|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
27.10.2010 14:42:19   
Wolfina
dini, rabiš sedimentacijo (SR) in levkocite (L). Iz tega vidijo, da si zdrava, da nimaš kakega vnetja ali kaj podobnega, ker ti sicer ne delajo HSG. Pa še to pazi, izvidi menda ne smejo biti starejši od 3 dni!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 151
27.10.2010 14:46:32   
dini
Tnx Wolfina. Kaj pa je to KKS, CRP?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 152
27.10.2010 14:54:00   
Katte
Halo punce.
Sem vam tudi jaz nameravala zaželeti dobro jutro, pa sem imela preveliko gužvo v službi.
Torej - lepo popoldne vam želim.
Anonimna user posted image , sem popravila na seznamu. Enka se ti je nekje izgubila, ko si napisala, kdaj ne pričakuješ user posted image user posted image .
Lily86, jaz sem folno kislino začela jemati kao tri mesece prej, na user posted image  sva začela delati že po 1 mesecu. Tako da jo zdaj jemljem pol leta. Je že tako dolgo user posted image  ???
Anonimna user posted image , mogoče pa sta le ujela O. Držim pesti.
srečica17, jaz pa kave že zdaj ne maram. Sem bolj na pravem čaju. oz. sem bila, sem ga zelo omejila. Trije čaji na dan so preveč, sploh, če se trudiš zanositi. Tako da zdaj v službi pijem Rooibos, ki se ga ravno tako pije z mlekom in tako ni nepotrebnih vprašanj, zakaj sem nehala piti pravi čaj user posted image .
Testov za O si še nisem delala niti merila BT. Jaz vem, da imam O po značilni C sluzi in špikanju v predelu jajčnikov. Par mesecev nazaj sem bila pri ginekologinji in mi je to tudi potrdila. Poleg tega pa imam user posted image  precej točno, na 27/28 dni, tako da je tudi po tem datum lahko določiti.
twetka, Wolfina, pozdravljeni. Tudi vama želim, da bi bil november najlepši mesec.
Vse, všeč mi je ideja o decembrski dieti user posted image . Sicer bom čez teden kar v službi, pa tudi kake posebne požrtije ne bo. Ampak se vseeno pridružujem praznični dieti. Bomo vse drugo leto nadoknadile user posted image .
Roza barva naj teče v potokihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 153
27.10.2010 14:58:01   
Katte
user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
user posted image  1.11. pikicaa25
user posted image  2.11. anonimna user posted image
user posted image   3.11. Wolfina
user posted image  4.11. thanchyka
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. anonimna user posted image
user posted image  5.11. soncek3 
user posted image  6.11. smeška83
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy*
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. anonimna user posted image
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  13 .11. mladika
user posted image  13 .11. anonimna user posted image
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image   16.11. Arual
user posted image   16.11. Rebeka_
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image
user posted image  21.11. srečica17
user posted image  23.11. Monstera
user posted image  30.11. anity_1
user posted image  30.11. twetka
user posted image  x.11. lipi
user posted image  x.11. petrusa

user posted image  x.11. urša28 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image  

NOSEČK: _____

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 154
27.10.2010 15:00:19   
nati29
Ja zdaj odvisno, a boš jemala dve na dan ali samo eno. Meni je G rekla, da naj eno, dr. Pušenjak pa je rekel, da to nima smisla, ker po 12 urah učinek popusti. Jaz sem sicer zdaj po dve na dan, zdaj bom pa malo zmanjšala, da mi ne bo zmanjkalo. V eni škatli jih je pa 15. Jaz bi rabila ene 5 škatlic, pa bi ti bila res zelo zelo hvaležna, če bi to lahko zrihtala.
Če boš jemala po eno tableto na dan, se pravi rabiš eno škatlico na mesec in jemlješ od 15. dneva ali pa še kasneje, odvisno od ciklusa, pa približno 12 dni. Potem narediš test, če je user posted image , jemlješ naprej, nekako do 12 tedna, se mi zdi, če ne, pa nehaš jemati in počakaš na M. je pa ena škatlica nekaj čez 5 EUR, tako da si komot malo zaloge narediš.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nati29

Anonimna, ja, jaz mislim da sem prejšnjič začela jemati 20. dan ciklusa, pa potem 10 dni, ker sem jih tudi pozno dobila. Sedaj pa imam tudi samo dve škatlici, mi jih bo kmalu zmanjkalo, pa še ne vem, kako jih bom dobila. Kje pa jih boš ti kupila? Najraje bi videla, če bi mi jih iz kakšne lekarne poslali user posted image .

meni jih bo prinesla ena prijateljica ki živi ob meji z Italijo in redno hodi v moj konec slovenije, sem se nekaj dogovarjala v lekarni v fernetičah, pa potem ni bilo nič iz tega.  če se uspem dogovoriti z prijateljico ji lahko naročim še zate pa ti potem pošljem. ti sporočim kako se bova dogovorile pa mi boš povedala koliko jih rabiš.

sej res,  koliko jih rabim pa jaz? user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
27.10.2010 19:57:17   
thanchyka
Joj, se nas je že nabralo na seznamu, to bo pleskanja z roziko user posted image

Lily 86 - se strinjam za velikonočno požrtijo, mogoče že za pusta user posted image   Jaz sem folno kislino začela jemati, ko sva začela delati na user posted image , zdaj je tega 2 leti, pa je ne jem skoz – včasih nič, včasih vsak drugi dan, včasih začnem v času ovulacije, redko pa vsaki dan  user posted image
Anonimen - upam, da si jo zgrabla za rep, O namreč - drži jo, drži! user posted image
srečica17 - tudi jaz ne znam limat fotk tukaj, pa bi jo včasih kero z veseljem user posted image O pa imam menda bolj proti koncu ciklusa, po 15 dnevu. Delam teste, pa mi pokaže 2 dni rahlo črtico – če je to to, pa ne vem user posted image . Glede znakov pa: saj več ne vem, ali so ovulacijski, menstruacijski ali nosečniški user posted image
  pikicaa25 in jeanitte - računam, da se vama še jaz pridružim, skupaj z Wolfino, Fialo in anonimnouser posted image . Pol pa nam sledijo še vse ostale - ma se vlečejo ti zadnji dnevi ...

Wolfina - pa saj veš, da je treba vsaj 1x v življenju na dieto – tako al drugačno! 

Vsem ostalim pa dobrodošlica pri novi dieti.

In ker imam pač trenutno malo viška časa pa možgane v nekem turbo pogonu ena enačbica:

user posted image +user posted image = user posted image -  user posted image =  user posted imageuser posted imageuser posted image +  user posted imageuser posted image + user posted image = user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 156
27.10.2010 22:13:13   
witch
Na tej temi ste pa kar pridno začele čvekati user posted image user posted image user posted image user posted image saj vam več ne sledim user posted image user posted image user posted image
Voham eno dieto user posted image user posted image hmmm tudi meni ne bi škodila user posted image user posted image Evo moje diete: zajtrk user posted image , malica  user posted image , kosilo user posted image , malica  user posted image , večerja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mah nekaj pa bom po hiši vseeno mogla narediti user posted image user posted image user posted image te pa bodo za to pač malice user posted image
Mene je pa danes začelo zvijati, tak da upam, da bo M prišla jutri, da potem lahko gremo v nove boje... In upam, da bom glih za las ujela še november...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 157
27.10.2010 22:38:33   
tejchy*
thanchyka - tole glede znakov si me pa prav nasmejala, jaz tudi ne ločim več kam naj bi spadali user posted image user posted image med ovulacijske, menstrualne ali nosečniške user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 158
28.10.2010 6:44:33   
Anonimen
Novice - pri meni so še vedno rjavi izcedki + malo krvi. user posted image Vse skupi je čudno, ker M nikoli nisem imela na tako kratke cikle. Upam, da tole čudno čudo nakazuje na user posted image , ker mi ni jasno, da bi M že prišla... Upanja pa nimam prav veliko. Bomo vidli.

a user posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
28.10.2010 8:05:52   
bevcika
Pozdravljene punce...;)

Tudu js se selim v november... začenjava 6. krok. Ne pričakujem je pa 29.11.
Ta mesec boma začela za vitamini in pa maco... Mogoče pa je res kaj na tem, da on poje premalo vitaminov. Sm mu kupla cink in Q10. Maco ma pa v prahu... Mislite, da če ma slabše plavalce, da je bolše, da pred ovulacijo kak tedn neuser posted image ?
nekje sem to prebrala. Bom pa ta mesec delala O teste.
Želim vam velik sreče...in da bi se čimprej prikazale user posted image ali user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
28.10.2010 11:00:40   
tejchy*
bevcika - user posted image   bomo pa novembra skupaj čakale user posted image  
midva oba jemljeva cinkove kapsule in maco, pa upam na pozitivne rezultate user posted image
Nevem kje sem pa zasledila da naj bi se sperma obnavljala na 3 mesece (če sem prav zasledila?), to drži?

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.10.2010 15:30:55   
benji
Živjo punce, se bom še v tej temi pridružila...
Krog št. ?? (se mi zdi da 6.??), pa ne bom napisala da ne pričakujem user posted image , ampak pričakujem user posted image , in to okoli 25.11.

Trenutno planiram še kak dan počitka user posted image  , potem pa veselo user posted image user posted image . Pa upam da ta mesec en user posted image  priplava do cilja.

Pridne bodite, držim pestke za vse user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.10.2010 17:19:56   
witch
Dan punce user posted image Kako smo? Uh vedno več nas je na tej temi user posted image upam, da bo vse roza konec meseca user posted image

A svoja prevozna sredstva ste že peljale na servis? user posted image še malo pa bo naš dan user posted image user posted image evo jaz sem svoje glih danes pripeljala iz servisa user posted image evo slikice kako izgleda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo je stara, ampak gre kot je treba user posted image user posted image
user posted image doma bom imela zabavo, in bomo pelsali in rajali celo noč user posted image Vse ste vljudno vabljene user posted image user posted image
Tam za hribčkom imam hiško user posted image ne boste je zgrešile user posted image Za hrano in pijačo je poskrbljeno user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 28.10.2010 17:21:37 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.10.2010 19:27:56   
Anonimen
Pozdravljene!

V vaših debatah še nisem sodelovala, vas pa redno berem. Sama se trudim zanositi že 10 mesecev pa kar ne gre.
Kot vse tudi jaz premišljujem zakaj ne gre, kaj bi lahko bilo narobe in podobno. Mi je zadnjič prišlo na misel, da sem že nekaj časa nazaj vzela jutranjo tabletko. Namreč v začetku najine zveze se je zgodilo, da se mu je kondnom snel in je nastala panika, in kot najstniki nepremišljeni, sem tudi jaz letela v lekarno po to tabletko. Vzela pa sem jo dvakrat, ker se nama je dvakrat to zgodilo.
Zdaj me je pa začelo mučiti, da ni slučajno kriva ta tabletka, da ne morem zanositi. Kaj če sem si v maternici, jajčnikih kaj "poškodovala" s tistimi tabletkami? Je to možno? Kaj menite? Vesela bom vsake informacije. Nimam pa pojma kaj je bilo za enih tabletk, ker je že kar nekaj časa nazaj.
Hvala za odgovore.

Anonimna user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
28.10.2010 19:52:37   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Dan punce user posted image Kako smo? Uh vedno več nas je na tej temi user posted image upam, da bo vse roza konec meseca user posted image

A svoja prevozna sredstva ste že peljale na servis? user posted image še malo pa bo naš dan user posted image user posted image evo jaz sem svoje glih danes pripeljala iz servisa user posted image evo slikice kako izgleda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo je stara, ampak gre kot je treba user posted image user posted image
user posted image doma bom imela zabavo, in bomo pelsali in rajali celo noč user posted image Vse ste vljudno vabljene user posted image user posted image
Tam za hribčkom imam hiško user posted image ne boste je zgrešile user posted image Za hrano in pijačo je poskrbljeno user posted image

wichi,kmalu pride tvoj dan in  te prosim/o vzemi si ob polnoči malo časa za nas pa neki scopraj za vsako izmed nas na seznamčku,da lahko temo II pričakujemo... zapremo!!!!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 165
28.10.2010 21:28:42   
urša28

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

IZVIRNO SPOROČILO: witch

wichi,kmalu pride tvoj dan in  te prosim/o vzemi si ob polnoči malo časa za nas pa neki scopraj za vsako izmed nas na seznamčku,da lahko temo II pričakujemo... zapremo!!!!!!

se strinjam z maldiko,daj witch skuhaj tisti zvarek ,da ga bomo pile na tvoji fešti,ki nam pričara tisti magični črtici,,pol pa fešta do jutra....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 166
28.10.2010 22:13:59   
Anonimen
mene je pa danes razveselila svakinja z novico, da je user posted image , joj, kako sem vesela. z možem sta se trudila  več kot dve leti in je uspelo po naravni poti user posted image , mamica pa bo postala v začetku junija.
mene od dneva, ko ne pričakujem user posted image loči še samo 5 dni.

lep večer vsem, anonimna user posted image

(odgovor članu Wolfina)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
29.10.2010 6:35:50   
Anonimen
Jst upam, da bomo punce z začetka meseca začele roza barvo polivat na tale seznam. Jst modre sploh nimam pripravljene... user posted image

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
29.10.2010 6:38:16   
Anonimen
Anonimna, jst ti lahko samo svoje laično mnenje povem glede tabletke... Jst sem jo tudi 2x vzela, ko je pač zaščita zatajila. Mislim, da ne bi smelo vplivat na zanositev čez par let.

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
29.10.2010 6:46:50   
tejchy*
Dobro jutro punce, witch, upam da nam boš na tvoj dan res skuhala tisti zvarek, po katerem zagledaš user posted image user posted image pol pa žurka sevedaa!! user posted image
Joj punce, mene je pa včerej cel popoldan tako zvijalo mal po jajčnikih, mal vmes, špikalo, točno tako kot pred menstro, čeprav še ni niti teden od O, ravno tam nekje... obup, sploh nevem kaj naj si mislim user posted image in seveda, čist brez pričakovanj da ne bo potem kakšnega razočaranja.. samo špikalo me je pa tako pa zvijalo, da sem samo čakala da se poberem domov iz službe user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
29.10.2010 7:29:43   
Katte
bevcika, benji, anonimna user posted image . Pozdravljene v najlepšem mesecu, ki bo poln roza barve.

anonimna user posted image , tabletki, ki si jo vzela pred leti, sigurno nista odgovorni, da še nisi zanosila. Glede na to, da se trudiš že deset_ mesecev, pa ti priporočam, da se naročita oba z user posted image  na pregled plodnosti. Boš vsaj lahko sigurna, da je vse uredu. Pa reci, da se trudita že eno leto, drugače bosta morala čakati. Vseeno pa upam, da boš uspela zagledati user posted image  z vsemi nami.

witch, sigurna sem, da boš z zvarkom zacoprala vse nas, tako da lahko modro barvo vržemo kar stran.

< Sporočilo je popravil Katte -- 29.10.2010 7:33:16 >

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
29.10.2010 7:35:30   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
user posted image  1.11. pikicaa25
user posted image  2.11. anonimna user posted image
user posted image   3.11. Wolfina
user posted image  4.11. thanchyka
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. soncek3 
user posted image  6.11. smeška83
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy*
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. anonimna user posted image
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  13 .11. mladika
user posted image  13 .11. anonimna user posted image
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image   16.11. Arual
user posted image   16.11. Rebeka_
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image
user posted image  21.11. srečica17
user posted image  23.11. Monstera
user posted image  25.11. benji
user posted image  29.11. bevcika
user posted image  30.11. anity_1
user posted image  30.11. twetka
user posted image  x.11. lipi
user posted image  x.11. petrusa

user posted image  x.11. urša28
user posted image   x.11. anonimna user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 40
user posted image  

NOSEČK: _____

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 172
29.10.2010 8:46:27   
soncek3
Jutro!user posted image

Še malo, pa bo november tukaj in začele bodo padat prve vesele novičkeuser posted image . Witch ti pa res nekaj scopraj, da bo roza barva tekla v potokihuser posted image .

Jaz imam še točno en teden do testa, seveda če se prej kaj ne ulijeuser posted image .  Me pa že sedaj čudno špika spodaj, pa še kake znake bi lahko naštevala; pa se potem res vprašam, kam spadajouser posted image ; med PMS. ovulacijske ali morebiti že nosečniškeuser posted image .

Anonimna, jaz mislim da tisti tabletki ne bi smeli vplivati na tvojo zanositev. Mislim, da so te stvari toliko že stestirane, da ne bi smele puščati kakih poškodb na jajčnikih. A ovulacijo in sam ciklus imaš OK?
Sicer pa, a ni to tako ironično, na začetku, pred poroko ali kakorkoli, ko si še ne želiš otroka, se matraš z zaščito tako in drugačno, pol ko bi pa otroka rad imel, pa ne ratauser posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 173
29.10.2010 10:06:00   
tejchy*
soncek3, res je žalostno kako se nekaj let trudimo z zaščito potem ko bi rad user posted image pa ne rata in ne rata. samo je odvisno od žensk, večini vsaj v roku 6 mesecev uspe, ostali se bomo pa pač malce dlje načakali user posted image sicer se pa nič ne pritožujem, jaz imam tukaj prav super družbo, vse vas punce user posted image sam bi še rajši vidla da se novembra selimo med user posted image !!! user posted image
anonimna, se mi zdi da to ne bi smelo vplivati, čeprav če se boš preveč zaradi tega obremenjevala, je možnost da ne rata samo zaradi skrbi in ne tistih tabletk user posted image srečno in da nam čimprej sporočiš user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 174
29.10.2010 10:14:14   
jeanitte
Hejla.

Witch, hvala za povabilo - če ti lahk kaj pomagam-o pri copranju in fešti, ti kr povej.

Ja,ja, november bo vsak čas tukaj. In mislim, da se nobena od nas ne bi branla, če bi nam letos namesto jesenskih prinesel izključno roza barvo. user posted image

soncek3, točno vem,kk ti je, ker sm na istem. Včeri pa predvčeraj je tut mene neki špikalo občasno... Upam za obe, da to res nakazuje user posted image .

Pikicaa25, kakšno je kaj stanje pri tebi? user posted image , da otvorima 11 mesec kot se spodobi.

Punce drage, medtem ko pridno user posted image držte pesti (ni teba počet lih obojega hkratiuser posted image )  najprej za naju s pikico25, pol pa midve vrnema vse, z obrestmi vred.

LP

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?