Ploha
|
najki: te razumem, vem da je težko tole čez rok, samo mene je tolažlo dejstvo, ko so mi rekli, če mi sprožjo, da bo dolg porod, ker ni še nič prštimano, vse trdo...čeprav vem, da ne bi bil, ker sem bila na dan poroda enko trda kot par dni prej, pa MV predolg, odprta pa 3 cm, in sm popoldne dobla popadke in prav hitro rodila...12 dni čez rok,...tud tu prideš kmal na vrsto, boš vidla, ko boš najmanj pričakovala, te bo pa zagrabl, upam in držim pesti, da bo to čimprej! Dobro opravi! kuham kosilo...zadnjič sem prvič nardila skutne palačinke --> božanske!, pa včeraj rižev narastek --> ne tako zlo božansko, ker jih že v osnovi ne maram, ampak medved je navdušenec... manca leži in neki gode, meta je šla spat, gremo popoldne v šoping...mamo v nedeljo žegnansko nedeljo in je blo treba spet pečt, in sm nardila včer biskvit ala jaffa piškoti --> identičen je, če ma kera rada te piškote, ma ta biskvit je isti, ne morš da vrjameš, pa tko simpl za narest jutri ponovi vajo, ker smo ga od včeraj že pol pojedl piškote mam že narejene eno škatlo... meta je zadnje dni sitna k driska, kr neki trmari in tuli v brezveze, če ni po njeno...jezus, kaj se ta otrok dere... manca je vedno bolj pridna... samo sta pa tko cukra, ko manca leži in pride meta pa začne manco nekaj ogovarjat pa jo božat, manca jo pa takooooo gleda in maha z rokami in se ji smeje na vsa usta, da bi kar stal in gledal pa na vsak način bi jo rada zagrabla, pa ji motorika še ne špila. zobje mi nekaj nagajajo, obisk zobarja bo potreben... sva ble prej z eno od tašč v vrtnariji, za ikebano za na grob....o jezus, ona nič ne pusti naključju 100 ikeban, zdaj se pa odloč, jst sm mela hitr izbran, če bi kupvala, ampak ko ona to premišljeno študira, da se mi je že mal mešal ene 20 ljudi se je že zamenjal, midve sva še kar tam stale in se pregovarjale
|