|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
26.10.2010 20:22:44   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image petarda  ...sicer pa, kot so ti že povedale - nismo dvomili vate user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
26.10.2010 20:23:54   
ada2
jaz imam pa do 1. 11 dopustuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
26.10.2010 20:56:24   
*bubi*
Jaz pa počitnice user posted image

Jao... delovne... in zapravljalske user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
26.10.2010 21:40:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jaz grem nazaj delat po jesenskih počitnicah. Potem bo pa hitro minilo, predvidevam. user posted image  Ful se že veselimo novega člana, res bo ena popestritev. user posted image  No, ludnica bo pa itak, to je za pričakovat, ampak nimamo kaj, to paše zraven.

Ma...meni se zdi, da boste prav uživali. Nika in Jaka sta že tako velika, da bosta ful v pomoč in ti bo lažje, kot ti je bilo pri Jaku. Sem pozabila...a spol vi že veste? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
26.10.2010 21:42:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image petarda  ...sicer pa, kot so ti že povedale - nismo dvomili vate user posted image

Hvala. user posted image  V bistvu sem nosila težko breme, ker nihče ni dvomil vame...ne domači, ne sodelavci, šef je rekel, da bo to zame "mala malca".... jaz pa sem si samo mislila....faaaaaaaaaaaak kaj če ravno zdaj pogrnem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
26.10.2010 21:43:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz pa počitnice user posted image

Jao... delovne... in zapravljalske user posted image

Blagor vama Ada in bubi user posted image ....jaz imam pa še jutri bolniško, potem pa dva dni delat user posted image .

A se katera še spomni kako se citira več oseb naenkrat? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
26.10.2010 21:46:18   
petarda
No...bliža se naš mesec... ali že imate narejena vabila? Jih boste sploh delale ali boste samo poklicale? Kaj imate na vabilih...in KAJ bodo imeli vaši novembrčki na torti? user posted image

Evo pa bom prva...vabil še nimamo, jih imam namen naredit, gor bo motiv pokemona + petardito (po njegovih željah), na torti pa bo tudi pokemon, samo morava še najti motiv, ker nama junior danes ni dal mira, da bi do konca poiskala po netu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
27.10.2010 9:17:43   
*bubi*
bubi pojma nima, kdo/kaj je pokemon user posted image  Jaz pa tudi ne user posted image .

Nič še nismo okoli RD govorili.... bo pa res treba počasi. No, v Toysu sem kar izkoristila in sem vzela pripomočke v stilu dinozavrov (krožničke, zastavice, prt, servietke, balone, svečke). Zdaj bo treba samo še bubija prepričat, da bi kakašna dinozavrska torta bila super user posted image

Za v vrtec pa sem vzela gusarki komplet.... bo spet treba bubija prepričat, da bi lahko priredil v vrtcu gusarsko zabavo user posted image .

Če pa s čim od tega ne bo zadovoljen, bo pa Ben 10 user posted image . Ampak mislim, da mi bo kar uspelo.

Praznovanja pa bodo tako kot zadnja leta - za družinsko se bomo povabili k babici, pa v vrtcu, za prijateljčke pa bomo našli eno lokacijo zunaj... najverjetneje bo to Bumbar, mogoče Oslarija, spet Sirček user posted image  Kaj pa vem, tega je kar nekaj v MB, tiste najdražje variante odpadejo po celi črti, ker 200€ ne mislim dat.

Še pred tem RD ima pa moj ati okroglo obletnico, tako da bo veseli november.... prešel v veseli december user posted image user posted image user posted image

No, pa še darila: bubi seveda že gleda in našteva, pri kom si bo kaj zaželel... pa kaj za RD in kaj za božička. Zadnjič sva se sicer pogovarjala, da bi bilo fino, da dobi za RD nekaj vreč za smeti, ker ima čisto too much igrač user posted image . OK, želje približno poznam, nabavila sem tudi že večino. Je bilo treba izkoristit počitnice user posted image . Včeraj pa sem ugotovila, da že sam več ne ve, kaj bi si zaželel (ja, res ima očitno polno rit vsega), ko ga je ati vprašal, kaj bi imel za RD. Joj, ima težko življenje ta moj otrok user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
27.10.2010 9:20:32   
*bubi*
uh, sem se razpisala user posted image  pa še sploh končala nisem user posted image

vabil še nimamo narejenih - iz zgoraj opisanega razloga - bom najprej bubija prepričala za dinozavre, potem pa bo vabilo. BTW: je katera kje videla kako lepo dinozavrsko torto? Grem gledat.... imate kaj proti, če sem kako slikico nalimam? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
27.10.2010 9:27:51   
*bubi*
Vidim, da nima nobena nič proti user posted image

user posted image
tole bi bilo super user posted image

To bi lahko rekla v slaščičarni, da mi naredi relief, gor pa damo 5 svečk - dinozavrov:
user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
27.10.2010 9:43:16   
petarda
UUUUUUUuuuuuuuuuuuuu kakšne lepe torte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse so super! ++
.... Jaz bom torto kot ponavadi kar sama doma pekla, gor bom dala samo slikico od pokemona....razen, če bom imela fuuuuuuuuul preveč časa, bom delala s tičino user posted image .

Darila? Mi ga sploh nič ne sprašujemo, on pa itak, ko si kaj želi, zmeraj reče...no, to bomo kupili, ko bom imel rojstni danuser posted image  Nekih posebnih želja nima, najbolj se veseli fešte user posted image . Bomo pa praznovali na vikendu (tokrat lahko rečem že našem user posted image ) in to vsi skupaj (žlahta,prijatelji...vsi), ker je veliko prostora. Ponavadi naročimo odojka in/ali jagenjčka, zraven francosko, pa sladičke in tortico in je to to.

Za v vrtec pa so se zmenili, da nič nosit, ampak naj bi vsak slavljenec prinesel eno knjigico, zavito v darilni papir in jo potem tam odvil, pa bi jo otroci skupaj pregledali, vzgojiteljice bi jim prebrale, potem pa bi vsak slavljencu narisal eno risbico (motiv iz knjigice), zvežejo skupaj in evo...lepo darilo. user posted image  Knjigica pa ostane v vrtcu, ter tako bogatimo njihov osiromašeni knjižnični oddelek.user posted image  Ne nosimo pa nič čokolad, sokov, piškotov....ker imajo tega že menda kuharce preveč, pa še sproti se kaj nanese...baje imajo prepolno rit vsega...razen, če kdo izrecno želi lahko kako malenkost (recimo čokoladne roladice ali pa škatla piškotov...). Torto imajo pa v vrtcu narejeno tako iz papirja, kartona...in tam prižgejo svečke, slavljenca odenejo v slavnostno oblačilo, krono na glavo in potem piha user posted image .... Meni se zdi fajn. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
27.10.2010 10:20:06   
*bubi*
Mi nosimo v vrtec sadje in ne sladkarij. Sadna kupa ali sadni krožnik varianta.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
27.10.2010 11:08:46   
Urša
Vemo spol. Sem imela horionsko biopsijo zaradi dedne družinske dedne bolezni-hemofilije, tako da je to 100%. So pa določili zdrav plod moškega spola, brez mutacije. user posted image  Ko sva povedala otrokoma, da bo bratec, je bil Jaka ful vesel, Nika pa je rekla, da naslednjič bo pa punčka. user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
27.10.2010 11:11:39   
Urša
Mi vabila že imamo, slikica s slavljencem in torto, besedilo in ena pobarvanka. Za torto si je izbral bager z bonbončki M&M. 5 let!!! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
27.10.2010 11:14:43   
Urša
Ma...meni se zdi, da boste prav uživali. Nika in Jaka sta že tako velika, da bosta ful v pomoč in ti bo lažje, kot ti je bilo pri Jaku.

Iz tega vidika pa res že komaj čakam! user posted image  Jaka je rekel, da bo samo pleničke čiste prinesel pa za oblečt, da ritke pa on ne bo pobrisal, niti s kremico namazal, fuuuj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
27.10.2010 11:53:53   
petarda

Vemo spol. Sem imela horionsko biopsijo zaradi dedne družinske dedne bolezni-hemofilije, tako da je to 100%. So pa določili zdrav plod moškega spola, brez mutacije. user posted image  Ko sva povedala otrokoma, da bo bratec, je bil Jaka ful vesel, Nika pa je rekla, da naslednjič bo pa punčka. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...aaaaaaaaaaaa dobra!user posted image user posted image user posted image user posted image  

A ime že imate zbrano?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
27.10.2010 11:54:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi nosimo v vrtec sadje in ne sladkarij. Sadna kupa ali sadni krožnik varianta.

Ja, se spomnim...ste imeli tudi lani tako, ne? Mi je všeč tudi ta varianta.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
27.10.2010 12:01:08   
petarda

Mi vabila že imamo, slikica s slavljencem in torto, besedilo in ena pobarvanka. Za torto si je izbral bager z bonbončki M&M. 5 let!!! user posted image

Katero pa?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
27.10.2010 12:01:58   
petarda

Ma...meni se zdi, da boste prav uživali. Nika in Jaka sta že tako velika, da bosta ful v pomoč in ti bo lažje, kot ti je bilo pri Jaku.

Iz tega vidika pa res že komaj čakam! user posted image  Jaka je rekel, da bo samo pleničke čiste prinesel pa za oblečt, da ritke pa on ne bo pobrisal, niti s kremico namazal, fuuuj! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
27.10.2010 12:05:30   
petarda
Mene v bistvu za petardita sploh ne skrbi, se mi zdi, da bo dobro prenesel...bolj me je strah za juniorja user posted image ...on je res še mali in mu bo težko dopovedat user posted image .....sem pa vesela, da bo imel petardita, da se bosta lahko igrala in se bo tako zamotil. Petardito je zanjga zdaj itak CAR...čisto vse naredi tako, kot naredi on...tudi skoči iz sedežne, čeprav še ne zna user posted image  user posted image . Nori, skače, pleza, se postavlja na glavo, pleše, si zobke umiva, se afna...vse...vse kar počne petardito v naslednji sekundi že junior user posted image .... Edino nad spanjem ni tako navdušen, čeprav petardito zvečer že spi, mali še leta po stanovanju user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
27.10.2010 12:19:03   
Urša
Imamo ime, bo presenečenje. user posted image  Glede na to, da sta Nika in Jaka zelo pogosti, po tole redko ime. Vi veste spol?
Slikico sem naredila iz tistih tvojih linkov, Petarda-inkimini al kaj že, je v osnovi tema Happy birthday-tortica, baloni,  pa sem zmontirala z Jakovo slikico in 5-ko prilepila na torto. To bo čez polovico A4, na drugi polovici pa zgoraj besedilo, spodaj pa črnobela pobarvanka bager. Edino treba je še kartušo kupit! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
27.10.2010 12:20:25   
Urša
Petardito je zanjga zdaj itak CAR...čisto vse naredi tako, kot naredi on...tudi skoči iz sedežne, čeprav še ne zna

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
27.10.2010 20:30:58   
petarda

Imamo ime, bo presenečenje. user posted image  Glede na to, da sta Nika in Jaka zelo pogosti, po tole redko ime. Vi veste spol?
Slikico sem naredila iz tistih tvojih linkov, Petarda-inkimini al kaj že, je v osnovi tema Happy birthday-tortica, baloni,  pa sem zmontirala z Jakovo slikico in 5-ko prilepila na torto. To bo čez polovico A4, na drugi polovici pa zgoraj besedilo, spodaj pa črnobela pobarvanka bager. Edino treba je še kartušo kupit! user posted image

Uf...zdaj me pa res zanima ime user posted image .  Mi vemo spol, ja...fantek bo. In vemo tudi ime. Jure bo user posted image ... Zdaj mu moramo samo še RR ime določit user posted image

A tisto torto! Jaz sem pa razmišljala, če kako lanskoletno user posted image user posted image user posted image .... jaz bom tudi vabila naredila z imikimi, samo bom najverjetneje poslala v foto studio razvit kot slikice, pa potem samo na kak trši karton...bom videla user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
27.10.2010 21:09:54   
Urša
A tudi fantek? user posted image user posted image user posted image  Potem bova obe blaženi med moškimi. Jah, ni kaj, spermijem se je tako mudilo izgleda! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
27.10.2010 21:13:31   
petarda

A tudi fantek? user posted image user posted image user posted image  Potem bova obe blaženi med moškimi. Jah, ni kaj, spermijem se je tako mudilo izgleda! user posted image user posted image user posted image

Očitno res user posted image . A veš katera pesem je zadnje čase najbolj priljubljena pri mojem petarditu? MAMICA ma sedem sinov, sedem sinov mamica.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Junior je pa čisto navdušen in ful pleše in ponavlja zraven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......