|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
3.11.2010 9:16:56   
ječi12
malaneli itak morš dobit AB.tko da pij veliko,pa prazni si jih redno,oz malo čim več pristavljaj da se vama uravna povpraševanje-ponudba...kaj ti je pa patronažna svetovala al pa pri zdravniku?

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
3.11.2010 9:17:44   
Renesme**
evo kaj piše v dnevniku: mami v 40.tednu

Ste še vedno tukaj??? Kaj niso že vse nosečnice okoli vas rodile? user posted image user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
3.11.2010 9:20:39   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

a katera ve kk se da pomagat pri mastitisu?

se opravičujem ker vdiram ampak poznam odgovor na tvoj problem, če imaš podobne znake kot da bi imela gripo(vročino, trese te, si slabotna) moraš nujno k zdravniku da ti da antibiotik, ne čakat da ne bo še slabš.Pa pred dojenjem si dajaj na boleče mesto tople obhladke ter prso masiraj proti bradavici.Ko pa ne boš dojila pa dajaj na prso hladen obhladek da ti popusti vročina- najboljš je da si daš list zelja na bolečo mesto.Vem kaj govorim ker sem pred enim mesecem imela isti problem in pod nujno k zdravniku.Sem pa dobila hikoncil tako da sem lahko cel čas kar sem jemala antibiotik dojila.Srečnouser posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
3.11.2010 9:22:41   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

evo kaj piše v dnevniku: mami v 40.tednu

Ste še vedno tukaj??? Kaj niso že vse nosečnice okoli vas rodile? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
3.11.2010 9:28:17   
Nenya
domače živali našima bi bilo zanimivo samo kakšen teden, mamo muco, ki živi pri starih starših ampak se bolj kot ne boji tamalih.
popadki&sprožitev mene so taprvič tudi moji boleli in stopnjevali so se kar hitro, morda zato ker sem ob 21.30 še ležala v postelji in ko se je začelo zares sva šele šla peš do avta, je bilo pa v manj kot uri iz prakično nič na fuuuul boleče - v P je bil samo še iztis, niso uspeli nobene birokracije in nič samo iz ambulante v porodno ob 0.54 sva že cartala. Voda mi je odtekla med 'prevozom' iz ambulante v porodno na postelji.
ta drugič sem mela tudi svoje, ni bilo prijetno, pol me je vprašala a hočem da mi sama odteče voda ali da predrejo mehur in je predrla pol je šlo sicer hitro je pa tudi bolelo.
Res ne vem kako bi bilo z umetnimi - najbolj mi je bed zaradi katetra - igle res sovražim, , bomo probal še kakšno taktiko da prepričamo user posted image da pride ven user posted image user posted image

Popoldne bo en slonje počasni sprehod, morda to pomagauser posted image user posted image

joj, mala neli čimprej se pozdravi, mastitis je res smotan.
naj mi ena napiše koliko kaj nuca ta maska jaz sem obakrat rodila brez vsega in me zanima kaj razen ultive in EA sploh še ponujajo

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

Neposredna povezava do sporočila: 4255
3.11.2010 9:38:53   
Renesme**
MalaNeli- pojdi k zdravniku po antibiotike...pa tople obkladke gor, pod tuš... da se ti tisti vozlički zmehčajo, potem probaj pa mleko ven iztisnit, masiraj si prsi od zunaj proti kolobarju....ne čakaj da bo samo izginilo, ker v skrajnem primeru lahko tudi brez mleka ostaneš  na tisti strani!

Neposredna povezava do sporočila: 4256
3.11.2010 9:40:03   
severnica77
joj, hitro se pocajtaj. Vem kako je hudo. Sem dala dva skozi.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
3.11.2010 9:41:32   
pajac

pa ne parček no, to kupiš 2 samčka, ali 2 samički in imaš potem družinico....user posted image

to reci moji cimri... user posted image jaz sem bila itak proti, ker sva ju (jih) imela v sobi v študentu in niso bili nabolj dišeči živalci na svetu user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4258
3.11.2010 9:41:42   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

domače živali našima bi bilo zanimivo samo kakšen teden, mamo muco, ki živi pri starih starših ampak se bolj kot ne boji tamalih.
popadki&sprožitev mene so taprvič tudi moji boleli in stopnjevali so se kar hitro, morda zato ker sem ob 21.30 še ležala v postelji in ko se je začelo zares sva šele šla peš do avta, je bilo pa v manj kot uri iz prakično nič na fuuuul boleče - v P je bil samo še iztis, niso uspeli nobene birokracije in nič samo iz ambulante v porodno ob 0.54 sva že cartala. Voda mi je odtekla med 'prevozom' iz ambulante v porodno na postelji.
ta drugič sem mela tudi svoje, ni bilo prijetno, pol me je vprašala a hočem da mi sama odteče voda ali da predrejo mehur in je predrla pol je šlo sicer hitro je pa tudi bolelo.
Res ne vem kako bi bilo z umetnimi - najbolj mi je bed zaradi katetra - igle res sovražim, , bomo probal še kakšno taktiko da prepričamo user posted image da pride ven user posted image user posted image

Popoldne bo en slonje počasni sprehod, morda to pomagauser posted image user posted image

joj, mala neli čimprej se pozdravi, mastitis je res smotan.
naj mi ena napiše koliko kaj nuca ta maska jaz sem obakrat rodila brez vsega in me zanima kaj razen ultive in EA sploh še ponujajo

ah maskauser posted image ...men se je zdel, da ne pomaga nič...baje sem pa spala, no kolikor lahko spiš tisti 2 minutiuser posted image  vmes med popadki...aja pa na sliki čist zadrogirana zgledam s tisto masko v rokiuser posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
3.11.2010 9:44:33   
kapesanta
MASTITIS Nadka ti je povedala vse. Ce se prav spomnim sem si takrat mleko s pumpco crpala, veckat kot je pil - mislim da mleko ne sme zastajat, da se tako zdravi. Upam da nimas ta hudega vetja ampak le lazje, ki ga ima ecina mamic...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
3.11.2010 9:44:57   
pajac

a katera ve kk se da pomagat pri mastitisu?

verjetno vse, ki smo dojile.. No če imaš vročino 38.5 pejd k zdravniku po antibiotik, ker ga rabiš, sicer si lahko pomagaš s toplim tušem (namili dojko in jo masiraj dokaj grobo s krožnimi gibi od zunaj proti bradavici..) pa kar naprej doji na tej dojki.. srečno! user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
3.11.2010 9:47:55   
pajac
maska... nisem jo spustila iz rok.. ne morme se pa za toliko časa nazaj spomnit, če je kaj pomagala.. Glede na to, da je moj rekel da sem bila kot junki, ker mu je nisem hotela dat niti ko sem se obračala iz boka na bok, je že nek učinek moral bit user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
3.11.2010 9:49:50   
škorpijonček_
Dobro jutro,

Najprej čestitke Nejki in Beli!!! Nejka tole je šlo pa res hitro, bi si tud jst želela takega poroda.
No, jst sem po včerajšnjem dnevu končno doma. Je bil pa zlo naporen in temu primerna tudi noč. Najprej seveda šiht 6 ur, ker sem še morala neke stvari sfiniširat in poučit in predat delo sodelavki. Potem hitro domov skuhat, pesa porihtat in letet na akupunkturo. Sem bila prvič, 6 iglc ti napika povsod, pa potem ležiš tam pol ure...in to je vsa umetnost. No, vsekakor sem se odločila, da nardim teh 5-6 terapij, če ne bo beba pred PDP hotela ven. In po akupunkturi je bila na sporedu še Žaga 3D in ker je tale zadnji moj mesec precej ješč, sem si nabavla čips in ga požrla že med predfilmiuser posted image in zarad tega mi je bilo tam do ene 2, 3 zjutraj full čudno. No, mislim, da je bil čips kriv...tud zgaga me je zezala. Nisem vedla al naj grem bruhat al kaj. Trebuh pa celi dan kot kamen, sem misla, da bom po poti že rodila. No, zadnje čase je skozi trd.
Je pa baby med žago kr dost migal, film me pa ni tko fejst navdušil, sej je bil Ok, sam mal premalo za 3D. No, sam če si frik na Žage, si je treba it pogledat še sklepni deluser posted image .

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
3.11.2010 10:00:05   
philadelphia
Čestitam Nejka user posted image user posted image

Zakaj je treba mastitisa? Jaz ga nočem, pa tud nobeni ga ne privoščim! Mala Neli srečno in upam, da se hitro pozdraviš.

Jaz pa se grem mal učit za jutri in verjemite, da se mi ne da in da so moji možgani na počitnicah user posted image . Upam, da se me usmilijo in me samo vprašajo kdaj imam rok in kako se počutim user posted image . Se moram oblečt tako, da se mi bo ful poznalo, da sem noseča user posted image .

No novemberke ne štrajkat in gremo počasi mal v P po male štručke user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
3.11.2010 10:00:12   
MalaNeli
ah sse mi je zdelo da sm enkrat nekje slišala za zelje!
sm bla včeraj pri zdraniku, pa je rekla da naj malo pristavlam na pol ure, da spije vse ven, pa da naj si ne pumpam, ker je lahko še slabše.
pa je rekla da če bo huje naj grem po hikoncil. ampak se mi zdi da je že boljše danes. mislim, vsaj vročine nimam in bolje se počutim.sicer se na dojki še vidi rdeče. pa bom kar poskusla bre AB.
pijem ogromno.
sedaj grem pa še po zelje. pa po maliko da bo pila :)

hvala za nasvete

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
3.11.2010 10:07:41   
pajac
malaneli, če boš imela še vročino pejd po antibiotik, ker se lahko zakomplicira... Če pa je res padla vročina pa kar maliko gor pa masaže.. Lahko tudi zelje.. poznam, samo nisem nikoli probala.. 

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
3.11.2010 10:08:13   
severnica77

ah sse mi je zdelo da sm enkrat nekje slišala za zelje!
sm bla včeraj pri zdraniku, pa je rekla da naj malo pristavlam na pol ure, da spije vse ven, pa da naj si ne pumpam, ker je lahko še slabše.
pa je rekla da če bo huje naj grem po hikoncil. ampak se mi zdi da je že boljše danes. mislim, vsaj vročine nimam in bolje se počutim.sicer se na dojki še vidi rdeče. pa bom kar poskusla bre AB.
pijem ogromno.
sedaj grem pa še po zelje. pa po maliko da bo pila :)

hvala za nasvete

No, potem pa je tako in tako boljše :) Super!
Pri meni ni šlo brez AB 2x, pa še neko pršilo za v nos sem dobila, ki sem ga morala uporabljati pred dojenjem. Aja pa še injekcijo v rito.
Ampak mine ... potem pa dojenje lepo teče.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 3.11.2010 10:09:43 >

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
3.11.2010 10:32:36   
naša beba
JAO ČVEKE!!!!! 

Saj vem, da je že sred dopoldneva, in ste vse na polno naspidirane, sam vseeno... Fajn je spet brat... od včeraj zvečer... če pa ponoči ne morem spat...

MalaNeli.. ti kr daj zelje gor vmes ko malike ne boš mela pristavljene, zelje vleče vročino ven (tako kot bezeg, krompir, kis,... ). Kontra daj pa tople obkladke, da se ti vse zmehča... držimo pesti...

Hišni ljubljenčki... mi imamo morskega prašička ... na začetku navdušenje, vsi bi ga cartali in skrbeli zanj, vsaj obljubljajo tako... no, pol je pa kr naenkrat samo še moja skrb, da ni lačen in ima suho pod riti. 
Zadnje čase a zgleda, da bom morala biti cel cajt vsaj 8 mesecev noseča, da ga bo še kdo drug spucal... 

Toxo... Reseme in Pajac, drugi test sem imela zdaj, sem šla prav izvide prebirat, je pa res bil že prvi izvid enak. Samo takrat sem najbrž v ordinaciji vprašala in so mi rekli da je vse ok, včeraj sem pa potem doma gledala papirje... še dobro za internet...

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
3.11.2010 10:33:37   
Majchi
Pa saj me samo 2 urce ni blo, pa ste 2 strani naklofale. Babe, babeuser posted image user posted image .

No, smo naredili test za streptokok in se olajšali za 50 €. K sreči je vsaj negativenuser posted image . Me je pa kar bolel ta pregled. Mali je baje že namontiran v kanalu, čeprav ustje naj bi bilo pa še kar visoko, tko da ne vem, kaj to pomeniuser posted image . Verjetno nič. Čiči, pa čakiuser posted image . No, mi ni problema, še zmer nisem pripravljena. Pdp je čez 2 tedna, lahko sem noseča še 3 tedne, če hoče.

MalaNeli, drži se! Vidim, da gre itak na boljše. Ah, to dojenje ni tako lahko delo kot bi si kdo lahko mislil. Ampak sčasoma steče.

Živalice: jaz sem imela doma že želvo, pa smo jo odnesli raje nazaj v gozd.
Naslednji podvig: ko sem bila najstnica, sem imela zaradi pomanjkanja prostora svojo sobo v kleti. In nekega poletnega večera mimo okna (ki je bilo čisto na tleh) prilomasti jež. Sem ga kar čez okno noter vzela in je ene 2 dni živel v moji sobi. Skril se je za postlo (revež ves pretresen), jaz pa sem mu nastavla sadje (kot iz otroške pesmice-jabolka in hruškeuser posted image ). Jedel ni nič, samo delal je take dolge in ozke dreke po celi sobi. In to je smrdelo ko user posted image . V glavnem, bolj smrdljive živali še nisem imela. In tudi ta je romal nazaj v gozd.
Potem sem imela 2 morska prašička, in sicer zunaj na travci pod gajbico. Eden je ušel, ker smo gajbico postavili na manjšo luknjo v travi in je bila tam odprtina potem. Ta drugega je pa po mojem maček požrluser posted image . Nisem ziher, ampak uzela ga magla.
Hrček: ta je z mano živel v moji kletni sobi. Čez vikende, ko tudi mene ponoči ni bilo doma, sva se lepo štekala. Med tednom pa prov nič, ko je on cele noči tisto cvileče kolo gonil, medtem ko jaz spimuser posted image . Sem ga oddala. Pa še nemarna žival je to - je, lula, kaka in spi na istem placu. Pa še grdo me je ugriznil, ko sem ga božala. Sem kasneje enkrat prebrala članek o hrčkih, da jih je groza človeškega dotika, da jim to sploh ne paše.
Ribe je imel moj. S tem je res dost dela. Pucanje akvarija, pa to. Pa še nič nimaš od njih.
Imela sem tud paličnjake. Fuj, ne vem kaj mi je blo takratuser posted image .
Celo otroštvo smo imel mačke, ki pa nam jih je večino povozil avto ali kdo zastrupil. To mi je bilo vedno zares hudouser posted image .
Pa tud vedno imamo psa, trenutno eno zelo scrkljano labradorkouser posted image .

Ni čudn, da sem toxo že prebolela, neuser posted image ?

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
3.11.2010 10:37:31   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba
Toxo... Reseme in Pajac, drugi test sem imela zdaj, sem šla prav izvide prebirat, je pa res bil že prvi izvid enak. Samo takrat sem najbrž v ordinaciji vprašala in so mi rekli da je vse ok, včeraj sem pa potem doma gledala papirje... še dobro za internet...

Naša beba, sem glih prejle še enkrat pri G preverila, ker imam sama isti izvid, pa imajo Renesme, Pajac in stric Google čisto pravuser posted image .

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
3.11.2010 10:46:02   
Renesme**
Majchi- to pa je ZOO in pol....ja, hrčki grizejo....user posted image zato jih jaz ne maram za otroke...kaj pa kače, a tega pa nebi??  So tako fine...user posted image

Jaz edino ne bi imela paličnjakov, pajkov, žužkov, čebelic...to je pri meni vse na črni listiuser posted image

Jaz pa če bi bila bogatauser posted image , ja se bo zgodilo.....bi imela pa en ranč...ovce, konje, prašičke (prašički so takooo luštni, dokler ne zrastejouser posted image ), pa pse in mačke....user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
3.11.2010 10:47:12   
pajac

pol ti je brezveze delal test drugič, če je že prvič bilo enako... glavno da te več ne skrbi...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
3.11.2010 10:47:13   
Soncchhek
ojla nosečke....pa tudi že naše mamiceuser posted image

naša beba, jaz nisem cukerašica od prej... fasala šele nosečniško sladkorno... ves čas 100% pod nadzorom, po meritvah prejšnji teden smo imeli v 37tem tednu nekje med 2700-2800g, tako da je bebica med normalnimi oz. še prej droben kot pa pretežek oz. prevelik in pri meni torej ni nobenega vzroka, da bi porod pospešili prej. To gre pti tistih, kjer ni šlo vs epo planu+ so bebice prevelike....se kaže že zdaj kira težavica ipd....tako da....pri naju vse super in čakamo da se naravno sproži.
Zato pa jaz ves čas pišem...naj bo notri še teh malo več kot 2 tedna....da pridemo na 3 kg...user posted image .
Mogoč bova pa še cimri v bolnici user posted image .

No super za prijaznost tvojega G. Saj prav ! Tako mora bit vedno, ne samo tokrat !
Jaz čez mojo nimam pritožbe....skrbna....prijazna....vse poštimama.

Bela01, iiiii kira zgodbica in čestitke za pupiko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nadinne, jap...če si + za streptokok ( jaz sem bila že julija), dobiš antibiotik oz. penicilin med porodom in to je to. Uh....službe ni....mah....daj ti te skrbi na stran za čas porodniške....bomo mi že iskale drugo leto....pa si delale skrbi s tem, zdaj pa prihaja naš čas s štručkami in uživanje. Jaz sem iskala službo zadnje 2...skoraj 3 leta...brezuspešno.....in se toliko prejezila....da brezveze....zdaj pa prihaja čudovit čas, materinstvo.....vse skrbi na off za nekaj časa.user posted image

ooo nejka000, čestitke za bejbooooooooooo !!!!!user posted image user posted image user posted image u madonca kira  velikankaaaaaaaaaaaa !!!!

MalaNeli, počivaj !!! Pa optimistično naprej !!!!

Jaz pa... zunaj dežek, meni se nič ne da.....še s prijateljicami se mi ne da več čvekatuser posted image , začnem zehat po 5 min in sem d best družba, ni kajuser posted image .
Danes sva z mojim poštimala še zapisnik za očetovstvo... pa mu je rekla pravnica, da se to lahko pač naknadno še izpodbija....moj v smeh, bučko......ona pa njemu, hja gospodič, če bi bili poročeni, tega sploh ne bi rabili k nam hodit rihtatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaja dečko, si dobil svoje nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sva se pa končno in dokončno odločila glede imena in priimka....ime nisva vedela a damo črko x ali normalno ks....

Tako da....vsa papirologija urejena, stvari za dojenčka in zame pripravljene....
nene....rodit pa še neuser posted image .
Ju3 pa ctg in pregled in tako dalje...
No meni pa kile naraščajo zdaj te zadnje tedne... no kile...bolj dekagramčki....

lep dan punce !

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
3.11.2010 10:52:00   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Naša beba, sem glih prejle še enkrat pri G preverila, ker imam sama isti izvid, pa imajo Renesme, Pajac in stric Google čisto pravuser posted image .

...sploh ne oporekam, zato se zahvaljujem vsem... Googlo in ostalim....user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
3.11.2010 11:03:30   
Majchi

Majchi- to pa je ZOO in pol....ja, hrčki grizejo....user posted image zato jih jaz ne maram za otroke...kaj pa kače, a tega pa nebi??  So tako fine...user posted image

Jaz edino ne bi imela paličnjakov, pajkov, žužkov, čebelic...to je pri meni vse na črni listiuser posted image

Jaz pa če bi bila bogatauser posted image , ja se bo zgodilo.....bi imela pa en ranč...ovce, konje, prašičke (prašički so takooo luštni, dokler ne zrastejouser posted image ), pa pse in mačke....user posted image

Iskreno? Nobene živali več, dokler ne bodo otroci imeli svoje odgovornosti, ker je to drugače zaradi služb prenaporno.
Vse to, kar sem naštela, je pač mimo prišlo al pa so ble kakšne najstniške fore (paličnjaki)user posted image . V resnici bi imela samo mačka ali psa. Psa imamo, res krasnega. Labradorec je res prava pasma za nas, bi takoj ponovila, če bi se ponovno odločali. 
Mačko pa smo za Lano (in zame sevedauser posted image ) iz zavetišča vzeli točno pred enim letom, pa smo jo enkrat marca že izgubiliuser posted image . Vmes smo izvedeli, da je gluha, česar nam tam niso povedali. In enkrat jo je moj fotr z avtom odpeljal (bila je nekje v mašini) v mesto. Valjda, ko pa nič ni slišala, saj revca ni imela nobenih zavor. In en teden kasneje jo je en fant našel na Drenikoviuser posted image . Rešil jo je iz ceste in jo peljal k veterinarju. In ker je imela čip, so nas našli. No, marca, ko je izginila ta drugič, nismo več imeli te sreče. Bila je pa totalno odbitauser posted image . Čisto bela, eno oko modro, drugo zeleno, gluha, pa k Lani v vodo je lezla, kadar sem ji v tuš kabino mal vode nalila, da se je kopala. Decembra je plezala na vrh novoletne jelke, dol metala kugle in se balinala z njimi. Čeprav sem skoz pizd.ila, jo je blo v resnici res lušno gledatuser posted image .
Evo, sem našla eno fotko tega odbitka:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?