PERSIDA
|
Dan. Čajov imamo pri nas tudi hvala bogu veliko na razpolago.Veliko tudi domačih ,ker zadeve sušim. Tako,da včasih pijemo čuda čudes ko sprobavam nove okuse ,pa skupaj mešam ,boga otroka .Ampak mi 3je nismo haklik pijemo vse . Zimski čevlji včeraj babi kupila v hoferju so lepi in upam ,da tudi kvalitetni.Tak,da zima za nas lahko pride.Dokler ne bo snega bosta ,pa nosila gležnjarje,ki jima jih je mami pred časom privoščla,čeprav sprva ni bilo v namenu. Sem včeraj ravno razmišljala kakšne lepe čevlje bosta vse imela ,pa ne izkoriščene do konca.Tak,da ko boste delale na drugem se spomnite na nas.Rade volje podarim. Nespanje jaz nebi več.Edina pozitivna stvar nespanja je bila ,da sem lahko čvekala z vami.Tukaj,pa si res imel skoz kaj za delat .Ampak pri nas se je pravljica s porodom nadaljevala-nespanja mislim ,pa še danes ni ravno kičasto . Včeraj sem doma kosila travo na vrtu ,pridna kmetica jaz ne ,ker mi bo sosed hb za soseda zoral moj vrtek ,ker drugač sem lahko mesec dni v bolniški ,če grem to trdo zemljo obračat.Pa greznico smo praznili in ugotovili ,da bo treba manj jest .No zakaj vam to pravim jaz pomagam pri tisti cevi ,da jo s sosedom naštelama v greznico nakar me samo nekaj vseka po oki.Saj nisem vedla kaj se je zgodilo samo sem čutla kak mam naenkrat preveliko obrv .Ja in danes veka prevelika rdeče barve kake češ jutri bom menda že plava tak,da ,če srečate enookega đeka pol veste ,da sem jaz .Mislim al se mi lahko še kaj zgodi.Drage moje ,če bo tak šlo jaz letos nebom štartala v službi . Ja ,pa dedu mrazu sem pisala ,da mi loto številke prinese . Saj vem ja roman vam je manjkal . Aja ,pa hvala za vspodbudne besede.Za vsakega enkrat posije sonček tak,da bo za mene tudi,nič bat .Je ,pa fajn ,če imaš kakšno ramo kamor se lahko nasloniš.Hvala vam. No zdaj,pa berte se še bom kaj spomnila .
|