|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
3.11.2010 8:36:01   
pajac
ja prave ribice bibice smo kupili.. v vrtcu imajo akvarij in jim je pred kratkim crknila lučka. Ravno ko je Peter prišel na uvajanje.  No potem pa je vzgojiteljica rekla, da ko dobi plačo, da bo kupila žarnico (ki je btw cca 70 euruser posted image ) pa sva s Petro rekla, da midva pa ribice...user posted image K pa tako rad gleda živali...

Mi pa druge živali, kot mogoče ribice ne bomo imeli, ker smo v stanovanju in zdi se mi da je še premajhen .. da pa jih ima za igračo, se mi ne zdi primerno, no mogoče če bi imeli psa, ki bi se hotel igrati z njim, ampak, v stanovanju se tega ne bomo šli... Ko bomo veliki in imeli hišo lahko user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
3.11.2010 8:36:02   
Renesme**
popadki- umetnih sicer nisem imela ampak meni tudi moji lastni niso bili nebolečiuser posted image , so bili kar zeloooo boleči, tako da ne vem če lahko še bolj boli...je pa res da pri umetnih se vse začne z nule na polno, pri naravnih gre vseeno bolj postopno....

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
3.11.2010 8:37:42   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Nenya, saj se ti ni treba strinjat s sprožanjem..user posted image Posebej če bo plodovnica ok, ne vem čemu bi silila ven (razel lastne neučakanosti user posted image - jaz bom svojega user posted image na PDP izselila.. bom že koga našla, ki me bo zadosti vstrašil user posted image )

žago pejt gledat na pdpuser posted image

user posted image user posted image user posted image saj potem bi bil kraj rojstva  Kolosej Ljubljana user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
3.11.2010 8:39:46   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

popadki- umetnih sicer nisem imela ampak meni tudi moji lastni niso bili nebolečiuser posted image , so bili kar zeloooo boleči, tako da ne vem če lahko še bolj boli...je pa res da pri umetnih se vse začne z nule na polno, pri naravnih gre vseeno bolj postopno....

za sebe govori user posted image meni so po odteku plodovnice začeli popadki šopat tako, da so mi noge odpovedale.. pa se niso jačali, no mogoče sta prva dva bila manj močna.. sicer... user posted image

user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4229
3.11.2010 8:43:46   
kapesanta
jutro - kjra dons manjka?

Mi bomopa veretno kupili skobcevko - mi smo jih mel doma in so mi super. A se prou spomnem, da je ena pisala da neki prenasajo? Upam da ne, ker Rok za komi caka. Oci pa ne, sam je enkrat tko cudn reku da bomo mel ku Sara pride, tko da ne vem ce ne bo ze takoj hotu v trgovino.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
3.11.2010 8:48:00   
Renesme**

za sebe govori user posted image meni so po odteku plodovnice začeli popadki šopat tako, da so mi noge odpovedale.. pa se niso jačali, no mogoče sta prva dva bila manj močna.. sicer... user posted image

ja ampak pred tem, sej je bilo hudoo ampak toliko kot po predrtju mehurja pa neuser posted image , sem dihala v tisto masko in si mislila, naslednjič pa EAuser posted image , na koncu ko sem lahko pritiskala je bilo to čisto olajšanjeuser posted image  Zato pa sem rekla, da si ne predstavljam, da bi umetni lahko bolj boleli kot je bolelo to...a sploh lahko bolj boliuser posted image

Če zdaj pomislim podpišem takoj za tak porod...ker je bilo hitro konecuser posted image  

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
3.11.2010 8:50:05   
severnica77
popadki - tako kot ste rekle, jaz sem imela par ur svoje popadke potem so mi še dodali umetne. Ni bilo neke razlike.
Mogoče se zdi, da so umetni hujši, ker ti jih dodajo in se ne stopnjujejo tako kot naravni amapak je kar na polno bolečina, pri naravnih pa bolj kot ne gre postopno. Meni je bilo kar o.k., da so mi dali še umetne, ker se nismo nikamor premaknili z mojimi user posted image . Potem pa je šlo hitreje.

Hišni ljubljenčki - mi imamo hrčka. Saj bi tudi kakšno muco pa po resnici povedano se mi ne da ukvarjati ravno zdaj med vsemi spremembami še z muco. Mogoče kaj kasneje. Psa pa ne bi imela, ker smo v stanovanju.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
3.11.2010 8:50:32   
ječi12
ja pajac zdele so res še premladi za prave živalce..tut js nebi še zdj kupila...čez dve leti recimo. pri 4ih ali 5h. mi tut psa ne bomo meli čeprou smo v hiši,ampak smo preveč aktivni,preveč radi spimo,preveč se vozimo z avtom in po obiskih in nas ni doma ipd.tko da bi kuža samo trpel preveč bi bil sam doma,pa jutranjo lužo bi mogu kje doma nardit k mi dolgo spimo user posted image  pri telih v kletkah je pa drugače jih pa lahko pustiš pa tut varstvo precej lažje najdeš ker niso tolk zahtevni ipd...tko da mam v mislih zajčka ker se mi zdi največja taka živalca.....
so meli pa pri kolegici veverico,in so se je hitro znebili ker jim je use poglodala,in razgrizla otroc so se je pa bali user posted image

aja edin sivi žako je super žival ki sicer ni poceni ampak maš ogromno od njega....sam je jurija € plus oprema in daš skor že kredit loh da si ga prvoščiš...to bomo mel pa ko bomo veliki user posted image

pajac no važno da je kraj rojstva LJ user posted image  tut če je s pripisom...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4233
3.11.2010 8:50:55   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

jutro - kjra dons manjka?

Mi bomopa veretno kupili skobcevko - mi smo jih mel doma in so mi super. A se prou spomnem, da je ena pisala da neki prenasajo? Upam da ne, ker Rok za komi caka. Oci pa ne, sam je enkrat tko cudn reku da bomo mel ku Sara pride, tko da ne vem ce ne bo ze takoj hotu v trgovino.

ne se sekirat kaj katera žival prenaša, vse nekaj prenašajo, potem nihče nebi imel nobene živalce doma....
Edino če je človek nagnjen k alergijam, potem je velikokrat alergičen na ptičje perje....

Vi kar kupite ptičico in uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4234
3.11.2010 8:52:44   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

popadki - tako kot ste rekle, jaz sem imela par ur svoje popadke potem so mi še dodali umetne. Ni bilo neke razlike.
Mogoče se zdi, da so umetni hujši, ker ti jih dodajo in se ne stopnjujejo tako kot naravni amapak je kar na polno bolečina, pri naravnih pa bolj kot ne gre postopno. Meni je bilo kar o.k., da so mi dali še umetne, ker se nismo nikamor premaknili z mojimi user posted image . Potem pa je šlo hitreje.

Hišni ljubljenčki - mi imamo hrčka. Saj bi tudi kakšno muco pa po resnici povedano se mi ne da ukvarjati ravno zdaj med vsemi spremembami še z muco. Mogoče kaj kasneje. Psa pa ne bi imela, ker smo v stanovanju.

si predstavljam, da če so tvoji dovolj močni- se pravi tudi user posted image  bolijo in opravljajo svoje delo,si sledijo dovolj hitro... potem ne rabiš umetnih

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
3.11.2010 8:53:22   
ječi12
ne sj umetni so tut malo bolj postopoma.ni takoj ful.se še spomnem da sm dve ure med predihavanjem redno spraševala babico-a je to to? a so te že tapravi? a te že ful bolijo? in valda ker sm se umes loh še smejala in pogovarjala mi je vedno rekla,ne ne boste že vedla keri so pravi user posted image user posted image  pa sm res vedla,ampak res pa je da pol prec rodiš in niti ni tok hudo ker hitro mine.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
3.11.2010 8:59:20   
Renesme**
meni pri teh velikih papigah je edini problem, da če dobiš eno mal smotano, se potem veliko dereuser posted image ....

dihurčki so tudi luštni (ne smrdijo...), pa miške in podgane....te laboratorijske da ne bo pomoteuser posted image

midva ji bova oz. jima bova kupila enkrat morskega prašička

ribice- luštne- preveč dela s pucanje pa še crkavajo...

muca- bi takoj imela v hiši

kuža- tudi takoj imela v hiši

ptiček- bi tudi imela, pa imam slabo izkušnjo, ker nam je en pobegnil, ko sem bila majhna...

Mogoče za tiste, ki radi spite...muce imajo notranje stranišče...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4237
3.11.2010 8:59:55   
severnica77

IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

si predstavljam, da če so tvoji dovolj močni- se pravi tudi user posted image  bolijo in opravljajo svoje delo,si sledijo dovolj hitro... potem ne rabiš umetnih

Ja, saj ... Z mojimi se nismo nikamor premaknili. Ker pa so trajali kar nekaj ur sem bila že čisto adijo. Potem so mi pa dali umetne in sem itak videla zvezde ... me je kar malo zmanjkalo ... ampak je pa bilo potem sorazmerno hitro gotovo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4238
3.11.2010 9:00:13   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

ja pajac zdele so res še premladi za prave živalce..tut js nebi še zdj kupila...čez dve leti recimo. pri 4ih ali 5h. mi tut psa ne bomo meli čeprou smo v hiši,ampak smo preveč aktivni,preveč radi spimo,preveč se vozimo z avtom in po obiskih in nas ni doma ipd.tko da bi kuža samo trpel preveč bi bil sam doma,pa jutranjo lužo bi mogu kje doma nardit k mi dolgo spimo user posted image  pri telih v kletkah je pa drugače jih pa lahko pustiš pa tut varstvo precej lažje najdeš ker niso tolk zahtevni ipd...tko da mam v mislih zajčka ker se mi zdi največja taka živalca.....
so meli pa pri kolegici veverico,in so se je hitro znebili ker jim je use poglodala,in razgrizla otroc so se je pa bali user posted image

aja edin sivi žako je super žival ki sicer ni poceni ampak maš ogromno od njega....sam je jurija € plus oprema in daš skor že kredit loh da si ga prvoščiš...to bomo mel pa ko bomo veliki user posted image

pajac no važno da je kraj rojstva LJ user posted image  tut če je s pripisom...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja glavno da je LJ, a ne? Saj ves čas govorim, da grem v Lj rodit...user posted image user posted image

So me pa sodelavci povabili 9.11. na en izlet na Kras... sem rekla sodelavcem, če si bo kdo prej prebral poglavje porod na domu... Pa komu naj dam napotnico za rešilca..vozniku avtobusa?? user posted image user posted image Mah ne bom, ker sem hotela rodit v Lj, tako mi pa pripada prevoz le do Postojne user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
3.11.2010 9:01:24   
pajac

meni pri teh velikih papigah je edini problem, da če dobiš eno mal smotano, se potem veliko dereuser posted image ....

dihurčki so tudi luštni (ne smrdijo...), pa miške in podgane....te laboratorijske da ne bo pomoteuser posted image

ptiček- bi tudi imela, pa imam slabo izkušnjo, ker nam je en pobegnil, ko sem bila majhna...

Mogoče za tiste, ki radi spite...muce imajo notranje stranišče...user posted image

pa ne parček slučajno.. v študentu sva imeli s cimro parček.. no v kratkem celo družino user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4240
3.11.2010 9:01:38   
november2010
vidim, da je govora o zivalcah... Nas lovro je letos za 4rd od moje sestre dobil majhen akvarij in nitr dve ribici, ker si jih je zelel.. Sva se pa ze kar nekaj casa pred tem pogovarjala, kaj to za sabo potegne, da jih je treba hranit, cistit akvarij... Zdaj imava tudi na koledarju obb sobotah narisano ribico, tako da ve, kdaj je treba scistit. Je pa ena ze sla, ker se ocitno med sabo nista razumeli in ji ta druga ni dovolila jest in jo je skoz preganjala po akvariju revcko...
Jo pa lovro tudi vsak dan nahrani, se vedno sam spomni... Mozek je bil na zacetku mal skepticen okol nabave rib, sam je ocitno mali zelo resno vzel svojo odgovornost.

Neposredna povezava do sporočila: 4241
3.11.2010 9:02:37   
pajac
Mi smo imeli več skobčevk, pa nikoli ni nihče zbolel za kako boleznijo.. razen njih  user posted image So pa bile face, jih je ati naučil govorit.. seveda same lepe besede...user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
3.11.2010 9:03:16   
Renesme**
ej, si ne predstavljam, da bom v parih dneh spet preklinjala tisto masko, dihala in bo bolelouser posted image , mogoče pa user posted image  čaka, da se dokončno psihično pripravimuser posted image

Moja mami je naračunala, da bom na rok rodila, evo njeno teorijo...
9.10 je rojena Tinkara +9 dni =18.10. ima babi roj. dan + 9 dni = 27.10. imam jaz roj dan +9 dni = 5.11.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4243
3.11.2010 9:05:29   
pajac

ja ampak pred tem, sej je bilo hudoo ampak toliko kot po predrtju mehurja pa neuser posted image , sem dihala v tisto masko in si mislila, naslednjič pa EAuser posted image , na koncu ko sem lahko pritiskala je bilo to čisto olajšanjeuser posted image  Zato pa sem rekla, da si ne predstavljam, da bi umetni lahko bolj boleli kot je bolelo to...a sploh lahko bolj boliuser posted image

Če zdaj pomislim podpišem takoj za tak porod...ker je bilo hitro konecuser posted image  

user posted image user posted image meni je voda sama odtekla in pred velikim pokom ni bilo nobenega popadka... no potem pa ....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4244
3.11.2010 9:07:18   
MalaNeli
ojla punce.

kako?
sploh ne utegnem brat, kaj šele napisat svojo porodno zgodbo.
dobla sem mastitis in včeraj prespala pol dneva z 38,5 vročine. preveč mleka za našo malo piško. pa ne more vsega spit.

se oglasim ko bom uspela.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
3.11.2010 9:07:46   
Renesme**

pa ne parček slučajno.. v študentu sva imeli s cimro parček.. no v kratkem celo družino user posted image user posted image user posted image

pa ne parček no, to kupiš 2 samčka, ali 2 samički in imaš potem družinico....user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
3.11.2010 9:09:14   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

ojla punce.

kako?
sploh ne utegnem brat, kaj šele napisat svojo porodno zgodbo.
dobla sem mastitis in včeraj prespala pol dneva z 38,5 vročine. preveč mleka za našo malo piško. pa ne more vsega spit.

se oglasim ko bom uspela.

hitro se pozdravi....

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
3.11.2010 9:14:02   
MalaNeli
a katera ve kk se da pomagat pri mastitisu?

Neposredna povezava do sporočila: 4248
3.11.2010 9:14:44   
simonmojca
Jutro punce

madona ste zgodne in zgovorne user posted image

No jaz pijem kavico, zajtrk že v bušiju, še eno user posted image  za vas eno.

jaz se grem pa stuširat in v Lj. sem naročena na depilacijo user posted image  - jupi še zatečeno bom imela 2dni user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4249
3.11.2010 9:15:22   
ječi12
MalaNeli spočij in pocajtaj se. za porodno zgodbo se ne mudi,bo že še čas,važno da prideš k sebi :)

no meni je pa voda odtekla in sm potem ležala 8 ur v porodni in poslušala druge ženske kako rojevajo ene se derejo,js pa prvič v porodni,in mi je bil ful žur,da ne govorim da sm bla sama ker je moj doma spal,kaj pa če z mano delat...tko da pri meni to da je voda odtekla ni blo prou nč fajn...je blo pol use umetno....sj HB da majo to možnost ker če nebi bi loh tm še kr kosilo mela pa večerjo,pa še en klisitir ipd user posted image

renesme ja js tut ne morm vrjet da bomo še enkrat porod čez dajali,po drugi strani ga pa res komi čakam,da mam to za sabo.k pol se itak ne grem večuser posted image . dva otročka bomo meli in to je to....sj je luštn bit noseč,no sam pol se naveličaš in tko itak more bit...tko da js bi tut na tvoj pdp rodila,ker bi bil 5 v mescu kot je moja mala rojena....čez en teden 12ga,sm pa js rojena....sicer marca ampak dan pa isti.

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?