Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.10.2010 21:14:22
|
|
|
|
petarda
|
Jaooooooooo me to jezi, ko se že vidi stran 94, potem pa pravi, da ne obstaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 27.10.2010 21:58:40
|
|
|
|
petarda
|
http://www.radiokrka.com/Novice/Novica/tabid/90/selectmoduleid/368/ArticleID/109667/Default.aspx Brez besed ....oziroma jih je preveč... ..... Ravno danes je petardito plesal na vikendu in je z glavo zapel v kot harmonike... res se je orng butnil, vse krvavo... in smo bili vsi okoli njega dedi, babi, lubi, jaz, stric... še juniorju ni bilo jasno kaj dogaja in zakaj bratec joče . En je prinesel mokro krpo, drug polhovo mast, tretji margarino.... vsem nam je bilo hudo, ko smo ga videli takega ... In sem ravno razmišljala koliko bolečine nas še čaka, ko bomo starši trem fantkom, koliko prask, odrgnin, padcev in koliko še vsega hujšega nas bo doletelo ....in kaj vse so prestajali naši straši z nami...Lubija je enkrat, ko je bil star kakih šest let, sosedov pes zagrabil za roko in ga ni spustil ampak ga je z gobcem razmetaval na vse strani ... še danes ima roko čisto zmrcvarjeno... mojega mlajšega brata je, ko je bil star kakih 9 let povozil avto. Nikoli ne bom pozabila tistega jutra, ko sem hodila samo par korakov pred njim v šolo. Avto zabremzal, otrok obležal pod njim, jaz pa sem na pločniku videla samo njegovo torbo .... in potem je prišel rešilec, jaz pa tekla domov k mamici... nikoli ne bom pozabila njenega izraza takrat. V glavnem hočem povedat...kako močno te boli otrokova bolečina, če bi le mogel bi ga zaščitil... zavil v vato ali stekleno bučko, kjer bi se mu dogajale same lepe stvari ....in potem prebereš tako novico... Lahko razumeš? Jaz ne! Grem zdaj stisnit svoja sončka ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2010 10:42:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj petarda, meni je tako grozno brat o takih nesrečah Me zona oblije, ko pomislim, da bi se lahko kaj takega zgodilo . Upam, da petarditu ni hujšega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2010 10:45:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Za lep (a mrrrrzel) sončen dan vam pošiljam malo snegca ...mi zdaj pomalicamo in šibamo zmigat noge na bližnji hribček (bolj griček )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.10.2010 20:22:53
|
|
|
|
petarda
|
Celo noč nisem spala, tako me je prizadela tista novica .... Nina lepa slikica ...imamo pa tudi na naših vrhovih že sneg , samo se še nismo imeli časa it kepat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.10.2010 15:30:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hoj, hoj! Vidim, da ste vsi na sončku . Midva z sva tudi izkoristila še zadnji lep dan in se povzpela ene 1000 višinskih na bližnji hrib . Gor je sicer ful nemarno pihalo, tako da sva po hitrm postopku naredila sestop, sva pa potem ob poti našla zavetrni kotiček, kjer sva se malo posončala . Otroka sta medtem z mojimi starši obiskala grobove . ...zdaj se pa kosilo kuha...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.10.2010 18:58:08
|
|
|
|
petarda
|
Ja, petardito je OK, ni bilo hujšega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.10.2010 19:10:07
|
|
|
|
petarda
|
We are sorry... Evo...tolk sem naložila, da me je po dolgem času spet ven vrglo Pa naj bo samo tole za danes...
< Sporočilo je popravil petarda -- 31.10.2010 19:12:07 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.10.2010 19:52:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
...dež... ...cel dan... ...pa še 2 dni bo tako
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.10.2010 20:00:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ ...dež... ...cel dan... ...pa še 2 dni bo tako Res? Pri nas pa cel dan sonček, toplo ... ampak menda, da bo jutri tudi tukaj dež, ja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.10.2010 20:40:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas je tudi še zdržalo danes... smo se spet potepali. Jutri pa na Notranjsko v upanju, da nas ne bo preveč namočilo Evo, pa je konec počitnic Pa saj boljše, ker ta čas v letu mi je pa največja mora
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.10.2010 20:44:32
|
|
|
|
ada2
|
pri nas je bil tudi sonček cel dan, ampak ga nismo kaj preveč izkoristili , ker je miha spet neki bolan. ful kašlja in ponoči je imel malo vročine. pa ful slabo je... drugače pa mega razpoložen - samo plesal bi no, adam je bil kar dosti zunaj, malo se je igral s sosedovim vnučkom, ki je prišel na počitnice, malo pa je meni pomagal pri grabljanju listja, medtem, ko je miha spal. jutri pa spet služba.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 31.10.2010 20:54:52
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa moram vam povedat, da so me v službi izbrali za eno predavanje, tako bom ta teden 2x v mb, in sicer v sredo in v soboto. sem ful vesela
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 19:52:56
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše, Hana! Pa, da bi kmalu dobila kakega bratca ali sestrico!
< Sporočilo je popravil petarda -- 1.11.2010 19:54:32 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 19:57:55
|
|
|
|
petarda
|
Pri nas tudi danes brez dežja, prav lep, topel dan je bil . Sem ga maximalno izkoristila, da smo bili z otroci zunaj petardito se je želel naučiti vozit kolo brez koleščkov....samo ni še šlo ....smo pa šele danes dol sneli koleščke, pa vsega skup se ni vozil več tričetrt ure, ker je mene že orng začelo v križu grabit .... Kako hitro so pa vaši otroci ujeli ravnotežje?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 20:00:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, pa je konec počitnic Pa saj boljše, ker ta čas v letu mi je pa največja mora Res? Zakaj pa? Meni je v bistvu letni čas, všeč, mi je bil pa danes moj nočna mora .... aaaaaaaaaaaaaaa.... jaz ne vem ali so to hormoni....v kar v bistvu upam, da so, ker potem malo računam na to, da bo minilo, ker če ne bo....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 20:11:53
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pri nas tudi danes brez dežja, prav lep, topel dan je bil . Sem ga maximalno izkoristila, da smo bili z otroci zunaj petardito se je želel naučiti vozit kolo brez koleščkov....samo ni še šlo ....smo pa šele danes dol sneli koleščke, pa vsega skup se ni vozil več tričetrt ure, ker je mene že orng začelo v križu grabit .... Kako hitro so pa vaši otroci ujeli ravnotežje? Adam se ni nikoli vozil z malimi koleščki... no, lažem... se je 2x, pa mu ni bilo všeč "goniti". potem smo nabavili poganjalca, pa ni in ni znal, potem mu je pa 1x S od naty pokazal, pa je drugi dan sprobal doma in je šlo. tako se je celo poletje letos vozil s poganjalcem, ga obvladal v nulo, šel po vseh strmih bregih, tako, da smo se včasih kar za glavo prijemali in zadrževali dih.... no, potem smo mu pa ponudili pravo kolo in je bilo prvič totalna polomija, potem pa je drugič nekako uspel in se zdaj vozi. ampak zagonit pa ne ve drugače, kot da se najprej odrine, da pridobi malo hitrosti in potem priključi še pedala jaz sem pa dan preživela v službi, ampak smo bili super ekipa in je bilo prav fajn delat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 20:13:35
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, pa je konec počitnic Pa saj boljše, ker ta čas v letu mi je pa največja mora Res? Zakaj pa? Meni je v bistvu letni čas, všeč, mi je bil pa danes moj nočna mora .... aaaaaaaaaaaaaaa.... jaz ne vem ali so to hormoni....v kar v bistvu upam, da so, ker potem malo računam na to, da bo minilo, ker če ne bo.... no, jaz si mislim zakaj in ti pošiljam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 20:14:21
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, pa je konec počitnic Pa saj boljše, ker ta čas v letu mi je pa največja mora Res? Zakaj pa? Meni je v bistvu letni čas, všeč, mi je bil pa danes moj nočna mora .... aaaaaaaaaaaaaaa.... jaz ne vem ali so to hormoni....v kar v bistvu upam, da so, ker potem malo računam na to, da bo minilo, ker če ne bo.... no, jaz si mislim, da vem zakaj je bubi ta čas največja mora, zato , pa stisni svoja srčka. petarda, ti pa se ne jezi preveč na lubija... pa ja, definitivno so krivi hormoni
< Sporočilo je popravil ada2 -- 1.11.2010 20:16:02 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 20:17:03
|
|
|
|
ada2
|
Hana vse najboljše tudi od nas!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 20:19:18
|
|
|
|
Naty_ka
|
Vse najboljše HANA! In tudi jaz se pridružujem želji za še kakšno sestrico ali/in bratca
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 20:25:59
|
|
|
|
Naty_ka
|
Drugače pa, helou babe. Sem vas prišla malo pogledat. Očitno imam ta RR in november že/še v genih. Me je kar odneslo sem ko sem prišla do računalnika... Mi smo po starem. Ta veliki divjak nam kraužla možgančke 300 na uro, ta mali razgrajač ga spretno posnema... V glavnem, PESTRO! Sem ravno danes rekla , ko sva oblačila E pred odhodom na pokopališče, da ga je lani bilo bistveno lažje nositi( ) kot letos.. Aja, petarda, točno pred enim letom sem jaz razmišljala popolnoma enako (glede mojega). In na trenutke bi ga z lahkoto zadavila-pa verjetno niti slabe vesti nebi imela . Je minilo- na srečo. Sem se pa velikokrat vprašala katero te si je izmislilo, da je najlepši čas v življenju ženske. Saj ne rečem: ni vse slabo. Samo, bolj ko gre proti koncu bolj je vse
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 20:26:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.11.2010 20:35:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
Hm... kar se pa kolesarjenja tiče pa jaz pametnega nasveta nimam, petarda. S se itak že dve leti vozi-najprej s poganjalcem, potem pa je kar prešaltal na pravo kolo. No, zdaj se na kolesu afna in izvaja take vratolomne akrobacije, da me včasih kar glava boli. Pa ful je začel težiti da bi rad imel BMX-a . Pa bo verjetno moral kar do spomladi počakat. Ok, grem še jaz pod tuš. Mogoče se med tem pojavi katera in kakšno "reče" z mano
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Naj gre otrok v šolo? Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......