*bubi*
|
bubi pojma nima, kdo/kaj je pokemon Jaz pa tudi ne . Nič še nismo okoli RD govorili.... bo pa res treba počasi. No, v Toysu sem kar izkoristila in sem vzela pripomočke v stilu dinozavrov (krožničke, zastavice, prt, servietke, balone, svečke). Zdaj bo treba samo še bubija prepričat, da bi kakašna dinozavrska torta bila super Za v vrtec pa sem vzela gusarki komplet.... bo spet treba bubija prepričat, da bi lahko priredil v vrtcu gusarsko zabavo . Če pa s čim od tega ne bo zadovoljen, bo pa Ben 10 . Ampak mislim, da mi bo kar uspelo. Praznovanja pa bodo tako kot zadnja leta - za družinsko se bomo povabili k babici, pa v vrtcu, za prijateljčke pa bomo našli eno lokacijo zunaj... najverjetneje bo to Bumbar, mogoče Oslarija, spet Sirček Kaj pa vem, tega je kar nekaj v MB, tiste najdražje variante odpadejo po celi črti, ker 200€ ne mislim dat. Še pred tem RD ima pa moj ati okroglo obletnico, tako da bo veseli november.... prešel v veseli december No, pa še darila: bubi seveda že gleda in našteva, pri kom si bo kaj zaželel... pa kaj za RD in kaj za božička. Zadnjič sva se sicer pogovarjala, da bi bilo fino, da dobi za RD nekaj vreč za smeti, ker ima čisto too much igrač . OK, želje približno poznam, nabavila sem tudi že večino. Je bilo treba izkoristit počitnice . Včeraj pa sem ugotovila, da že sam več ne ve, kaj bi si zaželel (ja, res ima očitno polno rit vsega), ko ga je ati vprašal, kaj bi imel za RD. Joj, ima težko življenje ta moj otrok