hel32
|
Opravila, 100mg obremenilni test na glukozo, sem pa že pozabila, kako je to obupno sladko za pit , skratka, sem preživela pol dneva tam, ampak, sem vsaj rešena, izvide bodo pa ppovedali po telefonu jutri, tako, da za 1x nič ne vem, bomo vidli, kako bo, bilo mi je v glavnem hudo slabo, za kozlat, pa vroče mi je bilo, do amena pa zaspana sem , sem že ob 4ih ustala, da sem otroke spravila, in peljala malega v varstvo, in predala, potem pa dalje, da sem do 7:20 bila v bolnici. FoxyLady, ja, ena dobra stvar sladkorne je ta, da imaš vedno UZ, ker ti vagajo dete, no, to je pa sranje, da imaš, kljub zmanjšanemu vnosu OH povišan sladkor, ma, kaj hočemo, tako je, če hočemo imeti otročke, pa saj če gledaš, ni tako grozno hudo. Hayabusa, boš prilimala kako lepo 3D slikico, plosim Vsem ostalim hvala za lepe želje ob rojstnem dnevu, tak se mi lušta malo torte, je je še nekaj vostalo,.... ...malo bom..... meta21, ja potem sva obe med tidtimi srečnimi mamicami, ki so nama malčki od rojstva spali po celo noč, to pomeni 12-13 ur kar eni samo sanjajo lahko. Tudi jaz sem kr hitro začela s temi večernimi rituali, kr že na začetku, kopanje, masaža, pajac za spanje, hranjenje, spanje, in tako je še danes, mi je najbolj leglo, in se otrok navadi, in kr zaspi hitro