|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
2.11.2010 22:32:36   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Še dobro, da niste več naklepale, ker sem fuuul utrujena in grem sam še pod tuš in spat. Ne morem verjet, da je mene tole premikanje ure bolj zdrmalo kot punci. user posted image  user posted image

tut jaz sem bila vesela, da me niso pričakali romani user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
2.11.2010 22:36:47   
felix7
no, jaz sem diete pridno držim, sem pa tja kak greh storim user posted image  sicer pa gre. V nasprotju s Kokico bi jaz skoraj lahko živela od samega sadja in še najrajši imam sadne dneve. Sem si naredila zalogo banan, mandarin, jabolk, pomaranč, kakijev in vanili kakijev, pa suhih sliv in lešnikov, tako da užvam user posted image  
danes sem pri svojem potencialnem delodajalcu dosegla dogovor, da bi me zaposlili za določen čas za 4 ure, ker dela za 8 ur res ni. Ma ni idealno, je pa nekaj. Še vedno iščem kaj pametnejšega, čeprav mislim, da bo prej še kak user posted image  na vrsti user posted image
zdaj pa grem spat, kombinacija aerobike in diete me je čist uničila za danes user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
3.11.2010 8:20:51   
felix7
dobro jutro user posted image  še vse spite?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
3.11.2010 8:29:24   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica moj predlog: če samo ločiješ OH in beljakovine je tudi ok, ker vem kak je s tem sadjem, sploh pa pozimi, ko telo zahteva nekaj bolj konkretnega.

Se strinjam. Jaz še nikoli nisem vztrajala 90 dni. Sem po mesecu in pol enkrat shujšala 13 kil in če bi furala še naprej, bi bila kot okostrnjak tak da KOKICA če boš ti 90 dni vztrajala, te pa res nikjer več ne bo. user posted image user posted image

user posted image no ja....

Sem pa včeraj na RD pojedla tudi kos čoko. torte in ko sem se zvečer tehtala (po orbitreku) tortice ni bilo opaziti, od sobote je celo padla teža še za 200g.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
3.11.2010 8:30:40   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Alo moje babike.
Nisem nič kaj dobre volje zato danes ne bo romanov.
Zdravje pri vseh treh fuč,spimo za en k****.Pa še včeraj mi je moj tlak dvigno na taki nivo ,da sem zaloputnila z vrati ko doslej še nisem nikoli ,ker sem bla v fazi boljše ,da sploh ne govorim,v glavnem sem še bla tolko pri zavesti,da sem odšla bojim se,da zadevi enkrat ne bom več kos.Res včeraj po osmih letih sem se prvič vprašala al je meni to potrebno.
V glavnem danes se ohlajam ,maladva spita za kosilo,pa imamo že skoraj kuhano ,ker bo samo fižol z mesom in nič druga.
Vsem bolančkom pa roj user posted image ,da ne boste v takem zosu ko mi.
tulipanček ti ,pa le afne guncaj ko prideš s porodniške ,pa grem jazuser posted image ,samo ateja še moram primernega najtuser posted image  (vem nesramno samo danes takšna sem,priznamuser posted image )

user posted image user posted image user posted image  samo zate Persida in  user posted image user posted image user posted image  za vas tri. Mi je kar hudo, ko berem, da si slabe volje, ker si tako fejst ženska, da bi si zaslužila moškega, ki bi te po rokah nosil. Mogoče se bo tvoj tega kdaj zavedel ali pa te nekje še čaka tisti pravi. Moja mami ga je našla šele dve leti nazaj, se ima pa zdaj toliko lepše user posted image

Zelo lepo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
3.11.2010 8:31:43   
KOKICA32

no, jaz sem diete pridno držim, sem pa tja kak greh storim user posted image  sicer pa gre. V nasprotju s Kokico bi jaz skoraj lahko živela od samega sadja in še najrajši imam sadne dneve. Sem si naredila zalogo banan, mandarin, jabolk, pomaranč, kakijev in vanili kakijev, pa suhih sliv in lešnikov, tako da užvam user posted image  
danes sem pri svojem potencialnem delodajalcu dosegla dogovor, da bi me zaposlili za določen čas za 4 ure, ker dela za 8 ur res ni. Ma ni idealno, je pa nekaj. Še vedno iščem kaj pametnejšega, čeprav mislim, da bo prej še kak user posted image  na vrsti user posted image
zdaj pa grem spat, kombinacija aerobike in diete me je čist uničila za danes user posted image

jupi jeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.11.2010 8:32:11   
KOKICA32
Pa dobro jutro še od mene!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.11.2010 8:35:38   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image
Jaz ne spim, oz. jaz sploh več ne morem spat ponoči (se še spomnite tegauser posted image user posted image )!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.11.2010 8:39:11   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  juhejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.11.2010 8:39:42   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Alo moje babike.
Nisem nič kaj dobre volje zato danes ne bo romanov.
Zdravje pri vseh treh fuč,spimo za en k****.Pa še včeraj mi je moj tlak dvigno na taki nivo ,da sem zaloputnila z vrati ko doslej še nisem nikoli ,ker sem bla v fazi boljše ,da sploh ne govorim,v glavnem sem še bla tolko pri zavesti,da sem odšla bojim se,da zadevi enkrat ne bom več kos.Res včeraj po osmih letih sem se prvič vprašala al je meni to potrebno.
V glavnem danes se ohlajam ,maladva spita za kosilo,pa imamo že skoraj kuhano ,ker bo samo fižol z mesom in nič druga.
Vsem bolančkom pa roj user posted image ,da ne boste v takem zosu ko mi.
tulipanček ti ,pa le afne guncaj ko prideš s porodniške ,pa grem jazuser posted image ,samo ateja še moram primernega najtuser posted image  (vem nesramno samo danes takšna sem,priznamuser posted image )

user posted image user posted image user posted image  samo zate Persida in  user posted image user posted image user posted image  za vas tri. Mi je kar hudo, ko berem, da si slabe volje, ker si tako fejst ženska, da bi si zaslužila moškega, ki bi te po rokah nosil. Mogoče se bo tvoj tega kdaj zavedel ali pa te nekje še čaka tisti pravi. Moja mami ga je našla šele dve leti nazaj, se ima pa zdaj toliko lepše user posted image

Zelo lepo! user posted image user posted image user posted image

se podpišem!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
3.11.2010 8:40:30   
Tulipan12

Kokica moj predlog: če samo ločiješ OH in beljakovine je tudi ok, ker vem kak je s tem sadjem, sploh pa pozimi, ko telo zahteva nekaj bolj konkretnega.

Se strinjam. Jaz še nikoli nisem vztrajala 90 dni. Sem po mesecu in pol enkrat shujšala 13 kil in če bi furala še naprej, bi bila kot okostrnjak tak da KOKICA če boš ti 90 dni vztrajala, te pa res nikjer več ne bo. user posted image user posted image

user posted image no ja....

Sem pa včeraj na RD pojedla tudi kos čoko. torte in ko sem se zvečer tehtala (po orbitreku) tortice ni bilo opaziti, od sobote je celo padla teža še za 200g.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
3.11.2010 8:41:24   
Tulipan12
Že celo jutro ploskamuser posted image , letim si po user posted image  Bo še katera?user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
3.11.2010 8:43:27   
KOKICA32

Že celo jutro ploskamuser posted image , letim si po user posted image  Bo še katera?user posted image

Čaj! Plisss!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1938
3.11.2010 8:44:31   
KOKICA32
Ma daj tota ura je mojega Valentina ful zmrdala...se mi zjutraj zbuja ob 5.45 uri...user posted image user posted image user posted image pa čeprav gre zvečer spati ob 19.30h...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
3.11.2010 8:52:58   
Tulipan12

Joj, toti naš čaj je iz avtomata, ni ravno dober, gre pa skoziuser posted image  Boš morala k meni prit, je rekla zadnjič prijateljica, da imam večjo izbiro kot v čajniciuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
3.11.2010 8:58:27   
KOKICA32

Joj, toti naš čaj je iz avtomata, ni ravno dober, gre pa skoziuser posted image  Boš morala k meni prit, je rekla zadnjič prijateljica, da imam večjo izbiro kot v čajniciuser posted image

user posted image user posted image user posted image te pa maš tako kot jaz doma...user posted image user posted image user posted image v službi pa imam bolj slabo izbiro...samo ta, ki ga trenutno srkam je zeloooo dober...Zimska pravljica od 1001 cvet.

Neposredna povezava do sporočila: 1941
3.11.2010 8:58:37   
Tulipan12

Ma daj tota ura je mojega Valentina ful zmrdala...se mi zjutraj zbuja ob 5.45 uri...user posted image user posted image user posted image pa čeprav gre zvečer spati ob 19.30h...user posted image

Nas je več takihuser posted image  Lia je vstala(!!!) v soboto ob 3h, v nedeljo ob 5h, zdaj pa vstaja ob 5.30. Spat hodim po 22h, do 2h me user posted image  tak buta, da se ne morem namestit, ko končno ujameva ritem spanja, pa se začne: mama, mami, mamicaaaaaaaaaa! Jo dvignem, pa začne: mami, dol, mami it, mami pate (copate), mami tja, mami kakao... potem so pogajanja tak dolgo, da se zbudi še ati in reče: greva gledat, če je Tinki na TVju? Ne vem, kdo je Tinki, ga moram vprašat. In potem gresta, da lahko jaz spim vsaj do 6.30. No, tu pa tam še prileti v sobo in me kliče, pa pravi mami aja, pšššštttttttttuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
3.11.2010 9:03:16   
felix7

Dobro jutro!user posted image
Jaz ne spim, oz. jaz sploh več ne morem spat ponoči (se še spomnite tegauser posted image user posted image )!

uf, jaz sem imela pa srečo, kar se tega tiče. Do Juretovega prihoda sem spala ko polh, pol pa nič več user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1943
3.11.2010 9:03:18   
felix7

Nas je več takihuser posted image  Lia je vstala(!!!) v soboto ob 3h, v nedeljo ob 5h, zdaj pa vstaja ob 5.30. Spat hodim po 22h, do 2h me user posted image  tak buta, da se ne morem namestit, ko končno ujameva ritem spanja, pa se začne: mama, mami, mamicaaaaaaaaaa! Jo dvignem, pa začne: mami, dol, mami it, mami pate (copate), mami tja, mami kakao... potem so pogajanja tak dolgo, da se zbudi še ati in reče: greva gledat, če je Tinki na TVju? Ne vem, kdo je Tinki, ga moram vprašat. In potem gresta, da lahko jaz spim vsaj do 6.30. No, tu pa tam še prileti v sobo in me kliče, pa pravi mami aja, pšššštttttttttuser posted image user posted image user posted image

user posted image  faca tale vaša Lia. Že zdaj trenira za čez par let, ko bo žurala cele noči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1944
3.11.2010 9:03:25   
felix7

user posted image user posted image user posted image te pa maš tako kot jaz doma...user posted image user posted image user posted image v službi pa imam bolj slabo izbiro...samo ta, ki ga trenutno srkam je zeloooo dober...Zimska pravljica od 1001 cvet.

zdaj je pa še meni čaj zadišal user posted image  si ga grem skuhat

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
3.11.2010 9:04:39   
Tulipan12

Mi nimamo kuhinje v službi, samo en koharček, pa ono vročo vodo na avtomatu, sam si vedno pozabim kakega od doma vzetuser posted image  Teh zimske variante imam od tekanee-ja, enga v plavi in enga v rjavi embalaži... oba odlična!user posted image
Včasih nisem marala čajev, sem vedno govorila, da je to taka tečna obarvana voda, zdaj pa sem se kar navadila in mi je pravi užitek popoldan in zvečer kakega spit! Zjutraj sem še vedno kofetarca, to je moja strast!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
3.11.2010 9:34:39   
KOKICA32
A potem  je Lia tudi taka kot naš...joj....Moj se je tudi že v nedeljo zbudil ob 05h, v ponedeljek ob 05.30, danes pa ob 05.45!user posted image Pa tudi moj ponoči vstaja in govori MAMA, MAMA, MAMAAAAAA! Dua, dua (duda), mama! Na srečo nekega vstajanja ni pri nas, ker kar sam k meni v posteljo zleze in mi potem tišči prstke v oči, nos, usta,...user posted image Potem spet malo zaspi in auf ob 05.45, ko reče TAAAAM in kaže s prstom proti dnevni sobi...user posted image

Sedaj mi je smešno ja, zjutraj pa niti najmanj.

Kar pa se tiče spanja med user posted image , pa te čisto razumem..joj, kako me je vse motilo, pa vsi moji odhodi na WC in spanje na boku in bolečine v hrbtu...user posted image Ni brcal ponoči je kar spal...me je pa velikost trebuha fejst motila..a na srečo to mine.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1947
3.11.2010 11:41:03   
PERSIDA
Dan.
Čajov imamo pri nas tudi hvala bogu veliko na razpolago.Veliko tudi domačih ,ker zadeve sušim. Tako,da včasih pijemo čuda čudes ko sprobavam nove okuse ,pa skupaj mešam ,boga otrokauser posted image .Ampak mi 3je nismo haklik pijemo vseuser posted image .
Zimski čevlji včeraj babi kupila v hoferju so lepi in upam ,da tudi kvalitetni.Tak,da zima za nas lahko pride.Dokler ne bo snega bosta ,pa nosila gležnjarje,ki jima jih je mami pred časom privoščla,čeprav sprva ni bilo v namenu.
Sem včeraj ravno razmišljala kakšne lepe čevlje bosta vse imela ,pa ne izkoriščene do konca.Tak,da ko boste delale na drugem user posted image  se spomnite na nas.Rade volje podarim.
Nespanje jaz nebi več.Edina pozitivna stvar nespanja je bila ,da sem lahko čvekala z vami.Tukaj,pa si res imel skoz kaj za delatuser posted image .Ampak pri nas se je pravljica s porodom nadaljevala-nespanja mislimuser posted image ,pa še danes ni ravno kičastouser posted image .
Včeraj sem doma kosila travo na vrtuuser posted image  ,pridna kmetica jaz ne user posted image  ,ker mi bo sosed hb za soseda zoral moj vrtek ,ker drugač sem lahko mesec dni v bolniški ,če grem to trdo zemljo obračat.Pa greznico smo praznili in ugotovili ,da bo treba manj jestuser posted image .No zakaj vam to pravim jaz pomagam pri tisti cevi ,da jo s sosedom naštelama v greznico  nakar me samo nekaj vseka po oki.Saj nisem vedla kaj se je zgodilo samo sem čutla kak mam naenkrat preveliko obrvuser posted image .Ja in danes veka prevelika rdeče barve kake češ jutri bom menda že plava tak,da ,če srečate enookega đeka pol veste ,da sem jazuser posted image .Mislim al se mi lahko še kaj zgodi.Drage moje ,če bo tak šlo jaz letos nebom štartala v službiuser posted image .
Ja ,pa dedu mrazu sem pisala ,da mi loto številke prineseuser posted image .

Saj vem ja roman vam je manjkaluser posted image user posted image user posted image .

Aja ,pa hvala za vspodbudne besede.Za vsakega enkrat posije sonček tak,da bo za mene tudi,nič batuser posted image .Je ,pa fajn ,če imaš kakšno ramo kamor se lahko nasloniš.Hvala vam.

No zdaj,pa berte se še bom kaj spomnilauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
3.11.2010 11:44:43   
PERSIDA
Vstajanje - mi smo zopet naštelani na 6,pa tako lepo nam je začelo ituser posted image user posted image user posted image .Ko bo vrtec te,pa bosta do 8 verjetno spala pol dobita to nazaj.Bomo videli kako dolgo bosta uživalauser posted image .Grda mami kaj češuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
3.11.2010 11:49:19   
PERSIDA
Kosilo- gobova juhca, za  mamico riž in motovilec,za bavca riž ,teletina,rdeča pesa.Za sladico kaki.
Sem bila pridna danes in imamo kosilo skuhano,perilo zlikano raztrgane stvari zašite .Na svežem zraku smo tudi bli tak,da meni folga danesuser posted image .
Moram vam povedat kako se mi je šivalni stroj jokal danesuser posted image ,baje sem pozabla na njegauser posted image ,ti,ti,grda persidauser posted image .
Plani so se za njega vsest samo skoz nekaj pride ,da zvečer jokamo in pol ni nič s tega.Maladva ,pa obvladata že vse funkcije tak,da ni bat pri naši hiši.user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?