|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
1.11.2010 19:24:44   
špica84
Zaenkrat mi je še v malenkost.Decembra bo pa že ena prevzela,ko bom šla jaz dol na dolensko

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
2.11.2010 7:51:11   
Urshy78
jutro.
pri meni se je včeraj zvečer začelo malo dogajati. ko sem šla na wc, sem na papirju opazila krvavo sluz, se mi je začel luščiti čep, danes spet malo krvavim. sem včeraj klicala v P in so mi rekli da še ni nobene panike. me je pa ponoči parkrat kar fejst zvilo.  trenutno stanje ok. čez kakšno urco šibam na pregled. bom poročala.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
2.11.2010 8:12:30   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jutro.
pri meni se je včeraj zvečer začelo malo dogajati. ko sem šla na wc, sem na papirju opazila krvavo sluz, se mi je začel luščiti čep, danes spet malo krvavim. sem včeraj klicala v P in so mi rekli da še ni nobene panike. me je pa ponoči parkrat kar fejst zvilo.  trenutno stanje ok. čez kakšno urco šibam na pregled. bom poročala.

user posted image user posted image user posted image Jeee, zdaj pa bo, zdaj pa bo, super, jeeeeeeeeeeeeee,SREČNO URSHY, pa čimlažje

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
2.11.2010 8:55:31   
betricija
jeeeeeeeee Urshy pa se je začelo dogajat. držimo pesti in naj od sedaj poteka vse tako kot je treba. pa da kmalu pestvaš otročička

jaz sem se pa danes pošteno naspala. moj je spal v dnevni sobi, ker je prehlajen in da naju s pikico ne bi okužil, se je sam ponudil, da spi v dnevni. joj kak balzam je bil brez smrčanja.sem se pa vseeno sprehajala do wc, en komar mi je mešal štrene, pa lačna sem bila. že drugo noč sem šla ob 2 jest. a je še katera na istem.mislim a je to normalno?

mene je pa ravno poštar obiskal. in mi odločbo prinesel. za porodniško...ja plača je lepa in taka kot sem jo izračunala,pa še denarno nadomestilo namesto paketa. pa šele v sredo sem dala. lepo so pohiteli.da sedaj saj tamala ne pohiti.mi pa trebuh na polno otrdeva. bom počivala danes cel dan pa da vidimo, če bo kaj bolje. vikend je bil bolj delaven.

ostale upam, da ste v redu, kljub temu dežju zunaj. je pa toplo napravm prejšnih dnevov.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
2.11.2010 9:17:18   
pikachu
Dobro jutro!
Najprej hvala ker ste me sprejele medse.

Urshy78 Lepa novicka zdaj boš pa kmalu cartala bebico. Pa čim lažji porod ti želim.

mene pa prebava nekaj zabava in že tri dni nisem šla na wc, ma mogoče kera kaki recept. Sem probala donat, pa slive pa nič ne pomagauser posted image .

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
2.11.2010 9:26:05   
Teta M
Jutro!

Urshy: go Urshy go   user posted image , končno se premika, naj gre sedaj full hitro vse .....držimo pesti
Pikachu: še od mene dobrodošlica.....jaz sem bila full zaprta v začetku nosečnosti, pa hemoroid sem imela,ki je povzročal zelooo velike težave, no ta je sam od sebe potem nekako izzvenel oz.sem dobila neke svečke pa kremo,potem pa sem ugotovila da mi pomaga če zjutraj na tešče pojem nekaj suhih marelic, pa eno jabolko čez to in prebava je stekla kot po tekočem traku. To še sedaj prakticiram in vem da bom suhe marelice nesla s seboj tudi v porodnišnico. Probaj,mogoče bo tudi tebi pomagalo.
Mojškra: vidim da si še 2v1user posted image
S*: princeska je prelepa
Betricija: lepo od tvojega in edino prav da se je v dnevno premaknil, ne rabiš sedaj še kakšnega prehlada...
Jona: Kako kaj rebra in predvsem ,če tvoj prince še tako lepo brca? user posted image
Kako ste kaj druge?

No jaz grem danes k frizerju, se grem malo polepšati....Jutri pa grem na CSD po papirje za porodniško,da tudi to počasi uredim.

LP

< Sporočilo je popravil Teta M -- 2.11.2010 9:27:44 >

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
2.11.2010 9:34:09   
betricija
pikachu dobrodošla.
jaz sem težave rešila z toplim donatom, pa takoj za tem 2 jabolka, malo sliv ali breskve in belo brezkofeinsko kavo čez...pij veliko tekočine. tud po 3l na dan.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
2.11.2010 9:46:27   
špica84
Dobro jutro

Urshy go go

Jaz sem bila danes na kadrovski,sem papirje nesla,da mi jih izpolnijo.Bom pa jih jutri odnesla.Sva prejle dobila pošiljko iz lesnine,končno prišla posteljica :).KOmaj čakam da jo moj možek sestavi.

Pikachu jaz s prebavo,sem imela probleme samo na začetku,takoj po punkciji potem pa je bilo vse ok

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
   [Brisano sporočilo]
2.11.2010 9:51:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
2.11.2010 13:33:26   
upanje81
pikachu dobrodošla in srečno do konca.
Urshy78 tudi jaz držim pesti, naj se vse lepo izteče.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
2.11.2010 13:34:18   
špica84
Kje se kaj naša urshy potepa.A ve kdo kaj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
2.11.2010 13:34:56   
jona klara
dan!Ste me kaj pogrešale?? 1 november preživela v bolnici, sem bila jezna nase, da so me drugi pregovorili glede tiščanja navzdol, da je lahko nevarno, da naj se grem pokazati, pa so me takoj sprejeliuser posted image user posted image user posted image čeprav je mat. vrat 31, nič popadkov, gibi ok, samo v naši bolnici sprejmejo za vsako figo, ampak vseeno nisem pričakovala, pol pa težijo imaš obiske samo 1 uro dop 1 uro pop, noben ne sme vmes pridet, ko si tam se pa noben ne zmeni zate, tako sem samevala na praznik sama v sobi, ker itak prazen oddelek, sester ni bilo nič naokoli, pregled katastrofa, zlepa ne grem več če ne bo res nujno.Danes spet ctg, ok, dr. me je hotla kljub dobrim izvidom vseeno obdržati notri kr tko še malo, potem sem pa primarija prosila in mi je dovolil iti, celo noč nič spala,  nič vode nimajo za piti, hrana za bruhatfull me je psih. zdelalo, jokalauser posted image user posted image nio samo, da bo vse okej s malim, ampak več ko govoriš in hodiš naokoli bolj te folk nardi paničnega, kar ni dobro, sedaj se moram umiriti.Mi je pa naša bolnica full anipatikus, tako, da vse bolj razmišljam o lj glede poroda ali postojni, kako je kaj tam siste obiskov in ostalo?

urshy- držim pesti danes in komaj čakam veselo novičko!!!

S*- kako lepa pupika, čestitam, pravi biserček, to ste ponosni.

moj je v bolnici bvolj slabo brcal, je bil živčen, sedaj se še mora naspati, zvečer pa upam, da že bo bolj vesel.

teta m- rebra so bolje, psiha pa še ne, saj bo sedaj sem doma in upam, da ostanem do poroda, boge tiste,ki so po več tednov notri- obup.

mojškra- kaj pa ti?

betricija- labialni in genitalni herpes sta različna virusa, pazile, da si z dotiki ne preneseš.

špica- kako križ?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
2.11.2010 13:38:34   
jona klara
v album sem dala par slikic, morem še otroško sobo, ampak kasneje grem ležat

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
2.11.2010 13:38:54   
špica84
jona moram rečt da imam par prespanih noči za sabo,ne bom se pa preveč hvalila,da se ne sfiži

V lj so dovoljeni obiski samo očetu in eventuelnim otrokom:zdravim seveda.Ostali imajo prepoved obiskov

Neposredna povezava do sporočila: 2814
2.11.2010 14:00:56   
mojškra
Hojla, sprašujete za Urshy, sicer nimam pooblastil, ampak ker vas skrbi upam, da ne bo zamerila.

Urshy je šla  v porodnišnico, zaradi krvavitev, zdaj je pa odvisno ali jo bodo noter zadržali ali ne. Skrbi jo, če bo morala danes roditi, ker je njen partner tudi na operacijski mizi. Skratka Urshy-držimo pesti zate, da se odvije čimbolje.user posted image user posted image user posted image user posted image . Več pa zaenkrat ne vem, ko kaj zvem sporočim (če ne bo mogla sama povedati).

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
2.11.2010 14:17:24   
špica84
Jaz tudi upam,da ne bo jezna.Hvala za informacije.Držim pestke

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
2.11.2010 14:26:24   
jona klara
urshy- držim pesti in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
2.11.2010 15:18:31   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Jaz tudi upam,da ne bo jezna.Hvala za informacije.Držim pestke

Ne me strašit nouser posted image user posted image user posted image , kaj pa če bo? 

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
2.11.2010 15:20:09   
FoxyLady
Dan!

Se vam javljam in vam poročam kako je bilo na pregledu. Vse oki srček bije full, pritisk oki, teža super do zdej sm šla gor samo 3 kg . Me pa cuker baše,in kar je najbolj zanimivo je to da mi naraste vseeno tud če ne uživam preveč OH-jev in sladkorjev . Pa bom že potrpela.

Urshy držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

Za seznam pa :7.12.2010 pregled+UZ

Vsaj bebico bom vidla zdej pr vsakem pregledu zarad cukra...nekaj dobrega pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2819
2.11.2010 15:22:22   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Dan!

Se vam javljam in vam poročam kako je bilo na pregledu. Vse oki srček bije full, pritisk oki, teža super do zdej sm šla gor samo 3 kg . Me pa cuker baše,in kar je najbolj zanimivo je to da mi naraste vseeno tud če ne uživam preveč OH-jev in sladkorjev . Pa bom že potrpela.

Urshy držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

Za seznam pa :7.12.2010 pregled+UZ

Vsaj bebico bom vidla zdej pr vsakem pregledu zarad cukra...nekaj dobrega pa bo.

user posted image user posted image user posted image super za pregled. Pa še to, lahko bi si naredila tikerček, da vidimo kako napreduješ po tednih

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
2.11.2010 15:27:11   
FoxyLady
Mojškra-kaj pa je tikerček???

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
2.11.2010 15:30:08   
špica84
foxylady to je slikica ki kaže koliko si že nosečka,če pogledaš pri meni pri nicku ti eno slikico vrže ven,ki kaže koliko imam še do konca

Mojškra upam da ne no user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
2.11.2010 15:31:50   
FoxyLady
Rade volje si ga naredim samo,če me kira en mal pouči kako to gre,prosim

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
2.11.2010 15:58:56   
špica84
pojdi na eno od strani http://lilypie.com/ , http://www.pregnology.com/

in vpišeš kdaj si imela zadnjo m pred punkcijo.Potem pa skopiraš kodo in greš v nastavitve na profilu.Ter jo tam kopiraš

< Sporočilo je popravil špica84 -- 2.11.2010 15:59:47 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
2.11.2010 16:06:06   
FoxyLady
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jz. Uspelo mi je. Hvala za pomoč Špicauser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.