|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
29.10.2010 21:37:39   
sjmm
no, sm končno si izborila mau cajta zase

moj še mau čudn gleda...drgač je menda imel fuul neke laufarije...sm sam rekla d ni blema...sam d je fajn d kej pokliče..k moj user posted image ne zdrži več tok skrbi k včasihuser posted image user posted image user posted image

katjuša...ful dobr za operacijo...seveda d bo vse ok..pol boš pa fajn okrevala, moč v rokah se bo vrnila in boš komot še enga bejbija spedenala...jz bi sigurn test nardila al pa šla kri dat...pred O morš vedt za točn...no, vsaj jz bi zase hotela...držim pesti d bo vse najhitreje okuser posted image user posted image

no, zdej si pa še kako musko pogledam...pol pa sm si vrsto za tuš izborilauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
30.10.2010 0:10:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

helouuuuuuuuuuuu bejbe....
mi smo kompletni.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pot v benetke potekala popolno b.p. eva spala skorej čist do letališča, tko da je bla res res pridna............
pol sva pa še eno dobro urco počakale pa je že oči pršu.....veselje je blo nepopisno iz vseh strani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aja...tamika mi je poslala sms nej vas vse lepo pozdravim, ni pa nič napisala zakaj se nič ne javi.....

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pridna pupa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
30.10.2010 0:11:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

glede na to da moje user posted image še ni in da imam v sredo operacijo kr pod lokalno bi blo dober test delat? al ni treba..... zdej si še s tem skrbi delam......

waw..kr v sredo..to je pa hitro....
Upam,da se vse lepo porihta...pa prosim lepo naredi test prej...oz. uredi stvari pri G

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
30.10.2010 6:31:31   
baki
jutro.nik vstal ob 5.00.napredek je spal 40 min.dlje kot včerajuser posted image vseeno bolš kot včeraj.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
30.10.2010 7:20:14   
črticaa
DOBRO JUTRO SLOVENIJA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
30.10.2010 7:28:33   
črticaa
torej današnja sobota bo in je predvsem delovna user posted image user posted image

učeraj sem bila do 21.30 v hotelu,... in kje sem sedaj,... V HOTELU user posted image . razgled čez vrata je neverjeten, sončen vzhod ob katerem lahko pozabiš na vse skrbi (tudi na to da si na šihtu),.. edini gost že je zajtrk, doma pa se vrjetno tudi že prebujajo.
moj najdražji je danes namesto v moji pojstelji preživel noč v Dominikovi user posted image user posted image user posted image ne sprašujte me zakaj user posted image
sedaj počakam da gost poje in pospravim za njim in neprodušno zaprem hotel do 13.30 ko moram priti nazaj, da sprejmem nekega drugega gosta. ampak "haklc" prišel naj bi ob 3eh, apmak po izkušnjah bo to najvrjetneje ob 19ih

ok pa da poročam o drugih zadevah,.... Andreja sem spravla na realna tla in vidim da se ga je dotaknilo, povedala sem mu tudi da mi ni čist nič všeč da user posted image  povprečno 2 na mesec.
mislim halo,... še samski večkrat user posted image ko jaz user posted image
in rezultat (ta teden je popoldan) tako da je bil vsakič ko sem prišla z dela še  pokonci in je clo pokazal da je poslušal user posted image user posted image  tko da sva mal popravila povprečje user posted image user posted image
tud nč  več ne razmišljam ali naj mu povem ali ne - po novem vse leti iz mene ker se mi zdi neumno da me vse žre od znotraj,...sicer je občasno presenečen ampak se bo moral navcadit, in upam da se bo tudi on kmalu malo več pogovarjal
veter je zapihal v bolj ugodno smer ,..in upam da naju odnese v bolj svetlo prihodnost kot sem jo imela do sedaj na vidiku user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
30.10.2010 8:19:16   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
30.10.2010 8:37:04   
TAMIKA3
mi smo v redu, zdravi, delovni, ... danes fuzbalerski user posted image ... ati že odšibal ob 7ih, eno banjo postavljat ... tako da  taximama rules user posted image user posted image user posted image user posted image
... po turnirju je slikanje za koledar, Tristan gre spat user posted image , mi pa po kosilu na pečen kostanj k sosedovim... ko se zbudi pa tašča pokliče, da ga grem iskat user posted image user posted image
kosilo ... včerajšnji pasulj user posted image user posted image user posted image user posted image + puding
kaj dogaja tukaj user posted image ... nimam pojma user posted image ... mi je PC cel teden nagajal, zdaj se je pa odločil, da bo delal user posted image user posted image ... v glavnem miss you a lot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa braco ima danes RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... bo še treba tja skočit user posted image user posted image

mejte se skrajno lepo user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
30.10.2010 8:44:58   
Čebel@
jutro

midve že v pogonuuser posted image user posted image user posted image ...počakava še kakšno urco pol grevaa pa malo na sončka-zdele je še malo premraz brrruser posted image

sem vas prebrala,ampak sem si le katjušo zapomnila...itak da bo vse ok na operaciji...pa jaz bi tudi še 1x test delala-ziher je ziheruser posted image

lep vikenduser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
30.10.2010 10:09:30   
baki
evo mene nazaj.je nik šel  nazaj spat ob 8.00-9.10.malo se je še nadremal.mu verjetno fali.kuham zelenjavno juho+palačinke.katja je prišla domov.nik je je zelo vesel.se je drži kot klop.mi pašeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
30.10.2010 10:11:35   
baki
kje pa si ,urša?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
30.10.2010 10:37:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

petruškuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi na kupu ni boljšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa fino da ste se lepo vozle in da ste se znašle... jst sem itak vedla da se bosteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za zaupanje...itak.....super je bla punca moja

ej....super za operacijo, da bo čimprej za tabo in da boš dobila nazaj moč v svojih rokah...kolk časa pa je pol okrevanje....
glede user posted image user posted image pa itak da morš test delat, pa jst bi šla še na krvnega če go navadn negativn slučajn....kr k gineku poklič pa praš, če bo slučajn negativen....povej stanje z operacijo pa te itak morjo naprej vzet

bazem??? a to ma dedi notr v hiši bazen??

dedi je v zdravelišču v laškem pa smo se šli k njiemu kopat.... no na srečo v star bazen k v novem so mel neke taževe in so se 4je otroci zastrupli s klorom.......

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
30.10.2010 10:38:54   
Katjusa
punce hvala za vaše pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... bom šla dons test nabavit pa ga če ne prej v torek nardim.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
30.10.2010 13:05:31   
Urša08
ojla

Mi smo malo prej prišli domov. Zjutraj smo šli po zajtrku mal po grobovih, pa na obisk do stare mame od mojga. Je tak sonček prijeten, da je pasalo. Sedaj sem Žiga spat dala, Nejc je preveč živahen da bi šel. Jaz se bom pa kosilo spravla delat, no sej v bistvu bomo mel kr čufte od včeraj, tko da samo še krompirčka dam kuhat. Sem si kr poenostavila. Za popoldan še nimamo nekih planov sam pomoje bomo šli mal vn.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
30.10.2010 13:06:36   
Urša08

punce hvala za vaše pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... bom šla dons test nabavit pa ga če ne prej v torek nardim.....

Katjuša dej kr dons test nared, da boš vedla pri čem si. Če ne pa koj v torek zjutraj na odvzem krvi. Jaz kr navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
30.10.2010 13:08:25   
Urša08
Tamika lepo izkoristite dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki super da je Nik zadovoljen ker je Katja doma user posted image user posted image user posted image

čebela lepoo izkoridtita sončekuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
30.10.2010 13:29:31   
Ajvy
dannnnn....

Črticaa...superca ...sem zelo zelo vesela za vaju ...za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAmika....jjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee...welcome back
Lepo se imejte.....dobro praznujte...pa čestitke bratu za rd....

Čebela....sam je res mraz za znoret....sem pa ugotovila, da teh 1 dni kar nisem bila zunaj drevje zamenjalo barvo....

BAki...dobra si ,da tako zgodaj vstaneš....res....
Super da se imasta tako rada, Katja in Nik....

Urša...super za lepo popolnjen dan.....jst bom šla pa kasneje po grobovih..zdej še ne smem ven....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
   [Brisano sporočilo]
30.10.2010 13:32:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2843
30.10.2010 13:35:14   
petrušk_
evoooo meeeee...

malčica pančka.....mami kuha joto, oči je šu pa mal kolege pozdravt, da jim pove kakšne so kej kitajkeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamo se zakon...na izi.....celo dopoldne potepanje po kavicah in trgovini, pol gremo en rojstni dan voščit, zvečer greva pa z očijem na žuuuuurrrrrrrr....juhuhuhuh komi čakam....

aja...mam nov telefon...touch screeen  nokio pa še i phone....apple....tko da sm ultra modernauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še neki....sm glih dobr zmazala mal grozdja...grem evo previjat...mi slabi slabi na polno...sm komi do konca ritko zavila pa via wc in vse vn vrglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zj je pa ok.....ima kera kakšno idejo zakaj tako??? jst nimam blage veze....
đe nikol se mi ni kej tacga zgodil.....

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
30.10.2010 13:38:23   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan

tale moja rana mi bo res vse živce požrlauser posted image user posted image ....dosn zgleda slabš k 14 dni nazajuser posted image ...u pm....pa še u pondelk je praznik in patronažna pride šele u torek...dohtarja mam pa šele 8. novembra.....ma bo že...

Šime itak u službi, pa najbolj bi blo d bi bil isti moment še u Radečah in Vinkovcih hkrati, jutr more  nujno na Reko, druk teden ga pa baje cele dneve ne bo in ptiča bosta spet jadrala k babicam

PETRUŠK sm ti kr fouš k je vaš ata domauser posted image user posted image user posted image , super da spet uživate

KATJUŠA V TOREK GREŠ DOHTARJU NA ODVZEM KRVI JASNO!!!!!user posted image ....men je test 2 krat glih kontra pokazu, tko d jim ne verjamemuser posted image

URŠA glede prehrane.....ne jem kislih stvari ( repa, zelje, sarme, zelene solate), stročnic, svinine, gob, začinjene hrane, svežega sadja- razn banan. Ne morem se upret piškotom, rogljičkom, zavitkom s katerimi me razvaja tašča ob vsakodnevnem kosilu. Gledam, da dost pijem to je pa tut vse. Privoščim si 2 kapučinčka z veliko mleka na dan, edin piva še nism nč pila, k mamo sam un radler, pa ne vem, če ma isti učinek k pivo na mlekouser posted image

joooj ma res nimaš sreče s tole rano...upam res, da se ti čimprej pocajta....sam kr slab kaže, ane.....
ja sj zj mi pa 14 dni nis bla fovš k ga ni blouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da......hehehhee
super za taščin all inclusive...boš mogla še ležkat ni kej...ni druge.....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2845
30.10.2010 13:40:23   
Ajvy
Petrušk....ja...sej si nosečka a nis.user posted image user posted image user posted image user posted image ...jst sem vse ven metala....
Ampak upam, da ne boš več......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KOlumbo....joj..prav ne vem kaj naj ti rečem....a si špricaš z unim sprejem za šive.....?
Revčka si ...res...

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   [Brisano sporočilo]
30.10.2010 15:00:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
30.10.2010 15:42:08   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ajvy sprejam pa nč ne nuca, al pa premal sprejam.....kaj pa vem.....patronažna hot vsak druk dan, k tok šparajo, a u porodnišnici so mi rano rihtal vsaj 2 krat na danuser posted image .....druk teden bom verjetn G klicala d mu mal pojamram, sam ne vem kaj bova loh po telefonu rešila.

grem še mal spat d bo hitrej minil, sploh ne smem pomislt, d bo Šime ceeel november non stop na poti in bom non stop sama......tko d prosm če kera k men pride mi mal družbo delat.

še vn se mi ne da k se je sonce skrilo......dons spet ni glih moj dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sj sm brez besed....za decembra pa sploh ne bom komentirala.....ti že vnaprej pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2848
30.10.2010 15:42:11   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Petrušk....ja...sej si nosečka a nis.user posted image user posted image user posted image user posted image ...jst sem vse ven metala....
Ampak upam, da ne boš več......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KOlumbo....joj..prav ne vem kaj naj ti rečem....a si špricaš z unim sprejem za šive.....?
Revčka si ...res...

ja to ja...sam sm že v 16. tednu pa do zdaj nisem niti 1x....to mi je čudno....

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
30.10.2010 16:48:41   
sjmm
dons smo pa mi neki leteči....zju3 smo mel družinsko palačinka party

pol smo drsnil mau do štacune...tak d ma Saška nov gsm...na moj paket k je men crknu in je prejšnja vezava že potekla....za 10e..hud strojčke..mami pa seveda dobi že rabljeno zadevico od Saške...ampak važn d bo delala...tko d glede na to, da sm zmer ta zadn kolo...bom res še mau premislila glede leptopčkauser posted image ...ker moj še zmer trobi d ga ne smem u promet spravt

no, okol 1h smo uletel dam...šnel ena sadna malca...Majki spat...mi2 pa sva se mau skup dol usedla...pol sva pa kosilček prštimala...rižotko in mešano solato, melancani na žaru s tržasko omakco

no, zdej smo mel ene obiske..so že šli, moj je Majkija peljal mau na luft...mene čaka še vsa posoda...pa Mihca morm naravoslovje vprašat, z Jančijem bo pa Saška skončala referat in plakat...k sva po večini mi2 že včeraj vse napravila

evo, pa še en family kofetek bomo imeli

urša...fajn d ste na iziuser posted image user posted image user posted image ..kako počutje drgač???

kolumbo....uuu, tvoj tud čist okupiran vidm...no, pa sej boš zmogla...sej kva pa čmo, a ne....PA VELIK ZDRAVILNIH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA TVOJO RANO...

petrušk....a si mogoče preveč na hitr pojedla, mogoče na preveč prazn želodec...meni se je to že zgodilo..upam, da si že bolje in super d ste v popolni zasedbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tamika...smo te pogrešale...dej mau u red sprav tale tvoj kompjuteruser posted image ...uspešen fuzbal danuser posted image user posted image user posted image
no, tokle za zdej...grem nad posodo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?