|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
3.11.2010 12:13:59   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

ker v soboto in nedeljo delam...  user posted image user posted image

Ojoj to pa ni fajn. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image kaj pa te? gužva?

eh izredna situacija... od tega je odvisen obstanek firme

Še od mene user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
3.11.2010 12:14:26   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: petea

saj je povsod nekaj kar ni po pravilih zakona, sam če hočeš vsaj neko službo met, se moraš prisilit da vseh napak pač ne vidiš, ker konc koncev je to naš vir preživetja... smo pač vedno v podrejenem položaju kjer je je večno treba prilagajat

Vidiš, zaradi takšnega razmišljanja pa potem delodajalci še naprej veselo izkoriščajo in izsiljujejo delavce. user posted image

Veš jaz z tem če se bom pritoževala ne bom dobila povišice, k večjemu odpoved -češ če ti ni prav pa pojdi drugam- in z tem si ne delam nobene usluge.

Z takim razmišljanjem lahko vsaj plačam položnice in preživim  sebe in otroka čez mesec, sicer nevem kako bi preživela če bi bila brezposelna!

Vsak dela po svoji vesti!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
3.11.2010 12:16:53   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dan user posted image ,

končno sva doma user posted image user posted image user posted image ...en teden je kar dolgo če ga preživiš v bolnici. Jan je dobro prestal operacijo, edino boli ga ker ima še 2 cevki v sebi in morava 2-3 tedne čakat da mu ju odstranijo user posted image . Ko pa damo vse kontrole čez bomo videli ali je zdaj to prihtano in končno ali se mu zavedno ukinja antibiotikuser posted image . Srečna sem, da je glavno za nami, ker sem bila ful napeta, slabe volje...saj veste.

Bravo Jan...pa še pikapokeuser posted image user posted image ,da se zaključi kot je trebauser posted image

Podpis.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
3.11.2010 12:17:19   
koala
Jan super da si operacijo dobro prestal in upam da se bodo zdaj stvari postavile na svoje mesto.
botrca kaj je imel Jan ledvični refluks al zakaj je bil operiran?

petea dokler bo deloven sile več kot prostih delovnih mest je tako da bodo delodajalci držali večino asov v rokah.  Ker je preveč ljudi ki bodo z veseljem in brez ugovorov zapolnili delovno mesto tistega "ta glasnega" žal.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
3.11.2010 12:18:56   
ly117

Oddala sem tudi vlogo za znižano plačilo vrtca in za otroški dodatek. Pridna jaz user posted image .

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

Jaz pa še ne. user posted image Hvala ker ste me spomnile.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
3.11.2010 12:21:31   
ly117
Grem mojo malo žabo pogledat pa zdravila mu nesem, sem dopoldan pozabla. Pol pa delat.

Čavči in se zvečer tipkamo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
3.11.2010 12:29:27   
rina22

Ah, po mojem mnenju se ljudje še vedno preveč pustimo izkoriščat in premalo uveljavljamo svoje pravice.

Če dobro premisliš,nimamo ravno veliko izbire,neuser posted image
Če se zbuniš,je izguba službe v trenutku,delavska sodišča delajo poooočasiiiii,pa še inštitucije,od katerih bi v takem težkem trenutku pričakoval največ pomoči,ponavadi zatajijouser posted image .

Jah...no...poštenost je v današnjem času bolj sramota kot vrlina,žaluser posted image

Se strinjam z napisani... žaluser posted image
tole, kar sem odebelila, pa ne bi mogla lepše napisat, res.....

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
3.11.2010 12:31:23   
rina22
botrca user posted image user posted image user posted image za uspešno prestano operacijo in pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da se malček čimprej do konca pozravi user posted image

ly, naj ti hitro mine v službi user posted image

elevitka, zate pa user posted image user posted image , da boš mogla delat čez vikenduser posted image upam, da vam uspe rešit firmo user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
3.11.2010 12:34:43   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Aja,te sem že šla iz hofera pa pumpe domov.user posted image

Si dobila kaj si iskala. Mislim pa na oblačila za user posted image .

Šla sem samo po plenice.Ne vprašaj,kako pa je blo noter,trgali so se za ta oblačila ljudje.Mislim....user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
3.11.2010 12:36:25   
matcar

Jaz pa si ful želim opla Vivaro,osebnega,ker so lahko tudi transportni.Je pa edini,ki ima možnost 9 sedežev,pa še velik kuferam ma.user posted image user posted image user posted image

Če verjameš ali ne,včeraj sem enega gledala in sem točno na tebe pomislila,da bi vam zdaj full prav prišo en takiuser posted image
Aja,pa ta,ki sem ga gledala ima prevoženih že častitljivih 300.000km!!,pa še vedno dela kot uricauser posted image

Itak,če je opel.Ne veš pa,kolko dnara je bil? Jih je zelo težko dobit,ker so res dobri in jih zelo redko prodajajo,vsaj na netu jih ni veliko,pa še ti,ki so,so transportni.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
3.11.2010 12:37:20   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Jutro! user posted image

Na dozi user posted image , L pa je že tudi pri babici.

Glede senika lenči ti ne znam kaj ekstra svetovat. Sicer ga je imel moj stric samo je pa imel tisto ta prvo serijo ko so ven prišli in koliko vem ni imel nekih velikih težav. Je  pa meni tudi oblikovno najlepsi senik do sedaj. Vse novejše različice mi niso všeč. Če bi pa z mojim zdaj kupovala avto pa bi vzela Forda s-max.

To je meni osebno tudi lep avto in po obliki in po kakovosti.Nemci so le nemci.user posted image Jaz pa si ful želim opla Vivaro,osebnega,ker so lahko tudi transportni.Je pa edini,ki ima možnost 9 sedežev,pa še velik kuferam ma.user posted image user posted image user posted image

s-max je meni tudi lepi user posted image samo za ta dnar bi raje mela kaj drugega user posted image
matcar, ford ni nemecuser posted image
Seveda je nemec,kaj pa bi naj bil,če ga v nemčiji delajo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
3.11.2010 12:40:00   
rina22

Jutro! user posted image

Glede senika lenči ti ne znam kaj ekstra svetovat. Sicer ga je imel moj stric samo je pa imel tisto ta prvo serijo ko so ven prišli in koliko vem ni imel nekih velikih težav. Je  pa meni tudi oblikovno najlepsi senik do sedaj. Vse novejše različice mi niso všeč. Če bi pa z mojim zdaj kupovala avto pa bi vzela Forda s-max.

To je meni osebno tudi lep avto in po obliki in po kakovosti.Nemci so le nemci.user posted image Jaz pa si ful želim opla Vivaro,osebnega,ker so lahko tudi transportni.Je pa edini,ki ima možnost 9 sedežev,pa še velik kuferam ma.user posted image user posted image user posted image

s-max je meni tudi lepi user posted image samo za ta dnar bi raje mela kaj drugega user posted image

ja, v nemčiji ga delajo, ker majo tu enoto, tak ko ma renault pri nas enoto. drugače je pa američan

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
3.11.2010 12:42:26   
matcar

ker v soboto in nedeljo delam...  user posted image user posted image

Ojoj to pa ni fajn. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
3.11.2010 12:45:33   
matcar

Dan user posted image ,

končno sva doma user posted image user posted image user posted image ...en teden je kar dolgo če ga preživiš v bolnici. Jan je dobro prestal operacijo, edino boli ga ker ima še 2 cevki v sebi in morava 2-3 tedne čakat da mu ju odstranijo user posted image . Ko pa damo vse kontrole čez bomo videli ali je zdaj to prihtano in končno ali se mu zavedno ukinja antibiotikuser posted image . Srečna sem, da je glavno za nami, ker sem bila ful napeta, slabe volje...saj veste.

Bravo Jan...pa še pikapokeuser posted image user posted image ,da se zaključi kot je trebauser posted image

Podpis!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
3.11.2010 12:46:30   
matcar

Pol pa popoldansko počivanje, nato pa gre moj k moji sestri montirat sušilca.

A se ne postavi sušilec samo na izbrano mesto in vklopi v el. vtičnico?
Ponavadi se,jaz sem to kr sama naredla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
3.11.2010 12:47:28   
katy83
ojla bejbe.

jutri kafe zagotovo!!! Predlagam ginger bar. Tam mi je všeč, pa ni take gužve vse naokoli kot tam pri onih kafičih spodaj.

Tasa - pa daj nouser posted image   saj je ok, boš pa drugič prišla.

renaulti - jah to so avti, ki imajo vsak svojo zgodbo. Jaz imam 11 let starega cliota, ki še me nikoli ni pustil na cedilu. user posted image Edino elektronika pri renaultih zna pa res malo zabavat. Mojemu cliiču se je 1x malo sfuzlalouser posted image in je delal še po tem, ko sem ključ ven vzelauser posted image user posted image user posted image   V naši familiji imamo kar nekaj renaultov in smo zadovoljni. Baje pa novejši modeli avtov niso več to kar so bili včasih clioti, petke, katrce. user posted image Imava pa midva zdaj citroen Xsaro in je super.

aja, moje včerajšnje pisanje diplome se je prevesilo v igračkanje z novim telefonom. user posted image
Bom danes nadoknadla, pa jutri, ker mora moj dragi po svojem rednem šihtu it še v Lj na neko prireditev delat. user posted image . pa bova z malim sama ponoči, pa bom te pisala dokler bom zmožna.

botrca - super da sta doma. Pošiljam user posted image za jana in zate in tvojo hrbtenico.user posted image

koala - super, da te bom jutri spet videla. user posted image

službe - po eni strani se full strinjam s Peteo, da delodajalci izkoriščajo to "dobrosrčnost" delavcev, ampak ko si v taki situaciji si verjetno srečen da imaš šiht, pa če je to samo 2 tedna na mesec, da vsaj položnice plačaš. user posted image Jaz še teh izkušenj nimam, vem pa da če drugo leto ne dobim šihta (optimistka pačuser posted image ), da grem delat karkoli. Pa če dobim 300€ na mesec je boljše kot nič.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
3.11.2010 12:48:25   
matcar

Grem mojo malo žabo pogledat pa zdravila mu nesem, sem dopoldan pozabla. Pol pa delat.

Čavči in se zvečer tipkamo.

Čauči in naj ti mine čimprej!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
3.11.2010 12:49:32   
matcar

Jutro! user posted image

ja, v nemčiji ga delajo, ker majo tu enoto, tak ko ma renault pri nas enoto. drugače je pa američan
Ups,pa res.Se pardoniram!Ga imam skozi za nemca!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
3.11.2010 12:53:31   
matcar
Evo,jaz od zdravnika.Z ponedeljkom lahko grem delat!user posted image user posted image user posted image Jupi,sem vesela!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
3.11.2010 12:54:27   
rina22

Jutro! user posted image

Ups,pa res.Se pardoniram!Ga imam skozi za nemca!user posted image

ni panike user posted image saj sem mislila, da veš, pa si se zmotlauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
3.11.2010 12:55:45   
katy83

Evo,jaz od zdravnika.Z ponedeljkom lahko grem delat!user posted image user posted image user posted image Jupi,sem vesela!user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
3.11.2010 12:59:08   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

službe - po eni strani se full strinjam s Peteo, da delodajalci izkoriščajo to "dobrosrčnost" delavcev, ampak ko si v taki situaciji si verjetno srečen da imaš šiht, pa če je to samo 2 tedna na mesec, da vsaj položnice plačaš. user posted image Jaz še teh izkušenj nimam, vem pa da če drugo leto ne dobim šihta (optimistka pačuser posted image ), da grem delat karkoli. Pa če dobim 300€ na mesec je boljše kot nič.

pa kaj je s tem rruser posted image sem napisala, poslala, pa mi javi napako user posted image htela sem povedat, da sem jaz tudi rekla, da ko napišem diplomo, grem delat kamorkoli, samo da bo delo user posted image drugače mam pa jaz tako srečo, da ne rabim delat (po končanem faxu) samo na šoli, zate je pa na žalost to malo težjeuser posted image ampak bo.. glej, lahko boš mela srečo, pa boš dobla ravno za svoj poklic službo user posted image kaj pa za pripravništvo si se že kaj menla?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
3.11.2010 12:59:41   
rina22

podpis user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
3.11.2010 13:05:32   
sami0804
Itak,če je opel.Ne veš pa,kolko dnara je bil? Jih je zelo težko dobit,ker so res dobri in jih zelo redko prodajajo,vsaj na netu jih ni veliko,pa še ti,ki so,so transportni.

Nič denarjauser posted image ,ni naprodaj...ima ga prijateljicauser posted image
Jih je pa hudo malo na netu,to je pa res...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
3.11.2010 13:06:54   
katy83

pa kaj je s tem rruser posted image sem napisala, poslala, pa mi javi napako user posted image htela sem povedat, da sem jaz tudi rekla, da ko napišem diplomo, grem delat kamorkoli, samo da bo delo user posted image drugače mam pa jaz tako srečo, da ne rabim delat (po končanem faxu) samo na šoli, zate je pa na žalost to malo težjeuser posted image ampak bo.. glej, lahko boš mela srečo, pa boš dobla ravno za svoj poklic službo user posted image kaj pa za pripravništvo si se že kaj menla?

pripravništvo ni več obvezno - po zakonu, ampak saj veš vsak te raje vzame, če ga imaš. Itak je fora, da poprečja ocen nimam dovolj visokega, torej lahko delam samo volentersko pripravništvo. Torej 10 mesecev zastonj. Če drugo leto ne dobim šihta preko vez, bom pač šla v to. Kaj mi druga preostane?
Sem pa jaz še vedno full optimistka glede tega. V bistvu razmišljam, da lahko delam v šoli, v kakšnem zavodu za bolne otroke, v bolnici (ok, to moraš imet fuuuuuuullll veze), pa če ne druga sem rekla bom v Bumbar park poslala prošnjo. Skratka, bom že. Če druga ne, pa se še vedno lahko grem varuško. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.