Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 1.11.2010 14:37:04
|
|
|
|
meta21
|
Ležalnik smo mi imeli podoben kot hayabusa, le da je bil brez te notranje podloge, brez strehice in brez muzike. Pa spodaj je bil malo daljši-lahko da je slika malo varljiva ampak a ne visijo na tem ležalniku otroku noge dol. Se mi zdi pomembno, da je dovolj dolg, da jih položi na ležalnik. Pa ta se meni zdi drag. Jaz sem dala za rabljenega 15 eur, nov pa mislim, da ni bil niti 30. Za vse, ki imate bolj omejen budžet, tako kot jaz, nekaj te robe imajo tudi v leclercu. Tudi ogromno aventovih stvari.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 1.11.2010 15:03:36
|
|
|
|
meta21
|
Nekaj sem brskala in sem našla akcijo ležalničkov v BC http://b2c.baby-center.si/default.asp?GroupClassID=2 Videt so OK, le preverit bi blo treba, če je lahko vsaj približno raven, ker na sliki zgleda precej lomljen v sredini.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 1.11.2010 15:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Benkica je majčka na preklop. No sem kar nekajkrat slišala, da naj bi se 2 ali 3 plastno oblačilo. Sicer kako se pa kaj obnese, če imaš talno, eni pravjo, da dojencčka veliko bolj zebe?! A je to res, kera ma informacije?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 1.11.2010 15:57:36
|
|
|
|
Tisia
|
ojla čveke, naj se malo oglasim čeprav se sedaj odpravljam na sprehod, ves čas nekaj delam.. no še jabolčni štrudel sem naredila,ker imajo moji rajši če sama naredim testo...tako da bo treba pokuriti te kalorije glede dojenčka in oblačil...naj vas ne skrbi ali mu bo hladno saj boste ravnale po sebi,torej tako kot ve pa še ene dolge rokave počez ,sicer pa ugotovite po mrzlih rokicah ali pa najbolje na vratu(tilnik) če potipate boste videle ali ga zebe..
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 1.11.2010 16:16:49
|
|
|
|
Patrisha
|
ojla punce :) evo namesto da bi se ucila, sem sestavljala previjalno pofotkam in prlepim :) Glede cunj bom jaz ziher navlekla vse kaj je mozno gor hehe. Sicer pa sem nekje slisala da je bolse malo premalo kot pa prevec. Ker ce otrok zasvica, da se prej sprehaldi?? res ali ne, je logicno. Pri nas je enako, ce si ponoci ful zadekan, se spotis, odkrijes in evo.. smrkanje je na vrsti. Mislim, da pri otrockih ni kaj drugace ali?
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 1.11.2010 19:04:49
|
|
|
|
Teyla
|
Večer. Z mojim pa imava pekarno. Bom kasneje mogoče kaj prilepila. Vidim, da se že o oblačenju pogovarjate. Jaz ne mislim komplicirat, bom pa kupovala bolj višje bodye oz na naramnice, da ne bo imel golega hrbta. čeprav se mi zdi, da to dobro prekrije tudi plenica. Sem pa tudi jaz slišala, da dodaš eno plast več kot jo oblečeš sebi. patrisha kar prilepi slikice, jaz sem itak največji firbec od vseh.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 1.11.2010 22:26:24
|
|
|
|
Nina33
|
Čer! Se matram ene dve slikci gor dat ( naša ležalnik in mehka košara) pa neki ne gre dons . Bom videla . Pa upam, de ve tut . V lupinici je bil pa pr nas tut samo v avtu oziroma - če je zaspal poj not, sem ga pustila in uživala v tišini . Dekica: eno ima od Fehna iz Pikapolonice, ostale so iz raznih koncev (Kik, Špar...) Pokrivanje z gazo: jaz ga še zdaj "zafirnkam", a ne zarad zraka - zarad njegovga firbca, ki mu drgač spat ne bi dal . Se mi pa te gaze ne zdijo tako gosto tkane, de bi se monoksid poj "nabiral" za njimi . Pa tut špranje so vsaj pri strani Ne vem - en aredkih strvari s kero se res nisem obremenjevala . Evo, zgleda sta slikici uspešno gor prišli . Igralnega centra pa nimam kej dobro vidnega nikjer na sliki, zato prilagam link do njega (hvala uni, ki mi je razložila tole s temi linki ). Smo ga pa dobili za darilo (je kr drag, če ni v akciji ). Biljana, kako ti te svoje slikce prpopaš? "Klasični" copy/paste mi kle ne prime . Patrisha, super za previjalno . Slikce kr gor, ja . Teyla, a sta vidva tko večkrat pekarna? Se tut za slikce priporočam. Pa kt o "drgačnih občutkih" pr glih sprašuješ: men je zmeri fajn . Sam zdej morm "pazt" de kerga ne speštam . Mal heca - sam me lastna obilnost res preseneča . Hel, fajn za uspeli žur . Pa dobro opravi jutri . Maurica, uživaj še za nas . PilotGirl (in tudi Meta ) , hvala za razlago kaj je to benkica . Se mi je zdelo, pa so me une mako majčke medle vmes . No, preživeli smo tut brez tega znanja . Eko, grem še kakšno "poučno" slikco poiskat . Pa prečekirat, kaj ste druge poslikale . Lep večer in čudovite sanje!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 1.11.2010 22:31:50 >
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 1.11.2010 22:52:13
|
|
|
|
Nina33
|
Teyla, glede kolcanja: ne vem kako naj ti opišem . Kt bi ti trebuh kolcal . Sej zaenkrat je zelo na redko in ni prav dolgo - par sekund, pol minute maximalno (mali mož je v trebuhu kolcal po 15 minut skupi) pa tudi še zelo rahlo - če ne bi vedela od prej, bi "spregledala" . Je tako kar zelo enakomerno "premikanje", ki 100% ni od peristaltike ali pa kakšne žile, pa tudi brce ipd. ne morejo bit. Kot bi ena mala, mala žogica "poskakovala" po trebuhu. Boš zihr vedela, če bo kolcal . Slikic vajine pekarne pa ni Jaz sem pa še dve slikici dodala, zdej jih pa ne bom več , že tko sem čist not padla . Lahko noč še enkrat!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 1.11.2010 23:04:07 >
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 6:37:11
|
|
|
|
vipercat
|
dobro jutro prazniki so mimo - kok je hitro minilo. vidim da ste bile pridne in veliko pisale. mi smo v soboto šli malo pogrobovih ter potem z dedijem na kosilo v kramarjev hram (nekje v ljubljani - še zdaj ne vem kje smo se vozili ) v nedeljo smo imeli pri nas žegnnanje - to je vsako leto ko je kao maša za letino - mi pridemo samo na koncu na druženje - maše ravno niso po našem ukusu, v ponedeljek pa smo s kolegi malo terokirali po zelo dolgem času... je pasalo. aja jutri greva z mojim v koper se menit za neko delo... če bo kaj iz tega. no grem še malo za nazaj prebrat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2010 7:14:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 7:26:15
|
|
|
|
vipercat
|
punce ve saj jokate ko gledate male štručke v maminem objemu, jaz se vsak dan zjokam ko gledam popolno prenovo doma - živa cmera sem ratala hayabusa - vidim da si dobila že kar nekaj idej za kosilo pa vseeno: predvčerajšnjem smo imeli pico, včeraj juhico, tenstan krompir in govedino, danes pa bom delala špagete karbonara valek - vanilijevo kremo? kako to narediš? a to je kot puding? hel32 - meni sicer zadnje čase spet po malo bolijo noge, vendar takoj dam gor samostoječe nogavice pa je kar dobro - meni kar pomagajo teyla - ste pa naredile klube v nobeneda se ne včlanim. na pranje perila nisem ravno nora, mandarine mi pa sicer pašejo, samo mi je potem slabo... no pa saj mi je zadnje čase skoraj po vsem. čokolada paše, pa se je sploh ne upam jest, kar vse mi nekaj čudnega dela ko pojem glede oblačenja otročka - mene so učili en sloj več kot jaz no go. jaz sem čisto zmrznjena, mali pa je po atiju - vroč kot radijator. najbolj je bil vesel, če je imel gor samo bodija - potem sem se navadla, da potipam vrat ( rooko dam za ovratnik) - to naj bi bil najboljši pokazatelj in če je mrzel ga zebe, če je moker pa mu je vroče - rako še danes kdaj pogledam malega midva sva za malega kupila gogalni stolček (gugalnico) je kot navadni stolček - ležalniček v katerega ga lahko odložiš, samo da ima potem še guganje, pa melodije in lučke. lepa zadevica, samo res malo uporabna, kerj e samo do 9 kg. sedaj ga imajo sosednje, ko se mala rodi, pa ga vzamemo nazaj hel32 - vidim da si imela roojstni dan. tudi jaz ti želim vse naj naj, pa da se postaraš samo po številki ne po srcu haha
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 7:26:47
|
|
|
|
Mišyka
|
Dobro jutro! Sicer sem ravno spila svoj odmerek kofeina, ampak če bi mi pa kdo pod nos pomolil še tole, se pa nebi ravno branila Eno vprašanje... a kateri nagajajo hormoni, v smislu psihičnega neravnovesja? Jst sem mela včerej en tak orng izpad in še bolj zarad tega ker je uletela tašča prej kot smo bli dogovorjeni. Potem sem pa tamalga v avto napokala (ker je to edina varianta da še zaspi podnevi) in se odpeljala. Prevozila sva ene 50 km, jst v joku, on se je drl zadej. Potem sem ga še nadrla (to mi je btw najbl grozn, ker potem to nanj prenesem), kasnej sem se mu opravičevala in še bl jokala. Skratka nisem vedla kam naj greva. Domov nisem mogla v takem stanju, če sta bla tašča in tast tam. Potem naj bi pa prišla še moževa sestra. Čist sem padla ven. Ko je mali zaspal sem se parkirala nekje in jokala... Ko sem mal pršla k sebi, sem se vseen odpeljala domov, predala tamavga ki se je zbudil ko sem ga odpela v stolčku in direkt v spalnico. In sem spala 2 uri, prespala vse obiske... Skratka čudn! Po drugi strani sem se počutila ful neodgovorno, v takem stanju se vozit naokrog z otrokom zadej, z drugim v trebuhu... Sem grozna ane.
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 7:41:25
|
|
|
|
Patrisha
|
Dobro jutro :) Pod tisto prekrasno kavico pase se nekaj za pojest :) Glede razpolozenja morem jaz napisat, da ce otrocek nebi veselo brcal sploh nebi vedla da sem noseca ! vsi se zelo cudijo, da se nisem niti malo spremenila in da sem isto cool ( baje ). Drugace pa juhej se 2 dni pa moj pregled
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 7:43:09
|
|
|
|
Teyla
|
Dobro jutro Včeraj sem bila tako utrujena, da sem samo film pogledala do konca in šla spat. Tako da danes prilagam slikice. Najina pica (ko sva jo že prerezala): Korenina Štručke Nina33 ja, pekarna je pri nama kar pogosto. Moj rad peče kruh, pico in podobne zadeve, jaz sem pa bolj za pecivo. Hvala za razlago o kolcanju. Upam, da bom kmalu čutila kako je to, ker vse pravijo, da je prav smešno.
< Sporočilo je popravil Teyla -- 2.11.2010 7:44:08 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 7:47:44
|
|
|
|
Patrisha
|
Teyla na recepte si pa pozabla, ti ti ti :) mmmmm zgleda prfektno :) mislim, da bom predcasno morala v trgovino po zajtrk... njam picaaaa :) jaz pa sem cez vikend pacala filane paprike.. ampak po 2 dneh sem se jih ze nazrla :/ pa se jih je 6.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 7:59:25
|
|
|
|
Teyla
|
Patrisha ni kakekšnega posebnega recepta, ker sva imela tisto narejeno zmes doma. Je pa iz polnozrnate moke, da ne bos katera mislila, da je vse "well done". vipercat ustvari kakšen drug klub po svojih željah. Po moje bo treba še enega za ljubiteljice mlečnih izdelkov, ker meni se jih nenormalno lušta zadnje čase. Mišyka nimam pravih besed, ker nimam takega vpliva homormonov. Rečem lahko samo, da se ne sekiraj toliko, da nič nisi grozna, in ti pošiljam par pikapokic in objem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2010 8:07:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 8:07:59
|
|
|
|
Patrisha
|
ja kaj pa korenina?? jaz sem jo enkrat delala pa mi ni uspela :/ je bil pol nek pac na koncu :/
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 8:09:47
|
|
|
|
Patrisha
|
Mišyka sicer pa si enkrat na leto noseca tak da se ne obremenjuj!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 8:38:49
|
|
|
|
antoninap
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Sicer kako se pa kaj obnese, če imaš talno, eni pravjo, da dojencčka veliko bolj zebe?! A je to res, kera ma informacije? Khmmm talno je veliko bolje kot navaden radiator (kar ti lahko razloži vsak mojster in kar priča tudi podatek, da v novogradnjah redko najdeš radiatorje, ker niso energetsko učinkoviti), ker je toplota zaradi cevi po tleh razporejena po celotnem prostoru enakomerno. Pri radiatorjih recimo zrak kroži (zato je tudi več prahu itd.), oziroma imaš na enem delu prostora razbeljen raditor, do druge strani prostora pa vsa ta toplota ne pride. Tako da ne more zebsti, oziroma če že zebe, je to verjetno zaradi tega, ker je premalo zakurjeno.
< Sporočilo je popravil antoninap -- 2.11.2010 8:40:12 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 9:21:07
|
|
|
|
tamy82
|
Živijo punce! Vse nekam pridne z nakupi, kuhanjem, pečenjem ... jaz pa sem bolj uživala v brezdelju zadnje dni no, pač obiske smo dali skozi HB, ma ni blo tako grozno Mišyka ja hormoni zdej malo nagajajo verjetno kar vsem po malo Ampak sej bo boljše, ne se sekirat zaradi tega in ne počuti se neodgovorno! Midva pa greva danes ob 18h v MŠ! Komaj čakam, da vidim koliko nas bo in kaj naj bodo povedali. To vreme mi gre že pošteno na jetra, ker še kar neki dežuje Tako da danes spet ne bo nič s sprehodom, še dobro, da smo bili vsaj včeraj popoldne malo zunaj Pa lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 9:27:39
|
|
|
|
d3lfink4
|
Hej heeej! Hel, sicer z zamudo, ampak vseeno iz srca - VSE NAJBOLJŠE Jaz sem bila tale podaljšani vikend spet v gužvi ... ampak nič hujšga - u bistvu ravno obratno - same take sladke in luštne zadevice Torej, v soboto in nedeljo sva se z mojim najdražjim lotla beljenja in spremenila sobico za 100% Prej je bla temno rjava, taka čokoladna (kdo hudiča sploh da takšno barvo v sobo 3x3metre - se mi je zarad barve zdel da je še pol manjša kot je sicer ...), zdej je pa taka lepa, nežna, svetla - svetlo rumena in malo bela. Juhej Potem sva se pa včeraj že lotla sestavljanja sobice, sva rekla da bi vsaj previjalno mizico sestavla ... ampak nisva mogla nehat No, in sva sestavla kr celo sobico, hihi. In men je taaak noro všeč, da se jo kr ne morem nagledat!!! Tak da se iskreno opravičujem bejbam, ki ste hotle pridet pomagat ... je šlo res tko hiter, da sva še sama presenečena ... Bom danes poslikala mal pa dodam slikce
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 9:43:05
|
|
|
|
sara1986
|
Mišyka drži se,
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 9:51:49
|
|
|
|
kiara24
|
Ve ste nore kolk ste naklofale, jaz nima tolk časa da bi vas skoz brala in pa vse kometirala, kar pa hočem pa ko začnem pisat že pozabim. Cukica- super za podaljšanje bolniške meni jo niso..... vipercat- enako tudi jaz jokam, ko gledam prenovo doma, ker so nekatere zgodbe zeloooo žalostne. Grem pospravit imam kar nekaj stvari, včeraj ni bilo časa
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 2.11.2010 10:12:36
|
|
|
|
Tisia
|
dobro jutro lepo opremo ste nakupovale iiiii sem vam kar fouš jaz bom naslednji mesec ker sva bolj na tesnem z denarjem pa šparava..da bom potem nakupovala vse naenkrat kar rabiva vse tiste ki ste se muckale ta vikend vam pošiljam tole slikico no upam da katera ne zameri na takih slikicah nina33 za katere slikice sprašuješ?? te ki jih jaz popam so na strani smajlijev in imaš link zraven... teyla in tvoj bravo na peki..zelo okusno zgleda registrirana kavica mmmm...paše vipercat cmere smo vse pod temi hormoni sploh ko vidimo kaj lepega nas čisto razneži mišyka nič se sekirat to je normalen pojav pri teh hormonih,notri je vse zbrkljano potem te že malenkost vrže iz tira, če bi se pa to stopnjevalo vsak drugi dan ali pa po porodu pogosto da ne bi nehala otožnost in melanholičnost potem boš morala kaj ukrenit, sedaj se pa ne sekiraj kadar se ti joče se kar fajn zjoči da gre to ven iz tebe in čim več se pogovarjaj o tem kar te muči z nekom ki mu zaupaš-....zato smo tudi me tu patrisha super zajtrk njamiiii no jaz sem pa malo premigala svojo rito po včerajšnjem obilnem obroku štrudla sicer sem tudi sama bila v soboto potrta ,naša pubertetnica ti zna do živega priti s takimi besedami ,me je kar celo nedeljo trebuh bolel ker smo se kar fajn skregale in sem potem preležala vso nedeljo,malo izkorišča situacijo ker ni očija zraven,obe punci imam iz prvega zakona...ampak se super razumeta z mojim razen pri teh izbruhih je naša pubert. čist in ji ne prideva do živega bo že...... samo še par let
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?