|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
29.10.2010 12:14:24   
Anonimen
Se strinjam z jeanitte, da bova držali pesti za vse cel mesec..... pri meni nič novega še vedno me boli križ - kar je po navadi znak za user posted image , ampak ne bom prehitevala in delala testov vsaj do nedelje ne, no upam da ne no....
Najhujši je čas par dni pred testom - no pa saj smop na istem in vse vemo kako je!!!!

Pa, pa pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jeanitte)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
29.10.2010 12:26:30   
Anonimen
hm, prosim povejte mi ali je normalno da krvavim že 14 dni? en dan vmes je bil brez krvavitve, potem pa spet! sicer sem danes klicala svojo g, pa je na dopustu, pokličem spet v torek. naj me ne heca....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
29.10.2010 12:37:37   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hm, prosim povejte mi ali je normalno da krvavim že 14 dni? en dan vmes je bil brez krvavitve, potem pa spet! sicer sem danes klicala svojo g, pa je na dopustu, pokličem spet v torek. naj me ne heca....

user posted image

Anonimna, lej ne vem, ampak meni je malo čudno, da 14 dni že krvaviš.user posted image Pa je močna krvavitev ali samo rahli madeži? Upam sicer, da ni nič slabega to ne nakazujeuser posted image . Škoda, da ne moreš do ginekologinje, da bi ti razjasnila kaj se dogaja. Kaj pa kam drugam na kak UZ nimaš možnosti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
29.10.2010 12:47:08   
Anonimen
ne, na žalost nimam možnosti nikamor it na uz, petek pa še pred praznikom. na začetku sploh niesm bila pazlljiva koliko dni karvavim, prej sem pa v koledarček unašala, me je pa skoraj kap! moja m je vedno trajala 4dni. so pa krvavitve en dan močne, tako da rabim vložek, kak dan pa rabim samo dnevni vložek. upam, da se mi sesul kakšen ritem tetke po ss in jemnju orgametril tablet. aja, medež je pa čisto črnuser posted image  

sem spet malce seznam pregledala, nas je kar precej! saj prav, bo več dojenčkov v juliju. bomo potem skupaj švicaleuser posted image

(odgovor članu soncek3)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
29.10.2010 13:56:45   
lananai
Anonimna, kaj pa če se ti ni vse OK spucalo po ss? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
29.10.2010 13:59:11   
tejchy*
Ojla punce, sem rekla da še mal delim z vami na forumu user posted image danes sem od samega dolgčasa brskala po netu in videla da so na našem trgu še ene super tablete (podobno kot tifol, elevit) ki naj bi se jih jemalo pred zanositvijo in prve 3 mesece, ista fora.. Pa se mi res zdi zanimivo in sem jih kar šla kupit, stanejo pa celo manj kot tiste ki sem jih prej jemala (jaz sem dala 4,80 €). Bom kar prilepila vse skupaj:
Kako Evitol deluje
Vitamin E je antioksidant, ki preprečuje oksidacijo pomembnih celičnih sestavin. Veže se z aktivnimi škodljivimi snovmi, kot so prosti radikali, ki nastajajo v organizmu pod vplivom endogenih in eksogenih dejavnikov. Tako varuje celice pred okvarami ter ohranja njihovo funkcionalno sposobnost. Vitamin E deluje pozitivno na celoten organizem: pospešuje prekrvitev, zboljšuje mišično storilnost, preprečuje nastanek poškodb ožilja, pospešuje transport maščob in varuje ožilje pred aterosklerotičnimi spremembami. Prek hipofize posredno vpliva tudi na žleze z notranjim izločanjem in kot vitamin plodnosti uravnava delovanje spolnih žlez. Tablete Evitol z vitaminom E varujejo organizem pred prezgodnjim staranjem, vzdržujejo prožnost telesa, ohranjajo vitalnost in vsestransko aktivnost.

Odmerjanje in način uporabe
Odrasli vzemite 2 do 3 tablete na dan med obrokom ali po njem. Tableto lahko raztopite v ustih ali pogoltnite s kozarcem vode. Tablete Evitol lahko jemljete dalj časa.

Kdaj uporabiti
Tablete Evitol priporočamo:

• za preprečevanje in zdravljenje pomanjkanja vitamina E,
  • pri stanjih povečanih potreb po vitaminu E, kot so:
  • povečana izpostavljenost stresu,
  • velike fizične obremenitve.
    Glede na to da prvič slišim in teh tabletk res še nisem zasledila, sem rekla da delim z vami user posted image seveda, jih je blo potrebno takoj it kupit in so res dobrega okusa (so tablete za lizanje). user posted image bomo pa probal še mal drugega, do zdej sem jedla centramed ...

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 181
    29.10.2010 14:02:30   
    tejchy*
    anonimna, niti meni se ne sanja kaj bi to lahko bilo user posted image kaj pa dežurni ginekolog? nevem sicer kako to gre, ampak se mi zdi da če je tvoj na dopustu, da ne dela, te pošljejo k dežurnemu ginekologu, ki je vedno na voljo (bolnišnica..). drufgega ti res nebi znala svetovati, upam pa da se bo vse uredilo user posted image in da bomo julija švicali, hehe user posted image

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 182
    29.10.2010 15:43:19   
    Anonimen
    v primeru bolečin, ali povišane temperature moram na urgenco. drugače pa kličem g v torek, pa bom videla kaj bo rekla.

tejchy*, super da si povedala za te tabletke, si jih bom kupila, mi ravno zmanjkuje tifola. e vitamin je pa vedno dobordošel telesuuser posted image

imejte lep vikend, bodite pridne in naredite otročkeuser posted image  

user posted image

(odgovor članu tejchy*)
      Neposredna povezava do sporočila: 183
    29.10.2010 16:33:24   
    mladika
    Ojla!!
    jst bi sam to rada povedala kar se tiče dolgega "delanja" na user posted image .midva se trudiva že 13 mesecev,sem bla v torek pri svoji g in mi je odkrila endometriozo na d jajčniku,tko da...žal mi je da se nisem prej naročila, sam kaj ko ne veš kok pa kaj,pa tut nobenih znakov nisem mela do letošnjega poletja.Tak da grem decembra naprej na pregled in da se odločjo al bo treba operirat al ne!!Sam midva še zmeram upama,da se bo vse izeklo tko kot mora z eno lepo dišečo user posted image !!bom stiskala pesti za use nas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 184
    29.10.2010 16:48:56   
    smeška83
    Mah, jest ma  kar filing, da spet ni ničuser posted image  Sicer je še nekaj dni douser posted image , a me bolijo prsi, pa napetost čutim v trebuhu ter špikanje v jajčnikih... Sem kar malo žalostnauser posted image

(odgovor članu mladika)
    Neposredna povezava do sporočila: 185
    29.10.2010 19:26:27   
    lipi
    pri meni pa je bil danes dopoldan malo obarvan izcedek, potem pa nič več. user posted image  sem pričakovala šele 1.11., res pa je, da imam po ss čisto zmešan ritem. user posted image drugih znakov ni, razen tega, da so joškice malo napete. nisem pa imela nobenih bolečin, ki jih drugače imam par dni pred user posted image . mogoče se bo pa danes ponoči ulila.user posted image

(odgovor članu smeška83)
    Neposredna povezava do sporočila: 186
    29.10.2010 20:10:30   
    thanchyka
    Witch, še jaz pristavljam svoj piskrček za tvoj čarovniški zvarek. user posted image

Sicer pa mene tud špika v jajčnikih, joške me bolijo ko satan (ležanje na trebuhu odpade user posted image ), ... tak da bomo vidli, kaj bo to prineslo. Malo, malo, malo še user posted image

No, da vidimo, katera bo otvorila božično-novoletno dieto user posted image

Lep vikend vam želim, tiste ki ste okoli O, pa imate cele 3 dni za user posted image !!!!

(odgovor članu lipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 187
    29.10.2010 20:24:31   
    Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
    user posted image  1.11. pikicaa25
      1.11. lipi
    user posted image  2.11. anonimna user posted image
    user posted image   3.11. Wolfina
    user posted image  4.11. thanchyka
    user posted image  4.11. fiala
    user posted image  5.11. anonimna user posted image
    user posted image  5.11. anonimna user posted image
    user posted image  5.11. soncek3 
    user posted image  6.11. smeška83
     user posted image 7.11. Katte
    user posted image  9.11. sarar
    user posted image  9.11. tejchy*
    user posted image  10.11. camino79
    user posted image  11.11. Lineta
    user posted image  11.11. SRCE
    user posted image  12.11. cori
    user posted image 12.11. anci banci
    user posted image  13.11. anonimna user posted image
    user posted image  13.11. Nutry
    user posted image  13.11. TEDIGO
    user posted image  13 .11. mladika
    user posted image  13 .11. anonimna user posted image
    user posted image  14.11. anonimna user posted image
    user posted image  15.11. Luna*
    user posted image   16.11. Arual
    user posted image   16.11. Rebeka_
    user posted image 17.11. Lily86
    user posted image 19.11. Poka
    user posted image 20.11. anonimna user posted image
    user posted image  21.11. srečica17
    user posted image  23.11. Monstera
    user posted image  25.11. benji
    user posted image  29.11. bevcika
    user posted image  30.11. anity_1
    user posted image  30.11. twetka
    user posted image  x.11. petrusa

user posted image  x.11. urša28
    user posted image   x.11. anonimna user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 40
    user posted image  

NOSEČK: _____

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
    Lineta, witch, pomar*ANČA*,
    tejchy*, LeJo

[/quote]

(odgovor članu Katte)
    Neposredna povezava do sporočila: 188
    29.10.2010 20:43:57   
    Lily86
    Punce, nikar ne obupat preden se vlije! Ko sem jaz prvič zanosila, sem bila zadnjih par dni čisto nesrečna, da bo spet prišel obisk... Močni krči, boleče prsi, utrujenost - vsi tipični simptomi! Vsakih 20 minut sem bila na wc-ju, ker se mi je zdelo, da se bo zdaj zdaj vlilo. Pa se ni... In naslednji dan tudi ne... In niti naslednjih 9 mesecev ne :)! Tako da glavo pokonci - ni še konec borbe ta mesec!

tejchy - fajn da si z nami delila te tablete! Jaz jih bom tudi vzela naslednjič, ker Elevit so cenovno kar zasoljene... Čeprav dokler ne zanosim bom kar na tifolu, potem pa menjam na kaj vitaminsko bogatejšega.

mladika - pike poke da bo vse ok in da čimprej pridelaš svojo dišečo bebico user posted image

November bo kmalu tu!! Pričakujem roza otvoritev - ne me razočarat!! user posted image  Sicer pa jaz še čakam na O - te dni enkrat bo. Še dobro da je dolgi vikend user posted image . Upam da kaj pridelamo. Je bila pravkar pri nas ena nosečka na obisku, pa se kar nisem mogla nagledat trebuščka! Nekaj najlepšega, ko veš da tam notri prebiva malo bitjece... Še zdaj sem raznežena... Ah... Upam da moj buši tudi čimprej začne rasti...

(odgovor članu Katte)
    Neposredna povezava do sporočila: 189
    29.10.2010 21:04:08   
    cori
    Ojla!

Evo november že trka na vrata!!! Upam, da bo veliko bolj rozast, kot oktober, ki je bil res boljuser posted image user posted image .

Jaz sem se prejšnji mesec malo odklopila od RR, ker sem se že preveč začela obremenjevati s user posted image ....zdaj pridno delam ovulacijske teste in bog pomagaj spet niso (še) zaznali ovulacije...ehhh ja....ampak glede na sluz, in vse mora biti danes....testi pa vsi negativniuser posted image ...

Witchi moja, kako si kaj?

Punce navijaaaaam za vse nasuser posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
    Neposredna povezava do sporočila: 190
    29.10.2010 21:55:38   
    Anonimen
    men se je pa pojavil že  rdeč izcedek,  tk da pričakujem, da se mi jutr vlije user posted image .
    nisem razočarana, saj sva šele ta mesec sprejela odločitev, da poskusiva še nardit enga user posted image , pa sva verjetno zamudila O.  bova pa ta mesec bolj pridno user posted image , pa mogoče rata.
    ker pa mam user posted image na cca. 28 dni ( včasih kak dan manj ), bom se verjetno spet vpisala med novemberke konec meseca.

lep večer, anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 191
    30.10.2010 5:36:53   
    anity_1
    Anonimna user posted image , po moje to, da M traja 14 dni, ni normalno.. Na tvojem mestu bi šla takoj, ko bo možno, do G.. Da pogleda, kaj bi lahko to bilo..
    tejchy*, ja Evitol so baje ene fajne tablete.. Ki se jih samo liže.. Hmm...Ampak imajo samo E vitamin?
    mladika user posted image user posted image , kakšne znake si že imela, da si šla do G? pa kaj ti je delal G, da ste odkrili endometriozo? Sem malo pogooglala, in to lahko vidi samo z UZ, magnetno resonanco in CT, 100% se jo pa ugotovi pri laparoskopiji (to pa ne vem, kaj je.samo prebrala sem).. Pa dedna je.. Je tvoja mama tudi imela to? Nič kaj preveč mi ni všeč.. Očitno je treba biti pozornem res na vse znake in še več..
    smeška83, ne obupat, dokler ni M.. mogoče pa so to vse znaki za user posted image user posted image
    lipi, upam, da se danes ponoči ni ulila user posted image .. In da so pri tebi napete prsi tudi znak za user posted image .
    thancyka, ti pa imaš samo še nekaj dni.. Da boš nas razveselila user posted image Upajmooo user posted image
    lily86, si napisala, da ješ elevit ali tifol in da boš začela ta evitol.. Jaz sem 3 mesece, preden sva začela delati na bejbiju, začela piti folno kislino in sicer šumeče tablete iz hoferja B vitamini in folna kislina (v sebi ima 600ug folne). Zdaj ko pa aktivno delava na bejbiju, pa sem zdaj pač en mesec jemala elevit.. In so mi cene za elevit res kar visoke.. Pa recimo še ne rata takoj, in potem vržeš en kup denarja za to.. Sem pa drugače takšna, da ne pojem veliko vitaminov, tako da je dobro, da jem tudi kakšne dodatke vitaminske.. Ampak sem se odločila, da dokler ne bo user posted image , bom samo pisla šumeče tablete folne kisline (dobi se jih v hoferju za 1,99 evra), potem pa bom preklopila na elevit..
    Sem pa vprašala tudi za mnenja mojega zdravnika, potem še sestro pri G, in G, kaj naj jem kot folno kislino. Moj zdravnik pravi, da mora biti to elevit. Sestra od G in G pa pravita, da je čiiisttooo vseeno, kaj jem,samo da vsebuje okoli 600 - 800 ug folne kisline.. Ker je ta najpomembnejša.. Glede vitaminov je pač tako,da se sam odločiš, ali boš jemal kakšne pripravke še zraven, ker jih pač v nosečnosti tudi primanjkuje..
    cori, lepo pridno user posted image , da bodo user posted image našle pravo pot.. user posted image
    Anonimna user posted image - koliko pa je vajin otroček star že? Ful lepo, da sta se odločila še za enega! Pa upajmo, da se tudi ti vpišeš med novemberke! Tako kot me vse user posted image
    Lep vikend vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 192
    30.10.2010 11:38:39   
    Luna*
    Pozdravljene punce.

Vas pridno berem ne pišem pa kej dosti, ker šparam tipkanje za magistrsko user posted image   Hočem le to naredit preden pridejo slabosti...ki jih zgleda tudi v novembru ne bo. Do moje user posted image  je še dosti časa, ampak znaki v telesu so taki kot vsak mesec - napihnjenost, mozolji... tko da se nič ne nadejam. Pa tudi user posted image  nisva kaj dosti, ker sem mela zadnjih 14 dni hude krče v jajčnikih...

Elevit, Tifol...jaz sem jedla Tifol, takoj ko sem nehala s tabletkami, ker sem načeloma proti dolgemu jemanju vitaminov (ok, pustmo 1x letno terapij v času prehladov, grip...). Potem, sem prejšnji mesec jedla Elevit, ker mi je tko v lekarni priporočala - zaradi prehlada...ampak je full drago + kar sem rekla, da ne maram preveč vitamino...tko zdej jem tifol... so me pa opozorili G in v lekarni, da v času user posted image  pa je treba še kake dodatne vitamine...no to bo še čas za se odločit...

A je katera probala Omega 3 od Medexa - jaz imam povečane trigliceride in je baje Omega 3 ok za to...hkrati ma pa še tigol....

A ja drugač sem brala Pušenjaka in pravi, da je 400 mg folne čisto zadosti - ostalo je "konstrukt" sodobnih farmacevtov user posted image

(odgovor članu anity_1)
    Neposredna povezava do sporočila: 193
    30.10.2010 11:59:45   
    Luna*

A je katera probala Omega 3 od Medexa - jaz imam povečane trigliceride in je baje Omega 3 ok za to...hkrati ma pa še tigol....

Ups tiskarska napaka - mislila sem tifol ;)

(odgovor članu Luna*)
    Neposredna povezava do sporočila: 194
    30.10.2010 12:04:06   
    Lily86
    Omega 3 so priporočljive predvsem v zadnjih treh mesecih nosečnosti, ko se možgani najbolj razvijajo. Jaz sem jih bolj ali manj jemala celo nosečnost, ker sem vegi in jih z ribami ne dobim, sicer pa jih v drugi hrani ni ravno veliko. Zaenkrat tifol za folno, ko se napove bejbson, pa še kaj drugega. Sicer pa imaš med nosečnostjo tako kar naprej kontrole krvi in dobiš kakšne nadomestke, če bi česa manjkalo - predvsem železa. Vitamini pa tako nikoli niso odveč, predvsem zdaj ko je tako noro vreme in je toliko bolanih.

Lepo sončkasto soboto vsem! Če srečate kakšno čarovnico pa jo le prosite za kak recept kako čimprej zagledati +.

p.s. ju3 lahko pa eno urco dlje spimo, ko se ura prestavi! user posted image

(odgovor članu Luna*)
    Neposredna povezava do sporočila: 195
    30.10.2010 12:11:47   
    jacki
    Heeeeej!
    Kljub temu, da sem že 4 mesece nosečka, se še vedno velikokrat spomnim na vas in držim pesti, da je ta mesec tisti pravi mesec, ko boste ugledale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na seznam me prosim dajte pod navijačice, ker bom spet cev mesec hodila okrog s pestmi user posted image user posted image user posted image Bodite lepo, pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image vam želim in pa da user posted image user posted image user posted image user posted image vaših dragijev najdejo pravi cilj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jeanitte)
    Neposredna povezava do sporočila: 196
    30.10.2010 12:23:02   
    Luna*
    Lily86 - katere omega3 pa ješ? Ali ješ kombinacijo z omega 6 in (mislim da) omega 9?!? Ker pomanjkanja teh ti pa ne preglejujejo verjetno?

Te od medexa  so se mi zdele kul, ker imajo oboje. Pa pol nebi Tifola jedla. Sam ne vem kolk folne imajo, ker jih nimajo v drogerijah, da bi pregledala...
    Neke varjante ima tudi DM a ne?

Pri nas ni nič sončka. Vsak čas bo deževalo. user posted image

(odgovor članu jacki)
    Neposredna povezava do sporočila: 197
    30.10.2010 13:28:53   
    Anonimen
    Zdravo, punce!
    Js še čakam, da se mi vlije, ma skoz občutek, da mi že teče, pa nč.
    anity_1 - doma imam triletnika, tak da je kr pestro :)

komaj čakam, da prva sporoči, ko bo zagledala  user posted image .
    js pa čez cca. 10 dni pridno začnem user posted image , da mogoče user posted image ne bo konec novembra.

lep dan, anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 198
    30.10.2010 13:57:39   
    mladika
    IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

mladika user posted image user posted image , kakšne znake si že imela, da si šla do G? pa kaj ti je delal G, da ste odkrili endometriozo? Sem malo pogooglala, in to lahko vidi samo z UZ, magnetno resonanco in CT, 100% se jo pa ugotovi pri laparoskopiji (to pa ne vem, kaj je.samo prebrala sem).. Pa dedna je.. Je tvoja mama tudi imela to? Nič kaj preveč mi ni všeč.. Očitno je treba biti pozornem res na vse znake in še več..

Menstruacije so postale vse bolj in bolj boleče,pa pol me je začel tut po spolnih odnosih bolet v maternici oz. sm dobila full hude krči in pol sem rekla zdej pa ni več heca zdej pa morem h G!!Ja ona me je pa pregledala pa dala na UZ in našla cisto na d jajčniku in ni nujno da je dedna,moja mami tega ni mela.

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu anity_1)
    Neposredna povezava do sporočila: 199
    30.10.2010 14:06:18   
    Anonimen
    Jst pa samo čakam, da se vlije... Že cel dan se nakazuje po malem in ne upam več na user posted image . Bom po mojem otvorila temo pričakovanja v veselem decembru. user posted image Vsaj neki dobrega je, da je prišla predčasno, da ne bom upala... Mogoče se pa še enkrat napišem pod november, da bom dalj klepetala z vami. user posted image Sicer pa nisem preveč žalostna. Delat sva začela šele proti koncu moje O in še prvi krog.

auser posted image

(odgovor članu mladika)
      Neposredna povezava do sporočila: 200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?