Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 9:07:40
|
|
|
|
Katjusa
|
Čebela ja po operaciji greš takoj domov potem imaš pa nekje 10-12 dni šive not... pa pvri dan dobiš še neko tako plastično cevko s posodo kamor ti kri odteka.... drug dan greš na prevez in ti to cevko odstranijo..... mamica mi je rekla naj imam kej proti bolečinam kr v torbici, da že kuj k se domov voziš začne ful bolet
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 9:10:38
|
|
|
|
baki
|
katjuša......držim pestke za operacijo.da bi te čimmajn bolelo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 9:11:06
|
|
|
|
baki
|
pol pa takoj k P.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 9:15:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela ja po operaciji greš takoj domov potem imaš pa nekje 10-12 dni šive not... pa pvri dan dobiš še neko tako plastično cevko s posodo kamor ti kri odteka.... drug dan greš na prevez in ti to cevko odstranijo..... mamica mi je rekla naj imam kej proti bolečinam kr v torbici, da že kuj k se domov voziš začne ful bolet upam,da te bo tvoj peljal,da se nebi slučajno sama furala!....ob kateri uri si pa naročena?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 9:39:15
|
|
|
|
baki
|
KATJUŠA POPRAVLJAM.....ne k p.....ampak k G.... ...SORRY
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 9:53:37
|
|
|
|
baki
|
KAJ KUHATE? jst kuham kurjo obaro.grete večinoma kam na kosilo.mi bomo dones doma.upam da nik ne bo preveč kuhal
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 10:00:43
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas že čist živahno, tamaledva tekata kot zmešana in se smejita . Meni je ratalo wc in kopalnico počistit, moj pa v shrambi red dela. Sedaj mam pavzico predno grem kosilo delat. čebela ja november se je začel in jaz mam danes polnih 37 tednov kar pomeni da je otroček donošen . Glede imena še kar kolebam, čeprav bom tokrat pomoje prepustila izbiro , kar pomeni da bo Eva. No ne še za 100% vzet, men še kr Neža po glavi hodi Katjuša ma glej da te tvoj pelje, ne moreš it sama , v takih trenutkih je pa res fino da maš nekoga ob sebi Baki a ste vi danes vsi doma al tvoj dela?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 10:01:32
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki KAJ KUHATE? jst kuham kurjo obaro.grete večinoma kam na kosilo.mi bomo dones doma.upam da nik ne bo preveč kuhal Pri nas bo tudi obarica s koščki piščančjega fileja in zelenjavco, zraven se pa še odloičam al šmoren al palačinke.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 10:04:34
|
|
|
|
baki
|
ursa.....moj je šel zjutraj v službo .sem mu rekla zjutraj da ima nik vročino je rekel: zakaj jo pa ima? .on misli da sem dohtar
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 10:28:51
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi smo imeli utrujajočo noč.....zgleda je mau ura in pa mau 2x spanje u autu pripomoglo k čudnemu spanju mau smo pokofetkal...zdej se učimo..nemščino, Jan referat, Miha poštevanko in naravoslovje...ga bom zdele vprašala oči pospravla dnevno...a brez uspeha k je Maj že na delu v glavnem pa se še odločamo glede kosila...jz sm še od včeraj sita...verjetno pa bo kaka kremna juhca, gratiniran krompir s porom in melancani na žaru, pa kako solatko bomo pošudirali proti večeru pa bomo šli še na VIč, kjer ima moj oba dedka...d mau vidimo lučke v temi in se ju spomnimo zdej grem pa mau prjatlčke zalaufat, pa vsi navijajo za en kolaček s sadjem
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 11:24:03
|
|
|
|
baki
|
sjmm...maj je pa kr zdrav fantek.je malo kdaj bolan?nik verjetno daje mimo to obdobje vrteca.sem niku prj merla vročino 39.6 adijo pamet.se je mali igrav na kavču z avtomobili ...zdej vidim kolk vročine prenese.pol me je pa peljal v sobo pa rekel aja aja.pol sem pa vidla da ga je zdelala ta vročina.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 12:14:11
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smo? Jst sem mela vikend delavno, danes tudi grem delat...Taka gužva na šihtu, da že full časa ni blo tko! Sm prov z užitkom delala... Gajči je bla zjutraj z mano, zdej jo je pa pršla tašča iskat in so šle h noni od mojga...Sm mojo miško v 2 dneh sam zdej 2 urci vidla... V moji službi najbolj sovražim čas ko so prazniki in pol itak delam stalno...In me ni nič doma... Ma, jeb.at ga, tak šiht sem si zbrala, pa še všeč mi je (kjub vsemu)! baki, naj se Nik hitro pozdravi! Gaja je tudi mela full visoko vročino ko so ji štirke vn pršle-so ji v eni noči vse 4 vn prebile...Jst sem ji dala calpol, k je mela tudi okoli 39 vročine. kolumbo, kako kaj Jure? Pa tvoja rana? Je kej bujše? katjusa, pa to z roko maš mogoče kej s karpalnim kanalaom narobe? Jst sem mela vnetje kit in še ne vem kaj s karpalnim kanalom, pa je bla operacija v 5 min fertik, 3 šivi...Če mi ne bi med operacijo živca dregnli, bi bla kot nova v 14 dnevih, tko pa se je zavleklo na 5 tednov (mi je funkcioniral samo palec, ostali prsti, zapestje in dlan so bli fuč)... No, kokrkoli, fajn opravi! Aja, pa malo do G pejdi, da počekira kaj je zdej s to tvojo tetko smotano... Se opravičujem, ostalo sem pozabla, k sem brala neki po kosih...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 13:18:14
|
|
|
|
Čebel@
|
hello again Hana že 2 uri pančka,ati je šel na eno kavico s kolegom,jaz sem pa gledala eno risanko na pop-u(polarni vlak) ....kosilo:juhica za Hano,segedin in krompir za naju urša....upam,da počaka še malo na toplem ....obe imeni sta lepi ....midva se sploh ne moreva odločit za ....pa še pri je moj začel neki Nik-a omenjat,tko da bo še veselo sjmm.....pri nas se tudi pozna,če kakšno minuto spi v avtomobilu ....upam,da bo današnja nočka lepo naspana sunny......uf samo 2 uri ......sej bosta prinesli notr .....a si že na novem delovnem mestu?....pa full je lepo prebrat,da službo opravljaš z veseljem-malo je takih kolumbo....kako se imate v kompletu?...upam,da tudi kaj počivaš,čene tvoja rana še ne bo čist ok .....pa VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE JURETU(IN SEVEDA TEBI )ZA 1 MESEC
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 13:54:15
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki sjmm...maj je pa kr zdrav fantek.je malo kdaj bolan?nik verjetno daje mimo to obdobje vrteca.sem niku prj merla vročino 39.6 adijo pamet.se je mali igrav na kavču z avtomobili ...zdej vidim kolk vročine prenese.pol me je pa peljal v sobo pa rekel aja aja.pol sem pa vidla da ga je zdelala ta vročina. baki se ne bom nič hvalila...k se ne ve kdaj lahk kateri od ta velkih kaj prinese iz šole...sam drugač se pa mau res pozna d so ostali že večji in, da je Maj doma.. za Nika pošiljamo.....en miljon zdravilnih
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 14:02:02
|
|
|
|
sjmm
|
joj, sej res Jurček je sar en mesec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITKE!!!!!!!! sunny...naj ti hitr mine d boš pol spet s svojo prinčipesto!!!! pa sej to je ful lepo slišat d maš delo k ga rada opravljaš katjuša....mi je žal d nisi vidla ...sam zgleda d še ni cajt k....morš tole z roko poštimat...pa fajn zrihtaj...pol pa upam d te bo kdomkej razvajal...drgač kr mene poklič naš mišek je dons neki sitkan...sigurn k smo mu včer ritem podrli...si misliš, da je zdej že večji...pa bo že...ah, pa so še zmer bejbiji...če so navajeni na ritem ...so hitr pol zmedeni...pa ura seveda...dons smo šli že on 12h v pojstlico...k drgač komot tja do 1h zdrži...hja, pa nočna žurka, pa prekrasn vreme...pa ga je zdelal urša...vauuuu kaka ladja...to pa more bit užitek...tale vaša ta starejša generacija pa kr uživa no, zdej gremo pa kosilčkat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 17:20:19
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Podaljšanega vikenda je konec, za nas nič kaj preveč dober. Z Aleksom sva bila danes pri dežurnem, ima spet vnetje uhic, tak da sva spet na ABjih Kašelj se pa lepo zdravi, mu inhalator ful pomaga zgleda. Ta nova ura ga je čist zmedla, po novem vstajamo 5.30 Pa je šel včeraj eno uro kasneje spat kot običajno. Upam, da se bo hitro navadil na nov čas, ker 5.30 pa mi je malo zgodaj no... Katjuša in Kolumbo veliko za vaju. Katjuša upam, da boš hitro okrevala po OP, Kolumbo tebi pa želim, da se ti rana že enkrat zaceli in da boš lahko maksimalno začela uživat s svojimi ptički. Pa čestitke Juretu za 1 mesec! Saj ne vem, o čem je še blo govora, mi možgani čist nič ne delujejo danes...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 17:39:56
|
|
|
|
Urša08
|
Mojedva sončka se kopata, ju ma oči čez jaz sem pa mogla mal na rr skočit . V glavnem dopoldan sta že mojedva prišla, smo skupaj slikice pogledali, poklepetali, tamali dobili za oblečt pa vsak eno pol metrsko kinder čokolado, jaz nov ruzak, moj pa oreščke . Kosilo mi ni bilo treba kuhat ker je mami obarco naredila, moj pa palačinke. Jaz sem se pustila razvajati . Sjmm res sta uživala na križarjenju, baje ju je barcelona najbolj očarala. Sta si pa to za očijevih 50 privoščila . Kaj kej počnete? Pikica ojej bogi Aleks ali ima pogosta vnetja ušes? Naj atb čim prej primejo da bo kmalu boljši. Kolumbo seveda danes ma tvoj sonček že 1 mesec kaj gre hitro čas . Ste vsi v kompletu al sta šla ta velika že k babicam?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 17:42:08
|
|
|
|
Urša08
|
Pikica tale ura je tud Žiga čist zmedla, da ti ne povem da je dons že ob 4.20 hotel vstat nekako smo do pol šestih zdržali potem pa auf. No sej zvečer pa ob 7 koma. Sem pogledala na uro pa mamo kr zgodnje kopanje danes, no sej da se načofata, da se v pidžamice spravimo in povečerjamo bo pa ura mal pred sedmo. Grem mal v kontrolo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 17:44:15
|
|
|
|
Pikica_82
|
Urša to je sedaj v roku 6m 3. vnetje. Prejšnje je blo kak mesec nazaj.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 17:51:17
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Urša to je sedaj v roku 6m 3. vnetje. Prejšnje je blo kak mesec nazaj. za Aleksa
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 17:52:50
|
|
|
|
sjmm
|
mi smo čist neki zmešan od te ure in zuni je že tema mali je že zaspan drgač sm se neki silila s hot loverjem...sva oba kr mau obupala...grem pa še mau pomivalca nafilat zdele..pa mau risanke gledamo...imel smo še en kup šolskega dela...ma sej se kr najde kej za počet
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 17:55:15
|
|
|
|
baki
|
evo mene.calpol ni nč primu .mogoče za ene 2urci.sem mu že dajala obkladke gor.ob 18.30 dobi svečko voltarena.sva ga lani dobla ko sva šla iz bolnice.je mali čist vroč v glavo.mu lahko dam voltaren samo če ima čez 39. vročine.noče nč jest pije pa kot žolna.HB da saj pije
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 18:10:55
|
|
|
|
Pikica_82
|
Baki Veliko tudi za vas!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 19:30:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki evo mene.calpol ni nč primu .mogoče za ene 2urci.sem mu že dajala obkladke gor.ob 18.30 dobi svečko voltarena.sva ga lani dobla ko sva šla iz bolnice.je mali čist vroč v glavo.mu lahko dam voltaren samo če ima čez 39. vročine.noče nč jest pije pa kot žolna.HB da saj pije super d pije...sej bo bolš držimo pesti d hitr mine vročina
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 1.11.2010 19:34:37
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki evo mene.calpol ni nč primu .mogoče za ene 2urci.sem mu že dajala obkladke gor.ob 18.30 dobi svečko voltarena.sva ga lani dobla ko sva šla iz bolnice.je mali čist vroč v glavo.mu lahko dam voltaren samo če ima čez 39. vročine.noče nč jest pije pa kot žolna.HB da saj pije dokler ti pije imaš pol rešenega,... mi dajemo svečke na 4 ure,... in isto 2 ure pomaga,..se lih malo vsi spočijemo, potem pa spet 2 ure more ampak saj bo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?