mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mene pa zanima kdaj ste kaj občutile. da vam tišči dol, oz. bbčutek tiščanja navzdol? jaz sem 33 teden, a je to že normalno sedaj?? Jona, jaz sem kar hitro začela čutiti, in trebuh mi je otrdeval in odpirati sem se začela. Če te tišči dol, počivaj več, vsaj do pregleda. mojškra- pa si čutila tudi bolečine? meni otrdi trebuh ampak drži napet dlgo, ni tako da bi otrdelo in spustilo? kako je pa tebi otrdeval ?ampak ti si že daleč, si že na varnem, jaz upam, da moj piki še lepo počaka vsaj 1 mesec v bušiju. Jona-Ja meni je otrtel, in bolel hkrati, i včasih sem imela kar dolgo časa trd trebuh. Takrat je dobro da se daš v položaj ki tebi in otročku najbolj ustreza, to pa sama pogruntaj kateri. Ko je meni otrdel trebuh in me je ful bolelo, in če se imela le možnost sem se dala na hrbet, da je otroček malce se pogreznil in dobil več prostora, ampak na za dolgo, ker mi na hrbtu prec slabo postane. Drugače pa to omeni svoji G, da ti potem začne meriti MV. Dokler trebuh samo otrdeva in se MV ne krajša ni panike, če pa se ob tem začne MV krajšati, te pa bodo malce več gledali, pa tudi ni take panike. Saj vidiš pri meni kako je MV izginil še v 34 tednu. Tako da, ne bodi preveč v strahu, otrdevanje sodi zraven, naslednjič pa le vprašaj. Urshy- mene skrbi tudi moja teža, ki raste . Ja nekje sem prebrala, da plod pridobi 30 g, nekje pa piše 60 Tako, da to ni čisto zanesljiv podatek. Skratka, jaz imam ful povečan apetit, to je baje tudi znak da se bližam koncu (ampak ti znaki mene spremljajo že skozi) . Danes še počakajva, jutri pa lahko greva dihati, če zi za.
|