Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 20:33:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kaj si dobila službo? Kje? Kdaj začneš? ČESTITKE!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 20:36:43
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dan z Juretom sva izkoristila sončen dan in se naužila svežega zraka. Je bil pa danes tudi cepljen, malo je pojokal, zdaj je pa siten ko muha. Ne vem, a je to od cepljenja, al kaj mu ni prav. No, pa zmerili in stehtali so ga tudi, in sicer: 13200 g in 91 cm. Temu primerno se počuti tudi moj križ Wauuuu! Super mere! Sicer pa ima visoko mamico, predvidevam, da atija tudi, kaj bi lahko pričakovali drugega? Zakaj pa je bil zdaj cepljen? Je bil bolan pri 18m? O, ja, tečnobo po cepljenju pa poznam... pa zna se nadaljevat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 20:38:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA alko sicer ni dovoljen, ampak hej, to so take situacije, ki se jim ne da upret! Lepo se imej! Vem, vem....ampak nazdraviti je pa treba! uživajte!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 20:40:35
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, ne vem kako bom zdržala te dni s to dieto, ker imamo danes eno čago, pa jutri piknik, v ponedeljek in torek pa RD! eh...nič se ne sekiraj... jaz sem se med to dieto tudi večkrat pregrešila pa sem ravno tako izgubila željene kilograme.... tako da se ne rabiš nekaj ful nazaj držat...nekaj preveč nažirat pa tudi ne Se strinjam s treziko. Poleg tega lahko zamenjaš dneve in jutri npr. ješ OH in šele pojutrišnjem škrob ipd. Poleg tega, če imaš ful praznovanj lahko tudi samo paziš, da ločuješ. Vse se da... pa tud če kak dan sploh ne greš po dieti. Boš vidla, da bojo šle kile dol. Meni je danes kazalo doma -2,9 od začetka, sam še luno štejem zraven. bravo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 20:45:46
|
|
|
|
Tulipan12
|
Popoldan smo bili v Zoolandu, Lia je full uživala, čeprav je bila najbolj navdušena nad enim kužkom, s katerim se je lahko igrala in papigo, po imenu Jaka Je še pred spanjem povedala, da so Jakeja dali not, ker je zunaj nastala tema in zdaj on aja in Lia tudi aja Pičim pod tuš, pa prah iz ekrana TVja pobrisat, mogoče pa se mi nasmehne sreča in bo kaj za pogledat! Pa ne mi BB ponujat, ker sem ga včeraj med zlaganjem perila videla, pa mi ni jasno zakaj folk hodi v take showe, če niso čustveno stabilni in potem se blamirajo pred širno Slovenijo, jočejo in se kregajo, jao, jao!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 20:48:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 sej bi mi bilo veliko presenečenje, če bi bila ona! Ampak sem tudi jaz tak ekspresno vse naredila, da me več nič ne more presenetit! Pri Diorju sva delali skupaj. Ti potegne? Sej mogoče ni krvna sorodnica, ampak se mi zdi, da sem enkrat iz postov na FB tak razbrala Oooo moja P ja, njo misliš, ah ne, ni moja sorodnica, bi pa skoraj bila. Mi je zelo žal, da ni... ampak ne, ona po moje še nekaj časa ne planira.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 20:48:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kaj si dobila službo? Kje? Kdaj začneš? ČESTITKE!!!! Hvala. Začnem kmalu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 20:49:38
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz pa gledam BB, ma kake majo... Sej so smotani sam so tak smotani, da jih kar moram glEDAT HAHA.. Pol si grem pa lase oprat in spat. Jutri pa mal morčka pogledat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 21:58:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa gledam BB, ma kake majo... Sej so smotani sam so tak smotani, da jih kar moram glEDAT HAHA.. Pol si grem pa lase oprat in spat. Jutri pa mal morčka pogledat! pozdravi ga a grete čez vikend dol?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 21:58:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Helo na raport. Da najprej obvestim mojo sovozačico ,danes sem vse zice okol obrnila,vse lukne pogledala,vse predale ,tepihe okol obrnila ,pri avspuhu ,haubo odprla,ključev ni tak,da tu je nekaj druga narobe. Taša žal mi je ampak v avtu jih ni.Okna so ,pa bla zaprta tak,da verjetno tudi čez okno jh nismo vrgli. Ruzak in bunde sem ,pa že včeraj prekontrorirala. milomater pa ključi, zajebani, hudičevi, bemomilomater
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.10.2010 21:59:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pupe, lep podaljšan vikend vsem, z dosti dosti sončka, cartanja in uživanja! Pa-pa enako Tulipan. Se tipkamo kaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.10.2010 10:06:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa gledam BB, ma kake majo... Sej so smotani sam so tak smotani, da jih kar moram glEDAT HAHA.. Pol si grem pa lase oprat in spat. Jutri pa mal morčka pogledat! pozdravi ga a grete čez vikend dol? Ja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.10.2010 12:28:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dan z Juretom sva izkoristila sončen dan in se naužila svežega zraka. Je bil pa danes tudi cepljen, malo je pojokal, zdaj je pa siten ko muha. Ne vem, a je to od cepljenja, al kaj mu ni prav. No, pa zmerili in stehtali so ga tudi, in sicer: 13200 g in 91 cm. Temu primerno se počuti tudi moj križ Wauuuu! Super mere! Sicer pa ima visoko mamico, predvidevam, da atija tudi, kaj bi lahko pričakovali drugega? Zakaj pa je bil zdaj cepljen? Je bil bolan pri 18m? O, ja, tečnobo po cepljenju pa poznam... pa zna se nadaljevat tudi očeta ima visokega si ne predstavljam, da bi imela majhnega moža Cepljen bi moral biti pa 14 dni nazaj, torej pri dobrih 18. mesecih, pa so mu prestavili, ker je bila zdravnica odsotna. Imamo pa pediatra samo vsak drugi petek pri nas...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.10.2010 12:28:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Popoldan smo bili v Zoolandu, Lia je full uživala, čeprav je bila najbolj navdušena nad enim kužkom, s katerim se je lahko igrala in papigo, po imenu Jaka Je še pred spanjem povedala, da so Jakeja dali not, ker je zunaj nastala tema in zdaj on aja in Lia tudi aja Pičim pod tuš, pa prah iz ekrana TVja pobrisat, mogoče pa se mi nasmehne sreča in bo kaj za pogledat! Pa ne mi BB ponujat, ker sem ga včeraj med zlaganjem perila videla, pa mi ni jasno zakaj folk hodi v take showe, če niso čustveno stabilni in potem se blamirajo pred širno Slovenijo, jočejo in se kregajo, jao, jao! ne gledam, pa me nič glava ne boli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.10.2010 12:28:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa gledam BB, ma kake majo... Sej so smotani sam so tak smotani, da jih kar moram glEDAT HAHA.. Pol si grem pa lase oprat in spat. Jutri pa mal morčka pogledat! jaz sem tudi planirala, da bi danes šli na morje, pa je SPET mož v službi danes v Kranju odprejo restavracijo in po možnosti bova še midva z Juretom mogla popoldne tja, ker je moj pametni mož že vsemo povedal, da prideva, samo mene ni vprašal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.10.2010 12:28:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Helo na raport. Da najprej obvestim mojo sovozačico ,danes sem vse zice okol obrnila,vse lukne pogledala,vse predale ,tepihe okol obrnila ,pri avspuhu ,haubo odprla,ključev ni tak,da tu je nekaj druga narobe. Taša žal mi je ampak v avtu jih ni.Okna so ,pa bla zaprta tak,da verjetno tudi čez okno jh nismo vrgli. Ruzak in bunde sem ,pa že včeraj prekontrorirala. milomater pa ključi, zajebani, hudičevi, bemomilomater jaz se na vsake toliko spomnim še kakšnega kotička, kamor bi mogoče lahko zatavali s pomočjo katerega od otrok, pa zaenkrat še nisem imela uspeha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.10.2010 12:32:08
|
|
|
|
felix7
|
no, danes je edini lep dan v tem podaljšanem vikendu in mož dela. Sicer pa nenormalno piha pri nas in garažna vrata prav vibrirajo z Juretom sva bila k tašči povabljena na kosilo, tako da mi je kuhanje prihranjeno, zvečer bomo pa kaj prigriznili na otvoritvi restavracije v Kranju Kdaj bomo šli svečke prižigat, nimam pojma, ampak tu pri nas jih bomo skoraj ziher jutri, na Žalah pa jutri ali pa v ponedeljek, odvisno od vremena. Najhuje pri vsem tem je pa to, da si ne bom mogla privoščit merice kostanja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.10.2010 20:41:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, danes je edini lep dan v tem podaljšanem vikendu in mož dela. Sicer pa nenormalno piha pri nas in garažna vrata prav vibrirajo z Juretom sva bila k tašči povabljena na kosilo, tako da mi je kuhanje prihranjeno, zvečer bomo pa kaj prigriznili na otvoritvi restavracije v Kranju Kdaj bomo šli svečke prižigat, nimam pojma, ampak tu pri nas jih bomo skoraj ziher jutri, na Žalah pa jutri ali pa v ponedeljek, odvisno od vremena. Najhuje pri vsem tem je pa to, da si ne bom mogla privoščit merice kostanja ti si faca ej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.10.2010 20:41:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Helo na raport. Da najprej obvestim mojo sovozačico ,danes sem vse zice okol obrnila,vse lukne pogledala,vse predale ,tepihe okol obrnila ,pri avspuhu ,haubo odprla,ključev ni tak,da tu je nekaj druga narobe. Taša žal mi je ampak v avtu jih ni.Okna so ,pa bla zaprta tak,da verjetno tudi čez okno jh nismo vrgli. Ruzak in bunde sem ,pa že včeraj prekontrorirala. milomater pa ključi, zajebani, hudičevi, bemomilomater jaz se na vsake toliko spomnim še kakšnega kotička, kamor bi mogoče lahko zatavali s pomočjo katerega od otrok, pa zaenkrat še nisem imela uspeha eh, ne vem kje so. So zdaj ko se jih bom pa delat dala a se bodo od nekod našli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.11.2010 17:25:48
|
|
|
|
Najaa
|
Kje ste, babnce, noč čarovnic je že bila. Evo nas z morja. Bilo je... hmmm, tako tako. Vreme slabo, drugo pa vse ok. S Tijo sva gledali v nebo, kako so čarovnice letale po zraku , malo smo se sprehajale, malo lenarile... pa je podaljšanega vikenda konec. Zdej se gremo pa pripravljat na jutrišnji delovni dan.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.11.2010 19:39:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kje ste, babnce, noč čarovnic je že bila. Evo nas z morja. Bilo je... hmmm, tako tako. Vreme slabo, drugo pa vse ok. S Tijo sva gledali v nebo, kako so čarovnice letale po zraku , malo smo se sprehajale, malo lenarile... pa je podaljšanega vikenda konec. Zdej se gremo pa pripravljat na jutrišnji delovni dan. e, točno. Ti jutri začneš delat Uspešen 1.delovni dan ti želim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.11.2010 19:40:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Evo, jaz priša iz dežurne lekanrne. Nimajo Sinecod kapljic in ničesar proti kašlju. Milomater pa taka dežurna lekarna Mi Lija full kašlja in sem mislila, da ji nekaj za ublažitev kupim, ker ji Slezov sirup en dre* pomaga. Sicer zdaj že žaba spi, tak da je že mir pr bajti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.11.2010 21:36:15
|
|
|
|
tasa_m
|
Nočko, marčevke 2009
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 8:25:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 2.11.2010 8:27:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dober dan! Dobro jutro! Šibam si po kavo, pa rečemo kako!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?