Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mija24 joj, mene kr stisne ko sam pomislm na te izpite..moj spomin in koncentracija sta šla nekam na dolg dopust tolažim se sam s tem, da mam ustnega, pa da bo profesor bolj popustljiv ko bom tam z trebuhom svetla drugač mam pa namen vsaj še neki izpitov nardit do februarja, kr pol pa res ne bo več tolk časa-namen je, sam kok jih bom pa dejansko nardila je pa druga stvar, me pa tolaži dejstvo, da nisem edina v tej situaciji in če so ostale in ve zmogle bom tut jst PilotGirl in Registirana- držim pesti za uspešno opravljene izpite Mas srečo da so razumevajoči. Meni se je prejšni mesec zgodilo, da mi je rekel, da vidi da sem noseča, da sicer še mam čas in me je vrgel. Dobesedno v glavo se mi je smejal, men pa nič jasno ker sem vse znala. Pol pa reče, veste, vi mate zelo visoko povprečje z 8 bi vam povprečje kvaril zato se vidiva naslednjič. Jaz sem ga samo pogledala. Pri drugem profesorju, sva se pa lepo zmenila, vendar rokov nima. Sem kar žalostna, ker bi rada 6 izpitov spravla do januarja. Dobesedno samo za enega so razpisali roke. Obup, bodo vse razpisali v drugem polletju. Takrat, bo pa zame veliko težje, ko bo detece malo. Ja sej najbolj važno je, da upaš, da delaš vse, da jih narediš in tudi če jih več spodleti ni važno veš, da si se trudila in vse naredila. KLjub temu, da nam je koncentracija in spomin šel na dopust... dobesedno. Tako, da držim pesti za vse nas in študentke mamice oz bodoče mamice. Patrisha Mas ito posteljico kot jaz, le da sem jaz kupila rumeno v pikapolonici za malo manj kot 90€ Meni se super posteljica, ko bo najina sobica končana, jo grem sestavljati. Komaj čakam
|