|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
2.11.2010 8:29:42   
KOKICA32
Kako kaj napreduje dieta? Pri meni kar a kaj ko mislim, da ne bom zdržala vseh 90 dni. Vse mi tako diši in vse je prepovedano. To sadje mi že pri ušesih ven štrli, pa že tako ga ne maram. Jem ga le za silo. Pri tej dieti pa ga mora biti zelo veliko.user posted image V petek sem se pregrešila z alkoholom, jedla sem samo klobase, tako da pri hrani je bilo okej. V soboto pa sem se tudi naredila beljakovinski dan, saj smo imeli piknik in ni bilo nič škrobnega. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
2.11.2010 8:45:49   
Tulipan12
Kokica moj predlog: če samo ločiješ OH in beljakovine je tudi ok, ker vem kak je s tem sadjem, sploh pa pozimi, ko telo zahteva nekaj bolj konkretnega.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
2.11.2010 8:47:25   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  sej bi mi bilo veliko presenečenje, če bi bila ona! Ampak sem tudi jaz tak ekspresno vse naredila, da me več nič ne more presenetit!user posted image Pri Diorju sva delali skupaj. Ti potegne?user posted image  Sej mogoče ni krvna sorodnica, ampak se mi zdi, da sem enkrat iz postov na FB tak razbralauser posted image

Oooo moja P ja, njo misliš, ah ne, ni moja sorodnica, bi pa skoraj bila. user posted image Mi je zelo žal, da ni... ampak ne, ona po moje še nekaj časa ne planira.

No, sej sem rekla, da po mojem tut ne, ampak pač presenečenja so vedno prisotna. Nisem vedela točno v kakšni relaciji sta.user posted image  Meni je full fajna punca!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
2.11.2010 8:54:37   
Tulipan12

Kje ste, babnce, noč čarovnic je že bila.user posted image

Evo nas z morja. Bilo je... hmmm, tako tako. Vreme slabo, drugo pa vse ok.user posted image S Tijo sva gledali v nebo, kako so čarovnice letale po zraku user posted image , malo smo se sprehajale, malo lenarile... pa je podaljšanega vikenda konec. Zdej se gremo pa pripravljat na jutrišnji delovni dan.user posted image

Bi v MB prišli, tu je bilo čudovito vreme!user posted image

Uspešen začetek dela ti želim!user posted image

Vse prihajate/odhajate v službo, samo jaz se počasi pakiram za kako leto domov!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
2.11.2010 8:57:17   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Evo, jaz priša iz dežurne lekanrne. Nimajo Sinecod kapljic in ničesar proti kašlju. Milomater pa taka dežurna lekarna user posted image user posted image
Mi Lija full kašlja in sem mislila, da ji nekaj za ublažitev kupim, ker ji Slezov sirup en dre* pomaga.
Sicer zdaj že žaba spi, tak da je že mir pr bajtiuser posted image

Kaj pa sirup iz smrekovih vršičkov? Ne vem, če je Lii pomagal, pila ga je 3 dni (ampak je res močno kašljala-sploh ponoči), ji pa je bil dober in je komaj čakala, da dobi "tibut"user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
2.11.2010 9:17:50   
KOKICA32

Kokica moj predlog: če samo ločiješ OH in beljakovine je tudi ok, ker vem kak je s tem sadjem, sploh pa pozimi, ko telo zahteva nekaj bolj konkretnega.

Se strinjam! Bom videla, če bom še lahko zdržala...

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 2.11.2010 9:18:03 >

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
2.11.2010 9:18:23   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image za LIJO!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
2.11.2010 9:40:48   
Tulipan12
Kokica si že v službi?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
2.11.2010 9:42:20   
KOKICA32

Kokica si že v službi?

JAAAAAAAAAAAAAA!

Neposredna povezava do sporočila: 1909
2.11.2010 10:16:29   
PERSIDA
Alo moje babike.
Nisem nič kaj dobre volje zato danes ne bo romanov.
Zdravje pri vseh treh fuč,spimo za en k****.Pa še včeraj mi je moj tlak dvigno na taki nivo ,da sem zaloputnila z vrati ko doslej še nisem nikoli ,ker sem bla v fazi boljše ,da sploh ne govorim,v glavnem sem še bla tolko pri zavesti,da sem odšla bojim se,da zadevi enkrat ne bom več kos.Res včeraj po osmih letih sem se prvič vprašala al je meni to potrebno.
V glavnem danes se ohlajam ,maladva spita za kosilo,pa imamo že skoraj kuhano ,ker bo samo fižol z mesom in nič druga.
Vsem bolančkom pa roj user posted image ,da ne boste v takem zosu ko mi.
tulipanček ti ,pa le afne guncaj ko prideš s porodniške ,pa grem jazuser posted image ,samo ateja še moram primernega najtuser posted image  (vem nesramno samo danes takšna sem,priznamuser posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
2.11.2010 10:18:57   
PERSIDA
kokica - f*kni sadje vstran ,pa jej kot človek kaj je tebi tega trebauser posted image .Malo za trebušne mišice delaj vsak dan ,pa je ne,pa da stradaš,pa se ti oke sučejo ko vohaš hrano.
Al,pa jaz pridem enkrat,pa se ti na trebuh vsedem verjemi na hrbtu boš mela bulo ne sprediuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
2.11.2010 10:20:24   
PERSIDA
Samo to še povem ,da sem vesela ,da imam vas.user posted image
Zdaj,pa grem malo pod vred vzet baje dobimo obisk,pa ,da se keri ne zalepi na tlauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
2.11.2010 10:46:15   
KOKICA32
Persida user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem pride tak dan...pri nobeni ni vse popolno pa če glih navzven zgleda vse okej. Vse bo okej...atija pa malo pošlji na šolanje h kakemu znancu, ki bi mu lahko kaj povedal, kak se stvari streže. Pa mogoče si tudi ti bolj občutljiva, ker se bliža tvoj dan D! user posted image user posted image user posted image
Bavcema in tebi pa želim čimhitrejše okrevanje in pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kosilo pri vas zveni mamljivo.user posted image Kako pa to narediš? Mi imamo danes praznovanje RD moje nečakinje- 10.!user posted image user posted image user posted image Kak je že velika babnica, se še spomnim, ko jo je sestra iz bolnice prinesla.user posted image Leta 2000 je bilo to!

Včeraj pa smo bili na obisku pri mali Živi. Kako jo je Valentin gledal, se mi je zdelo, da se je tako raznežil v njeni bližini in ker je spala v svoji posteljici jo je non stop hodil gledati kako spi. Na koncu pa ji je še svojo dudo dal. user posted image Ampak je doma kar hitro vprašal: Dua?...pa v jok, ko sem mu rekla, da jo je dal dojenčici Živi. Ker ga nisem mogla potolažiti, sem mu pač dala "nadomestno"! user posted image user posted image user posted image Vragec moj.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
2.11.2010 10:53:06   
Tulipan12
Persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pa moram povedat, da sva tudi midva imela "tihi vikend"... midva se sicer nikoli ne kregava, ampak mislim, da sem ta vikend prišla do nekega vrhunca nemoči in sem se v nedeljo enostavno zlomila zaradi brezveznosti, samo zaradi tega, ker se je vse nabiralo v meni in potem sem jokala kot dež, pasalo je kot user posted image ! Draga moja, zato te full razumem, ker bi najraje pobegnila nekam za 1 teden, pa to žal ne gre!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
2.11.2010 12:29:59   
KOKICA32
Jaz pa sem se pregrešila user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1915
2.11.2010 12:55:23   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ma daj, ne se sekirat zaradi malenkosti, pač malo bolj pazi kaj ješ, če se ti res zdi, da imaš preveč kg, pa danes orbitrek za 10min več, pa je!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
2.11.2010 14:00:49   
KOKICA32

Ma daj, ne se sekirat zaradi malenkosti, pač malo bolj pazi kaj ješ, če se ti res zdi, da imaš preveč kg, pa danes orbitrek za 10min več, pa je!user posted image

To je moj plan. user posted image Pa, da ne boš kje mislila, da se sekiram. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1917
2.11.2010 14:38:18   
Tulipan12

To je moj plan. user posted image Pa, da ne boš kje mislila, da se sekiram. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
2.11.2010 14:45:05   
KOKICA32
Kak se mi danes vleče...

Neposredna povezava do sporočila: 1919
2.11.2010 21:25:02   
Najaa

Se strinjam. Jaz še nikoli nisem vztrajala 90 dni. Sem po mesecu in pol enkrat shujšala 13 kil in če bi furala še naprej, bi bila kot okostrnjak tak da KOKICA če boš ti 90 dni vztrajala, te pa res nikjer več ne bo. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1920
2.11.2010 21:25:07   
Najaa

user posted image user posted image user posted image  sej bi mi bilo veliko presenečenje, če bi bila ona! Ampak sem tudi jaz tak ekspresno vse naredila, da me več nič ne more presenetit!user posted image Pri Diorju sva delali skupaj. Ti potegne?user posted image  Sej mogoče ni krvna sorodnica, ampak se mi zdi, da sem enkrat iz postov na FB tak razbralauser posted image

Oooo moja P ja, njo misliš, ah ne, ni moja sorodnica, bi pa skoraj bila. user posted image Mi je zelo žal, da ni... ampak ne, ona po moje še nekaj časa ne planira.

No, sej sem rekla, da po mojem tut ne, ampak pač presenečenja so vedno prisotna. Nisem vedela točno v kakšni relaciji sta.user posted image  Meni je full fajna punca!user posted image

Meni tudi, sam zadnje čase se bolj malo vidiva.

Neposredna povezava do sporočila: 1921
2.11.2010 21:25:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Samo to še povem ,da sem vesela ,da imam vas.user posted image
Zdaj,pa grem malo pod vred vzet baje dobimo obisk,pa ,da se keri ne zalepi na tlauser posted image .

Love you too! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
2.11.2010 21:25:58   
Najaa
Še dobro, da niste več naklepale, ker sem fuuul utrujena in grem sam še pod tuš in spat. Ne morem verjet, da je mene tole premikanje ure bolj zdrmalo kot punci. user posted image  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
2.11.2010 22:31:52   
felix7

Kako kaj napreduje dieta? Pri meni kar a kaj ko mislim, da ne bom zdržala vseh 90 dni. Vse mi tako diši in vse je prepovedano. To sadje mi že pri ušesih ven štrli, pa že tako ga ne maram. Jem ga le za silo. Pri tej dieti pa ga mora biti zelo veliko.user posted image V petek sem se pregrešila z alkoholom, jedla sem samo klobase, tako da pri hrani je bilo okej. V soboto pa sem se tudi naredila beljakovinski dan, saj smo imeli piknik in ni bilo nič škrobnega. user posted image

kokica, sej tudi če vztrajaš 45 ali 60 dni, si že veliko naredila, sploh če do takrat izgubiš težo, ki si si jo zadala. Jaz sem prvič odnehala po 45 dneh, ker je bilo dovolj. Pa tudi kak greh se odpusti user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
2.11.2010 22:31:57   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Alo moje babike.
Nisem nič kaj dobre volje zato danes ne bo romanov.
Zdravje pri vseh treh fuč,spimo za en k****.Pa še včeraj mi je moj tlak dvigno na taki nivo ,da sem zaloputnila z vrati ko doslej še nisem nikoli ,ker sem bla v fazi boljše ,da sploh ne govorim,v glavnem sem še bla tolko pri zavesti,da sem odšla bojim se,da zadevi enkrat ne bom več kos.Res včeraj po osmih letih sem se prvič vprašala al je meni to potrebno.
V glavnem danes se ohlajam ,maladva spita za kosilo,pa imamo že skoraj kuhano ,ker bo samo fižol z mesom in nič druga.
Vsem bolančkom pa roj user posted image ,da ne boste v takem zosu ko mi.
tulipanček ti ,pa le afne guncaj ko prideš s porodniške ,pa grem jazuser posted image ,samo ateja še moram primernega najtuser posted image  (vem nesramno samo danes takšna sem,priznamuser posted image )

user posted image user posted image user posted image  samo zate Persida in  user posted image user posted image user posted image  za vas tri. Mi je kar hudo, ko berem, da si slabe volje, ker si tako fejst ženska, da bi si zaslužila moškega, ki bi te po rokah nosil. Mogoče se bo tvoj tega kdaj zavedel ali pa te nekje še čaka tisti pravi. Moja mami ga je našla šele dve leti nazaj, se ima pa zdaj toliko lepše user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?