|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
2.11.2010 9:26:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

eeejjj bejbe...ne morem verjet, da sm že zaštartala 17. teden..........na naslednjem pregledu 24.11. mam že morfologijo....wawwwwwwww kolk gre to hitro.............

user posted image user posted image user posted image user posted image a že kej brcike čutiš....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
2.11.2010 9:26:26   
Pikica_82
Dan. Zunaj dežuje user posted image  Sem upala, da bo lepe vreme kot včeraj,da bi lahko z malim malo ven šla, pa ne bo nič na žalost. Si bo treba druge animacije zmislit.
Aleks je načeloma kr ok, pač pljuča ma polna sluzi in zato kašlja. Za ušeska več nič ne jamra da so av user posted image  Tud jest je začel več, zadnje dneve je res malo jedel.

Petruška možno, da imate suh zrak ja. Jaz Aleksu proti večeru naredim paro iz kamilic, timijana in soli ter mu postavim v sobo, ponoči to vse še vsaj enkrat zavrem, in skor nič ne kašlja. Drugače pa ga tudi čez noč sili na kašelj.
Pa super, da ste spet skupaj z atijem user posted image user posted image user posted image

Katjuša lušne urice!! Aleks je nor na tika taka, skoz jih ljudem po rokah išče user posted image

Mu je pa ati ta vikend dal že en del božičnega darila-bager iz kolekcije gradbišče od Dupla. Mu bo počasi do božiča dajal dele ven, se nama zdi to boljše, kot pa da za Božič dobi naenkrat milijon igrač. Bo Božiček bolj sladkarije nosil potem user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
2.11.2010 9:31:54   
simonakr
Dan!
Evo mama na bolniški! user posted image  Angina user posted image  

Vas bom mal za nazaj prebrala ko bo lekadol prijel! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
2.11.2010 9:32:18   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

petrušk poskusi s sinecodom.... umirja draženje..... se pa dobijo kapljice (nevgravžno ful) in sirup (bojda je boljšega okusa)

AHA je tudi že za naše malčke to?...tnx...bom šla iskat...

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
2.11.2010 9:35:16   
Katjusa

petrušk poskusi s sinecodom.... umirja draženje..... se pa dobijo kapljice (nevgravžno ful) in sirup (bojda je boljšega okusa)

AHA je tudi že za naše malčke to?...tnx...bom šla iskat...

ja piše gor do 2 meseca dalje

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
2.11.2010 9:35:33   
Čebel@
urša.....dej kok si pridnauser posted image user posted image user posted image ....a za Evo/Nežo imate že vse naštiman?

petrušk....kok gre čas hiter a neuser posted image user posted image user posted image .....mi imamo jutr teden morgologijouser posted image user posted image user posted image .....možno je da imate presuh zrak....midva ji zapreva radiator kakšno uro predno gre spat,pa eno brisačo mokro ji dava na radiator in je ok...sem ji pa tudi že prevrete kamilice dajala pod posteljo....najprej probaj navlažit zrak,pol se pa poslužuj zdravil-moje mnenjeuser posted image

,ož si je danes zaželel MOJE  rižotke,tko da zdele šibam slike razvit,pa fotokopirat liste od davčne,pa na pošto poslat priporočeno za vrtec,pa v trgovino-joj sej sploh ne zgleda,kot bi bila jaz v bolniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2981
2.11.2010 9:36:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj hitro mine

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
2.11.2010 9:38:18   
petrušk_

eeejjj bejbe...ne morem verjet, da sm že zaštartala 17. teden..........na naslednjem pregledu 24.11. mam že morfologijo....wawwwwwwww kolk gre to hitro.............

user posted image user posted image user posted image user posted image a že kej brcike čutiš....

se mi zdi da ja.....sam tko nežno, da ne upam čist za zihr rečt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
2.11.2010 9:38:21   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Dan. Zunaj dežuje user posted image  Sem upala, da bo lepe vreme kot včeraj,da bi lahko z malim malo ven šla, pa ne bo nič na žalost. Si bo treba druge animacije zmislit.
Aleks je načeloma kr ok, pač pljuča ma polna sluzi in zato kašlja. Za ušeska več nič ne jamra da so av user posted image  Tud jest je začel več, zadnje dneve je res malo jedel.

Petruška možno, da imate suh zrak ja. Jaz Aleksu proti večeru naredim paro iz kamilic, timijana in soli ter mu postavim v sobo, ponoči to vse še vsaj enkrat zavrem, in skor nič ne kašlja. Drugače pa ga tudi čez noč sili na kašelj.
Pa super, da ste spet skupaj z atijem user posted image user posted image user posted image

Katjuša lušne urice!! Aleks je nor na tika taka, skoz jih ljudem po rokah išče user posted image

Mu je pa ati ta vikend dal že en del božičnega darila-bager iz kolekcije gradbišče od Dupla. Mu bo počasi do božiča dajal dele ven, se nama zdi to boljše, kot pa da za Božič dobi naenkrat milijon igrač. Bo Božiček bolj sladkarije nosil potem user posted image

hvala pikica bom dons probala.....upam, da uspe.....
pa bravo za aleksa, da mu gre na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2984
2.11.2010 9:38:52   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
2.11.2010 9:39:08   
sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
2.11.2010 9:40:04   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša.....dej kok si pridnauser posted image user posted image user posted image ....a za Evo/Nežo imate že vse naštiman?

petrušk....kok gre čas hiter a neuser posted image user posted image user posted image .....mi imamo jutr teden morgologijouser posted image user posted image user posted image .....možno je da imate presuh zrak....midva ji zapreva radiator kakšno uro predno gre spat,pa eno brisačo mokro ji dava na radiator in je ok...sem ji pa tudi že prevrete kamilice dajala pod posteljo....najprej probaj navlažit zrak,pol se pa poslužuj zdravil-moje mnenjeuser posted image

,ož si je danes zaželel MOJE  rižotke,tko da zdele šibam slike razvit,pa fotokopirat liste od davčne,pa na pošto poslat priporočeno za vrtec,pa v trgovino-joj sej sploh ne zgleda,kot bi bila jaz v bolniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za info....

pa dobr zrihtej 1001 opravek :)

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
2.11.2010 9:40:04   
Čebel@

se mi zdi da ja.....sam tko nežno, da ne upam čist za zihr rečt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čaki še mal...pri nas so že kar konkretne brce-me kar prestavljauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
2.11.2010 9:40:32   
petrušk_

čaki še mal...pri nas so že kar konkretne brce-me kar prestavljauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
2.11.2010 9:40:57   
Čebel@

hvala za info....

pa dobr zrihtej 1001 opravek :)

pa jih je res ene tokuser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
2.11.2010 9:41:32   
Čebel@
čakam,da ati še izbere slike za razvit,pol pa pičimuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
2.11.2010 10:31:29   
petrušk_
ej...a ma kera vlažilnik zraka in ionizator....kako se obnese...sm brala ogromno informacij in pravjo, da otrokom zelo pomaga pri prehladih.....
k sm začela razmišljat, da so se pri nas ti prehladi začel, ko smo začel centralno kurit.....

plizzzz help.....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
2.11.2010 10:49:38   
Urša08
petrušk punce ful hvalijo vlažilce zraka tko da bi jaz na tvojem mestu probala. Glede sinecoda je pa tako, da res pomaga samo za Evo bi bile samo kapljice, sirup je šele od 3 let naprej.

čebela za našo pikico je praktično vse zrihtano. No postelco je treba še oblečt - je pa sestavljena, pa ležalnik morm še oprat, drugače je pa vse zrihtano in nakupljeno. Samo še čakamo jo, pa nej kr še mal počakauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
2.11.2010 10:50:50   
tanci29
HELLO

kako smo kaj

pri nas je po vseh noričkarjih mene zagrabil križ, se komaj premikam. ja sej ni čudno ko sem jih 24 ur na dan po rokah držala in nosila okol.
drugače pa da se še pohvalim: smo brez planičkeuser posted image  in povrhu še hana lula v kahlico vsakič ko gre erik na wc...ona ne mara wcjauser posted image

vsem želim en lep deževen dan..
poljubčki od nas

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
2.11.2010 10:51:03   
Urša08
Katjuša midva ponavadi naročiva in plačava, dostavijo strico in potem on pripelje ko pride k nam. Pride pa bolj poredko. 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
2.11.2010 10:52:21   
Urša08
Tanci ojej tvoj križ user posted image user posted image user posted image , sedaj pa počivaj in šparaj križ. Pa bravo Erik user posted image user posted image user posted image user posted image A drugače ste še vsi doma al je Erik že v vrtcu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
2.11.2010 10:53:35   
Urša08
Sjmm men je tud tok čudn dons k sem kr sama in nikjer nobenga otročka. Super za varstvo, bosta lahko sama poletala pa šla še v miru na kavicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
2.11.2010 10:54:29   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

petrušk punce ful hvalijo vlažilce zraka tko da bi jaz na tvojem mestu probala. Glede sinecoda je pa tako, da res pomaga samo za Evo bi bile samo kapljice, sirup je šele od 3 let naprej.

čebela za našo pikico je praktično vse zrihtano. No postelco je treba še oblečt - je pa sestavljena, pa ležalnik morm še oprat, drugače je pa vse zrihtano in nakupljeno. Samo še čakamo jo, pa nej kr še mal počakauser posted image user posted image user posted image

ja sj sm rekla, da si ga bom kr kupila in probala....zgubit nimam kej...najprej to sprobamo pol pa ukrepamo naprej....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
2.11.2010 10:55:15   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

HELLO

kako smo kaj

pri nas je po vseh noričkarjih mene zagrabil križ, se komaj premikam. ja sej ni čudno ko sem jih 24 ur na dan po rokah držala in nosila okol.
drugače pa da se še pohvalim: smo brez planičkeuser posted image  in povrhu še hana lula v kahlico vsakič ko gre erik na wc...ona ne mara wcjauser posted image

vsem želim en lep deževen dan..
poljubčki od nas

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa bravisssimo za erika in hano....to je pravi uspeh :)

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
2.11.2010 10:59:07   
Urša08
Simonakr pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica mi imamo tud ta set lego gradbišče zakon pri obeh tamalih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?