Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 8:29:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kako kaj napreduje dieta? Pri meni kar a kaj ko mislim, da ne bom zdržala vseh 90 dni. Vse mi tako diši in vse je prepovedano. To sadje mi že pri ušesih ven štrli, pa že tako ga ne maram. Jem ga le za silo. Pri tej dieti pa ga mora biti zelo veliko. V petek sem se pregrešila z alkoholom, jedla sem samo klobase, tako da pri hrani je bilo okej. V soboto pa sem se tudi naredila beljakovinski dan, saj smo imeli piknik in ni bilo nič škrobnega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 8:45:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kokica moj predlog: če samo ločiješ OH in beljakovine je tudi ok, ker vem kak je s tem sadjem, sploh pa pozimi, ko telo zahteva nekaj bolj konkretnega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 8:47:25
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 sej bi mi bilo veliko presenečenje, če bi bila ona! Ampak sem tudi jaz tak ekspresno vse naredila, da me več nič ne more presenetit! Pri Diorju sva delali skupaj. Ti potegne? Sej mogoče ni krvna sorodnica, ampak se mi zdi, da sem enkrat iz postov na FB tak razbrala Oooo moja P ja, njo misliš, ah ne, ni moja sorodnica, bi pa skoraj bila. Mi je zelo žal, da ni... ampak ne, ona po moje še nekaj časa ne planira. No, sej sem rekla, da po mojem tut ne, ampak pač presenečenja so vedno prisotna. Nisem vedela točno v kakšni relaciji sta. Meni je full fajna punca!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 8:54:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje ste, babnce, noč čarovnic je že bila. Evo nas z morja. Bilo je... hmmm, tako tako. Vreme slabo, drugo pa vse ok. S Tijo sva gledali v nebo, kako so čarovnice letale po zraku , malo smo se sprehajale, malo lenarile... pa je podaljšanega vikenda konec. Zdej se gremo pa pripravljat na jutrišnji delovni dan. Bi v MB prišli, tu je bilo čudovito vreme! Uspešen začetek dela ti želim! Vse prihajate/odhajate v službo, samo jaz se počasi pakiram za kako leto domov!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 8:57:17
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Evo, jaz priša iz dežurne lekanrne. Nimajo Sinecod kapljic in ničesar proti kašlju. Milomater pa taka dežurna lekarna Mi Lija full kašlja in sem mislila, da ji nekaj za ublažitev kupim, ker ji Slezov sirup en dre* pomaga. Sicer zdaj že žaba spi, tak da je že mir pr bajti Kaj pa sirup iz smrekovih vršičkov? Ne vem, če je Lii pomagal, pila ga je 3 dni (ampak je res močno kašljala-sploh ponoči), ji pa je bil dober in je komaj čakala, da dobi "tibut"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 9:17:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica moj predlog: če samo ločiješ OH in beljakovine je tudi ok, ker vem kak je s tem sadjem, sploh pa pozimi, ko telo zahteva nekaj bolj konkretnega. Se strinjam! Bom videla, če bom še lahko zdržala...
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 2.11.2010 9:18:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 9:18:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
za LIJO!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 9:40:48
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kokica si že v službi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 9:42:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica si že v službi? JAAAAAAAAAAAAAA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 10:16:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
Alo moje babike. Nisem nič kaj dobre volje zato danes ne bo romanov. Zdravje pri vseh treh fuč,spimo za en k****.Pa še včeraj mi je moj tlak dvigno na taki nivo ,da sem zaloputnila z vrati ko doslej še nisem nikoli ,ker sem bla v fazi boljše ,da sploh ne govorim,v glavnem sem še bla tolko pri zavesti,da sem odšla bojim se,da zadevi enkrat ne bom več kos.Res včeraj po osmih letih sem se prvič vprašala al je meni to potrebno. V glavnem danes se ohlajam ,maladva spita za kosilo,pa imamo že skoraj kuhano ,ker bo samo fižol z mesom in nič druga. Vsem bolančkom pa roj ,da ne boste v takem zosu ko mi. tulipanček ti ,pa le afne guncaj ko prideš s porodniške ,pa grem jaz ,samo ateja še moram primernega najt (vem nesramno samo danes takšna sem,priznam )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 10:18:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - f*kni sadje vstran ,pa jej kot človek kaj je tebi tega treba .Malo za trebušne mišice delaj vsak dan ,pa je ne,pa da stradaš,pa se ti oke sučejo ko vohaš hrano. Al,pa jaz pridem enkrat,pa se ti na trebuh vsedem verjemi na hrbtu boš mela bulo ne spredi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 10:20:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
Samo to še povem ,da sem vesela ,da imam vas. Zdaj,pa grem malo pod vred vzet baje dobimo obisk,pa ,da se keri ne zalepi na tla .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 10:46:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Persida . Vem pride tak dan...pri nobeni ni vse popolno pa če glih navzven zgleda vse okej. Vse bo okej...atija pa malo pošlji na šolanje h kakemu znancu, ki bi mu lahko kaj povedal, kak se stvari streže. Pa mogoče si tudi ti bolj občutljiva, ker se bliža tvoj dan D! Bavcema in tebi pa želim čimhitrejše okrevanje in pošiljam ! Kosilo pri vas zveni mamljivo. Kako pa to narediš? Mi imamo danes praznovanje RD moje nečakinje- 10.! Kak je že velika babnica, se še spomnim, ko jo je sestra iz bolnice prinesla. Leta 2000 je bilo to! Včeraj pa smo bili na obisku pri mali Živi. Kako jo je Valentin gledal, se mi je zdelo, da se je tako raznežil v njeni bližini in ker je spala v svoji posteljici jo je non stop hodil gledati kako spi. Na koncu pa ji je še svojo dudo dal. Ampak je doma kar hitro vprašal: Dua?...pa v jok, ko sem mu rekla, da jo je dal dojenčici Živi. Ker ga nisem mogla potolažiti, sem mu pač dala "nadomestno"! Vragec moj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 10:53:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
Persida Ti pa moram povedat, da sva tudi midva imela "tihi vikend"... midva se sicer nikoli ne kregava, ampak mislim, da sem ta vikend prišla do nekega vrhunca nemoči in sem se v nedeljo enostavno zlomila zaradi brezveznosti, samo zaradi tega, ker se je vse nabiralo v meni in potem sem jokala kot dež, pasalo je kot ! Draga moja, zato te full razumem, ker bi najraje pobegnila nekam za 1 teden, pa to žal ne gre!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 12:29:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa sem se pregrešila !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 12:55:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa sem se pregrešila ! Ma daj, ne se sekirat zaradi malenkosti, pač malo bolj pazi kaj ješ, če se ti res zdi, da imaš preveč kg, pa danes orbitrek za 10min več, pa je!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 14:00:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa sem se pregrešila ! Ma daj, ne se sekirat zaradi malenkosti, pač malo bolj pazi kaj ješ, če se ti res zdi, da imaš preveč kg, pa danes orbitrek za 10min več, pa je! To je moj plan. Pa, da ne boš kje mislila, da se sekiram.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 14:38:18
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa sem se pregrešila ! Ma daj, ne se sekirat zaradi malenkosti, pač malo bolj pazi kaj ješ, če se ti res zdi, da imaš preveč kg, pa danes orbitrek za 10min več, pa je! To je moj plan. Pa, da ne boš kje mislila, da se sekiram.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 14:45:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kak se mi danes vleče...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 21:25:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Kokica moj predlog: če samo ločiješ OH in beljakovine je tudi ok, ker vem kak je s tem sadjem, sploh pa pozimi, ko telo zahteva nekaj bolj konkretnega. Se strinjam. Jaz še nikoli nisem vztrajala 90 dni. Sem po mesecu in pol enkrat shujšala 13 kil in če bi furala še naprej, bi bila kot okostrnjak tak da KOKICA če boš ti 90 dni vztrajala, te pa res nikjer več ne bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 21:25:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 sej bi mi bilo veliko presenečenje, če bi bila ona! Ampak sem tudi jaz tak ekspresno vse naredila, da me več nič ne more presenetit! Pri Diorju sva delali skupaj. Ti potegne? Sej mogoče ni krvna sorodnica, ampak se mi zdi, da sem enkrat iz postov na FB tak razbrala Oooo moja P ja, njo misliš, ah ne, ni moja sorodnica, bi pa skoraj bila. Mi je zelo žal, da ni... ampak ne, ona po moje še nekaj časa ne planira. No, sej sem rekla, da po mojem tut ne, ampak pač presenečenja so vedno prisotna. Nisem vedela točno v kakšni relaciji sta. Meni je full fajna punca! Meni tudi, sam zadnje čase se bolj malo vidiva.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 21:25:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Samo to še povem ,da sem vesela ,da imam vas. Zdaj,pa grem malo pod vred vzet baje dobimo obisk,pa ,da se keri ne zalepi na tla . Love you too!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 21:25:58
|
|
|
|
Najaa
|
Še dobro, da niste več naklepale, ker sem fuuul utrujena in grem sam še pod tuš in spat. Ne morem verjet, da je mene tole premikanje ure bolj zdrmalo kot punci.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 22:31:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako kaj napreduje dieta? Pri meni kar a kaj ko mislim, da ne bom zdržala vseh 90 dni. Vse mi tako diši in vse je prepovedano. To sadje mi že pri ušesih ven štrli, pa že tako ga ne maram. Jem ga le za silo. Pri tej dieti pa ga mora biti zelo veliko. V petek sem se pregrešila z alkoholom, jedla sem samo klobase, tako da pri hrani je bilo okej. V soboto pa sem se tudi naredila beljakovinski dan, saj smo imeli piknik in ni bilo nič škrobnega. kokica, sej tudi če vztrajaš 45 ali 60 dni, si že veliko naredila, sploh če do takrat izgubiš težo, ki si si jo zadala. Jaz sem prvič odnehala po 45 dneh, ker je bilo dovolj. Pa tudi kak greh se odpusti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 22:31:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Alo moje babike. Nisem nič kaj dobre volje zato danes ne bo romanov. Zdravje pri vseh treh fuč,spimo za en k****.Pa še včeraj mi je moj tlak dvigno na taki nivo ,da sem zaloputnila z vrati ko doslej še nisem nikoli ,ker sem bla v fazi boljše ,da sploh ne govorim,v glavnem sem še bla tolko pri zavesti,da sem odšla bojim se,da zadevi enkrat ne bom več kos.Res včeraj po osmih letih sem se prvič vprašala al je meni to potrebno. V glavnem danes se ohlajam ,maladva spita za kosilo,pa imamo že skoraj kuhano ,ker bo samo fižol z mesom in nič druga. Vsem bolančkom pa roj ,da ne boste v takem zosu ko mi. tulipanček ti ,pa le afne guncaj ko prideš s porodniške ,pa grem jaz ,samo ateja še moram primernega najt (vem nesramno samo danes takšna sem,priznam ) samo zate Persida in za vas tri. Mi je kar hudo, ko berem, da si slabe volje, ker si tako fejst ženska, da bi si zaslužila moškega, ki bi te po rokah nosil. Mogoče se bo tvoj tega kdaj zavedel ali pa te nekje še čaka tisti pravi. Moja mami ga je našla šele dve leti nazaj, se ima pa zdaj toliko lepše
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?