|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
29.10.2010 8:40:29   
marta82
user posted image user posted image user posted image  Otečena, z bolečinami, neko čudno vnetje dlesni okrog enega zoba. Na antibiotikih.user posted image user posted image user posted image  Zjutraj sem bila pri zobarju. Sem kar Tineja v varstvo peljala, ker itak ne bi imel nič od mene, vzela tableto in grem spat.
Naslednji teden imam operacijo (žolčni kamni) in upam, da to, da jem antibiotike ne bo vplivalo (da mi ne bodo prestaviliuser posted image ).

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
29.10.2010 8:42:06   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jutro.
Čeveljčki: jaz sem v dilemi koliko večje kupit glede na debele štumfe ipd. Kak nasvet?

Tineju sva kupila takšne, da je približno 1 cm lufta.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
29.10.2010 8:56:55   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Jutro.
Čeveljčki: jaz sem v dilemi koliko večje kupit glede na debele štumfe ipd. Kak nasvet?

men so kar v cicibanu svetovale, mali ima 24 št (tako so izmerile) potem sva po njenem vzele št 24, za moje pojme mal prevelike, sam vidim, da lepo hodi v njih.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
29.10.2010 8:57:45   
Zvezdica
user posted image user posted image user posted image Otečena, z bolečinami, neko čudno vnetje dlesni okrog enega zoba. Na antibiotikih.user posted image user posted image user posted image Zjutraj sem bila pri zobarju. Sem kar Tineja v varstvo peljala, ker itak ne bi imel nič od mene, vzela tableto in grem spat.

zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jast prehlajena z velik P. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
29.10.2010 11:23:04   
Najki
"Odprta 1cm, pridite jutri se enkrat." Spala do pol petih in od pol osmih visela v P na tesce, dohtarja videla sele ob pol enajstih za 3 minute, to je to... Tamala je prespala CTG je ze cist umirjena, nic popadkov, nic vode, zgodba se ponavlja... Vsem se zdi normalno, da bom toliko cez rok kot pri JM, torej lahko racunam na 1.11. ali mogoce dan kasneje user posted image ...

Grem spat...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
29.10.2010 13:17:41   
Ploha
najki: te razumem, vem da je težko tole čez rok, samo mene je tolažlo dejstvo, ko so mi rekli, če mi sprožjo, da bo dolg porod, ker ni še nič prštimano, vse trdo...čeprav vem, da ne bi bil, ker sem bila na dan poroda enko trda kot par dni prej, pa MV predolg, odprta pa 3 cm, in sm popoldne dobla popadke in prav hitro rodila...12 dni čez rok,...tud tu prideš kmal na vrsto, boš vidla, ko boš najmanj pričakovala, te bo pa zagrabl, upam in držim pesti, da bo to čimprej! Dobro opravi!

kuham kosilo...zadnjič sem prvič nardila skutne palačinke --> božanske!, pa včeraj rižev narastek --> ne tako zlo božansko, ker jih že v osnovi ne maram, ampak medved je navdušenec...

manca leži in neki gode, meta je šla spat, gremo popoldne v šoping...mamo v nedeljo žegnansko nedeljo in je blo treba spet pečt, in sm nardila včer biskvit ala jaffa piškoti --> identičen je, če ma kera rada te piškote, ma ta biskvit je isti, ne morš da vrjameš, pa tko simpl za narest user posted image user posted image jutri ponovi vajo, ker smo ga od včeraj že pol pojedl user posted image piškote mam že narejene eno škatlo...

meta je zadnje dni sitna k driska, kr neki trmari in tuli v brezveze, če ni po njeno...jezus, kaj se ta otrok dere...

manca je vedno bolj pridna...

samo sta pa tko cukra, ko manca leži in pride meta pa začne manco nekaj ogovarjat pa jo božat, manca jo pa takooooo gleda in maha z rokami in se ji smeje na vsa usta, da bi kar stal in gledal user posted image user posted image pa na vsak način bi jo rada zagrabla, pa ji motorika še ne špila.

zobje mi nekaj nagajajo, obisk zobarja bo potreben...

sva ble prej z eno od tašč v vrtnariji, za ikebano za na grob....o jezus, ona nič ne pusti naključju  user posted image 100 ikeban, zdaj se pa odloč, jst sm mela hitr izbran, če bi kupvala, ampak ko ona to premišljeno študira, da se mi je že mal mešal ene 20 ljudi se je že zamenjal, midve sva še kar tam stale in se pregovarjale user posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
29.10.2010 13:22:22   
sonček33
jaffa piškoti --> identičen je, če ma kera rada te piškote, ma ta biskvit je isti, ne morš da vrjameš, pa tko simpl

recept plis

najki...ma prav smiliš s e mi... jaz držim pesti, da se zgdoi...danes, čez dve urci ...čimprej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
29.10.2010 13:24:37   
Ploha
aja jancci: Veeeee tabol! Zdravo dete decembra, hiter porod, velik lubezni, pa še kakšen fajn dopust daleč daleč stran! Dobr praznuj! user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
29.10.2010 13:25:12   
*x*y*z*
Kaj še si tu Najki, vem kako je sem bla pri Matiji čez rok 9 dni user posted image

tudi zdej sem pričakovala da bo po roku, naštimala si itak nisem še prav nič, me je pa zdej presenetlo, ker me zvečer že dva dni zvija, k me v prvo sploh ni, razen otrdevanja, zdej pa je prisotna tudi menstrualna bolečina, k v prvo je ni blo niti pri porodu... upam samo da se umiri, ker ne mislim tega trpet do roka user posted image

Ronja super blog user posted image

Marta in Zvezdica user posted image

Jannci in Sonček lepe slikice user posted image

Khurde lepo vam gre user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
29.10.2010 13:42:09   
Ploha
sonček: http://www.kulinarika.net/recepti/329/sladice/jaffa-pecivo/

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
29.10.2010 13:43:21   
Ploha
aja pa to skoraj nič ne naraste, tko da tko glej, da bo dovolj visoko pršlo in da ti bo ostal še dost, ko boš stran odrezala za maso.user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
29.10.2010 13:46:35   
sonček33
Jancci, sej res danes je tvoj dan. Lepo se imej s svojima dvema sončkoma...še en pa pride parv kmalu.

Bili na snegu. Sankanje na Pokljuki. L užival še pa še.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
29.10.2010 13:57:45   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Bili na snegu. Sankanje na Pokljuki. L užival še pa še.

Niti 100 km zračne razdalje - mi imamo sonce brez oblačka in smo lahko v kratkih rokavih user posted image

Jancci - naj se ti ena skrita želja izpolni user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
29.10.2010 14:00:06   
sonček33
Niti 100 km zračne razdalje - mi imamo sonce brez oblačka in smo lahko v kratkih rokavih

**** ..tudi pri nas sije sonček..in tudi nam je toplo...a če se dvignemo za tistih nekaj višincev...je tam zgoraj prava zimska idila...tukaj spodaj pa živobarvna jesen. Lepota narave. Čudovito.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
29.10.2010 14:12:05   
*x*y*z*
In velik užitek je da si na snegu in še da je toplo... sem vam kar malo fouš... upam da bomo imeli letos polno snega, ker lani je mali ful užival v sankanju, jst pa nič manj kot on

Jesen pa je res lahko čarobna ko so take pomladanske temperature, pa pisani listi, mene je danes kar napolnilo z energijo to sonce

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
29.10.2010 14:35:38   
Zvezdica
m nardila včer biskvit ala jaffa piškoti --> identičen je, če ma kera rada te piškote, ma ta biskvit je isti, ne morš da vrjameš, pa tko simpl za narest user posted image user posted image jutri ponovi vajo, ker smo ga od včeraj že pol pojedl user posted image piškote mam že narejene eno škatlo...

sej veš koga zanimauser posted image

meta je zadnje dni sitna k driska, kr neki trmari in tuli v brezveze, če ni po njeno...jezus, kaj se ta otrok dere...

naš tako trmari, da ma vso glavo buškastouser posted image .On se zabriše po tleh, da me vse boli. Danes je zunaj na vsak način hotu božat laboda, (jih imamo v LJubljanici), in ker ni šlo se je v blato useduuser posted image

takole zgleda pri nas zunaj:)

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.10.2010 14:36:49 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
29.10.2010 14:51:49   
sonček33
Zvezdica, luštna!

Gremo ven.
Se beremo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
29.10.2010 15:46:01   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*
Kaj še si tu Najki, vem kako je sem bla pri Matiji čez rok 9 dni user posted image

tudi zdej sem pričakovala da bo po roku, naštimala si itak nisem še prav nič, me je pa zdej presenetlo, ker me zvečer že dva dni zvija, k me v prvo sploh ni, razen otrdevanja, zdej pa je prisotna tudi menstrualna bolečina, k v prvo je ni blo niti pri porodu... upam samo da se umiri, ker ne mislim tega trpet do roka user posted image

Mene tole navija ze cel mesec, prav te menstrualne fore, pa pol se ksno otrdevanje, pa pred luno se parkrat bolj vsak vecer, vcasih samo pod popkom stiska... Po moje sem dala skozi prav vse nacine laznih popadkov. Ze cel mesec me takole okoli prenasa, pa baje da je to dostikrat pri drugorodkah user posted image in vedno je zvecer pred spanjem okoli 11h. Sem ze parkrat bedela do enih in cakala na stopanje, potem se je pa umirilo user posted image . Tako da se ne veseli prehitro pa da me slucajno ne prehitis user posted image .

Ploha sline mi cedis.

Js bi skocila v ZOO, pa ne vem, kam sem karto vtaknila... Ma dokler pride mali domov bo itak konec soncka...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
29.10.2010 18:34:32   
Najki
Smo bili v ZOOju eno urco in je bil mali totalno zadovoljen, bolj kot kdaj prej pa ze na pamet ve kje so levi user posted image . Pa mogoce je en mesec, odkar je bil nazadnje tam in se ze ful pozna obogaten besednjak in posledicno zanimanje za zivali.

No js upam, da sem s sprehodom pridelala se kak centimeter, da me jutri obdrzijo, zdej grem pa nekaj pojest, da bom do jutra spet tesca.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
29.10.2010 19:08:42   
sonček33
user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
29.10.2010 19:09:27   
Zvezdica

user posted image

cukerček....

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
29.10.2010 19:12:33   
sonček33
Krtexx, berem ene črne novice iz Toplic. javi se nam!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
29.10.2010 20:37:30   
nina166
sonček lepa slikica...pravi frajer je user posted image

najki saj mogoče ti bodo pa jutri sprožili. Kje pa boš rodila? Ko sem bla jaz na pregledu v ljubljanski porodnišnici, so vse nosečke, ki so bile na vrsti pred mano in so bile na rok ali že čez, dali na oddelek in jih sprožili porod. Potem pa je ena rekla, da to naredijo navadno pred prazniki, zato da majo med prazniki manj dela.

Zvezdica lepa sta tvoja fanta user posted image

marta in zvezdica user posted image user posted image user posted image user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
29.10.2010 20:38:02   
nina166

Krtexx, berem ene črne novice iz Toplic. javi se nam!

a misliš na to kar se je zgodilo v Laškem?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
29.10.2010 20:52:32   
Ploha
sonček: aaaaaa, kera idila, prav sneg mi je zadišu, pa keri facko mali! user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE
lola85 RR

Kje najraje praznujete rojstne dneve otrok?

doma (81%)

igralnice (3%)

najamemo piknik prostor (16%)

pri babicah in dedkih (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!