Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 13:12:00
|
|
|
|
nadka30
|
občinarka- se kar strinjam z t.z. spakiraj se na dopust in jih pošlji v tri krasne, ker to ni dober zate ter za bejbija, pojdi uživat ker te tako nobeden ne špara. ali je že katera kupila lidlove pleničke- mnenja prosim t.z.- kakšne čevljčke kupuješ, maš kako slikico
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 13:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka jst mam lidlove doma, sem poslala mojga iskat zadnjič. na otip so mi ok, na rito jih pa še nisem dala... iščem pa ene luštne skibucke, ko bom videla bom vedela kakšne :) luštne pač. sem si pa včeraj kupila ene škornje brez pete, takšne iz semiša, mičkeno nagrbančene pridejo - tko luštno za na legice al pa kaj podobnega. pa pod kavbojke jih tud spravim
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 13:34:43
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. nadka jst mam lidlove doma, sem poslala mojga iskat zadnjič. na otip so mi ok, na rito jih pa še nisem dala... iščem pa ene luštne skibucke, ko bom videla bom vedela kakšne :) luštne pač. sem si pa včeraj kupila ene škornje brez pete, takšne iz semiša, mičkeno nagrbančene pridejo - tko luštno za na legice al pa kaj podobnega. pa pod kavbojke jih tud spravim daj posliaj to kar si kupila, tudi jaz iščem ene fajne čevlje, ne me vprašat kakšne ampak enostavno take fajne
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 13:36:00
|
|
|
|
nadka30
|
ko boš pa plenice sprobala pa napiši mnenje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 13:39:20
|
|
|
|
Arwenko
|
Vprašanje punce ne, jaz imam še ene 3 dni dopusta, plus za en dan nadur, se pravi 4 dni in sem nekako računala, da bi pač to pokoristila ta zadnje dni pred porodniško. Zdaj se pa s fotrom pogovarjava, kaj če bi si jaz raje zadnje 2 tedna recimo skrajšala delovnik, za 2 uri na dan in delala recimo samo od 9h-15h, ker pol mi lahko za vsak dan izplača potne in malico, profit v mojo korist pa bi bil ene 100 eur. Kaj bi ve naredile ali raje dopust ali raje krajšat delovnik za malo dlje časa?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 13:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka: ok bom :) arwenko: skrajšala delovnik.... sploh glede na to, da si zadnjič pisala o finančnih težavah. 100€ se meni osebno ne zdi malo denarja...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 14:00:58
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, saj jaz se tudi v tej smeri skrajševanja nagibam, predvsem iz finančnega vidika, seveda da 100 eur ni malo. Sem pa po drugi strani že tudi čisto izčrpana psihično v tej službi, pol pa bi morala še 125% delat, ne samo 100% in ne vem kak bo vse skupaj. Eh, bom sproti videla kakšno bo moje počutje in vse pomoje, še vedno lahko na koncu vzamem dopust pa rešeno.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 16:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo nadka, sicer ni najbolj posrečena slika ampak ok... Arwenko ja res je, kakorkoli se zdaj odločiš, še vedno si lahko premisliš na koncu. Ti je pa dal dobro idejo, ni kaj...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 16:26:34
|
|
|
|
nadka30
|
super izgledajo, kje si jih pa kupila pa še idejo si mi dala punce mal mi pomagajte, kje bi si lahko kupilamalo debelejše- pajkice oz. legice, iščem take da se ne bi glih skozi videlo da bi jih lako samostojno nosila, je moj trebušček še preokrogel za prejšne kavbojke
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 17:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
daichmann v celju. za legice pa poskusi v h&m-u...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 17:42:42
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. daichmann v celju. za legice pa poskusi v h&m-u... hvala, bom kar jutri v deichmannu v bistrici pogledala, grem mal zapravljat ., sam se zna zgodit da bom kupila samo za nadjo in melanie, na sebe pa pozabila . Punce povejte mi, ali bi ve šle na zaključek, danes so mi domov poslali sporočilo da sem vabljena v službi na zaključek ob koncu leta, po eni strani bi šla za kakao urco, po drugi strani mi pa ni zait, ker je melanie še tako mala (imam kar slab filing da bi jo pustila doma jaz pa bi se šla zabavat za kako uro ali max dve) in sedaj v bistvu sem v dilemi ali it za 1-2 ali ostati doma.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 17:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi šla. koneckoncev takrat takoooo majhna tudi ne bo več in jo lahko popazi ati tudi za malce več časa kot za kakšno urco ali dve. načrpaj si mleko in pojdi. saj ni treba, da smo "samo še mame" in popolnoma nič drugega. pa še pupi bosta meli malce "ati časa" on si bo pa probal kako je biti z dvema malila bejbama doma (me zanima, če se bo tvoj to vprašal, ko bo šel za celo noč na zaključek hehehehehe)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 18:02:57
|
|
|
|
obcinarka
|
ojjjjjjjjjj se na brzino javljam... arwenko... probaj skrajšano, ampak je tu tud problem če bo šlo.... te štekam... nadka.. pejt na zabavo za urco, dve, brez slabe vesti, bo šlo... t.z.-ti me ponavadi strezneš-hvala, si me... če sem ktero pozabla- se vam posvetim ko bo malo več časa... naj samo povem da sem definitivno sklenila odločitve in sedaj grem proti njim... pozdravčke se tipkamo ko bo enmal več časa... ,
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 20:14:45
|
|
|
|
Arwenko
|
nadka...idi na zaključek, za kako urco ne bo nič hudega, pa še malo se boš sprostila. Jaz bom tudi najbrz sla, ceprav bom se komaj hodla takrat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.10.2010 9:07:51
|
|
|
|
mami_1979
|
Pozdravljene! Najprej hvala za čestitke! Včeraj sva z našo princesko prišli domov! Ponoči je Klara pridno jedla in spala, le sine, je 3x jokal v spanju, da sem ga morala umirit . Bošček še nekaj časa ne bo prišel k sebi, tako ga je prizadelo, ker me ni bilo doma . Upam, da bo kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.10.2010 10:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
obcinarka: mi je všeč, ker ne zameriš, čeprav "malce bolj grobo" povem cuker si mami_1979: ojoj, upam, da se sine kmalu pomiri!!! mene pa ven vleče, ven me vleče! pa takoj ko najdem kakšnega kandidata/kandidatko za šetnjo+kavico pičim. šit to, ker imam same take frende/frendice, ki so v službi in potem imajo čas šele popoldne
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.10.2010 15:12:08
|
|
|
|
Arwenko
|
T.Z. žal mi je, upam, da si našla koga za šetnjo, no saj od januarja naprej sem jaz večen kandidat ob vsakem najmanjšem sončku za šetnjo ob Savinji, tudi če bo mrzlo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 29.10.2010 15:39:30
|
|
|
|
nadka30
|
dan jaz sem pa pravkar z kratkega sprehoda, mala miss pa trenutno spi zunaj v vozičku, je zunaj tako fajn da se mi je pa ni dalo da bi jo noter dala, tako da spi in diha sveži zrak. No danes sem bila pa v sopingu pa da ne bo katera mislil da sem kaj sebi kupila , nekaj za veliko miss, nekaj za malo miss, pa še za božička sem kupila par stvari
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.10.2010 7:53:17
|
|
|
|
ajtak
|
Dobro jutro, upam, da še poležavate, jaz sem že od 6h auf , naš sine namreč točno ve kdaj je vikend in ziher vsaj ene pol ure prej vstane . Moram se pohvalt, da smo si včeraj prvoščli novo televizijo , zdej nej pa kr vkloplo vse žive kanale, ta ima vgrajene vse možne pretvornike . Danes greva z mulčkom v LJ, mal pogledat žive in nežive sorodnike. Sem prou vesela k napovedujejo sonček, k mi ni z avtom rint na žale pa po možnosti v dežju... bo ziher gužva. Naš veselo miga. Opažam pa, da bi skor mogla malo več počivat, po službi in popoldanskem letanju za mulčkom me zvečer bolijo te vezi pr medenici. Ne vem, če si ne bom kak nosečniški pas omisnla... Pa na splošno, a vas tud vsake stopnice took zadihajo. Se mi zdi, da je mogoče še malo prezgodaj. Se grem oblečt, ob 9h sem za kavico v Lj zmenjena
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.10.2010 11:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Arwenko: ja ja, sem se šetala včeraj pa kavico spila pa... sem itak prišla šele ob 18:30 domov Mali je bil pa večinp časa (itak) koma v vozičku, kar se je poznalo pri tečnobi zvečer - je bila temu primerno večja, kot če bi bil malce bolj utrujen in bi zaspal. Eto, danes je spet tak leeep dan in itak bomo šibnili v šetnjo. Verjetno v Celje, ker bomo vmes opravili še kakšen šoping
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.10.2010 19:13:57
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, preživela sem svoje prvo "veliko" družinsko kosilo, za 8 ljudi...do zdaj sem kvečemu moje kdaj povabila ali pa kaj, takšnim malo večjih pa nismo prakticirali. In razen tega, da je bilo vsega preveč je vse uspelo super. Sva pa z mojim družno stala od 9h zjutraj dalje v kuhinji, brez njega bi bilo res težko no Malo prej pa sva se še z mojim na pokopališče v Celju spravila, tako da sva še to oddelala, super v glavnem, zdaj pa relaksiram malo pred tv-jem in po netu
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 30.10.2010 19:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Eto, imam pol urce preden greva skopati Filipa, smo pa ravno prišli domov. Smo se potepali oz. šetkali od 14h pa do pol ure nazaj, mali veselo spančka, moj mi pa večerjo dela Danes je bilo res super vreme, čeprav je pihalo; F. je bil prideeeen (ampak res prideeeen) in komaj čakam, da se jutri zbudimo in ponovimo vajo. Ker je bilo pa RES super... Jaz sem se nahodila (smo šli skoraj do Levca), načvekala, nakofetkala... Arwenko: oooo superca za kosilo!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 31.10.2010 19:58:19
|
|
|
|
Eruvande
|
Čeer :) Tiste, ki ste že rodile...kaj se rabi v CE porodnišnici s seboj? Oz. kaj dobiš tam? Imam čez cca 14 dni rok, pa si še nisem nič pripravila torbe...pa me malo zanima, če je kej posebnega. Če ne si bom tisto zobno ščetko, pasto in vložke že vrgla v torbo na poti v P Hvala!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 31.10.2010 22:22:50
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz v bistvu razen mobitela, polnilca, zobne ščetke ter zobne paste in copat nisem potrebovala popolnoma nič (glavnik bi potrebovala, če bi imela malce daljše lase...). vložkov imajo na pretek, hlačk tudi. spalne srajce so, brisače so. druga jaz tiste 3 dni v P nisem potrebovala. aja... materinske z vsemi dokumenti+zdravstvene kartice pa le ne pozabi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 1.11.2010 9:39:26
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. jaz v bistvu razen mobitela, polnilca, zobne ščetke ter zobne paste in copat nisem potrebovala popolnoma nič (glavnik bi potrebovala, če bi imela malce daljše lase...). vložkov imajo na pretek, hlačk tudi. spalne srajce so, brisače so. druga jaz tiste 3 dni v P nisem potrebovala. aja... materinske z vsemi dokumenti+zdravstvene kartice pa le ne pozabi mislim da si vse povedala; no jaz ker imam dolge lase sem rabila glavnik in gumico za lase , lanolin za bradavice dobiš ( pa če te vprašajo če ga rabiš ti le reči da ja, ne jezika šparat, jaz sem si še za domov zalogo naredila )pa če boš videla da ni mleka reči naj ti dajo tablete TAMETIL, v glavnem čim bolj teži če boš videla da ni mleka, težit moraš pa otroški zdravnici, ona to ureja . Obroč za tiste, ki so šivane dobiš tam, tako da ga ne rabiš nosit sabo.Jaz sem s sabo imela eno plastenko vode- ki sem jo pila ko sem imela dovolj čaja, pa labelo za suhe ustnice, pa na fotoaparat ne pozabit, da naredita prve fotke svojega to pa je mislim da tudi vse pa hiter porod ti želim sedaj ej pa že čas da se na seznamu spet pridruži kak bejbi
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?