![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:02:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi tudi terenca mela,samo takrat,ko bom že v letih in bom sama okoli lutala,otroci pa za sebe. Je pa tak,da ima vsak svoj okus glede vseh stvari.Jaz glede na našo veliko družino,pač želim ta avto imet. mah..saj tud v običen avto strpaš marsikaj jaz pa ravno takih družinskih nočem......moj bi pa fulll
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:02:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja...danes sem se z taglavnim glede vpisa m še pogovarjala,ko sem vlogo nesla...pa jo bomo verjetno vpisali še pred septembrom...je rekel, da ne bo problem mesta dobit ja, saj pr tavečjih nikoli ni problem, da nebi bilo placa, jasi pa nabito polne. aja...ja saj m je še pod jasli,ne? 2 leti pa 2 meseca stara? ja do 3 let je ja...samo mi je glih soseda rekla, ko v vrtcu dela, da je čist odvisno, nekatere dajo že prej v starejšo skupino, sploh če že lepo govorijo, so brez plničke in podobno. Ker mi je rekla da L ziher nebo še drugo leto v jaslih.... Te pa ne vem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:05:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, grema z Lijo pančat. Nočko***
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:11:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi tudi terenca mela,samo takrat,ko bom že v letih in bom sama okoli lutala,otroci pa za sebe. Je pa tak,da ima vsak svoj okus glede vseh stvari.Jaz glede na našo veliko družino,pač želim ta avto imet. mah..saj tud v običen avto strpaš marsikaj jaz pa ravno takih družinskih nočem......moj bi pa fulll Ma,jaz ne morem dat 4-ih otrok v avto za 5 oseb.Nikak,ni placa tolko,pa še pomožnosti z malim kuferamom,kot ga zaj mam,ko dam vozek noetr,pa sem pečena. Pri vas je drugače,ko ste 4-je.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:19:48
|
|
|
|
matcar
|
Punce,da vam zaupam,kaj se meni že zaj 2 dni lušta tak hudo,da bom znorela. Kompot iz kutin,suhih sliv in jabolk.Pa ne vem,ki bi kutine dobila,če še sploh ma to kdo doma.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:29:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi tudi terenca mela,samo takrat,ko bom že v letih in bom sama okoli lutala,otroci pa za sebe. Je pa tak,da ima vsak svoj okus glede vseh stvari.Jaz glede na našo veliko družino,pač želim ta avto imet. mah..saj tud v običen avto strpaš marsikaj jaz pa ravno takih družinskih nočem......moj bi pa fulll Ma,jaz ne morem dat 4-ih otrok v avto za 5 oseb.Nikak,ni placa tolko,pa še pomožnosti z malim kuferamom,kot ga zaj mam,ko dam vozek noetr,pa sem pečena. Pri vas je drugače,ko ste 4-je. ja saj je problem res 4 otroke dat kam.... ...boš res mogla nekaj večjega nabavit v prihodnje.....pa vsak svoj zic......razen Lee...ne...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:29:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,da vam zaupam,kaj se meni že zaj 2 dni lušta tak hudo,da bom znorela. Kompot iz kutin,suhih sliv in jabolk.Pa ne vem,ki bi kutine dobila,če še sploh ma to kdo doma. jao pikec...se tebi to neke čudne stvari luštajo....tipična sploh ne vem kak zgledajo kutine
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:30:20
|
|
|
|
arabela*
|
....dalje k bb.....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:36:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz bi tudi terenca mela,samo takrat,ko bom že v letih in bom sama okoli lutala,otroci pa za sebe. Je pa tak,da ima vsak svoj okus glede vseh stvari.Jaz glede na našo veliko družino,pač želim ta avto imet. mah..saj tud v običen avto strpaš marsikaj jaz pa ravno takih družinskih nočem......moj bi pa fulll Ma,jaz ne morem dat 4-ih otrok v avto za 5 oseb.Nikak,ni placa tolko,pa še pomožnosti z malim kuferamom,kot ga zaj mam,ko dam vozek noetr,pa sem pečena. Pri vas je drugače,ko ste 4-je. ja saj je problem res 4 otroke dat kam.... ...boš res mogla nekaj večjega nabavit v prihodnje.....pa vsak svoj zic......razen Lee...ne... Ja,tudi Lea ga rabi,do 12-ega leta morajo imet sedež oz. velikosti 150 cm.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:39:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,da vam zaupam,kaj se meni že zaj 2 dni lušta tak hudo,da bom znorela. Kompot iz kutin,suhih sliv in jabolk.Pa ne vem,ki bi kutine dobila,če še sploh ma to kdo doma. jao pikec...se tebi to neke čudne stvari luštajo....tipična sploh ne vem kak zgledajo kutine To pa je sadež,mislim vsaj da je,podoben hruškam,samo veliko večji pa kosmat.Rumene barve oz. svetlo zelene.Vem pa,da se uporablja za kompote.Mi smo jih včasih imeli,ko sem bla še froc.Ja,saj vem,tipična .Če sem 2 noči nazaj ob 1-h zjutraj mogla it milko jest,te veš,da nekaj ne štima z mano.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:47:07
|
|
|
|
Sacherca
|
pa kaj ta RR bo skup zaroštal al kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:48:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca pa kaj ta RR bo skup zaroštal al kaj Ziher barvo menjavajo spet,zato pa šteka tak.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:50:13
|
|
|
|
katy83
|
Matcar, joj kaka škoda, da nisi kaki dan prej rekla za kutine. Mi jih imamo doma, pa smo jih ravno par dni nazaj 2 kištici tašči in tastu dali, bosta marmelado delala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:52:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, joj kaka škoda, da nisi kaki dan prej rekla za kutine. Mi jih imamo doma, pa smo jih ravno par dni nazaj 2 kištici tašči in tastu dali, bosta marmelado delala. Resno? Ej,pismo,da nisem prej zinla mojih čudnih želja. Saj jaz ne bi rabla tolko,samo kaka 2 al pa 3 komade.Pa ni več možno dobit? Jih nimate več?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:56:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, joj kaka škoda, da nisi kaki dan prej rekla za kutine. Mi jih imamo doma, pa smo jih ravno par dni nazaj 2 kištici tašči in tastu dali, bosta marmelado delala. Resno? Ej,pismo,da nisem prej zinla mojih čudnih želja. Saj jaz ne bi rabla tolko,samo kaka 2 al pa 3 komade.Pa ni več možno dobit? Jih nimate več? bom mamo vprašala če jih je kaj pustila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 20:58:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, joj kaka škoda, da nisi kaki dan prej rekla za kutine. Mi jih imamo doma, pa smo jih ravno par dni nazaj 2 kištici tašči in tastu dali, bosta marmelado delala. Resno? Ej,pismo,da nisem prej zinla mojih čudnih želja. Saj jaz ne bi rabla tolko,samo kaka 2 al pa 3 komade.Pa ni več možno dobit? Jih nimate več? bom mamo vprašala če jih je kaj pustila Hvala,zlata si.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 21:05:54
|
|
|
|
katy83
|
nič grem jaz dol z neta, drugače spet nič ne bo z diplomo. Rina ti si menda spraševala, ob 10-ih se dobimo pred info pisarno, drugače pa v Gingeru. nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 21:06:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,da vam zaupam,kaj se meni že zaj 2 dni lušta tak hudo,da bom znorela. Kompot iz kutin,suhih sliv in jabolk.Pa ne vem,ki bi kutine dobila,če še sploh ma to kdo doma. matcar.. idi jih rabutat tu k aveniji.... prva hiša polek jih ima tak da veje na pločnik ven visijo.....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 21:06:57
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič grem jaz dol z neta, drugače spet nič ne bo z diplomo. Rina ti si menda spraševala, ob 10-ih se dobimo pred info pisarno, drugače pa v Gingeru. nočka lepo se imejte jutri
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 21:08:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,da vam zaupam,kaj se meni že zaj 2 dni lušta tak hudo,da bom znorela. Kompot iz kutin,suhih sliv in jabolk.Pa ne vem,ki bi kutine dobila,če še sploh ma to kdo doma. matcar.. idi jih rabutat tu k aveniji.... prva hiša polek jih ima tak da veje na pločnik ven visijo..... Ja,tam pa me res lahko vsaki vidi.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 21:17:52
|
|
|
|
elevitka
|
grem se fenat... pol pa ajat... me M. jezi in me vse boli pa mali je neki sitko spet... se samo zbuja-spet mi nebo lahko
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 21:19:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka grem se fenat... pol pa ajat... me M. jezi in me vse boli pa mali je neki sitko spet... se samo zbuja-spet mi nebo lahko Pa lahko noč ti želim!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 21:52:13
|
|
|
|
matcar
|
Nič,ni mi več za samevat,grem še brat,pol pa spat.Se ju3 vidimo na kofeju.Če do kake spremembe pride,mi naj ena javi,ker me zjutraj ne bo nič na RR.Grem že okoli 7-h od doma. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 22:04:28
|
|
|
|
majakla
|
Dober večer in lahko noč. Aja, pa lepo se imejte jutri, še kak požirek za mene nar'dite. Katy: vse najboljšeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 3.11.2010 22:14:55
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja...danes sem se z taglavnim glede vpisa m še pogovarjala,ko sem vlogo nesla...pa jo bomo verjetno vpisali še pred septembrom...je rekel, da ne bo problem mesta dobit ja, saj pr tavečjih nikoli ni problem, da nebi bilo placa, jasi pa nabito polne. aja...ja saj m je še pod jasli,ne? 2 leti pa 2 meseca stara? mislim, da imaš prednost, ker imaš že enga otročička vpisanega!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.