jona klara
|
dan!Ste me kaj pogrešale?? 1 november preživela v bolnici, sem bila jezna nase, da so me drugi pregovorili glede tiščanja navzdol, da je lahko nevarno, da naj se grem pokazati, pa so me takoj sprejeli čeprav je mat. vrat 31, nič popadkov, gibi ok, samo v naši bolnici sprejmejo za vsako figo, ampak vseeno nisem pričakovala, pol pa težijo imaš obiske samo 1 uro dop 1 uro pop, noben ne sme vmes pridet, ko si tam se pa noben ne zmeni zate, tako sem samevala na praznik sama v sobi, ker itak prazen oddelek, sester ni bilo nič naokoli, pregled katastrofa, zlepa ne grem več če ne bo res nujno.Danes spet ctg, ok, dr. me je hotla kljub dobrim izvidom vseeno obdržati notri kr tko še malo, potem sem pa primarija prosila in mi je dovolil iti, celo noč nič spala, nič vode nimajo za piti, hrana za bruhatfull me je psih. zdelalo, jokala nio samo, da bo vse okej s malim, ampak več ko govoriš in hodiš naokoli bolj te folk nardi paničnega, kar ni dobro, sedaj se moram umiriti.Mi je pa naša bolnica full anipatikus, tako, da vse bolj razmišljam o lj glede poroda ali postojni, kako je kaj tam siste obiskov in ostalo? urshy- držim pesti danes in komaj čakam veselo novičko!!! S*- kako lepa pupika, čestitam, pravi biserček, to ste ponosni. moj je v bolnici bvolj slabo brcal, je bil živčen, sedaj se še mora naspati, zvečer pa upam, da že bo bolj vesel. teta m- rebra so bolje, psiha pa še ne, saj bo sedaj sem doma in upam, da ostanem do poroda, boge tiste,ki so po več tednov notri- obup. mojškra- kaj pa ti? betricija- labialni in genitalni herpes sta različna virusa, pazile, da si z dotiki ne preneseš. špica- kako križ?