14:34:56
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Če ,pa pri nas kaj obvladamo,pa je beseda TOTO in TO .Tak,da nekaj ,pa je po mamici . No pri vseh drugih besedah in stavkih,pa zablokiramo , upam,da se počasi odpre ,da nebomo še kakega logopeda do šole rabli.No saj mami zastopi vso kitajščino samo sem se naveličala bit prevajalka iz kitajščine ,drugim. tud naš Maj ne govori prav veliko: mami, ata, mama, oči, Nodi, dudi, .....kar pa ne zna povedat, pa pokaže .........ko se pa je potrebno preoblečt pa lepo reče: NE BOM TO to mu gre pa super in potem se lovimo po stanovanju se mi zdi, da je to pravo obdobje besedice NE, včasih se mi zdi kot da ja sploh ne zna rečt!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 14:36:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
Prva sem bila!!!! Je sploh katera opazila??? Ne, ne, ker sem edina na celi strani!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 14:48:40
|
|
|
|
Tulipan12
|
Grem, uživajte v sončku s svojimi sončki, pa-pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 17:33:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Prva sem bila!!!! Je sploh katera opazila??? Ne, ne, ker sem edina na celi strani!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 17:37:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa ti boš ga tudi dobila počasi Razumem, sama sebi dodeljujem samo rumenega. Mam še možnost da dobim enega te pa šibam ven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 17:40:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Kokica boš ene kokice še meni spekla, jih obožujem! Včerajšnji pregled za šum na srcu - 2 zdravnici ga nista slišali, verjetno je bila tista, ki ga je slišala zelo zelo natančna, v glavnem, lahko rodim brez CR, lahko dobim EA... Če se bo katera potikala 26.11. po Evroparku, ima Lia nastop s plesnimi me res zanima kak bo to zgledalo, haha No, od jutra sem prišla domov ob 19.30, Lio zrihtala za spat, pospravljala do Gospodinjic, jih pogledala, malo še na FB zavila, danes pa sem kot v transu! Še dobro, da je sonček, da me gor drži! daj spomni me še na to. Bom prišla gledat, ker mam do 24. tak dopust pol pa upam, da bo mi še do 28.dala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 17:58:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Saj se ne tehtam vsak dan, ampak tedensko, razen, če se kdaj pregrešim potem pogledam koliko se to pozna. Kaj pol tak veliko grešiš? Seveda ni nič narobve s pogostim tehtanjem. Sam jaz nasprotno izgubim energijo za hujšanje, ko vidim, da se nič ne premika. In do tega bo prišlo čez nekaj dni. Ampak hej, tehtaj se zarad mene vsako uro, če se ti da!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 17:58:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Me je ven zabrisalo! Bom probala še enkrat: včeraj se spraviva z Lio v posteljo, pa atiju zvoni telefon, se pogovarja, midve imava odprta vrata, Lia kako minutko posluša, pa potiho reče: ati, pššššššššššt, tiho bodi, jencek aja Jaz pa: kateri dojenček, Lia? Pa mi dvigne majico in reče: toti!!! Prava Štajerka, kaj češ! faca mala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 17:58:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kako zatišje je tu gor danes, samo ene in iste kak intermeco navržemo Kje pa je Tasa? Čebelica? Najaa nas itak samo še za lahko noč pokrije Kokica, še dobro, da si ti spet v službi, pa da Persidina bavca tu pa tam zaspita, pa Felix še pride kak kilogramček pokomentirat... jao, jao, jaz naslednji teden neham delat, pazite se, kak vas bom gnala! Evo me danes prej, ker ziher bom pol zaspala še preden bom lahko prišla zaželet lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:26:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Joooooooooj šipe ,leeeeeeeeeetim Joj, danes pa ni dan za šipe pomivat............danes moraš uživat na sončku s svojima malčkoma............šipe bodo počakale in pokapolonice bodo odletele .........in potem jih boš pa lahko pomila! UŽIVAJMO V SONČKU IN LEPEM VREMENU, DOKLER JE ¸ Tega filma ,pa pri nas ne vidiš,da bi jaz lahko kaj naredila ko sta princa pokonci .Če ne želim garat po 21 h moram izkoristit takrat ko spita . Tak,da danes mam fraj večer ,ker sta šla danes po čudežu že oba na počivanac .Tudi čudeži se dogajajo .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:33:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
tulpek evo samo zate ko tako hitiš na vsako stran
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:34:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Tulipan jaz sem v gužvi. Dobivam nagradne v službi te pa se stalno na šihti Saj še samo 9 dni in imam dopust Aja, moram to delit z vami: Prej sedimo v dnevni, zlagam jaz cote, pa lija spet full duda toto dudo . Pa jo pokličem da naj pride da se bove nekaj zmenle. Pride in ji rečem, da ko bom imela dopust, bove šle v trgovino z igračami in si bo lahko izbrala bilo katero igračo,ki jo bo hotela, ampak bo plačat mogla dudo. In ona en čas vestno posluša in pravi, da, ko pa jo Tomaž vpraša kaj si bo izbrala, pa reče :buo (= duda). Saj nisva vedela ali se naj smejima ali kaj,, In pol ko sem jo hotela še enkat vse ponovit, si je držala z prsti ušesa dol
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:39:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tulipan jaz sem v gužvi. Dobivam nagradne v službi te pa se stalno na šihti Saj še samo 9 dni in imam dopust Aja, moram to delit z vami: Prej sedimo v dnevni, zlagam jaz cote, pa lija spet full duda toto dudo . Pa jo pokličem da naj pride da se bove nekaj zmenle. Pride in ji rečem, da ko bom imela dopust, bove šle v trgovino z igračami in si bo lahko izbrala bilo katero igračo,ki jo bo hotela, ampak bo plačat mogla dudo. In ona en čas vestno posluša in pravi, da, ko pa jo Tomaž vpraša kaj si bo izbrala, pa reče :buo (= duda). Saj nisva vedela ali se naj smejima ali kaj,, In pol ko sem jo hotela še enkat vse ponovit, si je držala z prsti ušesa dol Malo vaju tehnično ne ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:39:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa drug teden rabim špricar
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:43:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa drug teden rabim špricar zmejeno!! Nena še vem urnika, ker ga še ni obesla danes gor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:44:46
|
|
|
|
Najaa
|
tasa Lija je prava! Tija je pa prejle rekla Niki, naj zapoje Vse najboljše (pred tem je sama zapela v slo in ang) in Nika zapoje: "Se najolse tu ju."
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:45:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa drug teden rabim špricar zmejeno!! Nena še vem urnika, ker ga še ni obesla danes gor O jaz bi tudi, pa ne sam enga...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:56:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa drug teden rabim špricar zmejeno!! Nena še vem urnika, ker ga še ni obesla danes gor O jaz bi tudi, pa ne sam enga... Ne bom ti več govorila ti samo pridi ,pa grema
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:56:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Najaa a vi pa že angleško obvladate. Uh, kapo dol Je pa Lija en čas kar stalno Nein pravla. Te pa ne vem ali je v vrtcu to pobrala al kaj, ker nemško pa se jaz z njo res ne pogovarjam milomater kak mi RR počasi dela. Se mi kuj zeha cuj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 19:59:04
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ja je počasno danes to vse skup saj malo še ,pa se grem zleknit pred bb .Da vidim umetnike kak zidajo .Mislim za njih sem ja genij .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 20:04:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja je počasno danes to vse skup saj malo še ,pa se grem zleknit pred bb .Da vidim umetnike kak zidajo .Mislim za njih sem ja genij . joj jaz jih lahko gledam 24 ur po TVju in sem jih popoldan gledala Kregali so se non stop. Pa daj no,ej. Kreteni jedni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 20:09:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa drug teden rabim špricar zmejeno!! Nena še vem urnika, ker ga še ni obesla danes gor O jaz bi tudi, pa ne sam enga... Ne bom ti več govorila ti samo pridi ,pa grema Bom bom, sam pol se me ne boš rešla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.11.2010 20:10:24
|
|
|
|
Najaa
|
us IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa a vi pa že angleško obvladate. Uh, kapo dol Je pa Lija en čas kar stalno Nein pravla. Te pa ne vem ali je v vrtcu to pobrala al kaj, ker nemško pa se jaz z njo res ne pogovarjam milomater kak mi RR počasi dela. Se mi kuj zeha cuj Ja, pri nas tamala od tavečje pobira skoz. Pa ne sam pametne stvari, tudi tiste, ki meni niso všeč. Ajme, kakšne imata včasih, da ne vem al bi se jokala al smejala. tasa a vi še imate BB live na tvju? Nam na T2 so ukinli. Ma sej jih ne pogrešam, sam se navadiš, da lahko vsak čas pogledaš, kaj dogaja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?