|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
29.10.2010 21:11:20   
sonček33
PLohca, ma berem tamle na sosednjem forumu ... pa ti si res še tko zelo mlada ..ma tole o petih mulčkih...to je pri vama čisto izvedljivo .. in jaz ti želim..čez kakšno leto...spet trebuh

Njaki, mislim nate

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
29.10.2010 21:26:27   
Ploha
sonček: hvala user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
29.10.2010 21:34:10   
*x*y*z*
Ma jst ko gledam tele vaše otročke, se mi zdijo vsi tako veliki, L je res en fajn dečko

Meto (v bistvu obe Meti) in Patrika tudi pogosto vidimo, ostalih slikic pa je bolj malo, dejte punce kake slikice naših januarčkov

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
29.10.2010 21:43:34   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

uživator maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
29.10.2010 21:53:25   
farfala
marta, a se že kaj boljše počutiš?user posted image

kiara kaj je s tvojim moškimuser posted image , da ne pride k sebi, a bolan je bil  (je)? Razvajaj ga malo, mora biti fit za dojenčkauser posted image

khurde, mi smo tud že enkrat kupili takšne knjige in je to res super priložnost, da za mali denar prideš do dobrih knjig, tud  naše niso bile skoraj nič poškodovaneuser posted image user posted image  Zdaj se mi  pa sveti ona od A. Hodaliča

najki držim pesti, da ti bo čim manj neugodno te zadnje trenutke in da se ti ne zavleče preveč

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
29.10.2010 22:27:45   
khurde
jancci, lušten trebuh

zvezdica, faca je z božanjem laboda user posted image

marta, user posted image user posted image user posted image

sonček, ful se vidi, da uživa, prav super slikca user posted image

ploha, tnx za recept user posted image

najki, držim pesti, da se začne zelooooo kmalu in spontano, če je le možno user posted image

farfala, ta od hodaliča tudi mene zanima pa hudoooo nizko ceno ima, 20 evrov user posted image

x-y-z, jaz ko gledam druge si tudi mislim "pa sej moja ja ni ŽE toooook velika"  user posted image  sam so... ornk fantje in punce user posted image

dons je bila v vrtcu. niti enkrat se jim ni polulala v hlače user posted image  bili so zunaj na terasi na soncu (ima vsaka skupina svojo, pokrito, teraso), delali s slanim testom (se vidi po majici user posted image ), jedla je pa za silo - ne naje se pri obrokih, probava pa. jih očitno kar spodbujajo, ker mi je doma rekla "vsaj enkrat probaj" user posted image  vse mi zašpeca user posted image  pa zjutraj mi je povedala, da gre v vrtec, da se bo igrala z otroci in da gre mami tut, pol je bila pa sitna, ker mami pač ni šla. ampak ni dolgo trajalo.

A se oglaša, grem spat, lahko noč

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
29.10.2010 23:12:23   
rubica
čer

http://www.nivea.si/imported_specials/show/17199?deeplink_path=roke&deeplink_id=6843

lepo noč!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
29.10.2010 23:43:06   
sonček33
Marta, kako si?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
30.10.2010 5:09:36   
Najki
Hvala za lepe zelje punce!

Js sm ze kako urco budna kot vsako noc ta mesec, sem mislila nazaj zaspat, pa sem imela same more okoli poroda in komplikacij s tamalo, tako da bom kar prebedela do alarma. Pa trebuh me itak ful boli kot vsako noc ma muka je tole nespanje pa pobolevanje...

No grem zdet v posteljo, dobro jutro BTW!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
30.10.2010 8:52:13   
krtekxx
Ooj, živi zdravi, bazeni pa zaprti - oz.zaprti tisti atraktivni bazeni, ti za upokojence in invalide ter mojega moža so pa odprti. V unmu pa mi nismo bili. V bistvu smo bolj malo v vodi in veliko več v hribčkih naokoli.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
30.10.2010 12:37:29   
sonček33
krtekx, hb..sem si oddahnila..uživajte v naravi

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
30.10.2010 12:43:09   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Marta, kako si?

Se izboljšuje. Hvala.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
30.10.2010 13:01:12   
Jancci
Hvala za čestitke!!!! Kam gre vse tako hitro?????? user posted image

Lepi dnevi......

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
30.10.2010 13:16:09   
sonček33
Se izboljšuje. Hvala.
Superca!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
30.10.2010 13:18:09   
Najki
Se tuki... Ze prou razpiz.... Prisla na CTG, ujel en popadek, ful dogaja maternici, potem me pa doktor niti pogledat ni hotel kao da imam narocen samo CTG ne pregled in naj pridem nazaj, ko bojo pravi popadki... Halo? Isto eni punci, ki je imela 22. rok... In to je to naj ne hodim v P do popadkov... In ta isti tip mi je 2 dni po roku z JM rocno siril MV...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
30.10.2010 13:26:34   
*x*y*z*
Najki boš še novembrka ratala...

M spi, v ponedeljek je bil cepljen, od srede prehlajen, zdej pa je kar težko dihala, tako da bomo verjetno spet pokasirali bronhitis user posted image a katera ve če lahko dam kar sama Berodual, k smo ga zadnjič dobili al naredim inhalacijo samo s fiziološko?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
30.10.2010 13:30:57   
sonček33
Kam gre vse tako hitro??????

Lepi dnevi......

Gre..a če bo šlo tako, kot gre zdaj, bo super, kajne?

Dnevi so čudoviti ... noro ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
30.10.2010 13:32:09   
sonček33
Se tuki... Ze prou razpiz.... Prisla na CTG, ujel en popadek, ful dogaja maternici, potem me pa doktor niti pogledat ni hotel kao da imam narocen samo CTG ne pregled in naj pridem nazaj, ko bojo pravi popadki... Halo? Isto eni punci, ki je imela 22. rok... In to je to naj ne hodim v P do popadkov... In ta isti tip mi je 2 dni po roku z JM rocno siril MV...

Joj, najki, pa kaj se to zdej grejo ... hudič no ...jaz ti pošiljam en objem.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
30.10.2010 13:34:02   
sonček33
M spi, v ponedeljek je bil cepljen, od srede prehlajen, zdej pa je kar težko dihala, tako da bomo verjetno spet pokasirali bronhitis a katera ve če lahko dam kar sama Berodual, k smo ga zadnjič dobili al naredim inhalacijo samo s fiziološko?

Pikapoke za Matija.
Jaz ne bi dala Beroduala ... mislim, da je boljše, če najprej poskusiš samo s fiziološko.
Mi lahko zaupaš, kje si kupila inhalator? Tudi mi ga bomo kupili, ker se tale laringitis čisto preveč ponavlja...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
30.10.2010 13:58:19   
*x*y*z*
Inhalator imamo že od prej, smo zdej samo vse nastavke zamenjali, sicer traja kar dolgo - za 3ml skoraj 15min, kupljen v Medigo, ma po priporočilih zdravnikov boljši kot ti novi ultrazvočni, ki so zelo hitri - 3min, ena moja prijateljica ga pa ful hvali, ma M je ful priden, si drži gor masko, zraven bereva knjigico, tko da ni panike. Mi je pa ena druga prijateljica priporočala enega iz Italije, naj bi bil 50eur in baje ful dober, podrobnosti pa ne vem. Ti ultrazvočni so pa zdej cca. 70eur, mislim da je na spletu Lekarnar.com, pa Spar jih je imel zdej. V Medigu so pa od cca. 20eur dalje in baje da odpravijo enako dobro. Se ti pa splača kupit, ker od ene prijateljice imata oba fanta laringitise in bronhitise in te stvari se res ponavljajo in nhalator je edini ki res pomaga.

Bom poiskusila najprej s fiziološko, če do jutri ne bo bolje, pokličem dežurnega pediatra kaj je za narest.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
30.10.2010 16:29:41   
ronja
farfala, ja, nisem vedela, če sploh smem dat to v podpis. Zdaj sem zvedela, da ja, ampak je link neaktivenuser posted image . Saj blog mam čisto malo časa, nisi še nič zamudilauser posted image .

krtexx, ne, to je en sirup, Actiferin, se mi zdi. Nam je p. priporočila, ko sem povedla, da se pri onem non stop kregamo. Baje gre tudi hitreje oz. lažje v kri, pa otroci ga imajo rajši (to zadnje je vsaj pri L. res res)

Včeraj smo bili v Postonjski jami, danes pa na školjčišču.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
30.10.2010 16:50:57   
krtekxx
ronja, hvala. bi v bistvu rada une mini tabletke, ker ji noben sirup ne moremo spravti po grlu.
sonček, a L je že večkrat imel laringitis? Sam za nkrat se spomnim. Bogi.
jutri gremo še za 1 dan na primorsko, potem pa domov na gorenjsko. Potem pa spet služba. verjetno ne bo tako stresno kot prej, najbrž pa tudi en dolgočasno.

Lepo se mejte.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
31.10.2010 7:38:40   
farfala
Dobro jutrouser posted image user posted image

Se zbudim, ena ura kaže 7, druga 8 - sem čist pozabla na to premikanje ure, dobro, da ni danes službeuser posted image user posted image

najki - kako kaj?user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
31.10.2010 7:45:54   
farfala
user posted image

Pa še ena bolj jesenska kava za vse nasuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
31.10.2010 8:07:16   
Ploha
morgen!

kako smo kaj?

Danes pa bolj kislo vreme, no za jutri mi je super, se bomo doma valal user posted image z medvedam vred jupiii user posted image user posted image

grem devat user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.