|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
4.11.2010 13:06:33   
arabela*
Midve sva se najedle, pospravila, dala prat........zdaj pa greva počasi po A v vrtec......

Popoldne pa tak grem v Niagaro....bomo delali skupinsko nalogo iz eknuser posted image

se tipkamo zvečeruser posted image user posted image user posted image

Ly...matcar....do pete sem doma...če gre katera tu mimo naj javi, da ji cotike damuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
4.11.2010 13:08:10   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

mater sem danes slabe volje... smo imeli slabo noč mali jokca v eno, samo bi se nosil, ko pridem iz službe komaj kaj lahko naredim...jedva skuham kaj, te še moj samo tuli nekaj... đungla.. sem že čist depresivna ker sem za vse sama... se bom ločla...

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
4.11.2010 13:09:23   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse user posted image žalostno, a resnično user posted image

ojoj....dajta se probat pogovorituser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
4.11.2010 13:11:28   
ly117
Oj,

se javim še pred šihtom.
Matcar danes mi ne bo uspelo, se bom jutri oglasla, ali pa čez vikend 100%.
Nič morem it.
Čavči.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
4.11.2010 13:15:59   
Sacherca

evo to pa je jedilnik moje fedre http://www.vjg.si/userfiles/file/j201011.pdf

mater sem danes slabe volje... smo imeli slabo noč mali jokca v eno, samo bi se nosil, ko pridem iz službe komaj kaj lahko naredim...jedva skuham kaj, te še moj samo tuli nekaj... đungla.. sem že čist depresivna ker sem za vse sama... se bom ločla...

Ti ga imas verjetno na upravi? Jaz sem full zadovoljna s tem vrtcem...

Da cimprej mine user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
4.11.2010 13:17:29   
rina22
sem prej pozabila napisat - sami, katy in timotej, lepo vas je blo spoznat in upam, da se čimprej spet vidimo user posted image

in seveda lepo je blo vse videt user posted image joj, sem taki štor, padon user posted image danes sem neka zmedena.. sem pozabla tole dopisatuser posted image skratka-lepo je bilo in upam, da se še kaj vidimo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 4.11.2010 13:23:56 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
4.11.2010 13:17:50   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Lenči_
kaj pa vrtec Jožice Flander?
Je eko. user posted image

Hvala. Bom še mogoče v tega nesla vlogo. user posted image Vem, da sem par vrtecev spustla in nisem nesla vloge. user posted image

V čem je pa razlika, če je eko? user posted image

Mislim, da se bolj zdravo prehranjujejo. Sem celo slišala, da za roj. dan imajo ometno torto. Boščki
Kolko pa so nam na sestanku povedali,sploh ne smeš nest torte za rd noter v vrtec,samo sadje al pa kaj za grickat pride v poštev,niti peciva ne smeš nest.

Nam je rekla,da teoreticno bi lahko prinesli,ampak,mora biti iz trgovine pa racun zraven.Pac zaradi inspekcij.
Je pa rekla vzgojiteljica,da teh tort in taksnih peciv ne priporoca,ker tega ne jejo najbolj pa ni nekaj ekstra.zato pac rajsi sadje pa kaki keksi ali pa kaj slanega za pogrickat.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
4.11.2010 13:19:24   
Sacherca

vem, da je težko user posted image včeraj si rekla, da boš cel vikend delala, pa moj je včeraj povedal "veselo" novico, da bo delal in v sob in v ned user posted image user posted image najhuje pa je to, da imam občutek, da sva začela živet en mimo drugega user posted image počasi me niti ne moti več, da ga ni tolko doma, pa še ko je, se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse user posted image žalostno, a resnično user posted image

Posedi dedca za mizo in mu povej,da gre za orng situacijo in se pogovorita. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
4.11.2010 13:19:27   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse user posted image žalostno, a resnično user posted image

ojoj....dajta se probat pogovorituser posted image user posted image

kaj naj ti rečem.. saj sva se lepo pogovorila in vse, ampak dejanja so pa ostala enaka.. ko bi vedla, kaj mi je v petek naredo.. eh, brezveze besed.. skratka, zaupanje sem zgubla vanj in rečem ti, težko si ga bo pridobo nazaj. ampak se sploh nekaj ekstra ne trudi, samo govori, da pogrevam petkove dogodke. brezveze res.. nem več morila s tem, res ne. pardon user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
4.11.2010 13:19:38   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
lep sonček se je narediluser posted image

jeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res je lepo zunaj. Z m. sva ravno iz sprehoda. Jedli sva pa tudi že zelenjavno juhco. Sva obe na dijeti user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
4.11.2010 13:20:41   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

vem, da je težko user posted image včeraj si rekla, da boš cel vikend delala, pa moj je včeraj povedal "veselo" novico, da bo delal in v sob in v ned user posted image user posted image najhuje pa je to, da imam občutek, da sva začela živet en mimo drugega user posted image počasi me niti ne moti več, da ga ni tolko doma, pa še ko je, se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse user posted image žalostno, a resnično user posted image

Posedi dedca za mizo in mu povej,da gre za orng situacijo in se pogovorita. user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image ampak.. nem vas več morila s tem user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
4.11.2010 13:21:34   
Sacherca
Jaz sem pa ze vceraj zvecer skuhala pasulj,da si je moj pogrel preden je sel v sluzbo,ko sem jaz cvekala z vami na kavici.Vceraj,ko sem bila na tecaju nemscine pa je on skuhal.Mi prav pase zdaj ta tecaj,da se on mene mal razvaja.
Fajn vas je bilo vse videt,upam,da kmalu spet. Katy res kapo dol kako si pridna z diplomouser posted image

Zdaj si grem se jaz pogret,ker sem taaaaak lacna user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
4.11.2010 13:22:14   
Lenči_

user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj...vem, da je težko user posted image včeraj si rekla, da boš cel vikend delala, pa moj je včeraj povedal "veselo" novico, da bo delal in v sob in v ned user posted image user posted image najhuje pa je to, da imam občutek, da sva začela živet en mimo drugega user posted image počasi me niti ne moti več, da ga ni tolko doma, pa še ko je, se samo kregava in roko na srce, mi je počasi že vseeno za vse user posted image žalostno, a resnično user posted image

elevitka user posted image
rina user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
4.11.2010 13:22:22   
rina22
matcar, sem se odločla, da bom šla k amaliji takoj, ko bom mela dnar user posted image pa ko bom mela malo kam dat v varstvo user posted image ker me resss zanima, kaj se bo izcimlo z vsega tega in kaj me še čaka user posted image ste me danes še bolj navdušile, čeprav sem samo z eno uho lahko poslušala user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
4.11.2010 13:24:04   
Sacherca

hvala user posted image user posted image ampak.. nem vas več morila s tem user posted image

Saj nas ne moris,ne bomo pa nic silile vate user posted image Meni je v takih kriznih trenutkih vedno najprej prijal pogovor z mojo najboljso frendico, potem,ko sem se pa umirila pa z mojim.  Trenutno pa imava super situacijo.Ampak verjeni pride vmes taksna.Tudi pri nama je ze bila,ko sem si zelela samo se stran.Ampak,kot bi bilo enkaj v luftu,ko gre vse anrobe.Potem pa se postima....

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
4.11.2010 13:27:59   
rina22

Saj nas ne moris,ne bomo pa nic silile vate user posted image Meni je v takih kriznih trenutkih vedno najprej prijal pogovor z mojo najboljso frendico, potem,ko sem se pa umirila pa z mojim.  Trenutno pa imava super situacijo.Ampak verjeni pride vmes taksna.Tudi pri nama je ze bila,ko sem si zelela samo se stran.Ampak,kot bi bilo enkaj v luftu,ko gre vse anrobe.Potem pa se postima....

ja, jaz tudi grem ju3 na en dooooooooooooooooooooolg čvek z mojo najboljšo prijateljicouser posted image vem, da pridejo krize, kar je nekaj čisto normalnega v zvezi, ampak se toliko vsega čudnega godi, da adijo.. še pred par tedni sem imela občutek, da sva se še bolj zbližala in se imava še raje, od takrat dalje pa gre vse full strmo navzdol user posted image saj pravim, sva se že pogovarjala, ampak so dejanja še ista, nekatera njegova dejanja, ki so se zgodila v petek pa so me totalno butnila ob tla. malo je manjkalo, pa bi naredla vsemu konec, res. ne vem.. upam, da je to samo obdobje in bo kamlu mimo user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
4.11.2010 13:28:14   
katy83
evo mene doma.

T se trudi zaspat, jaz sem dala kuhat cvetačo in grah za malega, zdaj pamalo po netu plazim. user posted image

Rina, lepo te je bilo spoznatuser posted image tebe in tvojo lepotičkouser posted image .
Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. user posted image
Saj midva z mojim sva zadnje dni tudi bolj na hladnouser posted image . Pravi sicer da je utrujen, ampak ni mi vseeno, ker vidim, da se je najin odnos spremenil odkar imava otroka. Saj vem, da je to normalno, ampak...user posted image Bo se vse porihtalo, upam. user posted image

Elevitka, tudi tebi en velik user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
4.11.2010 13:28:58   
sami0804

sem prej pozabila napisat - sami, katy in timotej, lepo vas je blo spoznat in upam, da se čimprej spet vidimo user posted image

Tudi jaz sem vesela,da sem te spoznala,T.pa je taki mali cuker,mala miškauser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
4.11.2010 13:29:37   
katy83

Jaz sem pa ze vceraj zvecer skuhala pasulj,da si je moj pogrel preden je sel v sluzbo,ko sem jaz cvekala z vami na kavici.Vceraj,ko sem bila na tecaju nemscine pa je on skuhal.Mi prav pase zdaj ta tecaj,da se on mene mal razvaja.
Fajn vas je bilo vse videt,upam,da kmalu spet. Katy res kapo dol kako si pridna z diplomouser posted image

Zdaj si grem se jaz pogret,ker sem taaaaak lacna user posted image

hvalauser posted image
Res bi rada to končala še letos, da bom lažje zadihala potem.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
4.11.2010 13:29:54   
majakla
Oj, ste se fajn mele? Kako vprašanje, ne. user posted image

Nik še spi, te pa ...

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
4.11.2010 13:31:23   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Oj, ste se fajn mele? Kako vprašanje, ne. user posted image

Nik še spi, te pa ...

še bolj bi se imele fajn, če bi ti prišla, da te spoznamouser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
4.11.2010 13:31:32   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Rina, lepo te je bilo spoznatuser posted image tebe in tvojo lepotičkouser posted image .
Glej, vsekakor smo punce tu zato, da se potolažimo druga drugo in če je kaj narobe, kar povej, nič ne gnjaviš. user posted image
Saj midva z mojim sva zadnje dni tudi bolj na hladnouser posted image . Pravi sicer da je utrujen, ampak ni mi vseeno, ker vidim, da se je najin odnos spremenil odkar imava otroka. Saj vem, da je to normalno, ampak...user posted image Bo se vse porihtalo, upam. user posted image

user posted image user posted image user posted image tudi zate.. midva sva po rojstvu t imela tudi nekaj težav, samo sva jih hitro rešla, ampak tole, kar se pa zdaj dogaja, temu pa res ne vidim koncauser posted image
ne sekiraj se, praviš, da res veliko dela in je verjetno res utrujen od dela. upam, da čimprej rešita težave in bo spet vse tako, kot je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
4.11.2010 13:31:51   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Tudi jaz sem vesela,da sem te spoznala,T.pa je taki mali cuker,mala miškauser posted image

podpisuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
4.11.2010 13:32:39   
katy83

user posted image user posted image user posted image tudi zate.. midva sva po rojstvu t imela tudi nekaj težav, samo sva jih hitro rešla, ampak tole, kar se pa zdaj dogaja, temu pa res ne vidim koncauser posted image
ne sekiraj se, praviš, da res veliko dela in je verjetno res utrujen od dela. upam, da čimprej rešita težave in bo spet vse tako, kot je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala enakouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
4.11.2010 13:32:44   
rina22

hvala, tudi Timotej je taki lepotec user posted image Res.. pa tak pridenuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.