|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
25.10.2010 10:59:46   
marusi
jutro! oziroma dan!

bravo matevž in čestitke!

pa seveda vsem novim hodavčkom tudi!!!!

no, mi smo v petek prišli bp v koper. jedel pa ni do večerje... se je pa potem cel vikend nažiral... ko pridemo k tastu in tašči zgleda, kot da mu cel teden ne damo nič za jesti... samo je cel vikend:)

shopgirl: sem te mislila vprašat, pa sem pozabila: a ti imaš vrtec?

se lahko še kak dan dobimo na kakšnem sprehodu, dokler smo še doma. jaz sem zelo za! moja prijateljica, s katero sva bili zdaj ves čas skupaj, je končala porodniško... pa mi prav manjka kakšen čvek. pa zdi se mi, da malemu tudi paše družba otrok.

nič, lepo bodite!

lpm

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
25.10.2010 12:16:02   
Tincy90
Primož čestitke!!user posted image user posted image user posted image

Matevž, vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
25.10.2010 15:43:06   
Lenč.i
Tudi z moje strani čestiteke Matevžu za prvo svečko na torti.
In čestitke Primožu za korakanje.

Mi pa pridno jemo novo mleko, pa kruh ima naša tamala zelo rada, grozdje pa sploh obožuje- zdaj se bo tudi na kilaži menda kaj poznalo. Sicer pa se iz ležečega položaja že vseda po eni strani, z druge strani pa še trenirava. Je pa zdaj tapravo vreme za spanje.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
25.10.2010 17:01:30   
Poopsy
Matevž, vse naj naj! user posted image

Punce, si je katera lani v nosečnosti kupila zimsko jakno? Verjetno ne, a ne? Jaz jo letos išček kot zmešana, pa nič ne najdem, ker nosečniških itak ni, ostalo pa vse ful telirano. Jo pa nujno rabim, ker imam že sedaj bušija tam za ene 6. mesecev, sem pa komaj v 4. user posted image  Kak predlog, kje še naj iščem?
V New Yorkerju je bila ena huda, ampak imajo do max. št. 42. Drugače mi je prav, pa tudi za trebušček je še ful placa, ampak je pod prsmi prešita in me že sedaj tam zateguje, kaj pa še bo čez par mesecev.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
25.10.2010 17:03:31   
tulpika
ne morem verjeti, da ima Matevž že eno leto user posted image !!! Pravi mali korenjak !!!....Matevžu in mamici želimo vse najboljše !!! user posted image user posted image user posted image

čestitke Primožu za prve korake !! user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
25.10.2010 18:24:04   
METULJ1
Matevž - iskrene čestitke za 1. rojstni danuser posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
25.10.2010 18:24:46   
METULJ1
Matevž - iskrene čestitke za 1. svečkouser posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
25.10.2010 22:12:37   
ShopGirl
Vse najboljše Matevžuuser posted image

Čestitke pa seveda tudi Primožu - bravo mali!!!! Iiiiiii, kok sm veselauser posted image  Saj se mi je kar zdelo da bo kmalu shodil, glede na to da je vstajal na nogice že takrat ko je Kaja komaj sedenje osvojilauser posted image

marusi, jaz nisem dobila vrtca...čakamo če nam ga mogoče uspe dobit naknadno. samo so možnosti zelo majhne. Razmišljam o privat varstvu... Še najraje bi pa sama ostala doma, s Kajo in čuvala še par otrok zravenuser posted image  Vi ste dobili vrtec?

Na srečanju je blo pa prav luštno, malo kratko, ampak itak je blo bolj sveže. Midve s Kajo sva imeli še pol urni sprehod do doma in sva se kar nadihale svežega zrakauser posted image

marusi - če se nama kdaj uspe zmenit predlagam sprehod po PST-ju okoli koseškega bajerja. Majo tudi tako leseno konstrukcijo ob jezeru na katerem se ljudje martinčkajo in malčki kobacajo - full luštno. Pa velik račk je...dva laboda...user posted image  No saj najbrž sta z Majem že bla tam.

Papa

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
25.10.2010 22:15:59   
ShopGirl
Poopsy, v Šiški je trgovina Lumy ki zastopa znamko Name.it - imajo otroška oblačila in tudi nekaj nosečniških...mogoče bi imeli tudi kakšno zimsko jakno. A na Nextu si gledala kaj? Oni majo kr velik nosečniških oblačil. Drugač si jst lani nism nč kupovala ker ni blo velik hladnih nosečniških dni. Je zadostoval moj stari plašček in pa zimska bunda ki sm jo mela za bordat.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
25.10.2010 23:17:02   
tintara
Matevž, čestitke še tukaj! Si pa lušten poba, sem te šla pogledat na net, ker moj mobi ne prenese MMSja.

Ja, leto je hitro naokrog, jaz že po malo podoživljam lanske dni. Takle čas mi ni bilo še nič jasno, da bom kar naslednji dan rodila.

Smo dans zvečer spekli rulado, ker če bo jutri tolk mal spal, ne bo čez dan nič ratal. Se kar pozna, vseeno sem sama s tremi mulci (počitnice, oči pa seveda dela), pa če najmlajši spi celih 20 minut v dnevu, potem ne rata. Že kosilo je znanstvena fantastika. Torto dobi(ta) - Gašper ima namreč rojstni dan v četrtek-  pa za vikend, ko bo mal fešte. Ta velika dva sta že ful živčna, kdaj mu bomo dali darilo in sta mu ga skrila pod posteljo, kamor redno zahaja, tako da ga je itak že prebrobal. Gašperja pa ful matra, kaj bo dobil in če lahko kak dan prej... Pa sva se zmenila, da bom speljala lov za zakladom in zdaj me vsak dan vpraša, če sem že narisala zemljevid. Ah, kako lepo jih je gledati, ko se res tako pristno veselijo RD. No, saj nekaj tega ti ostane, še vedno je to en poseben dan, sam ni pol tolk veselja zraven, ko si odrasel.

Vijolica, a tako je z vašo menzo. Jaz se pa spomnim, da ko smo bili študenti (hm, ene 100 let nazaj), da je bilo ful fensi, če si šel k vam jest. Ker na biotehniški je bilo veliko slabše, študentske menze smo se pa tud naveličal. Možno, da se je vse skupaj pokvarilo, ali pa smo bili takrat tako nezahtevniuser posted image .
Joj, še nekaj me zanima, a si ti v nosečnosti navijala za brezpleničarstvo? V bistvu bi te rada povezala (oz sem te že, sam ne vem če prav) s posti od prej al kako bi se izrazila. Vem, da sem se v mislih dostikrat strinjala z njo ( s tabo), sam pol si se dosti manj oglašala in zdaj nisem več čist ziher. oprosti, če morim s tem.

Primož, čestitke za hojo!

Romama, zadnjič si enkrat govorila, da te moti, ker gre še dvakrat na dan spat. Pomoje ni panike za vrtec, kaj hitro se navadijo. Kak dan na začetku znajo za mizo zaspat (in past v juho - to je naš ta velik narediluser posted image user posted image ), potem se pa navadijo. Moje mnenje je, da je nima smisla matrat že prej, naj gre spat po svoje, v vrtcu jo bodo pa že poštimal. Če bo sila, bo šla pač spat že prej, zaradi tega ne bo nič kaj hujše ji. Večina otrok je pri 11 mesecih premajhna za spanje 1x dnevno, mislim, da to pride nekje okoli 14 meseca, če seveda niso prej v vrtcu. Mi tokrat nimamo problemov, ker Vane je zelo raztegljiv pri spanju oz nespanju. Kak dan gre lahko že zelo hitro spat (če sva sama), če sta pa otroka doma, pa lahko čisto enostavno zdrži tudi po 7 ur.

Shopgirl, še eno vprašanje zate. Se mi zdi, da si zadnjič omenila, da si šla v Adidas (ali Nikeuser posted image ) trgovino po čeveljčke za Kajo. Kje pa je trgovina? Ali imajo notri tudi druge stvari? Si morda opazila kake fuzbalerske otroške drese (iščemo za darilo seveda)?

Takole, mirno noč vam želim. T

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
26.10.2010 7:02:04   
marusi
jutro!
mi smo že eno uro pokonciuser posted image naše dete si je uspelo odpeti pleničko (imel je žabice) in je bil čisto moker....
shopgirl: mi nimamo vrtca, smo bili na 86 mestu. jaz sem se nekaj menila za rivat varstvo, smo kao zmenjeni... je full lepo, hiša, pa 2 varruški, pa še mama od ene, pa dve spalnici za otroke, mali wc, igralnica. cena pa tudi temu primerna... samo jaz bi tudi kar doma ostala... vsaj še kak mesec. full razmišljam, kaj narediti... ker mi je tako lepo z malim.
pst: kul, lahko se kaj dobimo!

uživajte, baje bo sonček!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.10.2010 8:48:46   
Puffy
user posted image  Vane in tintara vse najlepše ob vajinem dnevu user posted image  

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
26.10.2010 10:25:14   
*nivea
Vane čestitke ob prvem rojstnem dnevu user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
26.10.2010 12:15:28   
tulpika
Vane in tintara vse naj naj !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim vam en lep nepozaben dan!

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
26.10.2010 12:17:32   
Tasmanskivrag
Ojla!

Ninča77 in Matevž, še enkrat vse najboljše!!!! Tintara in Vane tudi vama vse najboljše in najslajše!!!! Se še spomnite lansko leto, ko smo še pridno tu čvekale in čakale, kdaj bo kakšna novica in ko sta nas Matevž in Vane tako presenetila?

Primož tebi pa tudi čestitke za prve korake!! No naš David se zdaj uradno lahko pridruži klubu hodečih!!! Se že kakšen teden ful spušča, vsak dan je naredil več korakov, včeraj je pa prehodil razdaljo iz kuhinje, čez cel hodnik in čez celo kopalnico. Daleč. Ni pa še pogruntal, da se peš lažje in hitreje kam pride. Hodi sam, ko se ful nakoncentrira, če pa ima na voljo roko, raje pograbi roko. No še dva dni, pa bo pogruntal. Danes že ful hodi sam. Vedno več.

Srečanje: super, moramo se še kdaj dobiti. Zelo zanimivo, ker skoraj vse vemo o naših otrocih, ampak v živo so še toliko bolj cortkani in zanimivi. Malce kratko je bilo srečanje, zato pa moramo še kdaj ponoviti.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
26.10.2010 12:24:09   
evangelie
Ojla!

Uf, kar prve svečke že pihamo - ČESTITKE! Želim vam čimbolj ubogljive staršeuser posted image

Jaoooo, kako čas leti, mene vedno bolj grabi panika kako ga bom pustila v vrtcu...in ja, tudi jaz vsak dan napenjam možgane, da bi ugotovila kako ostati doma....Pa mislim, da ne bom nič pametnega naštudirala, tako da je edina možnost,da se čimprej sprijaznim in psihično pripravim, da bom na dan D močna in sigurna, da ne bo mali zaradi zmedene in nestabilneuser posted image mame še bolj bogi....Me pa res taaako boli, ko pomislim na to....

Drugače VItan lepo napreduje, večino časa preživi na nogah, brez opore stoji tudi 20 sekund, ponavadi pa zraven še ploska, vihti kakšno igračo ipd. Zakorakati še ni poskusil, sem pa že parkrat opazila, da ga mika. 
Previjanje je tudi pri nas prava nočna mora, ker ni šans, da bi bil na miru. Nasploh je ful živ (kar je meni všeč), crkljat se že nekaj časa noče več (to mi seveda ni všečuser posted image ) Jah, res zelo napredujejo ti naši mali pajaciuser posted image Odstavil se je čisto in se že slab teden sploh ne dojiva več....

Punce, povejte kaj nameravate kupiti svojim user posted image za 1.rd? Mi razmišljamo o gugalnem konjičku...No, pa kakšnih kockah ipd. Pa nameravmo natisniti koledar z njegovimi slikami, ki ga bomo podarili babicam in dedkom, krasil pa bo tudi našo steno...Aha, pa idejo od bugimajstra bomo tudi ponucali - tudi naš bo dobil mini torto, midva pa ga bova slikala, ko se je bo lotiluser posted image hehe, to bo veseljauser posted image

< Sporočilo je popravil evangelie -- 26.10.2010 12:28:18 >

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
26.10.2010 13:17:40   
natasa28
Shopgirl, še eno vprašanje zate. Se mi zdi, da si zadnjič omenila, da si šla v Adidas (ali Nike ) trgovino po čeveljčke za Kajo. Kje pa je trgovina? Ali imajo notri tudi druge stvari? Si morda opazila kake fuzbalerske otroške drese (iščemo za darilo seveda)?

Nike stvari za tamale imajo v BC, kje drugje razen še v neckermanu jih še nisem opazila, vsaj Hervis jih ne drži, Nikiče, teniske pa dobiš marsikje, Tomas šport, Humanic...
Sem pa Danaji kupla ene čevlje od Geoxa pa so prav super, so podloženi, mehki na ježeka za zapirat (3x) pa še cena primerna 35 eur.
Čestitke vsem za upihnjeno 1. svečko, joj kak je  hitro minlo....

< Sporočilo je popravil natasa28 -- 26.10.2010 13:19:02 >

"Cvetovi prihodnosti so skriti v semenih sedanjosti"

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
26.10.2010 14:13:33   
Tincy90
Vane vse najboljše za 1. rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
26.10.2010 14:24:41   
blondy_81
Vane in Tintara, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image Matevž in Ninča tud vama vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem otročičkom, ki so shodili pa vse čestitke user posted image user posted image user posted image

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
26.10.2010 14:55:18   
kejti
Čestitke za 1. rojsten dan vsem pupikam in pobalinčkom. Čestitam tudi za prve korake!!!
Naš ta mali se je končno začel plaziti, sem mislila da se bo samo kotalil.
Zobeki ven silijo in mislim, da se zato še zbujamo 2 x na noč. Danes sem mu prvič dala sok od kompota drugič sva se pa dojila.
Hitro bo konec porodniške a ne punce moje. Lepo bodite!!

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
26.10.2010 15:05:56   
Zibka
Pozdravljeni!
Jaz sem pa danes dobila pošto z dobrimi novicami: podaljšali so mi porodniško do 12.2. Kar ne morem verjet, da je res uspelo. Meni je tole pomembno predvsem iz finančnega stališča, ker sem namreč ostala brez službe, tako da ... uf! Ne morem verjet, da še v tej državi kaj uspe.
Sicer pa ČESTITKE za 1. rojstni dan! user posted image  Noro! Ne morem verjet, da smo res že mi začeli s praznovanjem..
In ČESTITKE za prve korake! user posted image
Klara zaenkrat lepo in zelo veliko vstaja, ob opori pa še ne hodi.
Spanje pa pri nas ...ne sprašujte! Da opišem današnje: ob 19h je jedla večerjo: am +mal kravjega mleka + kosmiče- pjedla veliko, ni šans da bi bila lačna, ob 20h zaspala in se do 22h zbudila dvakrat, portem sem jo še enkrat podojila in do 2h sva se zbujali na pol ure: enkrat dudica, enkrat dojit, enkrat samo za prstek držat, potem pa je zapsala od 2h do 5h, potem sem jo pa prestavila k nama in je po dojenju spala še do 7.30h- kaka ideja kako spravit tole v nek red? Sem že kronično user posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
26.10.2010 19:02:19   
Ninča77
Vane še tukaj vse najboljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
26.10.2010 20:29:29   
terida
Še od mene vse najboljše Matevžu in Vanetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In čestitke za vse prve korake - jaz sem kar v user posted image , ko gledam Primoža, ko hodi. No, saj se še vedno pogosto kobaca (sploh, če je treba it hitro), a vsak dan je več na nogah.

Jutri se dobim s Primoževo vzgojiteljico, ker gre kmalu v vrtec. Mene postaja kar groza - kot zanalašč se je zdaj res močno navezal name (prej ni bilo tako), non-stop bi visel na meni in takoj, ko zapustim prostor, hiti za mano. Pa še tole spanje ne vem kako bo. Saj razumem, da se mu bo tam dogajalo, samo on zjutraj doma zdrži pokonci največ 2 uri... No, bo že nekako. Saj sem kar vedela, da bo tako - čeprav me po eni strani že vleče nazaj med ljudi, ga zdaj nočem dat od sebe in si ne predstavljam, da se bova potem videla le nekaj ur na dan... user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
26.10.2010 21:49:46   
araz
Čestitke Matevžu in Vanetu za 1.rojstni dan. Joj, kolk je tole res hitro minilo.

Ja, še 3 tedne pa grem nazaj v službo. Jest sem se pa uspela zmenit, da bom do januarja delala po 4 ure, 4 ure bom imela pa dopust user posted image .
Je pa tud mene groza ker bom mojo miško zdej tolk mal videla. Pa čeprav jo bo moja mami imela mi je res hudo, ker ne bova več tolk skupaj. Bo treba kar hitro naredit še eno ponovitev. Mogoče še letos, če uspe.

Imam pa eno vprašanje: a imajo vaši tud kdaj po kakanju ful rdečo ritko. Zoja se mi je popoldne pokakala pa nisem videla kdaj pa tud nič nisem zavahola. In ko sem jo šla previt (ker sva šle potem ven) je imela revica tolk rdečo ritko (ful je bila pokakana),da jo je tolk peklo, da je skoraj pol ure nisem mogla potolažit od jakanja. Je šlo kar meni na jok, ker jo tud umit nisem mogla normalno, ke rje ritko tko skupaj držala. Pa vedno jo grem takoj previt, ko vidim da se je pokala. Zdej pa ne vem zakaj se je to po tem kaknju naredilo. a je to odvisno od kakšne hrane ,d aje blato tako močno, da pride do vnete ritke. Prav hudo mi je user posted image .

Drugače pa, a že kaj razmišljate o miklavžu, božičku, novem letu in seveda RD. V mislih imama darila, pa zabave.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
26.10.2010 21:52:43   
vijolca
Vse NAJ NAJ Vane in Tintara in Matevž in Ninča! user posted image Sploh ne morem verjet, da se nam vsem približuje že konec prvega leta!

Brezpleničarji - ja to sem bila jaz! Pa da ne bo pomote, stvar je funkcionirala! Še preveč... Da pojasnim: prve tri mesece sem jo samo navajala na moj znak ŠŠŠ, ker je nikakor nisem uspela prijeti, da bi jo nad WC-jem držala (bi mi še kje noter padlauser posted image ), sem pa skoraj vedno vedela, kdaj je akcija, sploh za kakanje. Potem sem se pri 11 tednih toliko opogumila, da sem jo v naročju zadržala nad WC-jem in uspešnost je bila že v prvih poskusih skoraj 100%. Meni se je zdelo neverjetno, res, kakanja se sploh ni dalo sfalit, mala je pa skoraj prvič vedela, kaj bi jaz rada od nje. Po nekaj dnevih sem naštudirala tudi lulanje, nato pa je zadeva postala pretežka. V roku 2 ur me je 6x poslala v kopalnico: 1x kakala, 4x lulala,1x sem se pa jaz zmotila - je bila že lačna. Po tem sem obupala, ker sem uvidela, da tako pač ne gre, če hočem ohranit zdravo pamet. Me je pa res presenetilo, kako se da otroku razbrati, da ga tišči lulat, pa tudi to, da mi je to sploh začela sporočati (ker naprej sem jo jaz nesla nad WC, ko sem že itak vedela, da kaka vedno ob istem času). Vsekakor zanimiva izkušnja, pa tudi ugotovitev, kaj vse so taki mali dojenčki zmožni.

Evo, danes smo pa mi dobili naše copatke! So ful ful lepi (shoeszoos) in prave velikosti!

Eno vprašanje za mamice in očke: so vaši biserčki kdaj z vami na računalniku? Mi smo našo tako razvadili, da samo vidi računalnik (laptop) pa že čisto ponori. In potem jo moram imeti v naročju, odprem ji še eno okno s pesmicami (http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/songs - te so pri nas zakon, še previt se pusti, če ji zraven pojem Wheels on the bus) in kar žari zraven. Ampak ne vem, če je to ravno najboljša navada.

Zibka, super za porodniško! Le uživajta s Klaro še te mesece!

Ah, ziher sem hotela še kaj pokomentirati, pa je že prepozno...
lahko noč!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?