![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.10.2010 21:11:20
|
|
|
|
sonček33
|
PLohca, ma berem tamle na sosednjem forumu ... pa ti si res še tko zelo mlada ..ma tole o petih mulčkih...to je pri vama čisto izvedljivo .. in jaz ti želim..čez kakšno leto...spet trebuh Njaki, mislim nate
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.10.2010 21:26:27
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: hvala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.10.2010 21:34:10
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Ma jst ko gledam tele vaše otročke, se mi zdijo vsi tako veliki, L je res en fajn dečko Meto (v bistvu obe Meti) in Patrika tudi pogosto vidimo, ostalih slikic pa je bolj malo, dejte punce kake slikice naših januarčkov
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.10.2010 21:43:34
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 uživator mali
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.10.2010 21:53:25
|
|
|
|
farfala
|
marta, a se že kaj boljše počutiš? kiara kaj je s tvojim moškim , da ne pride k sebi, a bolan je bil (je)? Razvajaj ga malo, mora biti fit za dojenčka khurde, mi smo tud že enkrat kupili takšne knjige in je to res super priložnost, da za mali denar prideš do dobrih knjig, tud naše niso bile skoraj nič poškodovane Zdaj se mi pa sveti ona od A. Hodaliča najki držim pesti, da ti bo čim manj neugodno te zadnje trenutke in da se ti ne zavleče preveč
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.10.2010 22:27:45
|
|
|
|
khurde
|
jancci, lušten trebuh zvezdica, faca je z božanjem laboda marta, sonček, ful se vidi, da uživa, prav super slikca ploha, tnx za recept najki, držim pesti, da se začne zelooooo kmalu in spontano, če je le možno farfala, ta od hodaliča tudi mene zanima pa hudoooo nizko ceno ima, 20 evrov x-y-z, jaz ko gledam druge si tudi mislim "pa sej moja ja ni ŽE toooook velika" sam so... ornk fantje in punce dons je bila v vrtcu. niti enkrat se jim ni polulala v hlače bili so zunaj na terasi na soncu (ima vsaka skupina svojo, pokrito, teraso), delali s slanim testom (se vidi po majici ), jedla je pa za silo - ne naje se pri obrokih, probava pa. jih očitno kar spodbujajo, ker mi je doma rekla "vsaj enkrat probaj" vse mi zašpeca pa zjutraj mi je povedala, da gre v vrtec, da se bo igrala z otroci in da gre mami tut, pol je bila pa sitna, ker mami pač ni šla. ampak ni dolgo trajalo. A se oglaša, grem spat, lahko noč
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.10.2010 23:43:06
|
|
|
|
sonček33
|
Marta, kako si?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 5:09:36
|
|
|
|
Najki
|
Hvala za lepe zelje punce! Js sm ze kako urco budna kot vsako noc ta mesec, sem mislila nazaj zaspat, pa sem imela same more okoli poroda in komplikacij s tamalo, tako da bom kar prebedela do alarma. Pa trebuh me itak ful boli kot vsako noc ma muka je tole nespanje pa pobolevanje... No grem zdet v posteljo, dobro jutro BTW!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 8:52:13
|
|
|
|
krtekxx
|
Ooj, živi zdravi, bazeni pa zaprti - oz.zaprti tisti atraktivni bazeni, ti za upokojence in invalide ter mojega moža so pa odprti. V unmu pa mi nismo bili. V bistvu smo bolj malo v vodi in veliko več v hribčkih naokoli.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 12:37:29
|
|
|
|
sonček33
|
krtekx, hb..sem si oddahnila..uživajte v naravi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 12:43:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Marta, kako si? Se izboljšuje. Hvala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 13:01:12
|
|
|
|
Jancci
|
Hvala za čestitke!!!! Kam gre vse tako hitro?????? Lepi dnevi......
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 13:16:09
|
|
|
|
sonček33
|
Se izboljšuje. Hvala. Superca!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 13:18:09
|
|
|
|
Najki
|
Se tuki... Ze prou razpiz.... Prisla na CTG, ujel en popadek, ful dogaja maternici, potem me pa doktor niti pogledat ni hotel kao da imam narocen samo CTG ne pregled in naj pridem nazaj, ko bojo pravi popadki... Halo? Isto eni punci, ki je imela 22. rok... In to je to naj ne hodim v P do popadkov... In ta isti tip mi je 2 dni po roku z JM rocno siril MV...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 13:26:34
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Najki boš še novembrka ratala... M spi, v ponedeljek je bil cepljen, od srede prehlajen, zdej pa je kar težko dihala, tako da bomo verjetno spet pokasirali bronhitis a katera ve če lahko dam kar sama Berodual, k smo ga zadnjič dobili al naredim inhalacijo samo s fiziološko?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 13:30:57
|
|
|
|
sonček33
|
Kam gre vse tako hitro?????? Lepi dnevi...... Gre..a če bo šlo tako, kot gre zdaj, bo super, kajne? Dnevi so čudoviti ... noro ...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 13:32:09
|
|
|
|
sonček33
|
Se tuki... Ze prou razpiz.... Prisla na CTG, ujel en popadek, ful dogaja maternici, potem me pa doktor niti pogledat ni hotel kao da imam narocen samo CTG ne pregled in naj pridem nazaj, ko bojo pravi popadki... Halo? Isto eni punci, ki je imela 22. rok... In to je to naj ne hodim v P do popadkov... In ta isti tip mi je 2 dni po roku z JM rocno siril MV... Joj, najki, pa kaj se to zdej grejo ... hudič no ...jaz ti pošiljam en objem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 13:34:02
|
|
|
|
sonček33
|
M spi, v ponedeljek je bil cepljen, od srede prehlajen, zdej pa je kar težko dihala, tako da bomo verjetno spet pokasirali bronhitis a katera ve če lahko dam kar sama Berodual, k smo ga zadnjič dobili al naredim inhalacijo samo s fiziološko? Pikapoke za Matija. Jaz ne bi dala Beroduala ... mislim, da je boljše, če najprej poskusiš samo s fiziološko. Mi lahko zaupaš, kje si kupila inhalator? Tudi mi ga bomo kupili, ker se tale laringitis čisto preveč ponavlja...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 13:58:19
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Inhalator imamo že od prej, smo zdej samo vse nastavke zamenjali, sicer traja kar dolgo - za 3ml skoraj 15min, kupljen v Medigo, ma po priporočilih zdravnikov boljši kot ti novi ultrazvočni, ki so zelo hitri - 3min, ena moja prijateljica ga pa ful hvali, ma M je ful priden, si drži gor masko, zraven bereva knjigico, tko da ni panike. Mi je pa ena druga prijateljica priporočala enega iz Italije, naj bi bil 50eur in baje ful dober, podrobnosti pa ne vem. Ti ultrazvočni so pa zdej cca. 70eur, mislim da je na spletu Lekarnar.com, pa Spar jih je imel zdej. V Medigu so pa od cca. 20eur dalje in baje da odpravijo enako dobro. Se ti pa splača kupit, ker od ene prijateljice imata oba fanta laringitise in bronhitise in te stvari se res ponavljajo in nhalator je edini ki res pomaga. Bom poiskusila najprej s fiziološko, če do jutri ne bo bolje, pokličem dežurnega pediatra kaj je za narest.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 16:29:41
|
|
|
|
ronja
|
farfala, ja, nisem vedela, če sploh smem dat to v podpis. Zdaj sem zvedela, da ja, ampak je link neaktiven . Saj blog mam čisto malo časa, nisi še nič zamudila . krtexx, ne, to je en sirup, Actiferin, se mi zdi. Nam je p. priporočila, ko sem povedla, da se pri onem non stop kregamo. Baje gre tudi hitreje oz. lažje v kri, pa otroci ga imajo rajši (to zadnje je vsaj pri L. res res) Včeraj smo bili v Postonjski jami, danes pa na školjčišču.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 30.10.2010 16:50:57
|
|
|
|
krtekxx
|
ronja, hvala. bi v bistvu rada une mini tabletke, ker ji noben sirup ne moremo spravti po grlu. sonček, a L je že večkrat imel laringitis? Sam za nkrat se spomnim. Bogi. jutri gremo še za 1 dan na primorsko, potem pa domov na gorenjsko. Potem pa spet služba. verjetno ne bo tako stresno kot prej, najbrž pa tudi en dolgočasno. Lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.10.2010 7:38:40
|
|
|
|
farfala
|
Dobro jutro Se zbudim, ena ura kaže 7, druga 8 - sem čist pozabla na to premikanje ure, dobro, da ni danes službe najki - kako kaj?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.10.2010 7:45:54
|
|
|
|
farfala
|
Pa še ena bolj jesenska kava za vse nas
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 31.10.2010 8:07:16
|
|
|
|
Ploha
|
morgen! kako smo kaj? Danes pa bolj kislo vreme, no za jutri mi je super, se bomo doma valal z medvedam vred jupiii grem devat
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.