ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: bucka13 aleksa83 - če ti še ni katera napisala - CTG v MB pšorodnišnici je v 1. nadstropju porodnišnice. Najprej ko prideš gor greš na levo in še enkrat levo do zadnjih vrat, tam je ambulanta za sprejem in še nekaj piše zraven........ Pride sestra, ji daš knjižico in napotnico oz. pač poveš da si za CTG, potem te pa pošlje na drugo stran, na desno in še enkrat desno, pa vidiš vrata ko piše gor CTG. Tam potem malo počakaš, pa itak skoz nosečke hodijo ven in not. Tam ti potem namontirajo tisiti dve sondi, potem pa čičaš pa čakaš kakih 15-30 minut pa gledaš kaj se dogaja s tistimi črtami. Mene je dans pustila cele pol ure prklopljeno... No, ko dobiš izpis pa nazaj v ambulanto, kjer si bla na začetku - pa spet čakaš in čakaš da te pokličejo še k dohtarju... V glavnem, jaz sem dans porabla tam debeli 2 uri, prejšnjikrat pa sem bila v 1 vse fertik. Pa ful ni fajn, ker je do zdaj bil vsakič drug dohtar, itak pa vsi samo navijajo za normalni vaginalni porod, pa vseeno, če si imel že enkrat CR. Pa če imaš kakih 50 kg preveč... se mi zdi, da se bojijo narkoze. Sam če bo sila, bodo pa itak morali rezati, a pol mi bojo pa lahk narkozo dali???? Jih mam že malo poln kufer, sam do PDP si nič ne morem. za seznam: naslednja kontrola zame v P jutri - kri in voda ker ful kašljam, CTG pa 9.11. ok če si mela prvič CR pol razumem da je drugič veliko možnosti za spet ga met. ampak kaj ma pa veze če maš ful kgjou preveč in bi ti zato delali cr? to pa ja ni logično? veliko boljše za težko nosečnico je rodit naravno oz se valda izognit narkozi,če je pa nujno je pa itak nujno... odvisno je valda zakaj si mela prvič cr,al ker se nisi odpirala,ponavadi v LJ pol sploh ne težijo z vaginalnim porodom ker je težava v mamici,če pa je blo pr tebi use ok,pol pa itak da probajo naravno...zakaj pa ti nebi naravno rodila? pri meni je lih obratno bi se bala crja,tko da sm ful srečna da sm prvič rodila naravno in valda je to moj namen tudi v drugo. sm pa tut overwaight zato te pa tut sprašujem zakaj mejo veze kile za vaginalni porod?
|