|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
19.10.2010 20:07:53   
onur
Mojsoncek, user posted image user posted image user posted image user posted image za Anžeta, da čim prej ozdravi. Pa Nejc naj ostane zdrav.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
19.10.2010 20:12:33   
nagajiva
Ojla

ah, mi še tud kar smrkamo. A na srečo se mu je povrnil apetit, tako da imam večje upanje po hitrejši ozdravitvi.
Čiščenje noska-podobno kot večine. Fiziološka brizg v eno in potem v drugo nosnico. Malo počakam in še s pumpico, čeprav je kričanje in krilenje, pa nam vseeno nekako uspe. Ko ma pa full zamašenega oz. na začetku pa kake 3-4 dni še operil. Drugače pa seveda še pihamo in pihamo, kolko nam pač uspe.
Je pa bil danes spet en tečn dan-posledično tud Lovro. In sma ga posadila v vozek, ponjava čez, ker je rosilo in na sprehod. Je bil potem kot prerojen in poln svežega zraka. Tak da mi sedaj že spi. Zjutraj bo pa spet ob 5/5.30 gor user posted image user posted image user posted image

Nič, grem v kopalnico, malo še na kavč in spat....lahko noč user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
19.10.2010 21:13:16   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

... Tak da mi sedaj že spi. Zjutraj bo pa spet ob 5/5.30 gor user posted image user posted image user posted image

...

kok to misliš ŽE? tvoj post je bil objavljen nekaj čez osem... user posted image Sej je to normaln čas, da grejo taki mali otroci spat, ane? Naša včasih že ob sedmih spi, kadar prebedi cel dan. Sicer pa med osmo in pol deveto zaspi. Pa do šestih, sedmih. Ravno prav, da ne rabima druge budilke. user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
20.10.2010 8:21:08   
_katja_
Mornin'

Pomar*anča*: u na snegu ste bli....fovs smuser posted image Sam da ste uživali.

nosek: bom jest tud probala z malo večjimi količinami fiziološke. Danes zjutraj sem mu mal s pumpco, ker ni šlo drugač, pa je bil jok tak, kot bi ga iz kože dajali.

onur: bravo za frizerja!!!

Sončnica:
super za moževo službico.
In pri normalni steklokeramični plošči ni teh težav. Se pa pozna, kako je bolje pri indukciji kot navadni. Recimo stvar zavre in daš na manj. In že ko daješ na manj se pri indukciji vidi kako manj vre. Je skoraj tako kot pri plini, takojšnja reakcija.

mojsoncek: user posted image user posted image user posted image za Anžeta!!!

spanje: Nace gre spat ob 19.00. Med tednom zdaj zaspi takoj, načeloma pa tam do 19.30. Zjutraj pa odvisno od 5.00 naprej. Največkrat ob 6.00.
Danes sta oba spala celo noč, do 6.00. Luksuz user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem spet malo pospravljala, pa laufat sem šla. Vreme pa gnil za popiz. Popoldne pa v Citypark na hitro. Sem spet spičila v DM kar nekaj eurov. Se nabere tolk hitr.... Imamo pa zdaj zaloge mila za roke, mlekca za Jaka, palčk za ušesa, in podobnega. Pa končno sem kupila sojino omako....moram sprobatuser posted image Pa v H&Mu sem še dva spodnja dela trenirk s patenti za Jakca vzela. Do čajnice pa Andromeda nisem prišla. Je bilo treba že po otroke. Tako da bodo čajčki počakali....

Ste kaj gledale Takko prospekt? Imajo ene ful luštne zelene fliske....Moram jih it pogledat, po 5,99. Ker zadnjič sem v H&Mu gledala ene, pa so bli čez 20eur.

Lepo sredo:)

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
20.10.2010 10:00:17   
Andromeda
Hello!

Joj, je danes spet obupno vreme, pa še mrzlo je, vsaj pri nas. Sedaj Daria oblečem v flis + anorak, čeprav je večina otrok v bundah, samo kaj bomo pa pozimi oblekli...ali je morda že zdaj zima? user posted image

katja - je bla pa res luksuzna noč, vam želim čim več takih!

spanje
- naš zaspi med 19.30 in 20. uro, pa ga bomo začel kakih 15 minut prej dajat spat, saj se mi v zadnjem tednu dogaja, da ga moram zbujat ob 6.30 zjutraj, potem je pa tako siten in se noče ne preoblečt ne nič, samo brca in se obrača na trebuh. Drgač pa slišim sosedove otroke, ki še ob 22.30 norijo in skačejo, potem se pa ob 7-ih zjutraj, ko odhajajo, derejo po hodniku, ker so očitno še zaspani.

Nič, grem kafe spit, pa veselo med knjige...

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
20.10.2010 10:57:56   
Bethany
hej hej,

Ja, vreme je obupno. Mene se je spet prehlad lotil, v mesecu in pol že tretji!! user posted image user posted image Sumim, da je kaj z mojimi sinusi narobe?? user posted image Takoj ko se pozdravim, morm spet začet laufat pa v savno hodit. Da se mal okrepim.

Sma pa včeraj nabavila darilo za rd za tamalo, sicer več kot mesec prej, ampak je bila možnost 20% popusta, vzela pa sma Lego veliko kmetijo. Tam se pa že kr pozna na ceni. Od babice bo pa dobila eno kuhinjo iz pikapolonice, iz tanovega kataloga. Tako, da imam zdej mir do rojstnega dne, potem pa še kaj malega za božička, pa bo. Letos boma mogla bit zelo skromna glede daril. ni financ... user posted image

eeej, andromeda! zadnjič sem delala burek, pa sem se na tebe spomnila, da si omenjala enkrat, kak ti je fajn ratal. A zaupaš recept?? Prosim... user posted image

Oblačenje: budnice zdele so absolutno pretople, tudi kape in šali... halo??? kaj bojo pa pozimi oblekli. Js ji tud dam gor ali jesensko jaknico, kot taka vetrovka z bombažno jopico not ali pa toplo jopico ala flis pa brezrokavnik gor. Spodaj pa malenkost debelejše trenirke ali kr kavbojke, če so kake bolj mehke, da so udobne v vrtcu. To je to...

sem pa bila danes zjutraj v C&A, so dobili novo robo, so prav fino založeni, pa ful luštne stvari... Kupila bundico, pa dvojne legice in eno majcko s flisastim telovnikom čez. Pol sem se pa mogla kr prepričat, da ne brskam naprej, heehee... user posted image Me pa jezi, ko nikjer ne dobis neke normalno tople kapice za pozimi. Vse so strikane in se s flisom podložene not. Pa to je za sibirsko zimo, ne našo, no.... Js bi mela enoplastno kapico, za naše zimske temperature čist dovolj.

Tako, zdaj pa delat!!

fajn bodte! cau

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
20.10.2010 11:02:11   
mojsoncek
Hello hello!

Pri nas je zdravstveno stanje ze od vceraj veliko bolje in naceloma, gre Anze jutri v vrtec jaz pa v sluzbo. Mi je pa tako neizmerno smesno, da je vedno kaksna panika ali akcija v sluzbi takrat, ko mene ni user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Sedaj Daria oblečem v flis + anorak, čeprav je večina otrok v bundah, samo kaj bomo pa pozimi oblekli...ali je morda že zdaj zima?

jaz ravno tako... flis + vetrovka. Za bundo je se cisto prezgodaj. Res ne vem, kako bi se potem oblacili, ko bo -10.

spanje - Nejc je v postelji med 19 in 19.15, Anze pa kaksne pol urce kasneje. Spita pa potem do 6.30 med tednom in do 7ih cez vikend. Naceloma zelo solidno, so pa seveda taksna in drugacna obdobja, ampak ta vedno minejo.

katja - meni se zdi, da je cena flisov zelo odvisna od kvalitete. Po mojih izkusnjah tisti za 5€ niti priblizno niso tako dobri in topli, kot tisti za 20€ ali vec.

soncnica - tudi jaz se pridruzujem cestitkam za mozekovo sluzbo! user posted image

Anze ima cisto prevec dela in me ne pusti zraven... grem pa po kuhinji malo pospravit...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 2357
20.10.2010 12:25:05   
onur
Sma pa včeraj nabavila darilo za rd za tamalo, sicer več kot mesec prej, ampak je bila možnost 20% popusta, vzela pa sma Lego veliko kmetijo.

Kje majo znižanje, bi šla tudi jaz kaj kupit?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
20.10.2010 12:44:03   
mojsoncek
Danes sem naletela na en zanimiv prispevek. Za vse tiste, ki imate "tezave" s tascami, sefi ali komerkoli... http://bibaleze.si/clanek/rubrika/starsi/na-pomoc-tasca-me-napada.html

Pa brez zamere user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
20.10.2010 13:09:32   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Sma pa včeraj nabavila darilo za rd za tamalo, sicer več kot mesec prej, ampak je bila možnost 20% popusta, vzela pa sma Lego veliko kmetijo.

Kje majo znižanje, bi šla tudi jaz kaj kupit?

Onur, imela sem neke kupone z 20% popustom na izbran izdelek za Interspar in Spar, ki so veljali ta ponedeljek in torek... Se pa dostikrat pojavijo v časopisih ala Slovenske novice, pa tudi v Dnevniku sem jih opazila. Ponavadi na prvi strani, desno spodaj. Če jih še zasledim, javim. user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
20.10.2010 13:15:43   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Danes sem naletela na en zanimiv prispevek. Za vse tiste, ki imate "tezave" s tascami, sefi ali komerkoli... http://bibaleze.si/clanek/rubrika/starsi/na-pomoc-tasca-me-napada.html

sicer nimam težav s taščo, tastom, šefi ipd... se pa zelo strinjam z napisanim. Odličen članek. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2361
20.10.2010 13:23:35   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

sicer nimam težav s taščo, tastom, šefi ipd... se pa zelo strinjam z napisanim. Odličen članek. user posted image user posted image

A ne! Jaz sem na taksen nacin porihtala odnos z enim sodelavcem, ki je po sedmih letih dela z mano ravnal se vedno tako, kot da sem studentka. Zadeva res deuje user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
20.10.2010 20:25:20   
nagajiva
Ojla,

danes sem pa ko cota. Sem mela neke ludo težke stranke in sem čisto zmozgana. Potem pa še Lovro z neuničljivo energijo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nagajiva

... Tak da mi sedaj že spi. Zjutraj bo pa spet ob 5/5.30 gor user posted image user posted image user posted image

...

kok to misliš ŽE? tvoj post je bil objavljen nekaj čez osem... user posted image Sej je to normaln čas, da grejo taki mali otroci spat, ane? Naša včasih že ob sedmih spi, kadar prebedi cel dan. Sicer pa med osmo in pol deveto zaspi. Pa do šestih, sedmih. Ravno prav, da ne rabima druge budilke. user posted image

JA, seveda je normalno.....vendar pred vrtcem ni zaspal pred deveto pod nobenim pogojem. Sedaj pa 19.30/20....
Vreme-je že kar hladno, a ne še mrzlo....mrzlo je pozimi user posted image . Je pa res, ko vidim ene otroke oblečene v bunde, kape, škornje user posted image user posted image , se vprašam, kako bodo pozimi oblečeni. Zraven pa starši v tankih jaknah-kje je tu logika??? Jaz mu oblečem flis in brezrokavnik. Pa trakec oz. tanko kapico če rosi, da ravno ne vlačima dežnika.

Bi si mogla it lase oprat in mi taakkkooo niiiiiiiiiiiiii................pa morem.
Nič, lepo noč in sladke sanje user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
21.10.2010 8:11:54   
_katja_
Mornin'

katja - meni se zdi, da je cena flisov zelo odvisna od kvalitete. Po mojih izkusnjah tisti za 5€ niti priblizno niso tako dobri in topli, kot tisti za 20€ ali vec.

Ja to se strinjam. Ampak to je važno pri takih flisih kao jopicah. Tale iz Takkota je pa v funkciji puloverja. Tist je pa čist ok če je tanjši. Ampak sem zdaj vidla, da je šele od št. 98 naprej....tko da...nč ne bo.

Ste gledale včer basket?!? Je blo kr napet....

Lego: jaz sem šla pa včeraj kupit še une kocke za Šparove pike. Bo zdaj veliko RDjev in še decemberska obdarovanja. Za un popust v Dnevniku sem pa kar meso vzela user posted image

Moram nujno k frizerju....mam že tolk dolge in potem itaq skoz nosim čop. Upam, da ima jutri kaj frej, drugače pa drug teden.

Šibam zdej jest, potem imam telovadbo za mamice z dojenčki in po Naceta v vrtec. Danes ne bo spal tam, ker je zvečer ful kašljal, pa nočem da se cela skupina zbudi...

Lp
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 2364
21.10.2010 10:34:24   
Bethany
Katja, js te občudujem, kok zmoreš vse te dodatne aktivnosti ob dveh otročkih. user posted image Imaš še kakšno varuško za tamalega al je tako priden, da vse to gre? user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
21.10.2010 10:39:35   
Andromeda
Hello!

katja - jaz sem Dariu v Takkotu kupila ravno prejšnj iteden jopo iz flisa, je bila prvotna cena 15 eurov, pridem na blagajno, pa 10 eurov user posted image Se mi zdi kar kvalitetna in topla, je pa take pariško modre barve in je Dario prav fletkan v njej, pa še kapuco ima zraven.

mraz - v Kranju je zjutraj včasih res mrzlo in ne hladno, pa ne le zjutraj, ampak tam do eih popoldne vsaj za mesec oktober, sem šla včeraj ob 9-ih peš z obrtne zbornice in sem mela čist mrzla ušesa, roke pa tud user posted image Smo namreč "sredi gora", ki so povrhu še zasnežene, tako, da se hlad čuti čisto drugače kot v Ljubljani.

Dario ima pa že kake 3 tedne "nočem hodit" fazo, je prav zoprno, včeraj sva šla peš iz vrtca, ma ne narerdi niti 5 korakov, pa mi že sili v naročje, do doma imava pa kakih 10 minut hoje, no v tem priemr pa skoraj pol ure..le kdaj ga bo minilo?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
21.10.2010 12:53:39   
šema

Dario ima pa že kake 3 tedne "nočem hodit" fazo, je prav zoprno, včeraj sva šla peš iz vrtca, ma ne narerdi niti 5 korakov, pa mi že sili v naročje, do doma imava pa kakih 10 minut hoje, no v tem priemr pa skoraj pol ure..le kdaj ga bo minilo?

Tudi mi smo na istem - poskušam ga zamotit, da greva skupaj do luže, svetilke ipd. oz tisto kar vidim pred sabo. Načeloma potem kar gre, ker ga vmes še kaj drugega zamoti. Kadar pa mi ne uspe, mu rečem, da ga bom nesla npr. od grmovja naprej, če neha cvilit.
So me pa ravno zadnjič na Žalah gledal ko da sm padla z lune in ne slišim da zraven mene kriči malček. Aljaž je TEŽIL: gooooj, goooj in z nobeno stvarjo ga ni bilo mogoče prepričat, da bi hodil sam. Potem sem mu rekla, da ga dvignem, ko pridemo do naslednje "lučke". Mal je pogledal naprej, kje to je in sam odšel do tja, potem sem ga pa res nesla. Se pa za očitajoče poglede nikoli ne zmenimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2367
21.10.2010 12:54:14   
šema
Jutri mam pa dan D. Upam, da čimprej mine...

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
21.10.2010 13:23:02   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: šema

Hmmm, kakšen dan D pa? vsekakor pa držim pesti! user posted image

btw - jaz Daria nikakor ne morem zamotit z ničemer...se mi obeša po nogi in joka, ma kaj joka, vrešči...Lahko samo upam, da čim prej mine tale "nesi-me" faza.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
21.10.2010 20:39:21   
šema

IZVIRNO SPOROČILO: šema

Hmmm, kakšen dan D pa? vsekakor pa držim pesti! user posted image

btw - jaz Daria nikakor ne morem zamotit z ničemer...se mi obeša po nogi in joka, ma kaj joka, vrešči...Lahko samo upam, da čim prej mine tale "nesi-me" faza.

Zagovor

Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.10.2010 7:44:37   
onur
Dobro jutro in eno kavico želim vsem. Jaz sem si privoščila sok in nato v službi kakav. Včeraj sem končno dobila trenirke za Petjo na sejmu (v trgovinah ni bilo prave velikosti ker smo ravno vmes med 86 in 92). Popoldan sva bile zunaj, se preganjali s psom, pa skrivali v hiško, ki nam jo je sestra dala od tamalih dveh.
Ponoči smo se dvakrat zbudili, ker je tamala bruhnila ven katar. Upam, da se kaj hujšega ne razvije. Zdaj me je klical možek, da je ok.

Če uspe, greva jutri z mojim na Gibonnija. user posted image user posted image user posted image user posted image

Šema, user posted image user posted image user posted image user posted image  držimo pesti.

Sončnica24, čestitam možeku za službo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
22.10.2010 7:56:09   
_katja_
Mornin'

Katja, js te občudujem, kok zmoreš vse te dodatne aktivnosti ob dveh otročkih. user posted image Imaš še kakšno varuško za tamalega al je tako priden, da vse to gre? user posted image user posted image

Jakec je večinoma skoz z mano, razen popoldne ko imam nosečke (pa še to sem se zdej zmenila enkrat na 14 dni). Je drugače ful priden, tko da se z dobro organizacijo in energijo vse da. user posted image Je lump ker se pri tašči joka, tko da ga zdj navajamo, ampak se še vedno...očitno je tako obdobje. Ga moram do zime navadit da bo tudi pri moji mami in atiju lahko, da bom kdaj skočila na Krvavc na dopoldansko smukouser posted image

hoja: hoja po ravnem... pri meni ful bolj pridno hodi kot pri možu. Ker njega samo pogleda in roke stegne, pa ga že vzame v naročje. Jaz sem pa bolj neizprosna. V hrib pa kakor kdaj. Načeloma zdej ko hodimo na Primoža, ki je cca 1 uro normalne hoje gor, hodi pol peš pol se pa nese.

onur: uživajta jutri user posted image

Jaz sem včeraj popoldne delala punčke Unicef  vrtcu. Zdej ima moja že lase...sam gre kar počasi. Potem sem pršibala domov, da sva jih dala spat, potem pa babji večeruser posted image user posted image user posted image Je tooook sedlo. Vedno bolj se štekamo s puncami iz srednje in mi je res super super.  Noč je bila pa katastrofa...ampak bo že. Pijem kavico user posted image Zdej grem pa k mami v Lj. na en cvek, pa v trgovino po obrobni trak za punčkino oblekcouser posted image popoldne pa na Primoza.

Lep petek!
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
22.10.2010 9:06:17   
Andromeda
Hello!

Jst pa ravno kuham user posted image in držim pesti za šemo, za uspešen zagovor! user posted image Imamo čudovito sončno jutro, ker mamo stanovanje obrnjeno na jugovzhod, mi sonček, ki sije v stanovanje, zdajle prijetno greje hrbet user posted image

Eno ? - a vaši malčki pridejo tud čist sestradani iz vrtca?
Dario je zadnje dneve vedno takooo lačen. Vzgojiteljice pravijo, da veliko poje, res pa je, da imajo za popoldansko malico največkrat samo sadje, čeprav jim dajo še kruh, ki ostane od zajtrka, tako, da se naš zagotovo ne naje. Včeraj je bilo pa res obsedeno stanje - med potjo iz vrtca je pojedel kos sirove štručke in spil 2x 2dcl breskovega soka (sva šla namreč še v trgovino spotoma), potem je pa doma pojedel krožnik širokih rezance z drobtinami, sadno skuto in še kar tulil in odpiral hladilnik, da sem mu potem dala še lumpijev mlečni zdrob, potem pa je bil mir, za večrejo sem mu dala samo še sadno kašo in čaj.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.10.2010 9:09:26   
Andromeda
onur - kako je pa kaj vaš nov družinski član, psička Kala? Upam, da ji Petja ne "nagaja" preveč. Dario namreč nima ravno obćutka za živali in psa, ki je pri babici v NM hoče na vsak način vlečt za dlako ali rep. Sicer ima zelo rad živali, na sprehodu se prav razveseli, če gre kak kuža ali muca mimo, pa ptičke ima tudi zelo rad, sploh so mu tele vreščeče vrane fascinantne, ki krakajo okrog bloka, se čisto razneži, ko jih zagleda user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 22.10.2010 9:10:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2374
22.10.2010 9:25:14   
mojsoncek
Morgen!

Petek je in jaz sem ga zacela s kavo in kikirikanjem user posted image . Skratka zelo lep uvod v prihajajoci vikend.

Andromeda, ti zavidam soncno jutro... od doma sem sla se po temi, v LJ je pa taksna megla, da ne vidim iz 8. nadstropja do parkirisca pred stavbo.

šema - dobro opravi, drzim pesti!

hoja - kakor kdaj. Vcasih zelo veliko prehodi sam, vcasih pa ze po 50 metrih dvikne roke in tezi, da ga nesem. Se pa pri hoji po ravnem veliko bolj punta, kot pa ce gremo v hrib. In naceloma je tudi prina nas tako, ce sem sama veliko vec hodi, kot pa ce je zraven se mozek.

Eno ? - a vaši malčki pridejo tud čist sestradani iz vrtca? Dario je zadnje dneve vedno takooo lačen. Vzgojiteljice pravijo, da veliko poje, res pa je, da imajo za popoldansko malico največkrat samo sadje, čeprav jim dajo še kruh, ki ostane od zajtrka, tako, da se naš zagotovo ne naje. Včeraj je bilo pa res obsedeno stanje - med potjo iz vrtca je pojedel kos sirove štručke in spil 2x 2dcl breskovega soka (sva šla namreč še v trgovino spotoma), potem je pa doma pojedel krožnik širokih rezance z drobtinami, sadno skuto in še kar tulil in odpiral hladilnik, da sem mu potem dala še lumpijev mlečni zdrob, potem pa je bil mir, za večrejo sem mu dala samo še sadno kašo in čaj.

Tudi moja dva mladinca sta velika lakotnika. Prva stvar, ko pridemo iz vrtca, je to da se nalimata na hladilnik. In prav je da jejo nasi otrocicki user posted image , ker se tudi meni zdi, da so popoldanske malice v vrtcu bolj svoh. In ce malicajo ob dveh, je to definitivno premalo do vecerje.

onur - upam, da s Petjinim zdravjem ne bo nic hujsega. user posted image Upam, da vam bo uspelo it na Gibonnija!

Mladinca gresta danes popoldan k mojim starsem na enodnevno all inclusive razvajanje. Greva danes zvecer z mozekom na predstavitev ene knjige, jutri pa imamo eno srecanje s tistimi, ki smo bili skupaj v Italiji. Juhuhu...

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......