|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
1.11.2010 20:37:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah...zdaj si tudi jaz mislim kaj je user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
1.11.2010 20:40:05   
petarda

Aja, petarda, točno pred enim letom sem jaz razmišljala popolnoma enako (glede mojega). In na trenutke bi ga z lahkoto zadavila-pa verjetno niti slabe vesti nebi imela user posted image . Je minilo- na srečo. Sem se pa velikokrat vprašala katero teuser posted image  si je izmislilo, da je user posted image  najlepši čas v življenju ženske. Saj ne rečem: ni vse slabo. Samo, bolj ko gre proti koncu bolj je vse user posted image

Hvala ti za tole user posted image ... še včeraj bi ga najraje stisnila k sebi in ga nikoli spustila...danes že cel dan razmišljam, da še malo počakam in ko mi RES poči film, spakiram in grem na svoje user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
1.11.2010 21:10:12   
Naty_ka
Petarda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preprosto daj ga na OFF! Meni so sprehodi fuuul pomagali. Pa slušalke in mp3 in muzika fuuul na glas...user posted image user posted image user posted image  Kombinacija dela čudeže.
Ko pa ti prekipi, pa kar povej kaj si misliš.
Jaz imam tako srečo (ali pa ne!) da se moj nikoli ne prepira. Preprosto da me na ignore in odide. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....user posted image In če k temu prišteješ še hormone, si lahko misliš da včasih ni veliko manjkalo do tretje svetovne vojne...user posted image user posted image user posted image  No, jaz sem potem to izkoristila takrat ko sva se sama kam peljala in sem takrat povedala kaj mi leži na duši. Ker takrat pa ni mogel kar oditi.user posted image user posted image user posted image

In odkrito, danes se smejem temu, za kar sem lani mislila, da če nebo po moje, da se bo najmajn zrušil svet user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
1.11.2010 21:14:16   
Naty_ka
Aja, pa petarda, nikar ne pusti da te ves ta rom pom pom okrog praznikov potegne vase, ker te lahko vse skup vrže v hudo depresijo in potrtost. Ti odkrito povem, da sem se lani (oz. letos) od sreče razjokala, ko je prišel tretji januar in je bilo vse skup mimo user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
1.11.2010 21:15:15   
Naty_ka
Pa poglej si moj podpis-ta najbolj spodaj user posted image user posted image user posted image user posted image  A ni fenomenalen???user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
1.11.2010 21:17:26   
Naty_ka
Evo, da te malo spravim v dobro voljo.... Čeprav je že 100 krat videno, se še vedno nasmejem zraven... user posted image

Nov program Univerze v Ljubljani (za moške) na bolonjski način
Program študiranja za moške
    Modul 1

1. Naučiti se živeti brez mame (2000 ur)
    2. Moja žena ni moja mama (350 ur)
    3. Kako doumeti, da je nogomet samo šport (500 ur)

Modul 2:

1. Ne biti ljubosumen na svoje otroke (500 ur)
    2. Ne govoriti neumnosti, kadar ima žena obisk (50 ur)
    3. Kako obvladati sindrom TV daljinca (550 ur)

Bonus:

4. Ne urinirati mimo školjke (167 ur + praktični  del)
    5. Kako razumeti, da se čevlji sami ne pospravijo v omarico (800 ur)
    6. Kako najti pot do koša za umazano perilo, ne da se perilo med potjo izgubi (500 ur)
    7. Kako preživeti prehlad brez drame (100 ur)

Modul 3:

1. Kako zlikati srajco v manj kot dveh urah (praktični del)
    2. Prebavljati brez riganja, medtem, ko ona pomiva posodo (praktični del)

Modul 4:

1. Začetna stopnja: gospodinjski aparati (prikaz z diapozitivi)
    - ON....vklopi
    - OFF...izklopi

2. nadaljevalna stopnja: Moja prva Knorr juha,  ne da prekipi (praktični del)

TEME ZA DISKUSIJO:
    (z obzirom na kompleksnost tem je lahko na razpravi največ 8 kandidatov)

Tema 1:
    Likanje - od pralnega stroja do omare... ta skrivnosten proces

Tema 2:
    Ti in elektrika - ekonomske prednosti, kdaj pokličeš mojstra
    Tema 3:
    Zadnje znanstveno odkritje- kuhanje in odnašanje smeti ne povzroča impotence
Tema 5:
    Čeprav si z njo poročen, ji vseeno smeš kupiti rože (razgovor s psihiatrom)

Tema 6:
   WC papir - ali papir sam zraste na držalu za papir?

Tema 7:
    Kako spustiti pokrov školjke - korak za korakom (video posnetek s Harvarda)

Tema 8:
    Deodorant - doziranje, uporaba (praktični del se izvaja na prostem)

Tema 9:
    Osnovna razlika med košaro za umazano perilo in tlemi (laboratorijski poskus)

Tema 10:
    Moški kot sovoznik - ali je genetsko možno, da ne komentira, ko ona parkira?

Tema 11:
    Komunikacija: mentalne vaje za razumevanje: Če je nekaj v predalu,  se ne sprašuje >v katerem?<, ampak poskušaš najti sam.

Tema 12:
    Ali lahko skodelica za kavo sama poleti do pomivalnega stroja? (praktični del vodi David Copperfield)

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
1.11.2010 21:18:28   
Naty_ka
Bubi user posted image  si tu? user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
1.11.2010 21:30:37   
petarda

Petarda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Preprosto daj ga na OFF! Meni so sprehodi fuuul pomagali. Pa slušalke in mp3 in muzika fuuul na glas...user posted image user posted image user posted image  Kombinacija dela čudeže.
Ko pa ti prekipi, pa kar povej kaj si misliš.
Jaz imam tako srečo (ali pa ne!) da se moj nikoli ne prepira. Preprosto da me na ignore in odide. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....user posted image In če k temu prišteješ še hormone, si lahko misliš da včasih ni veliko manjkalo do tretje svetovne vojne...user posted image user posted image user posted image  No, jaz sem potem to izkoristila takrat ko sva se sama kam peljala in sem takrat povedala kaj mi leži na duši. Ker takrat pa ni mogel kar oditi.user posted image user posted image user posted image

In odkrito, danes se smejem temu, za kar sem lani mislila, da če nebo po moje, da se bo najmajn zrušil svet user posted image user posted image

Ampak Naty....te stvari, ki mene motijo, MORAJO biti po moje in RES nikakor drugače user posted image .... in dvomim, da bom čez eno leto razmišljala drugače.... user posted image user posted image user posted image .... Ne preostane mi drugega, kot res dolg, dolg pogovor...za katerega pa še sama nisem zrela.... ker moram povedati kaj pričakujem in potem RES nikoli odstopati od tega....

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
1.11.2010 21:37:33   
petarda

Aja, pa petarda, nikar ne pusti da te ves ta rom pom pom okrog praznikov potegne vase, ker te lahko vse skup vrže v hudo depresijo in potrtost. Ti odkrito povem, da sem se lani (oz. letos) od sreče razjokala, ko je prišel tretji januar in je bilo vse skup mimo user posted image

Ajoooooj...Naty....moji najlubši prazniki.... hvala za opozorilo, ampak kolikor se poznam in od kar se poznam so me potegnili vase ali pa sem jih jaz potegnila vase.... sem kot majhen otroček med vsemi temi lučkami, okraski, snežinkami, bleščicami, dišavami..... in kljub hormonom in kljub vsemu upam, da bodo tudi letošnji najlepši doslej... in da predvsem sama ne bom pustila, da mi jih kaj/kdo pokvari user posted image .... še več....pričakujem, da bodo čarobni...dva sončka zraven smrekice, eden še v trebuščku user posted image user posted image user posted image ....samo še tisti velik sonček moram v red spravit, da bo pravljica popolna user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
1.11.2010 21:39:27   
Naty_ka
Potem pa čimprej rešita to, ker drugače se lahko zadeva res poslabša in pusti posledice. Sama ga najbolj poznaš in veš na kakšen način ga boš pripravila (mogoče tudi prisilila) da ti bo prisluhnil.
Držim pesti. Pa pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image  in še te user posted image user posted image user posted image user posted image  + pozitivne misli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
1.11.2010 21:40:02   
petarda

Jaz imam tako srečo (ali pa ne!) da se moj nikoli ne prepira. Preprosto da me na ignore in odide. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image ...... mene je zdaj že tvoj raz***dil user posted image user posted image user posted image user posted image .....  Jaoooo, da bi pa še tako naredil, pol bi bila pa res že spakirana user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
1.11.2010 21:41:02   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ajoooooj...Naty....moji najlubši prazniki.... hvala za opozorilo, ampak kolikor se poznam in od kar se poznam so me potegnili vase ali pa sem jih jaz potegnila vase.... sem kot majhen otroček med vsemi temi lučkami, okraski, snežinkami, bleščicami, dišavami..... in kljub hormonom in kljub vsemu upam, da bodo tudi letošnji najlepši doslej... in da predvsem sama ne bom pustila, da mi jih kaj/kdo pokvari user posted image .... še več....pričakujem, da bodo čarobni...dva sončka zraven smrekice, eden še v trebuščku user posted image user posted image user posted image ....samo še tisti velik sonček moram v red spravit, da bo pravljica popolna user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
1.11.2010 21:41:56   
petarda

Pa poglej si moj podpis-ta najbolj spodaj user posted image user posted image user posted image user posted image  A ni fenomenalen???user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, pa hvala za tisto o fax-u, šoli...za moške....sem se tudi jaz že večkrat nasmejala na ta račun. user posted image ...

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
1.11.2010 21:47:55   
petarda
No...zdaj grem pa vodoravno...pred mano še zadnji delovni dnevi user posted image user posted image user posted image .... potem pa dopust user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
1.11.2010 21:50:05   
Naty_ka

Jaz imam tako srečo (ali pa ne!) da se moj nikoli ne prepira. Preprosto da me na ignore in odide. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....user posted image

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image ...... mene je zdaj že tvoj raz***dil user posted image user posted image user posted image user posted image .....  Jaoooo, da bi pa še tako naredil, pol bi bila pa res že spakirana user posted image

Ja, kruto je.  user posted image  Resnično sem se morala kontrolirat da nisem včasih skočila v njega in mu spraskala oči. Da o tem kake izraze sem vse imela na jeziku niti ne govorim. Ne vem kaj bi bilo, če bi jih povedala na glas. No, saj kakega-majn sočnega mogoče kdaj sem (v upanju da ga bom tloliko sprovocirala da bo pa le kaj nazaj rekel). A v enajstih letih koliko sva skup, ga še NISEM uspela vržti iz tira.user posted image  S tem da pa sem imela enkrat priložnost videti ko mu je film poknil v službi (upravičeno). Ga je bolje pustiti da se ohladi. Ker ima tudi on neverjetno dober besedni zaklad...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
1.11.2010 21:52:05   
Naty_ka

No...zdaj grem pa vodoravno...pred mano še zadnji delovni dnevi user posted image user posted image user posted image .... potem pa dopust user posted image user posted image user posted image

He he... Pred mano so tudi zadnji dnevi... porodniške namreč... Adijo pamet! Le kdaj je minilo leto???? Ziher mi je nekdo par mesecev ukradel...user posted image user posted image user posted image

Fajn spi petarda. Pa ne jezi se. Jutri je nov dan.  user posted image

Lahko noč user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
1.11.2010 22:09:28   
*bubi*

Bubi user posted image  si tu? user posted image

zdaj pa ja user posted image

samo je toliko za prebrat, da ne vem, kje naj začnem pisat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
1.11.2010 22:09:38   
*bubi*

.... Kako hitro so pa vaši otroci ujeli ravnotežje? user posted image

hahaha, sploh noče na kolo. Ne tak ne drugače. Pa je šlo še eno poletje mimo brez da bi sploh kaj poskusili.

poganjalca smo si sposodili in bubiki kupili, pa noče probat. S mu je tudi kazal, pa ni hotel probat. On se bo zdaj s skirojem vozil in ravnotežje lovil user posted image  eh.... bo že...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
1.11.2010 22:09:43   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše HANA!
In tudi jaz se pridružujem želji za še kakšno sestrico ali/in bratca user posted image

Tako, pa je leto naokoli in prva naša novembrka slavi 5 let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se pridružujem vsem lepim željam!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
1.11.2010 22:09:56   
*bubi*
petarda user posted image user posted image user posted image
še malo zdrži, no.... naj te hormončki ne spravljajo ob živce user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
2.11.2010 7:44:56   
ada2
ok, če začnem jaz čisto odkrito udrihat čez mojega, imam čisto premalo časa, ker tega je pa tolko, da ne prideš v enem tednu skozuser posted image

mislim, ej, ta tip nima pojma o življenju, preživetju, funkcioniranju.... on dejansko res misli, da wc papir raste na držalu, pa da pralni stroj po hiši pobira umazane cote in jih zlikane pospravi v omarouser posted image user posted image user posted image

če vam povem, da je v soboto preživel cel dan pred računalnikom ali tv-jem mi pa itak ne boste verjele.... ampak on je uspel pogledat celo sezono neke nanizankeuser posted image pisker marmelade no, ampak sem bila tiho, pa sem si mislila, boš že videl v ponedeljek, ko boš cel dan sam z otrokoma, pa niti nuše ni imel, da bi malo vskočila.... ampak kaj, ko ima gospod tako zlato mamico, ki bi namesto njega še sendvič prežvekala in tako so šli tja na kosilo in bili nekaj časa tam, dokler ni miha rabil iti spat, potem je pa tak 3 ure spal, adam pa če mu daš lego kocke ga sploh ne slišiš, tako se zatopi vanje in je imel spet mir....

mah, brezveze, definitivno je iz marsauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
2.11.2010 8:18:26   
ada2
da se malo pohvalim....user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 2372
2.11.2010 9:45:37   
NinaŠ
Ej, saj bo user posted image user posted image user posted image  , desci so pač desci user posted image . Samo štumfe jim jim nehajte PRAVILNO po parih zlagat, pač kot pade pade, pa se bodo kmalu zamislili in ugotovili, da ne pridejo sami v omaro user posted image user posted image  ...če ste vztrajne, se zna zgodit, da jim jih niti ne boste več smele zlagat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
2.11.2010 16:31:14   
*bubi*
Nina, to s štumfi ni rešitev.... če jih nisem zložila, jih je jemal cel teden iz banjice, potem pa so se itak spet prali. user posted image

Eh, tak je to... ni lahko z njimi, brez njih pa je tudi težko user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.11.2010 18:52:21   
NinaŠ
Nina, to s štumfi ni rešitev.... če jih nisem zložila, jih je jemal cel teden iz banjice,

user posted image user posted image user posted image ja tole mi je znano... ...moraš jih zložit, samo narobe oz. pare pomešane user posted image

Hana tebi pa želim vse naj, najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......