|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
29.10.2010 20:33:26   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa- kaj si dobila službo? Kje? Kdaj začneš? ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
29.10.2010 20:36:43   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dan  user posted image

z Juretom sva izkoristila sončen dan in se naužila svežega zraka. Je bil pa danes tudi cepljen, malo je pojokal, zdaj je pa siten ko muha. Ne vem, a je to od cepljenja, al kaj mu ni prav. user posted image
No, pa zmerili in stehtali so ga tudi, in sicer: 13200 g in 91 cm. Temu primerno se počuti tudi moj križ user posted image

Wauuuu! user posted image user posted image user posted image  Super mere! Sicer pa ima visoko mamico, predvidevam, da atija tudi, kaj bi lahko pričakovali drugega?user posted image
Zakaj pa je bil zdaj cepljen? Je bil bolan pri 18m? O, ja, tečnobo po cepljenju pa poznam... pa zna se nadaljevatuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
29.10.2010 20:38:44   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOKICA alko sicer ni dovoljen, ampak hej, to so take situacije, ki se jim ne da upret! user posted image Lepo se imej!

Vem, vem....ampak nazdraviti je pa treba!user posted image

user posted image  uživajte!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
29.10.2010 20:40:35   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Joj, ne vem kako bom zdržala te dni s to dieto, ker imamo danes eno čago, pa jutri piknik, v ponedeljek in torek pa RD! user posted image user posted image user posted image

eh...nič se ne sekiraj... jaz sem se med to dieto tudi večkrat pregrešila pa sem ravno tako izgubila željene kilograme.... tako da se ne rabiš nekaj ful nazaj držat...nekaj preveč nažirat pa tudi ne user posted image

Se strinjam s treziko. Poleg tega lahko zamenjaš dneve in jutri npr. ješ OH in šele pojutrišnjem škrob ipd. Poleg tega, če imaš ful praznovanj lahko tudi samo paziš, da ločuješ. Vse se da... pa tud če kak dan sploh ne greš po dieti. Boš vidla, da bojo šle kile dol. user posted image
Meni je danes kazalo doma -2,9 od začetka, sam še luno štejem zraven.

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
29.10.2010 20:45:46   
Tulipan12
Popoldan smo bili v Zoolandu, Lia je full uživala, čeprav je bila najbolj navdušena nad enim kužkom, s katerim se je lahko igrala in papigo, po imenu Jakauser posted image  Je še pred spanjem povedala, da so Jakeja dali not, ker je zunaj nastala tema in zdaj on aja in Lia tudi ajauser posted image
Pičim pod tuš, pa prah iz ekrana TVja pobrisat, mogoče pa se mi nasmehne sreča in bo kaj za pogledat!user posted image  Pa ne mi BB ponujat, ker sem ga včeraj med zlaganjem perila videla, pa mi ni jasno zakaj folk hodi v take showe, če niso čustveno stabilni in potem se blamirajo pred širno Slovenijo, jočejo in se kregajo, jao, jao!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
29.10.2010 20:48:23   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  sej bi mi bilo veliko presenečenje, če bi bila ona! Ampak sem tudi jaz tak ekspresno vse naredila, da me več nič ne more presenetit!user posted image Pri Diorju sva delali skupaj. Ti potegne?user posted image  Sej mogoče ni krvna sorodnica, ampak se mi zdi, da sem enkrat iz postov na FB tak razbralauser posted image

Oooo moja P ja, njo misliš, ah ne, ni moja sorodnica, bi pa skoraj bila. user posted image Mi je zelo žal, da ni... ampak ne, ona po moje še nekaj časa ne planira.

Neposredna povezava do sporočila: 1881
29.10.2010 20:48:28   
Najaa

Najaa- kaj si dobila službo? Kje? Kdaj začneš? ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. user posted image
Začnem kmalu. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
29.10.2010 20:49:38   
Najaa
Jaz pa gledam BB, ma kake majo... user posted image Sej so smotani sam so tak smotani, da jih kar moram glEDAT HAHA.. Pol si grem pa lase oprat in spat. Jutri pa mal morčka pogledat! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
29.10.2010 21:58:10   
tasa_m

Jaz pa gledam BB, ma kake majo... user posted image Sej so smotani sam so tak smotani, da jih kar moram glEDAT HAHA.. Pol si grem pa lase oprat in spat. Jutri pa mal morčka pogledat! user posted image
pozdravi ga user posted image user posted image user posted image
a grete čez vikend dol?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
29.10.2010 21:58:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Helo na raport.
Da najprej obvestim mojo sovozačico ,danes sem vse zice okol obrnila,vse lukne pogledala,vse predale ,tepihe okol obrnila ,pri avspuhu ,haubo odprla,ključev ni tak,da tu je nekaj druga narobe.
Taša žal mi je ampak v avtu jih ni.Okna so ,pa bla zaprta tak,da verjetno tudi čez okno jh nismo vrgli.
Ruzak in bunde sem ,pa že včeraj prekontrorirala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
milomater pa ključi, zajebani, hudičevi, bemomilomater user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
29.10.2010 21:59:30   
tasa_m

Pupe, lep podaljšan vikend vsem, z dosti dosti sončka, cartanja in uživanja!user posted image
Pa-pa
enako Tulipan. Se tipkamo kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1886
30.10.2010 10:06:08   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pozdravi ga user posted image user posted image user posted image
a grete čez vikend dol?

Ja. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
30.10.2010 12:28:46   
felix7

dan  user posted image

z Juretom sva izkoristila sončen dan in se naužila svežega zraka. Je bil pa danes tudi cepljen, malo je pojokal, zdaj je pa siten ko muha. Ne vem, a je to od cepljenja, al kaj mu ni prav. user posted image
No, pa zmerili in stehtali so ga tudi, in sicer: 13200 g in 91 cm. Temu primerno se počuti tudi moj križ user posted image

Wauuuu! user posted image user posted image user posted image  Super mere! Sicer pa ima visoko mamico, predvidevam, da atija tudi, kaj bi lahko pričakovali drugega?user posted image
Zakaj pa je bil zdaj cepljen? Je bil bolan pri 18m? O, ja, tečnobo po cepljenju pa poznam... pa zna se nadaljevatuser posted image

tudi očeta ima visokega user posted image  si ne predstavljam, da bi imela majhnega moža user posted image
Cepljen bi moral biti pa 14 dni nazaj, torej pri dobrih 18. mesecih, pa so mu prestavili, ker je bila zdravnica odsotna. Imamo pa pediatra samo vsak drugi petek pri nas...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 1888
30.10.2010 12:28:48   
felix7

Popoldan smo bili v Zoolandu, Lia je full uživala, čeprav je bila najbolj navdušena nad enim kužkom, s katerim se je lahko igrala in papigo, po imenu Jakauser posted image  Je še pred spanjem povedala, da so Jakeja dali not, ker je zunaj nastala tema in zdaj on aja in Lia tudi ajauser posted image
Pičim pod tuš, pa prah iz ekrana TVja pobrisat, mogoče pa se mi nasmehne sreča in bo kaj za pogledat!user posted image  Pa ne mi BB ponujat, ker sem ga včeraj med zlaganjem perila videla, pa mi ni jasno zakaj folk hodi v take showe, če niso čustveno stabilni in potem se blamirajo pred širno Slovenijo, jočejo in se kregajo, jao, jao!

ne gledam, pa me nič glava ne boli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1889
30.10.2010 12:28:55   
felix7

user posted image user posted image user posted image  jaz sem tudi planirala, da bi danes šli na morje, pa je SPET mož v službi user posted image  danes v Kranju odprejo restavracijo in po možnosti bova še midva z Juretom mogla popoldne tja, ker je moj pametni mož že vsemo povedal, da prideva, samo mene ni vprašal user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
30.10.2010 12:28:57   
felix7

Helo na raport.
Da najprej obvestim mojo sovozačico ,danes sem vse zice okol obrnila,vse lukne pogledala,vse predale ,tepihe okol obrnila ,pri avspuhu ,haubo odprla,ključev ni tak,da tu je nekaj druga narobe.
Taša žal mi je ampak v avtu jih ni.Okna so ,pa bla zaprta tak,da verjetno tudi čez okno jh nismo vrgli.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
milomater pa ključi, zajebani, hudičevi, bemomilomater user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se na vsake toliko spomnim še kakšnega kotička, kamor bi mogoče lahko zatavali s pomočjo katerega od otrok, pa zaenkrat še nisem imela uspeha user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
30.10.2010 12:32:08   
felix7
no, danes je edini lep dan v tem podaljšanem vikendu in mož dela. Sicer pa nenormalno piha pri nas in garažna vrata prav vibrirajo user posted image  z Juretom sva bila k tašči povabljena na kosilo, tako da mi je kuhanje prihranjeno, zvečer bomo pa kaj prigriznili na otvoritvi restavracije v Kranju user posted image  Kdaj bomo šli svečke prižigat, nimam pojma, ampak tu pri nas jih bomo skoraj ziher jutri, na Žalah pa jutri ali pa v ponedeljek, odvisno od vremena. Najhuje pri vsem tem je pa to, da si ne bom mogla privoščit merice kostanja user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
30.10.2010 20:41:17   
tasa_m

no, danes je edini lep dan v tem podaljšanem vikendu in mož dela. Sicer pa nenormalno piha pri nas in garažna vrata prav vibrirajo user posted image  z Juretom sva bila k tašči povabljena na kosilo, tako da mi je kuhanje prihranjeno, zvečer bomo pa kaj prigriznili na otvoritvi restavracije v Kranju user posted image  Kdaj bomo šli svečke prižigat, nimam pojma, ampak tu pri nas jih bomo skoraj ziher jutri, na Žalah pa jutri ali pa v ponedeljek, odvisno od vremena. Najhuje pri vsem tem je pa to, da si ne bom mogla privoščit merice kostanja user posted image
user posted image user posted image user posted image ti si faca ej user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
30.10.2010 20:41:45   
tasa_m

Helo na raport.

jaz se na vsake toliko spomnim še kakšnega kotička, kamor bi mogoče lahko zatavali s pomočjo katerega od otrok, pa zaenkrat še nisem imela uspeha user posted image
eh, ne vem kje so. So zdaj ko se jih bom pa delat dala a se bodo od nekod našli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
1.11.2010 17:25:48   
Najaa
Kje ste, babnce, noč čarovnic je že bila.user posted image

Evo nas z morja. Bilo je... hmmm, tako tako. Vreme slabo, drugo pa vse ok.user posted image S Tijo sva gledali v nebo, kako so čarovnice letale po zraku user posted image , malo smo se sprehajale, malo lenarile... pa je podaljšanega vikenda konec. Zdej se gremo pa pripravljat na jutrišnji delovni dan.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
1.11.2010 19:39:41   
tasa_m

Kje ste, babnce, noč čarovnic je že bila.user posted image

Evo nas z morja. Bilo je... hmmm, tako tako. Vreme slabo, drugo pa vse ok.user posted image S Tijo sva gledali v nebo, kako so čarovnice letale po zraku user posted image , malo smo se sprehajale, malo lenarile... pa je podaljšanega vikenda konec. Zdej se gremo pa pripravljat na jutrišnji delovni dan.user posted image

e, točno. Ti jutri začneš delat user posted image user posted image Uspešen 1.delovni dan ti želim user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
1.11.2010 19:40:00   
tasa_m
Evo, jaz priša iz dežurne lekanrne. Nimajo Sinecod kapljic in ničesar proti kašlju. Milomater pa taka dežurna lekarna user posted image user posted image
Mi Lija full kašlja in sem mislila, da ji nekaj za ublažitev kupim, ker ji Slezov sirup en dre* pomaga.
Sicer zdaj že žaba spi, tak da je že mir pr bajtiuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
1.11.2010 21:36:15   
tasa_m
Nočko, marčevke 2009 user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
2.11.2010 8:25:04   
KOKICA32
Dober dan!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
2.11.2010 8:27:26   
Tulipan12

Dober dan!user posted image

Dobro jutro!
Šibam si po kavo, pa rečemo kako!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?