terida
|
Neumestna vprašanja neznancev: Kaj vem, mene niti ne motijo taka vprašanja (ali dojite, ali je že shodil ipd.), a mogoče samo zato, ker jih sploh ne dobivam kaj dosti. Verjetno bi tudi meni prekipelo, če bi me ljudje non-stop gnjavili s temi stvarmi. Če mamico taka vprašanja motijo, mislim, da ni nič narobe, če reče človeku, da je to tema, o kateri ne misli govorit z neznanci. Kar direktno, če ovinkov ne razumejo Drugače pa imam občutek, da to razni ljudje počnejo, ker bi z mlado mamico na hitro malo pokramljali, pa napredki otrok in dojenje bolj zanimivi od vremena. ShopGirl, ti si itak "preveč" prijazna z neznanci in ni nič čudnega, da te potem sprašujejo razne intimne stvari - bi radi vse vedeli o tebi Navajanje na kahlico: Mene pa zanima, ali se je katera tega že lotila? Jaz o življenju brez plenic nisem razmišljala, sem pa par mesecev nazaj resno računala, da bom Primoža pri kakih desetih mesecih začela poskusno postavljat na kahlico. Toliko, da vidim, če bi kaj naredil. No, zdaj bi to lahko že počela, pa se mi ne da (ali kaj vem kaj je razlog, da se tega ne lotim) A je katera poskusila? Kako gre? Jaz se bojim, da do poletja iz tega ne bo nič, ker zdaj bo itak šel v vrtec in tam se sigurno ne bodo s tem ukvarjale... Drugače pa je Primož pred par dnevi prebolel 6. bolezen (moja diagnoza, k zdravniku nismo šli). Zdaj je malo prehlajen (se je nalezel od sestrice, ki se je prehladila v Atlantisu, kjer imajo vodo sicer toplo, zrak pa hladen ) in ne vem kaj bo s tistim zdravstvenim potrdilom za vrtec (jutri imamo pregled). Upam, da ga bodo podpisali kljub prehladu...
|