|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.10.2010 14:43:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
29.10.2010 14:45:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo sm  naročila kosilce....Šime samo pobere v eni moji ljubiuser posted image  gostilnici.... a la carduser posted image ...kalamarčiče na žaru, vegi krožnik in njoke s smetanovo omako
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
29.10.2010 15:01:00   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela vem kakšni smo ovni ja user posted image user posted image user posted image user posted image Poskusi se čim manj sekirati in uživaj s svojo princesko, možek in bitjecem pod srčkom. Sedaj boš mela kmalu morfologijo ane? Joj komi čakam da nam poročašuser posted image

jz tud,.. imamo 3 user posted image  ADRIAN, TAŠČA PA SVAKINJA (ups črke)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
29.10.2010 15:02:59   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

user posted image
res me zanimajo stenske dekoracije..... ali jih lahko dobim v Mulerju? a je vsepovsod cena ene nalepke 10 evrov.. a imate kej izkušenj?

Nujno rabim kakšen dobr nasvet.. :)

lp

kupila in kaj je sedaj,.. beli fleki ,..ker je dominik vse tok časa praskal da jih je dol spraskal user posted image user posted image user posted image
tko da drugače sm jih najbolj ugodno vidla v ikei, pa veliko izbbire imajo,.. pa nekaj tudi v dipotu (torej imajo v rutarju tudi)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
29.10.2010 16:41:47   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
29.10.2010 17:16:09   
baki
evo smo pogruntali.nik tečen ko zmaj......zgoraj zadaj zobje vn lezejouser posted image sem mojga poslala v lekarno po calpol....upam da bo pomagal.da te kap.šele zdej sem si prišla gor zakaj so malčki prvo leto bolni skos ko grejo v vrtec........ZOBJEEEEEEEEEEEEEEEEEE.........MAJKO MILA....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
29.10.2010 17:25:42   
baki
KOLUMBO-super kosilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2807
29.10.2010 17:26:20   
baki
no zdej pa nobene ni ko bi jst malo čvekala

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
29.10.2010 17:58:51   
Pikica_82
Dober večer. Sva z ominega RDja, tortica je bla njamsi, smo kr celo pojedli (6 ljudi) user posted image

Stenske nalepke sem jaz kupila v Baumaxu, Mojstra Miho. So pa take penaste, niso čist prave nalepke. Edino ena obroba je iz papirja, tak trak, ki mu ločuje 2 barvi stene. V sobici, kjer spi, pa ma nalepke-ovčke, naj bi se svetle v temi, sam se ne user posted image  Jih ma po 2 stenah potegnjene. Men je kjut.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
29.10.2010 18:12:38   
Čebel@
mož ima dolg nosuser posted image sem zatežila,da je treba tastar računalnik odnesti in da končno kupimo normalno jedilno mizo s stoli...pa mu ni bilo glih prav,naredil je pa vseeno...drug teden gremo po mizo pa če mu je prav ali pa neuser posted image .....pa en regal sem odstranila iz spalnice in me full začudeno vpraša,kaj bo zdej tam ko je lukla-sem rekla:hallo lubi,ZIBKA!user posted image user posted image user posted image user posted image ....no važno da sem dosegla svojeuser posted image

grem dete nafutrat,stuširat in  dat v pančevouser posted image

se še pol kej oglasim,če bo kej prometa tukajuser posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
   [Brisano sporočilo]
29.10.2010 18:46:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2811
29.10.2010 18:59:58   
Urša08
čer

Jaz sem mortouser posted image . Je bil naporen dan ampak lep, sam očitno nisem več v formiuser posted image user posted image user posted image

Kolumbo tašče ni nč gor, tko da ne vem če sploh ve da sta bla dons doma. V bistvu sploh ne vem kdaj je nazadnje tamaledva vidla. Ti si pa že oba napakirala, no upam, da ju jutri dobiš nazajuser posted image . Ej a se kej merkaš kaj ješ pri dojenju?

čebela sej se bo možek pomiril. Si pa hitro začela plac za zibko delat, hehe jaz je še doma nimamuser posted image user posted image user posted image , pa cunce mam tud sam roza, od tamalih dveh jih tud še nimam, no važn da pridejo k rodim.

Pikica torta ti je fantastična ratala user posted image user posted image user posted image user posted image

Baki naj zobek čim prej pokuka.

Neposredna povezava do sporočila: 2812
29.10.2010 19:04:00   
Urša08
sem prehitr kliknila user posted image user posted image user posted image

Kakšne mate kej plane za tele tri dni. Mi bomo šli jutri najbrž tuki na dva grobka, pa mal staro mamo od mojga pogledat, pa spotoma po kapco za Nejca. V nedeljo najbrž v Lj. na grob nest ikebano, pa jaz bi šla v mehiško jestuser posted image user posted image user posted image . V ponedeljek pa mojedva prideta s križarjenja bomo pa bolj družinskiuser posted image komi čakam.

Sem se spravla kuhinjo pospravt sam je stroj že poln, par stvari pa ni šlo not , na roke se mi ne da pomit tko da bom kr zaključla. Pa tza dons mam res dost.

Grem pod tuš, pa če bo potem še kej volje se še oglasim.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
29.10.2010 19:13:03   
Čebel@
kolumbo......Baltazaruser posted image user posted image user posted image ....ej moj dedec ve,da se mi zdele v nosečnosti volja tudi 3x na dan zamenja in da ni pametno mi ugovarjatuser posted image user posted image user posted image

urša.....super,da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image ....ma to s placom je čist slučaj-bo itak po novem letu treba vse še prestavit-bo revež še delaluser posted image ....planov niti nimamo....jutri dopoldan bova s Hano malo ustvarjale z liski ki smo jih nabrali,popoldan nimam pojma...za nedeljo tudi nobenih planov....v ponedeljek gre pa možek s svojim fotrčkom na njihov grob

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
29.10.2010 19:14:24   
Čebel@
user posted image  večerjat-je dedec neverjetno ustrežljiv in mi štima solatkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
29.10.2010 19:25:36   
sjmm
čer!

moj dec se je končno prmajal domou..pojma nimam kje je bil...ob 3h mi je reku d je fertik in d gre proti domu...no, prov...ga sploh ne bom sprašvala k lahk kak fajt eksplodira k mam še une dneveuser posted image user posted image

v glavnem...sm kr mau morto...smo mel pestro popoldne...smo pekl tortilje, pa filal, pa en krompirček z rožmarinom smo spekl....fajn..k domača fast food...se nam je zdel...pol je bla kuhna booommmbbbaaa...sam smo kr poštimal..pol smo šli pa na luft...je pasalo...pa na en čajček..tam blizu u en barček...pol smo pa doma plesali po dnevni...smo kr tepih vn zvlekel....k je ata uletu smo bli že čist prešvicaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ekola...sledi kopalnica, večerja je bil kr čokolino...k smo že za kosilček dost posode zamazaluser posted image

no, k se bo gnezdo umirilo vas pa še mau preberemuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
29.10.2010 19:47:21   
petrušk_
helouuuuuuuuuuuu bejbe....
mi smo kompletni.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pot v benetke potekala popolno b.p. eva spala skorej čist do letališča, tko da je bla res res pridna............
pol sva pa še eno dobro urco počakale pa je že oči pršu.....veselje je blo nepopisno iz vseh strani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aja...tamika mi je poslala sms nej vas vse lepo pozdravim, ni pa nič napisala zakaj se nič ne javi.....

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
29.10.2010 20:13:53   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm.....sem toooooook vesela za vas,da gre z biznisom na goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes bolj user posted image  volje-je za mano prišlo par stvari....s svojimi starši se nisem videla in slišala že skoraj 3 meseceuser posted image ....spet bom pa jaz na koncu grda izpadla.....neki časa sem jezna in bi vsem svoje povedala,neki časa serm pa taka,da se bom glihkar zlomila.....ah komplicirano vse skupaj...vas ne bom morila-samo mogla sem dat venuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
29.10.2010 20:13:56   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Katjuša user posted image user posted image user posted image Ej, sam da te pošlihtajo!

Evo tortico. Nije baš nešto, pa ok. Za prvič bo ok.

user posted image

wawwwwwwwwwww kakšni lepi metuljčki.......

petrušk_

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
29.10.2010 20:13:58   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

črticaa ojej groza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej glavno da se je vse dobro končalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti čist verjamem da je za tabo prišlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se 

se pridružujem....grozaaaaaaa...ampak vzemi tako konec dober vse dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
29.10.2010 21:08:30   
Katjusa
jst sem čist zmatrana..... v bolnici čakala k zmešana..... ne boste verjele v sredo imam že operacijo.... sem slišala k je pred mano spraševal če želijo aprila al junija sem si misla joj še tak dolgo bo treba čakat no in pogleda moj izvid mi mal roke stestira in reče v sredo operacija desne roke..... ja ni kej imam ful fejst in sem mal dolgo čakala...... je reku da pol mravljinčevja ne bo več upam, da tudi bolečine ne....... me je pa ful strahuser posted image
no iz bolnice sem šla po otročka in smo se šli k dediju kopat pa babi je šla zraven tak da smo bli vsi kompletni.... je blo luštno 100/huser posted image user posted image user posted image user posted image sem dala benjaminu kr rokavčke in je užival na ful sicer ga je treba držat vsaj tko pod trebuščkom ampak uživač na ful naš mali:) je tok korajžn da ti roke kr stran tišči in pravi plava plava......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image že doima k je vidu rokavčke sem mu jih mogla gor dat in je govoru kopa papa..... sem kr debelo gledala ker nismo bli na bazenu že kr precej časauser posted image

Florjan na počitnicah... juutri gre še benjamin k grema mi2 na eno 30 letnico bomo žurel do jutra slavljenec nič ne ve da bo imel žurkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da upam, da bo presenečenje uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč in lep vikend:)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
29.10.2010 21:09:13   
Katjusa
petruškuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi na kupu ni boljšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa fino da ste se lepo vozle in da ste se znašle... jst sem itak vedla da se bosteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
29.10.2010 21:10:38   
Katjusa
glede na to da moje user posted image še ni in da imam v sredo operacijo kr pod lokalno bi blo dober test delat? al ni treba..... zdej si še s tem skrbi delam......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
29.10.2010 21:14:11   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

petruškuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi na kupu ni boljšegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa fino da ste se lepo vozle in da ste se znašle... jst sem itak vedla da se bosteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za zaupanje...itak.....super je bla punca moja

ej....super za operacijo, da bo čimprej za tabo in da boš dobila nazaj moč v svojih rokah...kolk časa pa je pol okrevanje....
glede user posted image user posted image pa itak da morš test delat, pa jst bi šla še na krvnega če go navadn negativn slučajn....kr k gineku poklič pa praš, če bo slučajn negativen....povej stanje z operacijo pa te itak morjo naprej vzet

bazem??? a to ma dedi notr v hiši bazen??

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
29.10.2010 21:31:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

helouuuuuuuuuuuu bejbe....
mi smo kompletni.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pot v benetke potekala popolno b.p. eva spala skorej čist do letališča, tko da je bla res res pridna............
pol sva pa še eno dobro urco počakale pa je že oči pršu.....veselje je blo nepopisno iz vseh strani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aja...tamika mi je poslala sms nej vas vse lepo pozdravim, ni pa nič napisala zakaj se nič ne javi.....

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image UŽIVEJTE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?