|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
27.10.2010 21:14:22   
petarda
Jaooooooooo me to jezi, ko se že vidi stran 94, potem pa pravi, da ne obstaja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
27.10.2010 21:58:40   
petarda
http://www.radiokrka.com/Novice/Novica/tabid/90/selectmoduleid/368/ArticleID/109667/Default.aspx

Brez besed user posted image user posted image user posted image ....oziroma jih je preveč...user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Ravno danes je petardito plesal na vikendu in je z glavo zapel v kot harmonike... res se je orng butnil, vse krvavo... in smo bili vsi okoli njega dedi, babi, lubi, jaz, stric... še juniorju ni bilo jasno kaj dogaja in zakaj bratec joče user posted image . En je prinesel mokro krpo, drug polhovo mast, tretji margarino.... vsem nam je bilo hudo, ko smo ga videli takega user posted image ... In sem ravno razmišljala koliko bolečine nas še čaka, ko bomo starši trem fantkom, koliko prask, odrgnin, padcev in koliko še vsega hujšega nas bo doletelo user posted image user posted image user posted image user posted image ....in kaj vse so prestajali naši straši z nami...Lubija je enkrat, ko je bil star kakih šest let, sosedov pes zagrabil za roko in ga ni spustil ampak ga je z gobcem razmetaval na vse strani user posted image ... še danes ima roko čisto zmrcvarjeno... mojega mlajšega brata je, ko je bil star kakih 9 let povozil avto. Nikoli ne bom pozabila tistega jutra, ko sem hodila samo par korakov pred njim v šolo. Avto zabremzal, otrok obležal pod njim, jaz pa sem na pločniku videla samo njegovo torbo user posted image user posted image .... in potem je prišel rešilec, jaz pa tekla domov k mamici... nikoli ne bom pozabila njenega izraza takrat. user posted image  

V glavnem hočem povedat...kako močno te boli otrokova bolečina, če bi le mogel bi ga zaščitil... zavil v vato ali stekleno bučko, kjer bi se mu dogajale same lepe stvari user posted image ....in potem prebereš tako novico... Lahko razumeš? Jaz ne!user posted image

Grem zdaj stisnit svoja sončka user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
28.10.2010 10:42:38   
NinaŠ
Joj petarda, meni je tako grozno brat o takih nesrečah user posted image user posted image user posted image Me zona oblije, ko pomislim, da bi se lahko kaj takega zgodilo user posted image .
Upam, da petarditu ni hujšega user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
28.10.2010 10:45:44   
NinaŠ
Za lep (a mrrrrzel) sončen dan vam pošiljam malo snegca
user posted image

...mi zdaj pomalicamo in šibamo zmigat noge user posted image na bližnji hribček (bolj griček user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
28.10.2010 20:22:53   
petarda
Celo noč nisem spala, tako me je prizadela tista novica user posted image ....

Nina lepa slikica user posted image ...imamo pa tudi na naših vrhovih že sneg user posted image , samo se še nismo imeli časa it kepat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
30.10.2010 15:30:37   
NinaŠ
Hoj, hoj!

Vidim, da ste vsi na sončku user posted image . Midva z user posted image sva tudi izkoristila še zadnji lep dan in se povzpela ene 1000 višinskih na bližnji hrib user posted image . Gor je sicer ful nemarno pihalo, tako da sva po hitrm postopku naredila sestop, sva pa potem ob poti našla zavetrni kotiček, kjer sva se malo posončala user posted image user posted image . Otroka sta medtem z mojimi starši obiskala grobove user posted image .

...zdaj se pa kosilo kuha...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
31.10.2010 8:04:11   
Urša
Joj Petarda, upam, da je Petardito OK. user posted image user posted image user posted image
Mi smo imeli včeraj celodnevno slovensko turo po grobovih. Smo sprobali moj 'nov' avto. user posted image  Potem smo šli še na očijev rojstni dan in se pozno vračali domov, sem bila utrujena do konca. user posted image
Danes je pa noč čarovnic. Moja dva se že tako veselita rezanja buč-imamo samo eno tiny mini.

http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3125133/graphic1

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
31.10.2010 18:58:08   
petarda
Ja, petardito je OK, ni bilo hujšega user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
31.10.2010 19:10:07   
petarda
We are sorry...

Evo...tolk sem naložila, da me je po dolgem času spet ven vrglo user posted image

Pa naj bo samo tole za danes...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 31.10.2010 19:12:07 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
31.10.2010 19:52:09   
NinaŠ
...dež... ...cel dan... ...pa še 2 dni bo tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
31.10.2010 20:00:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

...dež... ...cel dan... ...pa še 2 dni bo tako user posted image user posted image user posted image

Res? Pri nas pa cel dan sonček, toplo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ampak menda, da bo jutri tudi tukaj dež, ja user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
31.10.2010 20:40:39   
*bubi*
Pri nas je tudi še zdržalo danes... smo se spet potepali.
Jutri pa na Notranjsko v upanju, da nas ne bo preveč namočilo user posted image

Evo, pa je konec počitnic user posted image  Pa saj boljše, ker ta čas v letu mi je pa največja mora user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
31.10.2010 20:44:32   
ada2
pri nas je bil tudi sonček cel dan, ampak ga nismo kaj preveč izkoristiliuser posted image , ker je miha spet neki bolan. ful kašlja in ponoči je imel malo vročine. pa ful slabo je... drugače pa mega razpoložen - samo plesal biuser posted image
no, adam je bil kar dosti zunaj, malo se je igral s sosedovim vnučkom, ki je prišel na počitnice, malo pa je meni pomagal pri grabljanju listja, medtem, ko je miha spal.

jutri  pa spet služba.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
31.10.2010 20:54:52   
ada2
aja, pa moram vam povedat, da so me v službi izbrali za eno predavanje, tako bom ta teden 2x v mb, in sicer v sredo in v soboto. sem ful veselauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
1.11.2010 19:52:56   
petarda

Vse najboljše, Hana! Pa, da bi kmalu dobila kakega bratca ali sestrico! user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 1.11.2010 19:54:32 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
1.11.2010 19:57:55   
petarda
Pri nas tudi danes brez dežja, prav lep, topel dan je bil user posted image . Sem ga maximalno izkoristila, da smo bili z otroci zunaj petardito se je želel naučiti vozit kolo brez koleščkov....samo ni še šlo user posted image ....smo pa šele danes dol sneli koleščke, pa vsega skup se ni vozil več tričetrt ure, ker je mene že orng začelo v križu grabit user posted image .... Kako hitro so pa vaši otroci ujeli ravnotežje? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
1.11.2010 20:00:30   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Evo, pa je konec počitnic user posted image  Pa saj boljše, ker ta čas v letu mi je pa največja mora user posted image

Res? Zakaj pa? Meni je v bistvu letni čas, všeč, mi je bil pa danes moj user posted image  nočna mora user posted image user posted image user posted image .... aaaaaaaaaaaaaaa.... jaz ne vem ali so to hormoni....v kar v bistvu upam, da so, ker potem malo računam na to, da bo minilo, ker če ne bo....user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
1.11.2010 20:11:53   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pri nas tudi danes brez dežja, prav lep, topel dan je bil user posted image . Sem ga maximalno izkoristila, da smo bili z otroci zunaj petardito se je želel naučiti vozit kolo brez koleščkov....samo ni še šlo user posted image ....smo pa šele danes dol sneli koleščke, pa vsega skup se ni vozil več tričetrt ure, ker je mene že orng začelo v križu grabit user posted image .... Kako hitro so pa vaši otroci ujeli ravnotežje? user posted image

Adam se ni nikoli vozil z malimi koleščki... no, lažem... se je 2x, pa mu ni bilo všeč "goniti". potem smo nabavili poganjalca, pa ni in ni znal, potem mu je pa 1x S od naty pokazal, pa je drugi dan sprobal doma in je šlo. tako se je celo poletje letos vozil s poganjalcem, ga obvladal v nulo, šel po vseh strmih bregih, tako, da smo se včasih kar za glavo prijemali in zadrževali dih.... no, potem smo mu pa ponudili pravo kolo in je bilo prvič totalna polomija, potem pa je drugič nekako uspel in se zdaj vozi. ampak zagonit pa ne ve drugače, kot da se najprej odrine, da pridobi malo hitrosti in potem priključi še pedalauser posted image

jaz sem pa dan preživela v službi, ampak smo bili super ekipa in je bilo prav fajn delatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
1.11.2010 20:13:35   
ada2

Res? Zakaj pa? Meni je v bistvu letni čas, všeč, mi je bil pa danes moj user posted image  nočna mora user posted image user posted image user posted image .... aaaaaaaaaaaaaaa.... jaz ne vem ali so to hormoni....v kar v bistvu upam, da so, ker potem malo računam na to, da bo minilo, ker če ne bo....user posted image

no, jaz si mislim zakaj in ti pošiljam

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
1.11.2010 20:14:21   
ada2

no, jaz si mislim, da vem zakaj je bubi ta čas največja mora, zato user posted image user posted image user posted image , pa stisni svoja srčka.

petarda, ti pa se ne jezi preveč na lubija... pa ja, definitivno so krivi hormoniuser posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 1.11.2010 20:16:02 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
1.11.2010 20:17:03   
ada2
user posted image  
Hana vse najboljše tudi od nas!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
1.11.2010 20:19:18   
Naty_ka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše HANA!
In tudi jaz se pridružujem želji za še kakšno sestrico ali/in bratca user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
1.11.2010 20:25:59   
Naty_ka
Drugače pa, helou babe. Sem vas prišla malo pogledat. Očitno imam ta RR in november že/še v genih. Me je kar odneslo sem ko sem prišla do računalnika...user posted image user posted image

Mi smo po starem. Ta veliki divjak nam kraužla možgančke 300 na uro, ta mali razgrajač ga spretno posnema... V glavnem, PESTRO! Sem ravno danes rekla user posted image , ko sva oblačila E pred odhodom na pokopališče, da ga je lani bilo bistveno lažje nositi(user posted image ) kot letos..user posted image
Aja, petarda, točno pred enim letom sem jaz razmišljala popolnoma enako (glede mojega). In na trenutke bi ga z lahkoto zadavila-pa verjetno niti slabe vesti nebi imela user posted image . Je minilo- na srečo. Sem se pa velikokrat vprašala katero teuser posted image  si je izmislilo, da je user posted image  najlepši čas v življenju ženske. Saj ne rečem: ni vse slabo. Samo, bolj ko gre proti koncu bolj je vse user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
1.11.2010 20:26:53   
Naty_ka
Bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
1.11.2010 20:35:12   
Naty_ka
Hm... kar se pa kolesarjenja tiče pa jaz pametnega nasveta nimam, petarda. S se itak že dve leti vozi-najprej s poganjalcem, potem pa je kar prešaltal na pravo kolo.  No, zdaj se na kolesu afna in izvaja take vratolomne akrobacije, da me včasih kar glava boli. Pa ful je začel težiti da bi rad imel BMX-a user posted image . Pa bo verjetno moral kar do spomladi počakat.

Ok, grem še jaz pod tuš. Mogoče se med tem pojavi katera in kakšno "reče" z mano user posted image  user posted image  

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Naj gre otrok v šolo?
Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......