|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
1.11.2010 9:07:40   
Katjusa
Čebela ja po operaciji greš takoj domov potem imaš pa nekje 10-12 dni šive not... pa pvri dan dobiš še neko tako plastično cevko s posodo kamor ti kri odteka.... drug dan greš na prevez in ti to cevko odstranijo..... mamica mi je rekla naj imam kej proti bolečinam kr v torbici, da že kuj k se domov voziš začne ful boletuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
1.11.2010 9:10:38   
baki
katjuša......držim pestke za operacijo.da bi te čimmajn bolelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
1.11.2010 9:11:06   
baki
pol pa takoj k P.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
1.11.2010 9:15:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Čebela ja po operaciji greš takoj domov potem imaš pa nekje 10-12 dni šive not... pa pvri dan dobiš še neko tako plastično cevko s posodo kamor ti kri odteka.... drug dan greš na prevez in ti to cevko odstranijo..... mamica mi je rekla naj imam kej proti bolečinam kr v torbici, da že kuj k se domov voziš začne ful boletuser posted image
upam,da te bo tvoj peljal,da se nebi slučajno sama furala!....ob kateri uri si pa naročena?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
1.11.2010 9:39:15   
baki
KATJUŠA POPRAVLJAM.....ne k p.....ampak k G....user posted image user posted image user posted image ...SORRY

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
1.11.2010 9:53:37   
baki
KAJ KUHATE? jst kuham kurjo obaro.grete večinoma kam na kosilo.mi bomo dones doma.upam da nik ne bo preveč kuhaluser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
1.11.2010 10:00:43   
Urša08
Pri nas že čist živahno, tamaledva tekata kot zmešana in se smejitauser posted image user posted image user posted image . Meni je ratalo wc in kopalnico počistit, moj pa v shrambi red dela. Sedaj mam pavzico predno grem kosilo delat.

čebela ja november se je začel in jaz mam danes polnih 37 tednov kar pomeni da je otroček donošenuser posted image .

Glede imena še kar kolebam, čeprav bom tokrat pomoje prepustila izbiro user posted image , kar pomeni da bo Eva. No ne še za 100% vzet, men še kr Neža po glavi hodiuser posted image user posted image user posted image

Katjuša ma glej da te tvoj pelje, ne moreš it sama , v takih trenutkih je pa res fino da maš nekoga ob sebi user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki a ste vi danes vsi doma al tvoj dela?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
1.11.2010 10:01:32   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

KAJ KUHATE? jst kuham kurjo obaro.grete večinoma kam na kosilo.mi bomo dones doma.upam da nik ne bo preveč kuhaluser posted image

Pri nas bo tudi obarica s koščki piščančjega fileja in zelenjavco, zraven se pa še odloičam al šmoren al palačinke.user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
1.11.2010 10:04:34   
baki
ursa.....moj je šel zjutraj v službouser posted image .sem mu rekla zjutraj da ima nik vročino je rekel: zakaj jo pa ima?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .on misli da sem dohtaruser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
1.11.2010 10:28:51   
sjmm
dan!

mi smo imeli utrujajočouser posted image user posted image user posted image user posted image noč.....zgleda je mau ura in pa mau 2x spanje u autu pripomoglo k čudnemu spanju

mau smo pokofetkal...zdej se učimo..nemščino, Jan referat, Miha poštevanko in naravoslovje...ga bom zdele vprašala

oči pospravla dnevno...a brez uspeha k je Maj že na deluuser posted image user posted image user posted image

v glavnem pa se še odločamo glede kosila...jz sm še od včeraj sita...verjetno pa bo kaka kremna juhca, gratiniran krompir s porom in melancani na žaru, pa kako solatko bomo pošudiraliuser posted image

proti večeru pa bomo šli še na VIč, kjer ima moj oba dedka...d mau vidimo lučke v temi in se ju spomnimo

zdej grem pa mau prjatlčke zalaufat, pa vsi navijajo za en kolaček s sadjemuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
1.11.2010 11:24:03   
baki
sjmm...maj je pa kr zdrav fantek.je malo kdaj bolan?nik verjetno daje mimo to obdobje vrteca.sem niku prj merla vročino 39.6 adijo pamet.se je mali igrav na kavču z avtomobiliuser posted image ...zdej vidim kolk vročine prenese.pol me je pa peljal v sobo pa rekel aja aja.pol sem pa vidla da ga je zdelala ta vročina.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
1.11.2010 12:14:11   
sunny24
Dan! Kako smo?
Jst sem mela vikend delavno, danes tudi grem delat...Taka gužva na šihtu, da že full časa ni blo tko! Sm prov z užitkom delala...user posted image

Gajči je bla zjutraj z mano, zdej jo je pa pršla tašča iskat in so šle h noni od mojga...Sm mojo miško v 2 dneh sam zdej 2 urci vidla...user posted image   V moji službi najbolj sovražim čas ko so prazniki in pol itak delam stalno...In me ni nič doma...user posted image Ma, jeb.at ga, tak šiht sem si zbrala, pa še všeč mi je (kjub vsemu)!

baki, naj se Nik hitro pozdravi! Gaja je tudi mela full visoko vročino ko so ji štirke vn pršle-so ji v eni noči vse 4 vn prebile...Jst sem ji dala calpol, k je mela tudi okoli 39 vročine.

kolumbo, kako kaj Jure? Pa tvoja rana? Je kej bujše?

katjusa, pa to z roko maš mogoče kej s karpalnim kanalaom narobe? Jst sem mela vnetje kit in še ne vem kaj s karpalnim kanalom, pa je bla operacija v 5 min fertik, 3 šivi...Če mi ne bi med operacijo živca dregnli, bi bla kot nova v 14 dnevih, tko pa se je zavleklo na 5 tednov (mi je funkcioniral samo palec, ostali prsti, zapestje in dlan so bli fuč)... No, kokrkoli, fajn opravi! user posted image   Aja, pa malo do G pejdi, da počekira kaj je zdej s to tvojo tetko smotano...user posted image

Se opravičujem, ostalo sem pozabla, k sem brala neki po kosih...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
1.11.2010 13:18:14   
Čebel@
hello againuser posted image

Hana že 2 uri pančka,ati je šel na eno kavico s kolegom,jaz sem pa gledala eno risanko na pop-u(polarni vlak)user posted image ....kosilo:juhica za Hano,segedin in krompir za naju

urša....upam,da user posted image  počaka še malo na toplemuser posted image user posted image user posted image ....obe imeni sta lepiuser posted image user posted image user posted image ....midva se sploh ne moreva odločit za user posted image user posted image ....pa še pri user posted image  je moj začel neki Nik-a omenjat,tko da bo še veselouser posted image

sjmm.....pri nas se tudi pozna,če kakšno minuto spi v avtomobiluuser posted image ....upam,da bo današnja nočka lepo naspanauser posted image user posted image user posted image

sunny......uf samo 2 uriuser posted image user posted image user posted image ......sej bosta prinesli notruser posted image user posted image user posted image user posted image .....a si že na novem delovnem mestu?....pa full je lepo prebrat,da službo opravljaš z veseljem-malo je takihuser posted image user posted image user posted image

kolumbo....kako se imate v kompletu?...upam,da tudi kaj počivaš,čene tvoja rana še ne bo čist okuser posted image user posted image user posted image user posted image .....pa VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE JURETU(IN SEVEDA TEBIuser posted image )ZA 1 MESECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
1.11.2010 13:54:15   
sjmm

sjmm...maj je pa kr zdrav fantek.je malo kdaj bolan?nik verjetno daje mimo to obdobje vrteca.sem niku prj merla vročino 39.6 adijo pamet.se je mali igrav na kavču z avtomobiliuser posted image ...zdej vidim kolk vročine prenese.pol me je pa peljal v sobo pa rekel aja aja.pol sem pa vidla da ga je zdelala ta vročina.

baki se ne bom nič hvalila...k se ne ve kdaj lahk kateri od ta velkih kaj prinese iz šole...sam drugač se pa mau res pozna d so ostali že večji in, da je Maj doma..

za Nika pošiljamo.....en miljon zdravilnih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
1.11.2010 14:02:02   
sjmm
joj, sej res Jurček je sar en mesec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITKE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sunny...naj ti hitr mine d boš pol spet s svojo prinčipesto!!!! pa sej to je ful lepo slišat d maš delo k ga rada opravljašuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša....mi je žal d nisi vidla user posted image ...sam zgleda d še ni cajt k....morš tole z roko poštimat...pa fajn zrihtaj...pol pa upam d te bo kdomkej razvajal...drgač kr mene pokličuser posted image

naš mišek je dons neki sitkan...sigurn k smo mu včer ritem podrli...si misliš, da je zdej že večji...pa bo že...ah, pa so še zmer bejbiji...če so navajeni na ritem ...so hitr pol zmedeni...pa ura seveda...dons smo šli že on 12h v pojstlico...k drgač komot tja do 1h zdrži...hja, pa nočna žurka, pa prekrasn vreme...pa ga je zdelaluser posted image

urša...vauuuu kaka ladja...to pa more bit užitek...tale vaša ta starejša generacija pa kr uživauser posted image user posted image user posted image

no, zdej gremo pa kosilčkatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
1.11.2010 17:20:19   
Pikica_82
Dan. Podaljšanega vikenda je konec, za nas nič kaj preveč dober. Z Aleksom sva bila danes pri dežurnem, ima spet vnetje uhic, tak da sva spet na ABjih user posted image  Kašelj se pa lepo zdravi, mu inhalator ful pomaga zgleda.
Ta nova ura ga je čist zmedla, po novem vstajamo 5.30 user posted image user posted image  Pa je šel včeraj eno uro kasneje spat kot običajno. Upam, da se bo hitro navadil na nov čas, ker 5.30 pa mi je malo zgodaj no...

Katjuša in Kolumbo veliko user posted image user posted image za vaju. Katjuša upam, da boš hitro okrevala po OP, Kolumbo tebi pa želim, da se ti rana že enkrat zaceli in da boš lahko maksimalno začela uživat s svojimi ptički. Pa čestitke Juretu za 1 mesec!

Saj ne vem, o čem je še blo govora, mi možgani čist nič ne delujejo danes...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
1.11.2010 17:39:56   
Urša08
Mojedva sončka se kopata, ju ma oči čez jaz sem pa mogla mal na rr skočituser posted image user posted image user posted image .

V glavnem dopoldan sta že mojedva prišla, smo skupaj slikice pogledali, poklepetali, tamali dobili za oblečt pa vsak eno pol metrsko kinder čokolado, jaz nov ruzak, moj pa oreščkeuser posted image . Kosilo mi ni bilo treba kuhat ker je mami obarco naredila, moj pa palačinke. Jaz sem se pustila razvajatiuser posted image .

Sjmm res sta uživala na križarjenju, baje ju je barcelona najbolj očarala. Sta si pa to za očijevih 50 privoščilauser posted image . Kaj kej počnete?

Pikica ojej bogi Aleks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali ima pogosta vnetja ušes? Naj atb čim prej primejo da bo kmalu boljši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo seveda danes ma tvoj sonček že 1 mesec user posted image user posted image user posted image user posted image kaj gre hitro čas user posted image . Ste vsi v kompletu al sta šla ta velika že k babicam?

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
1.11.2010 17:42:08   
Urša08
Pikica tale ura je tud Žiga čist zmedla, da ti ne povem da je dons že ob 4.20 hotel vstat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekako smo do pol šestih zdržali potem pa auf. No sej zvečer pa ob 7 koma.

Sem pogledala na uro pa mamo kr zgodnje kopanje danes, no sej da se načofata, da se v pidžamice spravimo in povečerjamo bo pa ura mal pred sedmo.  Grem mal v kontrolouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
1.11.2010 17:44:15   
Pikica_82
Urša to je sedaj v roku 6m 3. vnetje. Prejšnje je blo kak mesec nazaj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
1.11.2010 17:51:17   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Urša to je sedaj v roku 6m 3. vnetje. Prejšnje je blo kak mesec nazaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Aleksa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 2945
1.11.2010 17:52:50   
sjmm
mi smo čist neki zmešan od te ure in zuni je že tema

mali je že zaspanuser posted image user posted image

drgač sm se neki silila s hot loverjem...sva oba kr mau obupala...grem pa še mau pomivalca nafilat zdele..pa mau risanke gledamo...imel smo še en kup šolskega dela...ma sej se kr najde kej za početuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
1.11.2010 17:55:15   
baki
evo mene.calpol ni nč primuuser posted image user posted image user posted image .mogoče za ene 2urci.sem mu že dajala obkladke gor.ob 18.30 dobi svečko voltarena.sva ga lani dobla ko sva šla iz bolnice.je mali čist vroč v glavo.mu lahko dam voltaren samo če ima čez 39. vročine.noče nč jest pije pa kot žolna.HB da saj pijeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2947
1.11.2010 18:10:55   
Pikica_82
Baki user posted image user posted image  Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za vas!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
1.11.2010 19:30:28   
sjmm

evo mene.calpol ni nč primuuser posted image user posted image user posted image .mogoče za ene 2urci.sem mu že dajala obkladke gor.ob 18.30 dobi svečko voltarena.sva ga lani dobla ko sva šla iz bolnice.je mali čist vroč v glavo.mu lahko dam voltaren samo če ima čez 39. vročine.noče nč jest pije pa kot žolna.HB da saj pijeuser posted image user posted image user posted image

super d pije...sej bo bolšuser posted image user posted image user posted image user posted image

držimo pesti d hitr mine vročinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
1.11.2010 19:34:37   
črticaa

dokler ti pije imaš pol rešenega,... mi dajemo svečke na 4 ure,... in isto 2 ure pomaga,..se lih malo vsi spočijemo, potem pa spet 2 ure more

ampak saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?