Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.11.2010 7:57:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz se pa sploh ne spomnim koliko cm so Tini namerili na sistematskem ...mislim da 112. Samo to mi je ostalo v glavi, da tehta 18 kg, ker sem seveda "na vrat na nos" mogla avtosedež zamenjat , na kar prej sploh nisem pomislila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 5.11.2010 20:49:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tuhtam kaj oz. kam jutri Jaz bi šla malo hodit, mogoče Golica ali Tamar (tu me malo moti pomanjkanje sonca ), zdi se mi pa, da moji trije niso preveč navdušeni nad idejama ...sicer mi jih morda uspe jutri še prepričat , tako da vseeno raje že zdaj iščem alt_ernativo, ki bi bila po godu vsem ...pa sem brez idej Zraven pa rešujem še eno dilemo - pri fotkiču mi baterija jemlje konec in ne vem ali dati 43€ za novo baterijo ali raje ca 100€ kar za nov fotkič ali se, namesto čez kake 3 - 5 let kot po planu , odločiti za malo dražji ultra zoom fotkič Res strašna zadrega Pomoje bo najbolje, da grem kar v posteljo, primem v roke knjigo, sladko zaspim in dileme rešujem naprej jutri
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.11.2010 20:25:27
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše Hana, Anže in Jaka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 6.11.2010 20:27:13
|
|
|
|
Urša
|
Mi še nismo imeli sistematskega. Sem zadnjič vprašala kdaj bo, pa baje pri nas pri petih letih ni nič-tako mi je odgovorila medicinska sestra. Skoraj ne verjamem. Začneva pa z Jakom drug teden hodit k logopedinji.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 7:51:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugam kot k svoji pediatrinji pa pri tej starosti itak nismo vabljeni . Kako da ne? Logoped in psiholog sta pri 5 letih. Zdaj samo razmišljam, če je zobozdravnik tudi, tako kot pri treh.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 8:23:39
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugam kot k svoji pediatrinji pa pri tej starosti itak nismo vabljeni . Kako da ne? Logoped in psiholog sta pri 5 letih. Zdaj samo razmišljam, če je zobozdravnik tudi, tako kot pri treh. Ja, mi2 imava zobozdravnika tudi. Takrat, ko logopeda.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 12:07:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Drugam kot k svoji pediatrinji pa pri tej starosti itak nismo vabljeni . Kako da ne? Logoped in psiholog sta pri 5 letih. Zdaj samo razmišljam, če je zobozdravnik tudi, tako kot pri treh. Ne, vsaj pri nas ne K psihologu so vabljeni le tisti, ki na pregledu pri 3 letih niso zadovoljivo sodelovali oz. je bila opažena kaka pomanjkljivost, logoped pa, če presodi P da bi bilo potrebno. K zobozdravniku smo pa vabljeni le pri 3 letih, pa še ta pregled sem odpovedala, saj sta imela oba otroka že izbrano zobozdravnico, k kateri smo hodili na redne kontrole.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 12:17:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Spomladi nas čaka še sistematski pregled za šolo pri pediatrinji, laboratorij in cepljenje (v obe rami ). Potem imajo v prvem razredu še sistematski pregled pri zobozdravnici (v času šolskega pouka) in revakcinacijo enega zgoraj omenjenega cepljenja (tudi v času šolskega pouka).
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 13:28:18
|
|
|
|
petarda
|
Kvaka Tvoj veliko dela, ne? Drugače pa vse najboljše A&J z malo zamude
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 14:13:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tuhtam kaj oz. kam jutri Jaz bi šla malo hodit, mogoče Golica ali Tamar (tu me malo moti pomanjkanje sonca ), zdi se mi pa, da moji trije niso preveč navdušeni nad idejama ...sicer mi jih morda uspe jutri še prepričat , tako da vseeno raje že zdaj iščem alt_ernativo, ki bi bila po godu vsem ...pa sem brez idej Zraven pa rešujem še eno dilemo - pri fotkiču mi baterija jemlje konec in ne vem ali dati 43€ za novo baterijo ali raje ca 100€ kar za nov fotkič ali se, namesto čez kake 3 - 5 let kot po planu , odločiti za malo dražji ultra zoom fotkič Res strašna zadrega Pomoje bo najbolje, da grem kar v posteljo, primem v roke knjigo, sladko zaspim in dileme rešujem naprej jutri res sladke zadrege ...in? Kaj si se odločila glede fotkiča? Mene tudi mika boljši, samo kaj, ko je tale še čisto ispraven in soliden in za naše potrebe čisto dovolj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 14:15:04
|
|
|
|
petarda
|
O sistematiki pri nas zaenkrat še ne duha ne sluha
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 14:17:28
|
|
|
|
petarda
|
Zdaj vidim, da sem tista dva luškana dinozavrčka "ukrala"...se to sploh sme? Moram napisat od kod sta? Verjetno ne, glede na to, da si itak vidi, ko klikneš slikico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 14:35:27
|
|
|
|
ada2
|
prehlajena sem na izobraževanju je bilo pa zelo prijetno. so nas veliko uporabnega naučili , pa ugotovila sem, da kljub temu, da smo mislili, da delamo v slabih pogojih smo lahko še srečni, ker imamo kar nekaj uporabnih pripomočkov in dovolj razumevajoče šefe.... eni so pa res reveži sistematski pregled: pri nas dobimo vabilo (pri 3 letih je bilo v začetku januarja). je pa pregled pri P, logopedinji po potrebi, psihologu in zobozdravniku, s tem, da imamo mi izbrano kar šolsko zobozdravnico za vse tri in hodimo na redne preglede. mi je pa veliko bolj všeč, ker pri adamovi in mihovi P naročajo po enega otroka, ko pa sem prej še z nušo hodila tu v ZD, pa so imeli po 10 otrok naenkrat in si se načakal
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 14:36:07
|
|
|
|
ada2
|
a nobena ne bo nič komentirala moje slike?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 20:01:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a nobena ne bo nič komentirala moje slike? Katere?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 20:19:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a nobena ne bo nič komentirala moje slike? Katere? tiste s strani 95. Sem jo videla, a sem mislila, da si fotko dodala v "podpis"... (in jo že kdaj prej objavila v večjem formatu). QL, kje si ga srečala?
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 7.11.2010 20:20:25 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 20:22:00
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj si se odločila glede fotkiča? še nič ...pa bo treba nekaj pogruntat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.11.2010 20:46:08
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 a nobena ne bo nič komentirala moje slike? Katere? tiste s strani 95. Sem jo videla, a sem mislila, da si fotko dodala v "podpis"... (in jo že kdaj prej objavila v večjem formatu). QL, kje si ga srečala? v bistvu smo peljali k njemu mojo nečakinjo, ki je big fan, da ga je spoznala. to je bilo v sklopu njenega darila za RD. drugače pa moj nekaj poslovno sodeluje z njim in sta kar kolega ratala. je pa tak ful fajn, čisto preprost, vedno nasmejan,...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.11.2010 8:53:53
|
|
|
|
kvaka
|
Hvala vsem za čestitke Slikice naših tort imam naložene na FB. Bom pa še naložila gor kjer sta slikana A&J. Imam pa tudi jaz smolo s tem fotoaparatom . Smo nekam založil adapter za polnjenje batarij, tak da bo treba tudi o novem razmišljat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.11.2010 19:48:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Slikice naših tort imam naložene na FB. Bom pa še naložila gor kjer sta slikana A&J. krasno!!!! Dinozavri so tudi iz mase ali so plastični? Res lepo.... škoda, da si tako daleč, bi tebi naročila za bubija
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.11.2010 20:04:03
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Slikice naših tort imam naložene na FB. Bom pa še naložila gor kjer sta slikana A&J. krasno!!!! Dinozavri so tudi iz mase ali so plastični? Res lepo.... škoda, da si tako daleč, bi tebi naročila za bubija Res sta krasni!!! Pa vse druge tvoje slaščice tudi... Daj povej...a tičino si sama delala? Ali si jo kupila? Če si jo delala - kako? Iz tistih penic ali po tistem drugem receptu iz kulinarike? Pa še recept za tiste rogljičke prosim ....ker zgledajo res 1A
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.11.2010 20:05:33
|
|
|
|
petarda
|
Še jutri in pojutrišnjem grem delat za štiri urice, potem pa fraj za dobro leto ....vam povem, da sem že komaj čakala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.11.2010 20:15:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Še jutri in pojutrišnjem grem delat za štiri urice, potem pa fraj za dobro leto ....vam povem, da sem že komaj čakala jeeeee ..."frej" , no ja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.11.2010 20:17:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Še jutri in pojutrišnjem grem delat za štiri urice, potem pa fraj za dobro leto ....vam povem, da sem že komaj čakala jeeeee ..."frej" , no ja Ok...mesec in pol bom fraj....potem pa upam na eno mirno in ješče dete
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.11.2010 20:21:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Kaj si se odločila glede fotkiča? še nič ...pa bo treba nekaj pogruntat kupila baterijo sem se danes po Big bangu potikala in jo dobila 15€ ceneje kot sem gledala na spletu , pa še torbico oz. etui za fotkiča zraven Mislim pa, da si bom tud novga fotkiča kmalu omislila , saj me je močno zamikal, zdaj ko sem bila primorana tovrstne artikle si ogledat . Tale mi je ful dober http://www.3a-servis.si/izdelek_Olympus-SP800-UZ in upam, da bo čez kake pol leta tudi kaj cenejši ...če bom zdržala tako dolgo
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......