Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:26:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ eeejjj bejbe...ne morem verjet, da sm že zaštartala 17. teden..........na naslednjem pregledu 24.11. mam že morfologijo....wawwwwwwww kolk gre to hitro............. a že kej brcike čutiš....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:26:26
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan. Zunaj dežuje Sem upala, da bo lepe vreme kot včeraj,da bi lahko z malim malo ven šla, pa ne bo nič na žalost. Si bo treba druge animacije zmislit. Aleks je načeloma kr ok, pač pljuča ma polna sluzi in zato kašlja. Za ušeska več nič ne jamra da so av Tud jest je začel več, zadnje dneve je res malo jedel. Petruška možno, da imate suh zrak ja. Jaz Aleksu proti večeru naredim paro iz kamilic, timijana in soli ter mu postavim v sobo, ponoči to vse še vsaj enkrat zavrem, in skor nič ne kašlja. Drugače pa ga tudi čez noč sili na kašelj. Pa super, da ste spet skupaj z atijem Katjuša lušne urice!! Aleks je nor na tika taka, skoz jih ljudem po rokah išče Mu je pa ati ta vikend dal že en del božičnega darila-bager iz kolekcije gradbišče od Dupla. Mu bo počasi do božiča dajal dele ven, se nama zdi to boljše, kot pa da za Božič dobi naenkrat milijon igrač. Bo Božiček bolj sladkarije nosil potem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:31:54
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo mama na bolniški! Angina Vas bom mal za nazaj prebrala ko bo lekadol prijel!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:32:18
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrušk poskusi s sinecodom.... umirja draženje..... se pa dobijo kapljice (nevgravžno ful) in sirup (bojda je boljšega okusa) AHA je tudi že za naše malčke to?...tnx...bom šla iskat...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:35:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa petrušk poskusi s sinecodom.... umirja draženje..... se pa dobijo kapljice (nevgravžno ful) in sirup (bojda je boljšega okusa) AHA je tudi že za naše malčke to?...tnx...bom šla iskat... ja piše gor do 2 meseca dalje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:35:33
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.....dej kok si pridna ....a za Evo/Nežo imate že vse naštiman? petrušk....kok gre čas hiter a ne .....mi imamo jutr teden morgologijo .....možno je da imate presuh zrak....midva ji zapreva radiator kakšno uro predno gre spat,pa eno brisačo mokro ji dava na radiator in je ok...sem ji pa tudi že prevrete kamilice dajala pod posteljo....najprej probaj navlažit zrak,pol se pa poslužuj zdravil-moje mnenje ,ož si je danes zaželel MOJE rižotke,tko da zdele šibam slike razvit,pa fotokopirat liste od davčne,pa na pošto poslat priporočeno za vrtec,pa v trgovino-joj sej sploh ne zgleda,kot bi bila jaz v bolniški
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:36:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Dan! Evo mama na bolniški! Angina Vas bom mal za nazaj prebrala ko bo lekadol prijel! naj hitro mine
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:38:18
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ eeejjj bejbe...ne morem verjet, da sm že zaštartala 17. teden..........na naslednjem pregledu 24.11. mam že morfologijo....wawwwwwwww kolk gre to hitro............. a že kej brcike čutiš.... se mi zdi da ja.....sam tko nežno, da ne upam čist za zihr rečt
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:38:21
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dan. Zunaj dežuje Sem upala, da bo lepe vreme kot včeraj,da bi lahko z malim malo ven šla, pa ne bo nič na žalost. Si bo treba druge animacije zmislit. Aleks je načeloma kr ok, pač pljuča ma polna sluzi in zato kašlja. Za ušeska več nič ne jamra da so av Tud jest je začel več, zadnje dneve je res malo jedel. Petruška možno, da imate suh zrak ja. Jaz Aleksu proti večeru naredim paro iz kamilic, timijana in soli ter mu postavim v sobo, ponoči to vse še vsaj enkrat zavrem, in skor nič ne kašlja. Drugače pa ga tudi čez noč sili na kašelj. Pa super, da ste spet skupaj z atijem Katjuša lušne urice!! Aleks je nor na tika taka, skoz jih ljudem po rokah išče Mu je pa ati ta vikend dal že en del božičnega darila-bager iz kolekcije gradbišče od Dupla. Mu bo počasi do božiča dajal dele ven, se nama zdi to boljše, kot pa da za Božič dobi naenkrat milijon igrač. Bo Božiček bolj sladkarije nosil potem hvala pikica bom dons probala.....upam, da uspe..... pa bravo za aleksa, da mu gre na bolje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:38:52
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Dan! Evo mama na bolniški! Angina Vas bom mal za nazaj prebrala ko bo lekadol prijel!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:39:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ eeejjj bejbe...ne morem verjet, da sm že zaštartala 17. teden..........na naslednjem pregledu 24.11. mam že morfologijo....wawwwwwwww kolk gre to hitro.............
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:40:04
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.....dej kok si pridna ....a za Evo/Nežo imate že vse naštiman? petrušk....kok gre čas hiter a ne .....mi imamo jutr teden morgologijo .....možno je da imate presuh zrak....midva ji zapreva radiator kakšno uro predno gre spat,pa eno brisačo mokro ji dava na radiator in je ok...sem ji pa tudi že prevrete kamilice dajala pod posteljo....najprej probaj navlažit zrak,pol se pa poslužuj zdravil-moje mnenje ,ož si je danes zaželel MOJE rižotke,tko da zdele šibam slike razvit,pa fotokopirat liste od davčne,pa na pošto poslat priporočeno za vrtec,pa v trgovino-joj sej sploh ne zgleda,kot bi bila jaz v bolniški hvala za info.... pa dobr zrihtej 1001 opravek :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:40:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ eeejjj bejbe...ne morem verjet, da sm že zaštartala 17. teden..........na naslednjem pregledu 24.11. mam že morfologijo....wawwwwwwww kolk gre to hitro............. a že kej brcike čutiš.... se mi zdi da ja.....sam tko nežno, da ne upam čist za zihr rečt čaki še mal...pri nas so že kar konkretne brce-me kar prestavlja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:40:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ eeejjj bejbe...ne morem verjet, da sm že zaštartala 17. teden..........na naslednjem pregledu 24.11. mam že morfologijo....wawwwwwwww kolk gre to hitro............. a že kej brcike čutiš.... se mi zdi da ja.....sam tko nežno, da ne upam čist za zihr rečt čaki še mal...pri nas so že kar konkretne brce-me kar prestavlja
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:40:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša.....dej kok si pridna ....a za Evo/Nežo imate že vse naštiman? petrušk....kok gre čas hiter a ne .....mi imamo jutr teden morgologijo .....možno je da imate presuh zrak....midva ji zapreva radiator kakšno uro predno gre spat,pa eno brisačo mokro ji dava na radiator in je ok...sem ji pa tudi že prevrete kamilice dajala pod posteljo....najprej probaj navlažit zrak,pol se pa poslužuj zdravil-moje mnenje ,ož si je danes zaželel MOJE rižotke,tko da zdele šibam slike razvit,pa fotokopirat liste od davčne,pa na pošto poslat priporočeno za vrtec,pa v trgovino-joj sej sploh ne zgleda,kot bi bila jaz v bolniški hvala za info.... pa dobr zrihtej 1001 opravek :) pa jih je res ene tok
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 9:41:32
|
|
|
|
Čebel@
|
čakam,da ati še izbere slike za razvit,pol pa pičim
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 10:31:29
|
|
|
|
petrušk_
|
ej...a ma kera vlažilnik zraka in ionizator....kako se obnese...sm brala ogromno informacij in pravjo, da otrokom zelo pomaga pri prehladih..... k sm začela razmišljat, da so se pri nas ti prehladi začel, ko smo začel centralno kurit..... plizzzz help.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 10:49:38
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk punce ful hvalijo vlažilce zraka tko da bi jaz na tvojem mestu probala. Glede sinecoda je pa tako, da res pomaga samo za Evo bi bile samo kapljice, sirup je šele od 3 let naprej. čebela za našo pikico je praktično vse zrihtano. No postelco je treba še oblečt - je pa sestavljena, pa ležalnik morm še oprat, drugače je pa vse zrihtano in nakupljeno. Samo še čakamo jo, pa nej kr še mal počaka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 10:50:50
|
|
|
|
tanci29
|
HELLO kako smo kaj pri nas je po vseh noričkarjih mene zagrabil križ, se komaj premikam. ja sej ni čudno ko sem jih 24 ur na dan po rokah držala in nosila okol. drugače pa da se še pohvalim: smo brez planičke in povrhu še hana lula v kahlico vsakič ko gre erik na wc...ona ne mara wcja vsem želim en lep deževen dan.. poljubčki od nas
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 10:51:03
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša midva ponavadi naročiva in plačava, dostavijo strico in potem on pripelje ko pride k nam. Pride pa bolj poredko.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 10:52:21
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci ojej tvoj križ , sedaj pa počivaj in šparaj križ. Pa bravo Erik A drugače ste še vsi doma al je Erik že v vrtcu?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 10:53:35
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm men je tud tok čudn dons k sem kr sama in nikjer nobenga otročka. Super za varstvo, bosta lahko sama poletala pa šla še v miru na kavico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 10:54:29
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 petrušk punce ful hvalijo vlažilce zraka tko da bi jaz na tvojem mestu probala. Glede sinecoda je pa tako, da res pomaga samo za Evo bi bile samo kapljice, sirup je šele od 3 let naprej. čebela za našo pikico je praktično vse zrihtano. No postelco je treba še oblečt - je pa sestavljena, pa ležalnik morm še oprat, drugače je pa vse zrihtano in nakupljeno. Samo še čakamo jo, pa nej kr še mal počaka ja sj sm rekla, da si ga bom kr kupila in probala....zgubit nimam kej...najprej to sprobamo pol pa ukrepamo naprej....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 10:55:15
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HELLO kako smo kaj pri nas je po vseh noričkarjih mene zagrabil križ, se komaj premikam. ja sej ni čudno ko sem jih 24 ur na dan po rokah držala in nosila okol. drugače pa da se še pohvalim: smo brez planičke in povrhu še hana lula v kahlico vsakič ko gre erik na wc...ona ne mara wcja vsem želim en lep deževen dan.. poljubčki od nas pa bravisssimo za erika in hano....to je pravi uspeh :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 2.11.2010 10:59:07
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr pozdravi se Pikica mi imamo tud ta set lego gradbišče zakon pri obeh tamalih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?