|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
1.11.2010 14:37:04   
meta21
Ležalnik smo mi imeli podoben kot hayabusa, le da je bil brez te notranje podloge, brez strehice in brez muzike. Pa spodaj je bil malo daljši-lahko da je slika malo varljiva ampak a ne visijo na tem ležalniku otroku noge dol. Se mi zdi pomembno, da je dovolj dolg, da jih položi na ležalnik. Pa ta se meni zdi drag. Jaz sem dala za rabljenega 15 eur, nov pa mislim, da ni bil niti 30. Za vse, ki imate bolj omejen budžet, tako kot jaz, nekaj te robe imajo tudi v leclercu. Tudi ogromno aventovih stvari.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 401
1.11.2010 15:03:36   
meta21
Nekaj sem brskala in sem našla akcijo ležalničkov v BC

http://b2c.baby-center.si/default.asp?GroupClassID=2

Videt so OK, le preverit bi blo treba, če je lahko vsaj približno raven, ker na sliki zgleda precej lomljen v sredini.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 402
1.11.2010 15:41:53   
Anonimen
Benkica je majčka na preklop. No sem kar nekajkrat slišala, da naj bi se 2 ali 3 plastno oblačilo. Sicer kako se pa kaj obnese, če imaš talno, eni pravjo, da dojencčka veliko bolj zebe?! A je to res, kera ma informacije?

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
1.11.2010 15:57:36   
Tisia
ojla čveke,
naj se malo oglasim čeprav se sedaj odpravljam na sprehod,
ves čas nekaj delam.. no še jabolčni štrudel sem naredila,ker imajo moji rajši če sama naredim testo...tako da bo treba pokuriti te kalorijeuser posted image
glede dojenčka in oblačil...naj vas ne skrbi ali mu bo hladno saj boste ravnale po sebi,torej tako kot ve pa še ene dolge rokave počez ,sicer pa ugotovite po mrzlih rokicah ali pa najbolje na vratu(tilnik) če potipate boste videle ali ga zebe..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
1.11.2010 16:16:49   
Patrisha
ojla punce :) evo namesto da bi se ucila, sem sestavljala previjalno user posted image user posted image pofotkam in prlepim :)

Glede cunj bom jaz ziher navlekla vse kaj je mozno gor hehe. Sicer pa sem nekje slisala da je bolse malo premalo kot pa prevec. Ker ce otrok zasvica, da se prej sprehaldi?? res ali ne, je logicno. Pri nas je enako, ce si ponoci ful zadekan, se spotis, odkrijes in evo.. smrkanje je na vrsti. Mislim, da pri otrockih ni kaj drugace ali?

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 405
1.11.2010 19:04:49   
Teyla
Večer. Z mojim pa imava pekarno.user posted image Bom kasneje mogoče kaj prilepila.

Vidim, da se že o oblačenju pogovarjate. Jaz ne mislim komplicirat, bom pa kupovala bolj višje bodye oz na naramnice, da ne bo imel golega hrbta. čeprav se mi zdi, da to dobro prekrije tudi plenica. Sem pa tudi jaz slišala, da dodaš eno plast več kot jo oblečeš sebi.user posted image

patrisha kar prilepi slikice, jaz sem itak največji firbec od vseh. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.11.2010 22:26:24   
Nina33
Čer!
Se matram ene dve slikci gor dat ( naša ležalnik in mehka košara) pa neki ne gre dons  user posted image . Bom videla user posted image . Pa upam, de ve tut user posted image .
V lupinici je bil pa pr nas tut samo v avtu oziroma - če je zaspal poj not, sem ga pustila in uživala v tišini user posted image .
Dekica: eno ima od Fehna iz Pikapolonice, ostale so iz raznih koncev (Kik, Špar...)
Pokrivanje z gazo: jaz ga še zdaj "zafirnkam", a ne zarad zraka - zarad njegovga firbca, ki mu drgač spat ne bi dal user posted image . Se mi pa te gaze ne zdijo tako gosto tkane, de bi se monoksid poj "nabiral" za njimi user posted image . Pa tut špranje so vsaj pri strani user posted image Ne vem - en aredkih strvari s kero se res nisem obremenjevala user posted image .
Evo, zgleda sta slikici uspešno gor prišli user posted image .
Igralnega centra pa nimam kej dobro vidnega nikjer na sliki, zato prilagam link do njega (hvala uni, ki mi je razložila tole s temi linki user posted image ). Smo ga pa dobili za darilo (je kr drag, če ni v akciji user posted image ).
Biljana, kako ti te svoje slikce prpopaš? "Klasični" copy/paste mi kle ne prime user posted image .
Patrisha, super za previjalno user posted image . Slikce kr gor, ja user posted image .
Teyla, a sta vidva tko večkrat pekarna? user posted image Se tut za slikce priporočam. Pa kt o "drgačnih občutkih" pr user posted image glih sprašuješ: men je zmeri fajn user posted image . Sam zdej morm "pazt" de kerga ne speštam user posted image . Mal heca - sam me lastna obilnost res preseneča user posted image .
Hel, fajn za uspeli žur user posted image . Pa dobro opravi jutri user posted image .
Maurica, uživaj še za nas user posted image .
PilotGirl (in tudi Meta user posted image ) , hvala za razlago kaj je to benkica user posted image . Se mi je zdelo, pa so me une mako majčke medle vmes user posted image user posted image . No, preživeli smo tut brez tega znanja user posted image .
Eko, grem še kakšno "poučno" slikco poiskat user posted image . Pa prečekirat, kaj ste druge poslikale user posted image .
Lep večer in čudovite sanje!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 1.11.2010 22:31:50 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.11.2010 22:52:13   
Nina33
Teyla, glede kolcanja: ne vem kako naj ti opišem user posted image . Kt bi ti trebuh kolcal user posted image . Sej zaenkrat je zelo na redko in ni prav dolgo - par sekund, pol minute maximalno (mali mož je v trebuhu kolcal po 15 minut skupi) pa tudi še zelo rahlo - če ne bi vedela od prej, bi "spregledala" user posted image . Je tako kar zelo enakomerno "premikanje", ki 100% ni od peristaltike ali pa kakšne žile, pa tudi brce ipd. ne morejo bit. Kot bi ena mala, mala žogica "poskakovala" po trebuhu. Boš zihr vedela, če bo kolcal user posted image .
Slikic vajine pekarne pa ni user posted image
Jaz sem pa še dve slikici dodala, zdej jih pa ne bom več user posted image , že tko sem čist not padla user posted image .
Lahko noč še enkrat!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 1.11.2010 23:04:07 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 408
2.11.2010 6:37:11   
vipercat
dobro jutro

prazniki so mimo - kok je hitro minilo. vidim da ste bile pridne in veliko pisale. mi smo v soboto šli malo pogrobovih ter potem z dedijem na kosilo v kramarjev hram (nekje v ljubljani - še zdaj ne vem kje smo se vozili user posted image ) v nedeljo smo imeli pri nas žegnnanje - to je vsako leto ko je kao maša za letino - mi pridemo samo na koncu na druženje  - maše ravno niso po našem ukusu, v ponedeljek pa smo s kolegi malo terokirali po zelo dolgem času... je pasalo. aja jutri greva z mojim v koper se menit za neko delo... če bo kaj iz tega. no grem še malo za nazaj prebrat

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   [Brisano sporočilo]
2.11.2010 7:14:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
2.11.2010 7:26:15   
vipercat
punce ve saj jokate ko gledate male štručke v maminem objemu, jaz se vsak dan zjokam ko gledam popolno prenovo doma user posted image user posted image  - živa cmera sem ratala

hayabusa - vidim da si dobila že kar nekaj idej za kosilo pa vseeno: predvčerajšnjem smo imeli pico, včeraj juhico, tenstan krompir in govedino, danes pa bom delala špagete karbonara

valek - vanilijevo kremo? kako to narediš? a to je kot puding?

hel32 - meni sicer zadnje čase spet po malo bolijo noge, vendar takoj dam gor samostoječe nogavice pa je kar dobro - meni kar pomagajo

teyla - ste pa naredile klube user posted image  v nobeneda se ne včlanim. na pranje perila nisem ravno nora, mandarine mi pa sicer pašejo, samo mi je potem slabo... no pa saj mi je zadnje čase skoraj po vsem. čokolada paše, pa se je sploh ne upam jest, kar vse mi nekaj čudnega dela ko pojem

glede oblačenja otročka - mene so učili en sloj več kot jaz user posted image  no go. jaz sem čisto zmrznjena, mali pa je po atiju - vroč kot radijator. najbolj je bil vesel, če je imel gor samo bodija - potem sem se navadla, da potipam vrat ( rooko dam za ovratnik) - to naj bi bil najboljši pokazatelj in če je mrzel ga zebe, če je moker pa mu je vroče - rako še danes kdaj pogledam malega

midva sva za malega kupila gogalni stolček (gugalnico) je kot navadni stolček - ležalniček v katerega ga lahko odložiš, samo da ima potem še guganje, pa melodije in lučke. lepa zadevica, samo res malo uporabna, kerj e samo do 9 kg. sedaj ga imajo sosednje, ko se mala rodi,  pa ga vzamemo nazaj

hel32 - vidim da si imela roojstni dan. tudi jaz ti želim vse naj naj, pa da se postaraš samo po številki ne po srcu haha

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 411
2.11.2010 7:26:47   
Mišyka
Dobro jutro! Sicer sem ravno spila svoj odmerek kofeina, ampak če bi mi pa kdo pod nos pomolil še tole, se pa nebi ravno branila user posted image

Eno vprašanje... a kateri nagajajo hormoni, v smislu psihičnega neravnovesja? Jst sem mela včerej en tak orng izpad in še bolj zarad tega ker je uletela tašča prej kot smo bli dogovorjeni. Potem sem pa tamalga v avto napokala (ker je to edina varianta da še zaspi podnevi) in se odpeljala. Prevozila sva ene 50 km, jst v joku, on se je drl zadej. Potem sem ga še nadrla (to mi je btw najbl grozn, ker potem to nanj prenesem), kasnej sem se mu opravičevala in še bl jokala. Skratka nisem vedla kam naj greva. Domov nisem mogla v takem stanju, če sta bla tašča in tast tam. Potem naj bi pa prišla še moževa sestra. Čist sem padla ven. Ko je mali zaspal sem se parkirala nekje in jokala... Ko sem mal pršla k sebi, sem se vseen odpeljala domov, predala tamavga ki se je zbudil ko sem ga odpela v stolčku in direkt v spalnico. In sem spala 2 uri, prespala vse obiske... Skratka čudn! Po drugi strani sem se počutila ful neodgovorno, v takem stanju se vozit naokrog z otrokom zadej, z drugim v trebuhu... Sem grozna ane.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.11.2010 7:41:25   
Patrisha
Dobro jutro :)

Pod tisto prekrasno kavico pase se nekaj za pojest :)

user posted image

Glede razpolozenja morem jaz napisat, da ce otrocek nebi veselo brcal sploh nebi vedla da sem noseca user posted image user posted image ! vsi se zelo cudijo, da se nisem niti malo spremenila in da sem isto cool ( baje ). Drugace pa juhej se 2 dni pa moj pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.11.2010 7:43:09   
Teyla
Dobro jutro

Včeraj sem bila tako utrujena, da sem samo film pogledala do konca in šla spat. Tako da danes prilagam slikice.

Najina pica (ko sva jo že prerezala):
user posted image

Korenina
user posted image

Štručke
user posted image

Nina33 ja, pekarna je pri nama kar pogosto. Moj rad peče kruh, pico in podobne zadeve, jaz sem pa bolj za pecivo. Hvala za razlago o kolcanju. Upam, da bom kmalu čutila kako je to, ker vse pravijo, da je prav smešno. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 2.11.2010 7:44:08 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.11.2010 7:47:44   
Patrisha
Teyla na recepte si pa pozabla, ti ti ti :) mmmmm zgleda prfektno :) mislim, da bom predcasno morala v trgovino po zajtrk... njam picaaaa :)
jaz pa sem cez vikend pacala filane paprike.. ampak po 2 dneh sem se jih ze nazrla :/ pa se jih je 6.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.11.2010 7:59:25   
Teyla
Patrisha ni kakekšnega posebnega recepta, ker sva imela tisto narejeno zmes doma. Je pa iz polnozrnate moke, da ne bos katera mislila, da je vse "well done". user posted image

vipercat ustvari kakšen drug klub po svojih željah. Po moje bo treba še enega za ljubiteljice mlečnih izdelkov, ker meni se jih nenormalno lušta zadnje čase. user posted image

Mišyka nimam pravih besed, ker nimam takega vpliva homormonov. Rečem lahko samo, da se ne sekiraj toliko, da nič nisi grozna, in ti pošiljam par pikapokic in objem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   [Brisano sporočilo]
2.11.2010 8:07:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
2.11.2010 8:07:59   
Patrisha
ja kaj pa korenina?? jaz sem jo enkrat delala pa mi ni uspela :/ je bil pol nek pac na koncu :/

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.11.2010 8:09:47   
Patrisha
Mišyka sicer pa si enkrat na leto noseca tak da se ne obremenjuj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 419
2.11.2010 8:38:49   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Sicer kako se pa kaj obnese, če imaš talno, eni pravjo, da dojencčka veliko bolj zebe?! A je to res, kera ma informacije?

Khmmm talno je veliko bolje kot navaden radiator (kar ti lahko razloži vsak mojster in kar priča tudi podatek, da v novogradnjah redko najdeš radiatorje, ker niso energetsko učinkoviti), ker je toplota zaradi cevi po tleh razporejena po celotnem prostoru enakomerno. Pri radiatorjih recimo zrak kroži (zato je tudi več prahu itd.), oziroma imaš na enem delu prostora razbeljen raditor, do druge strani prostora pa vsa ta toplota ne pride. Tako da user posted image ne more zebsti, oziroma če user posted image že zebe, je to verjetno zaradi tega, ker je premalo zakurjeno.

< Sporočilo je popravil antoninap -- 2.11.2010 8:40:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
2.11.2010 9:21:07   
tamy82
Živijo punce!

Vse nekam pridne z nakupi, kuhanjem, pečenjem ... jaz pa sem bolj uživala v brezdelju zadnje dni user posted image no, pač obiske smo dali skozi HB, ma ni blo tako grozno user posted image

Mišyka ja hormoni zdej malo nagajajo verjetno kar vsem po malo user posted image Ampak sej bo boljše, ne se sekirat zaradi tega in ne počuti se neodgovorno! user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva pa greva danes ob 18h v MŠ! Komaj čakam, da vidim koliko nas bo in kaj naj bodo povedali. To vreme mi gre že pošteno na jetra, ker še kar neki dežuje user posted image Tako da danes spet ne bo nič s sprehodom, še dobro, da smo bili vsaj včeraj popoldne malo zunaj user posted image

Pa lep dan vsem!

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 421
2.11.2010 9:27:39   
d3lfink4
Hej heeej!

Hel, sicer z zamudo, ampak vseeno iz srca - VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

Jaz sem bila tale podaljšani vikend spet v gužvi ... ampak nič hujšga - u bistvu ravno obratno - same take sladke in luštne zadevice user posted image
Torej, v soboto in nedeljo sva se z mojim najdražjim lotla beljenja in spremenila sobico za 100% user posted image Prej je bla temno rjava, taka čokoladna (kdo hudiča sploh da takšno barvo v sobo 3x3metre user posted image - se mi je zarad barve zdel da je še pol manjša kot je sicer ...), zdej je pa taka lepa, nežna, svetla - svetlo rumena in malo bela.
Juhej user posted image
Potem sva se pa včeraj že lotla sestavljanja sobice, sva rekla da bi vsaj previjalno mizico sestavla ... ampak nisva mogla nehat user posted image No, in sva sestavla kr celo sobico, hihi. In men je taaak noro všeč, da se jo kr ne morem nagledat!!!
Tak da se iskreno opravičujem bejbam, ki ste hotle pridet pomagat ... je šlo res tko hiter, da sva še sama presenečena ...
Bom danes poslikala mal pa dodam slikce user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 422
2.11.2010 9:43:05   
sara1986
Mišyka drži se, user posted image user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 423
2.11.2010 9:51:49   
kiara24
 Ve ste nore kolk ste naklofale, jaz nima tolk časa da bi vas skoz brala in pa vse kometirala, kar pa hočem pa ko začnem pisat že pozabim.user posted image

Cukica- super za podaljšanje bolniške meni jo niso.....

vipercat
- enako tudi jaz jokam, ko gledam prenovo doma, ker so nekatere zgodbe zeloooo žalostne.

Grem pospravit imam kar nekaj stvari, včeraj ni bilo časauser posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 424
2.11.2010 10:12:36   
Tisia
dobro jutro user posted image
lepo opremo ste nakupovale iiiii sem vam kar foušuser posted image  jaz bom naslednji mesec ker sva bolj na tesnem z denarjem pa šparava..da bom potem nakupovala vse naenkrat kar rabiva
vse tiste ki ste se muckale ta vikenduser posted image vam pošiljam tole slikico user posted image   no upam da katera ne zameri na takih slikicahuser posted image
nina33 za katere slikice sprašuješ?? te ki jih jaz popam so na strani smajlijev in imaš link zraven...
teyla in tvojuser posted image  bravo na peki..zelo okusno zgledauser posted image
registrirana kavica mmmm...paše
vipercat cmere smo vse pod temi hormoni sploh ko vidimo kaj lepega nas čisto raznežiuser posted image
mišyka nič se sekirat to je normalen pojav pri teh hormonih,notri je vse zbrkljano potem te že malenkost vrže iz tira, če bi se pa to stopnjevalo vsak drugi dan ali pa po porodu pogosto da ne bi nehala otožnost in melanholičnost potem boš morala kaj ukrenit, sedaj se pa ne sekiraj kadar se ti joče se kar fajn zjoči da gre to ven iz tebe in čim več se pogovarjaj o tem kar te muči z nekom ki mu zaupaš-....zato smo tudi me tuuser posted image user posted image
patrisha super zajtrk njamiiii
no jaz sem pa malo premigala svojo rito po včerajšnjem obilnem obroku štrudla user posted image
sicer sem tudi sama  bila v soboto potrtauser posted image ,naša pubertetnica ti zna do živega priti s takimi besedami ,me je kar celo nedeljo trebuh bolel ker smo se kar fajn skregale in sem potem preležala vso nedeljo,malo izkorišča situacijo ker ni očija zraven,obe punci imam iz prvega zakona...ampak se super razumeta z mojimuser posted image razen pri teh izbruhih je naša pubert. čist user posted image in ji ne prideva do živegauser posted image
bo že...... samo še par letuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?