|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
2.11.2010 13:49:27   
Teyla
Sem mogla it na kavico, pa prej nisem vseh "obdelala". user posted image

biljana tisti smajli za muckanje je prav luškan. Pa ostali so tudi prav fajni. Si moram še jaz kakega pogledat. Oo pubertetnica- to pa zna trajat. user posted image V eliko potrpljenja ti želim. 
Drgač pa nisi edin,a ki sem ji lušte naredila. Sodelavec je probal malo hiperštručke, pa je kar svoji punci pisal, da naj mu naredi mini pice danes.
Pa dobro, da ste me spomnile za šolo za starše, meni še zdaj niso odpisali. Bom mogla kar tja poklicat in to čim prej. user posted image

mija24  kaaaaaaaaaaj sta naredila tast in tašča?! A sta zmešana. user posted image Pa jaz bi jih poklicala, da prideta nazaj pa popravita vse. Bravo za tvojega, da jima ne dela potuhe. user posted image

Pilotgirl  izpit gradiva pa poznam. Je kar zanimiva zadeva. Imate tudi vi famozni diagram Fe/Fe3C? Ah spomini... user posted image   Držim pesti za vse, ki se učite za izpite. Tudi moja diploma se zdi bolj oddaljena.

Glede tasta in tašče. Moj jima je že prejšnjič povedal, da otroka ne bo tja vozil, če se bosta kregala, ker ga ne misli imet v takem okolju. Se popolnoma strinjam. Je pa tašča tista, ki je bolj "zmešane" narave, ker se ne zna brzdat in je sposobna o eni stvari debatirat 4ure. user posted image

Patrisha mislim, da ni nikjer nobene prepovedi glede penastih jogijev. Sem slišala samo, da ne sme biti debelejši od 10cm, ker potem senzor ne dela dovolj dobro in lahko nonstop piska.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.11.2010 14:04:27   
tamy82
Oh, jst sem se pa zdej tako najedla pri kosilu, da me vse neki tišči v želodcu user posted image Upam, da hitro mine user posted image

pri nas pošiljajo vabila (če si pri G v našem ZD), ampak tudi ne vsem. No, jaz sem ga dobila in se je blo treba samo prijavit, da malo vejo koliko nas bo. Je pa res, da je povsod drugače to. Tako da najboljše se je pozanimat pri G ali v ZD. Pa še dobro, da je pri nas ob 18h, ker ob 15h je pa res sredi dneva user posted image malo čudno, no.

Faks/izpiti HB, da sem vse izpite končala do junija, zdej pa to magistrsko packam user posted image Se moram zdej kej zmenit za obisk pri mentorju, da vidim če sem sploh na pravi poti user posted image že vidim, da bom mogla vse popravljat ... Mah kar bom naredila bom, ostalo bom pa po porodu. Upam samo, da mi do konca študijskega leta rata končat, da mi ne bo treba absolventa podaljšat. Ker sem že naveličana tega faksa ... user posted image
Tako da srečno vsem z izpiti! user posted image user posted image

Teyla verjamem, da se prav neumno počutiš, ker te tako obravnavajo v službi. Upam, da se kmalu kej popravi! user posted image Mam tudi jaz ene par "zanimivih" izkušnej s tem študentskim delom, ko neki zviška nate gledajo v smislu "kaj sploh delaš tuki?" Mah provaj malo odmislit vse skupaj. Popoldne, ko boš doma pa delaj kaj bolj prijetnega user posted image

Sicer pa vsem želim ene lepo popoldne user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.11.2010 14:07:28   
Patrisha
Teyla ojej :/ pol pa ne vem al sem jaz kaj pobrkala, al sem kaj narobe prebrala, al imam narobne informacije..  To se pravi jogi mora biti tanjsi kot 10 centinov? vem da je enkrat ze tekla o tem AC pa si nisem zapisala ... :/

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.11.2010 14:10:38   
Tisia
kratko in jedrnato  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
user posted image  kaj nas čaka...evo bom še strip naredilauser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.11.2010 14:13:56   
Patrisha
ahahahaha biljana I zdaj pa si zmagala :)) edino se dedce si pozabla user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.11.2010 14:19:57   
Tisia
no čak bomo še to urediliuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.11.2010 14:22:15   
Tisia
no pa še za tiste pridne ki nam pomagajouser posted image  in so zelo potrpežljivi user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.11.2010 14:26:20   
Patrisha
biljana I user posted image  super si to upedenala :)

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.11.2010 14:31:06   
tamy82
O, hudo biljana user posted image Mene tudi čakajo cunje za likat, ma bom to prestavila na jutri user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.11.2010 14:38:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

aja pa tiste ki ste sprobale AC ( angelcare ) pa tisti "penasti" jogiji??? kako je s tem? jaz nisem nasla nobenega pametnega jogija brez pene?? kak je to misleno, da ce je iz pene ne deluje?? al je ceu penast, al je lahko pena v sredini al ne... :/ ne razumem

Jaz ne razumem zakaj ne bi delal. A ker se vdre v jogi al kaj? Mi mamo jogi od recinkota k mislim, da je pretežno penast in ni blo nikoli težav z AC (no enkrat na začetku, ko sem jogi premalo dol pritisnila). Mogoče je res problem v spominski peni ampak tudi to ne razumem, ker AC zazna že če se držim za ograjico oz. če samo grem po parketu mimo postelje.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.11.2010 14:43:23   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

no pa še za tiste pridne ki nam pomagajouser posted image  in so zelo potrpežljivi user posted image

Joj, se mi je ob temle spet cmok naredil v trebuhu. Jaz mojemu zadnje 10 dni tako težim, da se me že kar malo izogiba. Danes ko sem šla po enem tednu spet v službo pa pridem domov in je ravno odhajal v službo. Pridem v kuhinjo in vse pripravljeno za jest, samo še krompirju je manjkalo enih 10 minut vrenja. Sem ga takoj poklicala, kaj je jedel, če krompir še ni kuhan in je rekel, da sendvič. Bošček moj. Skuhal je meni, mojemu fotru, ki živi z nami in najinemu Lovru, sam je pa jedel sendvič. Saj itak, da so hormoni ampak sem kar malo raznežena ...user posted image

Aja, pa včeraj zvečer je zložil in zlikal 2 stojala cunj. Se moram res začet kontrolirat, preden mi pobegne. Sicer ga zaenkrat prepričujem, da je moja tečnoba njegov del nosečnosti ampak ne vem, če mi bo še dolgo verjeluser posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 2.11.2010 14:46:45 >

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.11.2010 14:45:45   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

aja pa tiste ki ste sprobale AC ( angelcare ) pa tisti "penasti" jogiji??? kako je s tem? jaz nisem nasla nobenega pametnega jogija brez pene?? kak je to misleno, da ce je iz pene ne deluje?? al je ceu penast, al je lahko pena v sredini al ne... :/ ne razumem

Jaz ne razumem zakaj ne bi delal. A ker se vdre v jogi al kaj? Mi mamo jogi od recinkota k mislim, da je pretežno penast in ni blo nikoli težav z AC (no enkrat na začetku, ko sem jogi premalo dol pritisnila). Mogoče je res problem v spominski peni ampak tudi to ne razumem, ker AC zazna že če se držim za ograjico oz. če samo grem po parketu mimo postelje.

ej nimam pojma, sicer mam pocasi plan se vrect  jogije, in ker sem rekla da hocem met AC ze zaradi izpitov, predavanj... in mi ni nic jasno vec.. in koliko mas priblizno cm jogi sirok? ma ja tale pena je kao problematicna... ej nimam pojma :S

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.11.2010 14:49:35   
meta21

ej nimam pojma, sicer mam pocasi plan se vrect  jogije, in ker sem rekla da hocem met AC ze zaradi izpitov, predavanj... in mi ni nic jasno vec.. in koliko mas priblizno cm jogi sirok? ma ja tale pena je kao problematicna... ej nimam pojma :S

Tega mamo ...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.11.2010 14:52:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

user posted image
Zgleda user posted image in 2-3 leta stari otroci ne gredo glih najbolj skupi 24/7 user posted image .
A ustanovimo klub, je zgleda popularno user posted image .

Mhm! Mogoče je pa to del socializacije? Življenje ni cvetoče polje-1. lekcijauser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.11.2010 14:53:09   
Patrisha

Tega mamo ...

poceni zadeva.. mi je vsekakor vsec in to zelo! :D bi te prosila, ko bos mela kaj casa ce i lahko kaki meter prislonla, da vidim sirino tega jogija, na fotki zgleda precej tanek... kak pa to namontiras? med lajsnice in jogi?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.11.2010 15:06:05   
meta21
Evo, Patrisha, sem šla zmerit. 12 cm je debel. In ga uporabljamo že več kot 2 leti, jogi in AC. NIkoli nisem sploh pomisnla na debelino, sploh pa smo AC dobili kot darilo potem, ko je bila postelja že "naseljena". Mamo pa tisti 2. model, ki stane okrog 140 eur.

Nisem pa 100%, da je jogi pri recinku popolnoma enak kot ga imamo mi, ker so lahko ponudbo kaj spremenili v 2 letih-cena je pa definitivno enaka. Če ti je všeč, jih pokliči in vprašaj. So res ful ful ful prijazni.

In ja, plošče daš med lajšte in jogi-torej pod jogi.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.11.2010 15:14:56   
FoxyLady
Dan!

Se vam javljam in vam poročam kako je bilo na pregledu. Vse oki srček bije full, pritisk oki, teža super do zdej sm šla gor samo 3 kg user posted image user posted image user posted image . Me pa cuker baše,in kar je najbolj zanimivo je to da mi naraste vseeno tud če ne uživam preveč OH-jev in sladkorjev user posted image user posted image . Pa bom že potrpela.

Biljana- super za strip sem se kr mal nasmejala user posted image .

Za seznam pa :7.12.2010 pregled+UZ

Vsaj bebico bom vidla zdej pr vsakem pregledu zarad cukra...nekaj dobrega pa bo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.11.2010 15:25:21   
Tretjedete
Pozdravljene user posted image !

Mi preživeli čudovit podaljšan vikend, samo kaj, ko je prehitro miniluser posted image . No, saj vedno hitro mine, če se človek ima fajn... Sem pa se najdela slanega, sladkega in vseh mogočih grickalic za naprej in za nazajuser posted image . Mislim, jedla ko mali pujsek, sploh ne upam na tehnicouser posted image

Čestitke vsem za uspešne pregledeuser posted image . Zdaj pa na kratko kar mi je ostalo v spominu (hja, po vsej verjetnosti bolj mali procent tistega, o čemer ste se pogovarjaleuser posted image .

Glede porodniškega dopusta: MORAš ga, vsaj uradno, nastopiti 28 dni pred PDP-jem, seveda če ne rodiš prej. Neuradno pa si komot še v službi; bo delodajalec ziher veseluser posted image . Poznam kar nekaj "nenadomestljivih", ki so uradno bile na porodniški, obenem pa hodile v službo... Vloga se odda najprej 60 dni in najkasneje 30 dni pred PDP-jem, čeprav so eni centri bolj fleksibilni od drugih kar se tega tiče... Je pa Slovenija med redkimi državami v svetu, če ne že edina, ki ima 100% nadomestilo za ves čas porodbniškega dopustauser posted image . Tako da vsaj nekaj pozitivnega pri nas...

Zdravstveno zavarovanje: ti/mož v službo posreduje rojstni list, potem pa v službi urejajo zadevo z ZZZS-jem...

user posted image : hja, pri nas nešto između. Lahko bi bilo bolje, lahko pa tudi slabše... Se v bistvu ne pritožujevauser posted image

Teyla, če imaš v mislih tole http://www.da-da.si/node/22: jaz sem super zadovoljna. Mogoče res zaenkrat imaš še premajhen trebušček, čeprav ne vem?? Je pa res, da so moje bolj kot ne z nižjim pasom in tale pas šiba 100 na uro. Imam pa še tisti pas za trebuh (okrasni) in to res nonstop nosim...

ina5505, lušno pohištvo ni kaj... Bom malo bolj podrobno pogledala...

meta21, jaz sem pa moja dva vedno zvečer umila in ju naštimala v pižamo oz. v pajac s stopaliuser posted image -. Vsaka očitno po svoje, mi smo pač že zelo zgodaj začeli s temi večernimi rituali - kopanje, pižamica, večerja, spanje.... Je pa kar veselje, ko sta dva naenkrat, sva kar nekaj časa oba zvečer bila okupiranauser posted image . Je pa res, da potem itak najbolj sproti vidiš, kaj rabiš in kaj ti je sploh uporabno... Jaz sem npr. imela nakupljenih kar nekaj terta majičk, ker je pač na vsakem seznamu pisalo, da jih rabiš, na koncu pa so mi bile toral neuporabne in jih doma niti 1x nista imela oblečene, samo v P... Smo uporabljali samo bodije na preklop... Drugače pa po mojih izkušnjah rabiš kar precej oblačil; moja dva sta tudi precej polivala, pa potem bruhnila, pa je bilo treba komplet preobleči... Pa pereš tudi ne ravno vsak dan... Kombinezon je za tri mesece vsaj za moje pojme prevelik. Na začetku bo dojenček v njemu plaval, ko pa mu bo prav, pa bo itak že pretoplo za kombinezon. Jaz bom vzela manjšega.

Ležalnik sem uporabljala minimalno, je pa bila tista igralna podloga zakon in se tudi priporoča, da je otrok čimveč na ravnih tleh, je z vidika motoričnega razvoja najbolje... Bom pa tokrat nabavila še trak za nošenje otroka.

Lupinice: uporabljali izključno za prevoz v avtu..

Aja, pa pri nas najbolj zebe mene, tako kot pri vipercat; jaz ponoči uzadekana, moja dva pa odkrita?? Tak da jaz nikoli nisem bila merilo za oblačenjeuser posted image

In ja, sem razdražljiva oz. dosti bolj borbena kot prej, vsaj moj tako pravi. Jaz nimam tega občutkauser posted image

LP

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.11.2010 15:25:30   
hayabusa

ne bi vedla, če se ne motim mamo mi jogi iz kokosovih vlaken in tam deluje, jaz mislim da je problem v spomniski peni user posted image

Pri meni je podobno pa se mi v prvi nosečnosti to ni dogajalo. Me je že strah, da bom na Lovru pustila kakšne trajne traume al pa da bo mož enega lepega dne zgubil potrpljenje, ker trenutno potrpežljivo čaka, da mine. Saj nisem taka vsak dan ampak mimogrede znorim ali pa se razjokam. Se trudim imet se v oblasti

se enako počutim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Zgleda in 2-3 leta stari otroci ne gredo glih najbolj skupi 24/7 .

na "seznam" dodajam enoletnike ;)

predvidevam da zazna zvok- pri nas ga full ker nam full parket škripa in ga zazna ;) mislim pa da je problem v tistih ploščah ki zaznavajo dihanje v konbinaciji s spomnisko peno

kak pa to namontiras? med lajsnice in jogi?

samo na lajsne položiš in jogi gor- fertik!

naj se še považim - jaz pa grem čez 2 uri na 3Duser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.11.2010 15:34:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjedete

meta21, jaz sem pa moja dva vedno zvečer umila in ju naštimala v pižamo oz. v pajac s stopaliuser posted image -. Vsaka očitno po svoje, mi smo pač že zelo zgodaj začeli s temi večernimi rituali - kopanje, pižamica, večerja, spanje....

Kombinezon je za tri mesece vsaj za moje pojme prevelik. Na začetku bo dojenček v njemu plaval, ko pa mu bo prav, pa bo itak že pretoplo za kombinezon. Jaz bom vzela manjšega.

Ja, saj sem ga jaz tudi potem, ko se je začel kopat, vedno zvečer umila in preoblekla v sveže cunje ampak ga potem zjutraj nisem preoblačila v "dnevne cunje". Je pa res, da sem ena tistih redkih srečnic, ki mi je otrok od 10. tedna naprej spal 12-13 ur ponoči v kosu brez hranjenja in takrat sem pa tudi jaz uvedla pižamo, zjutraj delno umivanje (obraz, ritka, roke) in druga oblačila. To srečo tudi delno pripisujem večernemu ritualu, ki je bil vsak večer popolnoma enak.

Glede kombinezona pa jaz najbrž nimam prave predstave o dvojčkih, ker je moje dete imelo ob rojstvu 4 kg in zato verjetno tudi vse 1 številko večje.

Uživaj na 3D in kakšno slikico nam pol prilepi!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 2.11.2010 15:35:13 >

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.11.2010 16:30:20   
hel32
Opravila, 100mg obremenilni test na glukozo, sem pa že pozabila, kako je to obupno sladko za pituser posted image user posted image user posted image , skratka, sem preživela pol dneva tam, ampak, sem vsaj rešena, izvide bodo pa ppovedali po telefonu jutri, tako, da za 1x nič ne vem, bomo vidli, kako bo, bilo mi je v glavnem hudo slabo, za kozlat, pa vroče mi je bilo, do amenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa zaspana semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem že ob 4ih ustala, da sem otroke spravila, in peljala malega v varstvo, in predala, potem pa dalje, da sem do 7:20 bila v bolnici.

FoxyLady, ja, ena dobra stvar sladkorne je ta, da imaš vedno UZ, ker ti vagajo dete, no, to je pa sranje, da imaš, kljub zmanjšanemu vnosu OH povišan sladkor, ma, kaj hočemo, tako je, če hočemo imeti otročke, pa saj če gledaš, ni tako grozno hudo.

Hayabusa, boš prilimala kako lepo 3D slikico, plosimuser posted image user posted image

Vsem ostalim hvala za lepe želje ob rojstnem dnevu, tak se mi lušta malo torte, je je še nekaj vostalo,....user posted image user posted image ...malo bom.....user posted image

meta21, ja potem sva obe med tidtimi srečnimi mamicami, ki so nama malčki od rojstva spali po celo noč, to pomeni 12-13 ur user posted image user posted image kar eni samo sanjajo lahko.
Tudi jaz sem kr hitro začela s temi večernimi rituali, kr že na začetku, kopanje, masaža, pajac za spanje, hranjenje, spanje, in tako je še danes, mi je najbolj leglo, in se otrok navadi, in kr zaspi hitrouser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.11.2010 16:56:48   
tamy82
meta21 tvoj je pa res priden in potrpežljiv. user posted image No, sej verjetno je res precej drugače, ker mata že enega razgrajača doma user posted image Če moj posesa po stanovanju si že misli, da mi je ful pomagal in za en dan je gotovo dovolj user posted image sicer pa nimam še kakšnih problemov zaradi nosečnosti, še komot vse pospravim tle po stanovanju. Tako da mu ponavadi niti ne težim, da mora kej pomagat, ker ma že tko dovolj drugega dela.

foxyladay super za pregled! user posted image Tisti cuker se bo pa tudi porihtal (če ne prej po koncu nosečnosti user posted image ). Važno, da je z vama vse ok user posted image

Tretjedete lepo, da ste uživali med prazniki user posted image Pa hvala tudi za tvoje nasvete. Očitno je res tako, da je vsak user posted image svet zase in da je vsaka mama najboljši strokovnjak za svojega user posted image user posted image

hel32 samo, da je mimo tale OH test! user posted image Držimo pesti, da bodo rezultati ok user posted image Zdej pa hitro malo tortice user posted image

Uživajte!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.11.2010 17:06:58   
inia
kombinezon za dvojčke..jaz sem ju imela št.62. Pa je bil kar malo velik, ampak sem ga hotela imeti za celo zimo. Drugače so bile pa cotke v št.56 kar malo velike. Je bilo pa hecno ker so se mi prej zdele tako male. Sta bila pa velika 49 ob rojstvu, ampak taka suheca. rodila pa sem 14 dni prej. In glede da kombinezona niti ne boš dolgo potrebovala, jaz neke velike številke ne bi kupovala.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.11.2010 17:15:22   
valek
vipercat:Vanilijeva krema je neke vrste sladica, se pa nardi iz sestavin:
  • v skodelico vmešaš:2 dcl mleka,2 rumenjaka,2 žlici moke ostre,2 žlici sladkorja
  • oba beljaka stepeš ločeno v posodi
  • ko 1l mleka zavreje,vmešaš noter zgornjo zmes,to še vse mešaš do vretja,nato še vmešaš stepena beljaka noter in še rahlo vse skupaj mešaš kaki 2 min.
To je super sladica za kake 4 osebe.

Tašče in tasti: na srečo(morm nekam potrkat),da sploh nimam nobenih težav, pa sma dokaj blizu doma,...res samo v podporo mi je in nikoli nič žal nardila...tako da svaka čast mojim...pa tudi s prejšnjo taščo sva se super razumele....upam da bo tako tudi ko pridejo otroci...
nina33:tudi moja najboljša prijatelja sta jogurt in mandarine, čeprav pa tudi ne zaostajata nutella in čokolino....mnjami...

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.11.2010 18:48:32   
Teyla
Lep pozdrav punce.

Sem se mislila prej oglasit, pa me je kmalu ko sem napisala zadnji post začelo tako boleti v predelu trebuha in ni nič popuščalo. Od reber gor, pa od reber navzdol, levo in desno. Sem bila brez idej kaj je to, niti približno ni podobno ko me želodec boli, ker je bila bolečina vsepovsod. Sem šla prej iz službe, in doma malce ležat, pa je bilo bolje. Sem bila pa že na robu joka v firmi, ker me je res močno bolelo. user posted image Kakorkoli zdaj je ok, mala je pa tudi ok, ker lepo brca.

tamy82 ja je kar smotano, predvsem zato, ker nisem edina študentka tu in jih je še dosti prišlo za mano. Ampak taki so. Sodelavci, še posebej tisti "ožji" so pa ful v redu in me nikoli ne obravnavajo tako "manjvredno". To delajo bolj ostali na drugih delovnih mestih, ki verjetno mislijo, da samo kavico kuham ali kaj podobnega. user posted image
Mah kdo bi se sekiral, jutri bomo že nazaj na brniku in bo spet vse po starem. Hvalabogu, da mi ni treba te ljudi vsak dan gledat.

Patrisha saj nekje sem tudi jaz prebrala, da ena izmed uporabnic ne priporoča jogija iz pene. Ampak to je bilo samo enkrat. Medtem ko sem v temah o AC večkrat videla to, da mora biti jogi 10cm ali manj. po moje je res samo fora v spominski peni, kot je rekla hayabusa. Ampak saj za tako majhnega otročka nima smisla kupovat tako dragega jogija, ker je preveč lahek, da bi mu pena sploh lahko kaj koristila. user posted image

meta21 tale tvoj je pa res super. Mislim da moramo vse malo pazit na njih, da nam ne pobegnejo. Ampak malenkost smo pa lahko tečne, ane? user posted image

biljana  kakšni smajliji, user posted image kje jih dobiš?  Lahko prilepiš link strani?

FoxyLady super za pregled in samo 3kg user posted image

Tretjedete točno tega sem imela v mislih. Nekako to meni ne gre. Imam tudi jaz ene hlače z nižjim pasom, ampak tam imam še dosti prostora. ne vem, mogoče imam pa res majhen trebušček. bom poslikala in dala gor, pa boste same ocenile. user posted image

hel32 Držim pesti za dobre rezultate. user posted image

valek jaaaa, hvala za idejo odpiram nov klub za ljubiteljice čokolina in čokolešnika  user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?