tintara
|
Punce, hvala za čestitke! Dan je minil, no, pravzaprav nič posebnega. Itak smo bili do poznega popoldneva sami, rulado smo še danes eno napekli, pa ni bilo časa jo skončat, tako da jo dobi komaj jutri. Mama grda, še tortice ni dobil . No, saj, nekaj sem pol spacala skupaj, sam res bolj spacala, ker smo med izdelavo ven letel, pa je predolgo stala, pa.... ah ja, kronično mi manjka časa. Ha, zjutraj sta otroka zavijala darilo zanj, moram pohvalit, je bilo lepo zavito. Pol smo cel dan čakali na očija, končno dali darilo: mislite, da ga je pogledal: NE! Sem mislila mu naredit veselje s trganjem papirja z darila, no, pa še to ni bilo Zibka: bravo za podaljšanje!!!!! Oooo, jaz bi tudi, pa še vedno nimam odgovora. Se morda spomniš kdaj točno si oddala? Saj ti spadaš pod Ljubljano, kajne? Jaz sem oddala že 6.10., pa ni še nič. Je pa res, da takrat ni delala prava referentka in je zelo možno, da je vse skupaj čakalo na ta pravo, ki je prišla 12 ali 13 nazaj. Pa še to vprašanje, kdaj je oddala. Kaj vse si priložila? Samo papirje ali si tudi pisala zraven komentar? Vijolica: no, saj sem bila skoraj prepričana, da si ti ta prava, sam sem mogla preverit. Verjamem, da je šlo brezpleničarstvo, ker vem, da sem pri NAdji jaz brala članek o tem in samo opazovala njeno govorico. Sam sem kaj hitro ugotovila, da je pretežko. Npr: kakanje med dojenjem, saj točno veš, da bo kakal, sam da bi ga prekinjal zaradi tega, to pa ne. Trgovina Adidas/Nike: sem, še enkrat prebrala, kaj sem napisala. Pa da ne bo kakšna mislila, da sem tolk trčena, da bi kupovala nogometni dres za Vaneta . To je pač naš ta velik izrazil željo za darilo od babice. Pa ga nismo še našli, je le jesen že. Bi mogli poleti poiskati. Od naju dobi kolo, ker je prerastel prejšnjega. Darilo za VAneta: mi smo mu kupili en lesen vlakec, na katerega se natikajo razni barvni elementi. Dokaj ličen izdelek, čeprav sem hotela kaj pametnega v Bušiju najdet, pa sem ugotovila, da Bušija ni več . No, Kokoška mi ima tudi fuuul lepa darila (pa draga), sam nisem uspela do tja pridet. Sem pa frik na lesene igrače (in omare in vse - pač poklicna deformacija) in razne plastike se izogibam kolikor se moram daleč. Sicer sem imela v glavi, da bi kupila kaj takega, da je in za igrat (recimo natikanje ali vstavljanje), pa da bi se dalo tisto reč potem okrog porivat (kot opora ko hodi) - seveda leseno. Sicer so pa dobre igrače tudi tiste račke ali kaj podobnega, na koleščkih in z vrvico, da jih potem prime in vozi naokoli (za seboj) ali pa tiste na palici, ki jih poriva pred seboj - zopet vse leseno . Sam mi imamo tega že dovolj od prvih dveh. Čeprav moram priznat, da nista kaj veliko tega naokoli porivala, ja Gašper je, ko je to dobila Nadja za darilo torej pri 4 letih) . Zabava: pri nas bo itak skupna z Gašperjem (dva dni razlike v RD). stalna zasedba, moji sestri in njuni otroci, pa stari starši. Novo leto: je še daleč... Še kaj? Jutri imamo cepljenje, še prej pa še eno zelooo pomembno zadevo. Upam, da uspe, ker je vse skupaj že tolkokrat v vodo padlo, da se niti omenjat ne upam, za kaj gre. Lepo se imejte in še enkratm hvala za čestitke. Zdaj je pa Manca na vrsti
|