|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
2.11.2010 16:09:24   
špica84
Bravoooooooooooooo 

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
2.11.2010 16:09:38   
Petyyyy
dan kinderjajčki

Urshy želim ti lahek porod kot je bil moj, pa super babico, kot je bila moja. Srečno!!!!

Obljubim da kmalu napišem.
Mojškra še malo pa si na vrsti ti, pa ti tudi Teta M. Mi smo zaenkrat OK, malo nam nagaja dojenje, ampak saj bo!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
2.11.2010 16:12:51   
Teta M
Mojškra; ne bo Urshy nič jezna,sej to veš . Sej je sama zadnjič napisala da bo že eni javila kako in kaj, pa naj ta potem tukaj pove.

Punce jaz mislim da si Urshy ne želi roditi brez svojega,tako da mislim da bi bilo pametno da danes še ne dihamo zanjo, ampak jutri, ko bo upam da tudi njen vsaj malo bolje že,pa da bo lahko zraven pri porodu....user posted image Kaj mislite?
Drugače pa seveda velikooooooouser posted image user posted image user posted image da se izteče po njenih željah!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
2.11.2010 16:20:32   
Urshy78
evo se samo na hitrco javljam. Mojškra, te pooblaščam, da lahko sporočaš novice user posted image
no, kot ste že slišale sem bila danes še v P zaradi krvavitev. mi je bilo čisto bad, ker moj je bil pa tisti trenutek tudi na operaciji, so mu odstranili tur in so me že obhajale črne misli, kako bom sama rodila.
v P so mi naredili še enkrat CTG, pregledali so me, sem še praktično zaprta, krvavitve so se umirile. naredili so mi še UZ, user posted image ima približno 3200 g, obseg glavice 33,5, kar je vse v mejah normale. potem so me pa poslali domov, sem bila prav vesela user posted image
zdaj lahko samo čakam da mi odteče voda ali da bom, imela popadke na 10 min. če ne bo nič od tega, grem spet noter, ko bom 10 dni čez rok, s tem da se upošteva datum 30.10. jutri moram poklicati še svojo G, da se naročim za pregled.
hvala ker ste mislile name user posted image
prebrala vas bom kasneje, sem čisto utrujena od vsega živciranja in laufanja sem ter tja, pa še nonstop mi zvonijo telefoni, neverjetno, kako sitni so lahko ljudje user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
2.11.2010 16:32:11   
špica84
Urshy samo da je vse V redu.Jaz študiram,da bom dala telefon kar na tiho,da me ne bojo živciral

A tle šele 10 dni čez pdp sprožijo porod.Pri nas dol te pustijo čakat 1t čez pdp

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
2.11.2010 16:42:23   
Teta M
No sem imela dober občutek glede Urshy, pa še njen fantek bi rad da je oči zraven ko pride na ta svet, edino pravilno. No zdej ti pa želim Urshy,da ti čimprej voda odteče oz.vsaj da popadke dobiš in da se zadeva odvije čimprej,da ne bo potrebno čakati 10 dni čez PDP.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
2.11.2010 16:44:31   
jona klara
urshy- sam, da je vse ok, pa fantek že ve, da mora počakati, da bo ati zravenuser posted image user posted image user posted image sedaj se pa lepo odpičij.Pri nas bi te takoj sprejeli in bi v bolnici čakala kdaj bo

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
2.11.2010 16:48:08   
Teta M
Jona: ti pa tudi lepo počivaj doma, ne sekiraj se toliko, tega tiščanja dol bo vse več in več, pa vse bolj bo bolelo, konec koncev gremo že proti koncu. Izogibaj se bolnišnic,zdr.domov,tam je itak polno bacilov in podobnega sedaj, da ne boš še po nepotrebnem kakšne viroze ali česa drugega fasala. Doma je najlepše in uživaj sedaj še v teh nekaj tednih,pa lepo sproščeno do konca. Tvoj pišek vse to čuti in se tudi on po nepotrebnem razburja,kar ni fajn.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
2.11.2010 17:02:14   
špica84

Sreda,3.11
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Mojškra-pregled+ctg

Dobro opravte jutri na pregledih user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
2.11.2010 17:04:42   
špica84

user posted image

mateja33 (11.11.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Pikachu(2.3.2011)
Womanpolice(13.4.2011)
Kalaxy
Mića(6.6.2011)
Majalina(19.6.2011)

user posted image
 Urshy78 (28.10.2010)
mojškra (15.11.2010)
jona klara(18.12.2010)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Sreda,3.11
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Mojškra-pregled+ctg

Četrtek, 4.11
Betricija-pregled

Torek,9.11
Womanpolice-pregled

Torek,16.11
Špica84-pregled
Jona klara-pregled

Sreda,17.11
Teta m-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA
Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mića(LJ)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
2.11.2010 17:59:42   
mojškra
Urshy- no hvala za pooblastilo za nazajuser posted image , sicer pa bova obe hkrati noter, potem pa jaz pooblaščam Teto M, da zame sporoča, koga pa boš ti v primeru, da bova skupaj potiskali? No fajn, da si šla domov, bolje kot pa noter ostati in čakati, pa še nerodno bi bilo zaradi tega če bi res morala sama rojevati.

Foxy Lady- super, imaš tikerček, fajn da imamo Špico, ki namesto nas kaj narediuser posted image user posted image user posted image .

Pettyyyyyyy-
glej jo mačkico no., lepo da si se oglasila. Zakaj vam dojenje nagaja? Malček noče vleči? Je zaspanček ali imate premalo mlekca? Ti razmišljaj pozitivno, saj veš da nekje v 3 tednu po porodu, skoraj vsaki zmanjka mleka, in takrat ne smeš obupati, ampak kar nadaljevati.

Jona Klara- ja kaj jaz to berem, prej sploh nisem prebrala vsega. Ja upam, da te nisem jaz prestrašila prevečuser posted image user posted image user posted image Verjamem, da ti je bilo težko, ampak zdaj si vsaj pomirjena, moraš iz te plati gledati. Če te je strah je bolje da greš in se prepirčaš. Zdaj vsaj veš, da imaš MV ful lepo dolg, the best.

Drugače sem jaz ok, jutri imam pregled in komaj čakam, da mi povejo, ali sem se še kaj odprla ali ne, in kaj bo pokazal ctg. Imam pa komaj ob 13 uri.

Lepo bodite in  lep večer

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
2.11.2010 18:38:29   
Teta M
Mojškra:z vso resnostjo prevzamem svojo nalogo obveščanja glede tebe,ko boš šla v Rim.user posted image
Dobro opravi jutri,naj se pokaže da si še malo bolj odprta,da bo fantek lepo zdržal še nekaj dni notri.

Ostalim ki imate jutri preglede pa tudi srečno in veliko lepih novic želim.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
2.11.2010 19:19:12   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Mojškra:z vso resnostjo prevzamem svojo nalogo obveščanja glede tebe,ko boš šla v Rim.user posted image
Dobro opravi jutri,naj se pokaže da si še malo bolj odprta,da bo fantek lepo zdržal še nekaj dni notri.

Ostalim ki imate jutri preglede pa tudi srečno in veliko lepih novic želim.

Hvala, naloga ti je zaupanauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
2.11.2010 19:24:04   
FoxyLady

Ja ,lepo je da se nas "nevednic" kdo usmili. Zdej pa šibam pečt princeske za našo princeskouser posted image ,pa za cuker nabijatuser posted image ,ampak morm malo razvajat našega user posted image ,saj jutri praznuje 11.rojstni dan.Bom pa nardila pol mase sladkane pol pa ne ,da se bom jz tud en mal posladkala.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
2.11.2010 19:46:17   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Ja ,lepo je da se nas "nevednic" kdo usmili. Zdej pa šibam pečt princeske za našo princeskouser posted image ,pa za cuker nabijatuser posted image ,ampak morm malo razvajat našega user posted image ,saj jutri praznuje 11.rojstni dan.Bom pa nardila pol mase sladkane pol pa ne ,da se bom jz tud en mal posladkala.

No jaz pa sem palačinke pekla za našega 9-letnikauser posted image user posted image , ampak on je jedel brez vsega, jaz pa s čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
2.11.2010 19:54:26   
S*
Urshy vidim da si popolnoma v nizkem štartu user posted image  user posted image  user posted image , pa Mojškra takoj za teboj. Komej čakam, da boste mele user posted image in bomo čvek nadaljevale na forumu o otročkih. Potem boste sledile še vse ostale, to bo še pestro.

Mi smo bili danes na prvem sprehodu, sem morala do trgovine, tatko pa je na zraku lahko v miru eno pijačko spil. Naša punca je vse lepo prespala, mene pa je za nazaj rana začela bolet, tako da ne morem rečt da sem že popolnoma o.k., ma upam da bom kmalu, ker komej čakam vozičkanje na dolge proge.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
3.11.2010 6:37:11   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Urshy vidim da si popolnoma v nizkem štartu user posted image  user posted image  user posted image , pa Mojškra takoj za teboj. Komej čakam, da boste mele user posted image in bomo čvek nadaljevale na forumu o otročkih. Potem boste sledile še vse ostale, to bo še pestro.

Mi smo bili danes na prvem sprehodu, sem morala do trgovine, tatko pa je na zraku lahko v miru eno pijačko spil. Naša punca je vse lepo prespala, mene pa je za nazaj rana začela bolet, tako da ne morem rečt da sem že popolnoma o.k., ma upam da bom kmalu, ker komej čakam vozičkanje na dolge proge.

S*- ja še mal pa se bomo cartljali malce drugače. Komaj čakam. Potem se preselimo k vam na forumu. A si bila velik šivana?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
3.11.2010 6:38:02   
mojškra
Cukica-pregled
Registirana-pregled
dobro opravite danes-no jaz pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
3.11.2010 8:13:39   
FoxyLady
Dobro jutro user posted image !

No vreme res ni glih dobro,ampak dan si bomo pa nardile dober,a ne? user posted image

Mene danes kr čaka, morm kosilo nardit ko prideta tašča in tast na kosilo ,ker ima naša princeska RD.
Popoldan pride še pa boterca na obisk,tak da bo kr pestro.

Še dobro da so princeske ratale user posted image user posted image

Lep dan vam želim! 

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 3.11.2010 8:14:36 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
3.11.2010 9:09:05   
Teta M
Deževen pozdravček!

Urshy: vse ok?

Jaz pa grem zdaj na CSD urejat papirologijo, da se še tega čimprej rešimo.....
Kako hitro čas beži...če me sedaj kdo vpraša kdaj imam rok, lahko rečem naslednji mesec.....user posted image

LP

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
3.11.2010 10:40:36   
Urshy78
se samo javljam na raport, da sem še tukaj user posted image jutri imam ponovni pregled, pa bomo videli, če je stanje kaj drugačno.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
3.11.2010 10:49:18   
betricija
dan
lepo urshy da si še med nami, te že sedaj mali heca...no saj je prav tako.

teta m, ne govori prehitro naslednji mesec, poglej našo urshy, da ne bova midve dihali po praznikih...po novem letu...no mojemu bi lušt naredila, da bi tamala imela na isti dan RD kot on, samo do 5.1. me pa ja ne bodo pustili čakat...

foxylady lepo praznujte s svojo princesko. in dobro papajte.

jaz sem pa včeraj v prste na rokah zatekla. a ima še katera s tem težave? saj pol je bilo vredu, ampak je pa prav bolelo...moram jutri G vprašat, upam, da ne pozabim..tako kot vsako stvar, ki si jo ne zapišem.

no, jaz sem v ljubljani, lep deževen dan še naprej.popoldne pa spet v šoping. sem totalno spočita, kot rožica, ko že drugi dan sama spim, ker moj tako kašlja. joj kakšen balzam je to za moja ušesa. sam se mora hitro pozdravit, da se ne navadim sama spat.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   [Brisano sporočilo]
3.11.2010 12:14:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu betricija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
3.11.2010 14:19:41   
jona klara
registrirana-user posted image user posted image user posted image za pregled.

urshy- a si še kr doma???tvojmu user posted image je pa res všeč v tvojem bušeku.a si že kaj na trnih?kako je tvoj?

mojškra, teta m- hvala za spodb. besede, bom res bolj počivala in čimmanj paničarilauser posted image user posted image
jaz grem pa v petek urejati na csd.kako si uredila teta m?

betricija- kako je herpes?

S*- JOJ KAKO JE VAŠA kAJA LUŠTNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a zej pa brca ne? kaki lumpeki so mali

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
3.11.2010 14:30:36   
Teta M
Jona: dobila sem papirje,ki sem jih že sama izpolnila,jutri jih nesem samo še poštemplat v službo,me bo počakala do petka na CSD-ju,tako da bom dobila odločbo baje že drug teden, pa 15-tega tudi nakazilo,ker sem se odločila za denarni nadomestek ne za paketek...Aja, pa izvedela sem da moja občina da kar 300€ občinske nagrade ob rojstvu otroka, tako da ko bomo imeli rosjtni list, se bo še to lahko uredilo.Sem si že z neta sprintala to njihovo vlogo, pa bom izpolnila kar lahko, da potem ko bo naša princeska že doma in bomo imeli papirje zanjo,da moj nese samo na občino in vloži to vlogo.
Vse je full lepo razložila, tako da sem zadovoljna.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.