Majchi
|
Pa saj me samo 2 urce ni blo, pa ste 2 strani naklofale. Babe, babe . No, smo naredili test za streptokok in se olajšali za 50 €. K sreči je vsaj negativen . Me je pa kar bolel ta pregled. Mali je baje že namontiran v kanalu, čeprav ustje naj bi bilo pa še kar visoko, tko da ne vem, kaj to pomeni . Verjetno nič. Čiči, pa čaki . No, mi ni problema, še zmer nisem pripravljena. Pdp je čez 2 tedna, lahko sem noseča še 3 tedne, če hoče. MalaNeli, drži se! Vidim, da gre itak na boljše. Ah, to dojenje ni tako lahko delo kot bi si kdo lahko mislil. Ampak sčasoma steče. Živalice: jaz sem imela doma že želvo, pa smo jo odnesli raje nazaj v gozd. Naslednji podvig: ko sem bila najstnica, sem imela zaradi pomanjkanja prostora svojo sobo v kleti. In nekega poletnega večera mimo okna (ki je bilo čisto na tleh) prilomasti jež. Sem ga kar čez okno noter vzela in je ene 2 dni živel v moji sobi. Skril se je za postlo (revež ves pretresen), jaz pa sem mu nastavla sadje (kot iz otroške pesmice-jabolka in hruške ). Jedel ni nič, samo delal je take dolge in ozke dreke po celi sobi. In to je smrdelo ko . V glavnem, bolj smrdljive živali še nisem imela. In tudi ta je romal nazaj v gozd. Potem sem imela 2 morska prašička, in sicer zunaj na travci pod gajbico. Eden je ušel, ker smo gajbico postavili na manjšo luknjo v travi in je bila tam odprtina potem. Ta drugega je pa po mojem maček požrl . Nisem ziher, ampak uzela ga magla. Hrček: ta je z mano živel v moji kletni sobi. Čez vikende, ko tudi mene ponoči ni bilo doma, sva se lepo štekala. Med tednom pa prov nič, ko je on cele noči tisto cvileče kolo gonil, medtem ko jaz spim . Sem ga oddala. Pa še nemarna žival je to - je, lula, kaka in spi na istem placu. Pa še grdo me je ugriznil, ko sem ga božala. Sem kasneje enkrat prebrala članek o hrčkih, da jih je groza človeškega dotika, da jim to sploh ne paše. Ribe je imel moj. S tem je res dost dela. Pucanje akvarija, pa to. Pa še nič nimaš od njih. Imela sem tud paličnjake. Fuj, ne vem kaj mi je blo takrat . Celo otroštvo smo imel mačke, ki pa nam jih je večino povozil avto ali kdo zastrupil. To mi je bilo vedno zares hudo . Pa tud vedno imamo psa, trenutno eno zelo scrkljano labradorko . Ni čudn, da sem toxo že prebolela, ne ?
|