|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2010
26.10.2010 19:59:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image za bolj ažuren seznam user posted image user posted image user posted image ker sem izbrisana user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image pričakujemo 13.11. user posted image user posted image user posted image

auser posted image

(odgovor članu urša28)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
26.10.2010 20:11:39   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image za bolj ažuren seznam user posted image user posted image user posted image ker sem izbrisana user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image pričakujemo 13.11. user posted image user posted image user posted image

auser posted image

Anonimna, menda nisi izbrisana, datum je napačen  3.11. anonimna - razen če je to še katera druga user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 127
26.10.2010 20:47:23   
Lily86
Thanchyka in Urša - zmenjeno za dieto user posted image . Bomo pa zato za veliko noč nadokanadile, ko bodo slabosti mimo user posted image .

Tedigo - mogoče pa ves ta zeliščni mix res spodbudi O - znaki so tapravi! Saj veš - noč čarovnic se bliža, mogoče pa res pomagajo zvarki user posted image

Folno kislino že vse pridno jemljete?

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 128
27.10.2010 5:44:34   
TEDIGO
gremo!!!!
NOVEMBER BO CEL ROZA!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DECEMBRA BOMO NA DIETI, JANUARJA PA SE ŽE BOMO REDILE!!!user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 129
27.10.2010 7:49:14   
Anonimen
Joj, punce, jst upam, da imate prav! user posted image Čeprav se meni že kaže rjav izcedek... Ta se je ponavadi pojavil en teden pred M, ampak sem ga imela tudi takrat, ko je bil potem +, tko da obupala še nisem. Sva pa mogoče malo pozno začela delat na user posted image in se bojim, da je bila takrat O že mimo... Upam, da sva jo še za rep ujela. Sicer pa je to prvi krog po SS in si user posted image oba zelo želiva.

auser posted image

(odgovor članu TEDIGO)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
27.10.2010 7:49:35   
Anonimen
Aja, pa dobro jutro! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
27.10.2010 8:06:54   
srečica17
[link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.radioantena.si/mmf/foto/9250.jpg&imgrefurl=http://www.radioantena.si/%3Fp%3Dporocile%26id%3D1911%26lid%3D39&usg=__urn5U1WdrMqQucdFUCiLuyJIza8=&h=772&w=600&sz=58&hl=sl&start=79&zoom=1&tbnid=ssQC7lIKlMd35M:&tbnh=142&tbnw=110&prev=/images%3Fq%3D%25C4%258Daj%26start%3D60%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26rlz%3D1T4ADFA_slSI342SI344%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1][/link]

Kok ste me pa nasmejaleuser posted image . Kaj vse se spomnete, dieta hehe.
No tkole, namesto kave (ki nam ne bo pasala, ko bomo srečke nosečke), bomo čajčka pile zjutrajuser posted image

Pa še eno vprašanje. Kako veste da imate O?
Delate teste? Si merite bazalno temperaturo????

Moja M gre h koncu. Obakrat ko sem zanosila (pred 10 leti in  letos maja) je bilo približno 11. dan po prvem dnevu M. Nikoli si nisem merila  bazalne temperature niti nisem čutila O. Ker je vedno uspelo v prvem poskusu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
27.10.2010 8:07:52   
srečica17
user posted image eh.....ne znam slikce prilepit......pa tok "lep " čajček je na slikci

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 133
27.10.2010 8:13:26   
Anonimen
Jst nisem nikoli o tem razmišljala, je ratalo obakrat prvi mesec. Zdaj imam pa preveč časa in sem vse preučila. Ko naj bi bila O, imam več belega toka + tak prozorem vlečljiv izcedek. Ne vem pa, če je takrat dejansko O, ker nisem nikoli testov za O delala.

Neposredna povezava do sporočila: 134
27.10.2010 8:13:56   
Anonimen
pozabla podpisat - auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
27.10.2010 8:32:14   
twetka
Dan da se še tu javim. M ne pričakujem 30.11. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 136
27.10.2010 8:49:55   
nati29
Sem vas prišla malo pogledat in pozdravit in zaželet čim več user posted image user posted image user posted image user posted image .

Anonimna, če imaš toliko prej izcedke, potem gre verjetno za popuščanje rumenega telesa in bi morala dodajati progesteron v drugem delu ciklusa. Meni je tako že dvakrat uspelo zanosit.

Neposredna povezava do sporočila: 137
27.10.2010 9:09:58   
Anonimen
jutro

če zagledam + v novembu se bom z veseljem odpovedala vsej praznični hrani, itak bomo pa v janurjanu in naslednjih 9m prinesle notuser posted image

jaz vem da imam O saj je moj beli tok močnejški, malce me špika, paše mi čokolada... uglavnem čutim da ni tako kot bi moralo biti. 

nati29, sem ti full hvaležna, da si mi v prejšni temi pri oktobru  povedala za popuščanje rumenega telesa. zdej čakam na tablete, upam da jih dobim pred O. kaj če jih dobim kasneje, jih lahko začnem jesti tudi kasneje?

user posted image  

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
27.10.2010 9:57:15   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy*

nekaj nas je že šlo čez O ravnokar, tudi jaz, najhujše pa pride sedaj, tole čakanje.. Si moram kar ponavljati, da nimam nikakršnih znakov user posted image ker jih namreč vsak mesec dobim, obup user posted image psiha me zna čisto obrniti. držim pesti, da takoj s 1 novembrom začnejo padati + user posted image

Ja teychy, ej pri meni je isto; en teden pred M imam vse znake; od slabosti, prsi, kot da mi jih bo razneslo, trebuh mi raste, razpoloženje niha, špika me notri... in potem se vlije...user posted image . Očitno imam tak močen PMS. Pa prej nikoli nisem mela tako.user posted image  Psihično sem pa skoraj prepričana, da sem user posted image .

Dost se nas je nabralo ja. Upam, da se nas bo čimveč preselilo na Čvekovanje v pričakovanjuuser posted image .

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 139
27.10.2010 9:58:48   
jeanitte
Hej,hej.

Js se tut z veseljem zaobljubljam, da se pridružujem tej posebni praznični "dieti". user posted image
Tiste, ki mate O, verjamem, da ste pridne. user posted image Ostale mormo pa že pridno čičat pa čakat. In čakat...
Jap, witch, že lahk počasi odštevamo... Upam, da nama s pikico25 uspe otvorit november, tk ko je treba in da bo čisto cel lepo roza. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
27.10.2010 10:49:25   
Anonimen
Ja jeanitte upam, da nama res uspe odpreti roza november, mi smo veselo user posted image in upam da bo tokrat user posted image , ker sem si vedno želela da ne bi imela velike razlike med otrokoma, ampak narava dela po svoje. Me že boli križ, ampak resnično upam da nama je tokrat uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp

(odgovor članu jeanitte)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
27.10.2010 11:30:23   
Anonimen
Še malo, pa se začne - katera bo prva zagledala user posted image ?
mene je vedno mučila slaba prebava, zadnjih par dni pa se mi je prebava ful poštimala, le kaj to pomeni? mogoče pa sem nosečka user posted image
želim, da nam čimprej minejo ti čakalni dnevi.

lp, anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
27.10.2010 13:32:07   
nati29
Anonimna, ja, jaz mislim da sem prejšnjič začela jemati 20. dan ciklusa, pa potem 10 dni, ker sem jih tudi pozno dobila. Sedaj pa imam tudi samo dve škatlici, mi jih bo kmalu zmanjkalo, pa še ne vem, kako jih bom dobila. Kje pa jih boš ti kupila? Najraje bi videla, če bi mi jih iz kakšne lekarne poslali user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
27.10.2010 13:45:29   
Katte

user posted image

user posted image ALI user posted image   PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image  1.11. jeanitte
user posted image  1.11. pikicaa25
user posted image  2.11. anonimna user posted image
user posted image  4.11. thanchyka
user posted image  4.11. fiala
user posted image  5.11. anonimna user posted image
user posted image  5.11. anonimna user posted image
user posted image  5.11. soncek3 
user posted image  6.11. smeška83
 user posted image 7.11. Katte
user posted image  9.11. sarar
user posted image  9.11. tejchy*
user posted image  10.11. camino79
user posted image  11.11. Lineta
user posted image  11.11. SRCE
user posted image  12.11. cori
user posted image 12.11. anci banci
user posted image  13.11. anonimna user posted image
user posted image  13.11. Nutry
user posted image  13.11. TEDIGO
user posted image  13 .11. mladika
user posted image  13 .11. anonimna user posted image
user posted image  14.11. anonimna user posted image
user posted image  15.11. Luna*
user posted image   16.11. Arual
user posted image   16.11. Rebeka_
user posted image 17.11. Lily86
user posted image 19.11. Poka
user posted image 20.11. anonimna user posted image
user posted image  21.11. srečica17
user posted image  23.11. Monstera
user posted image  30.11. anity_1
user posted image  30.11. twetka
user posted image  x.11. lipi
user posted image  x.11. petrusa

user posted image  x.11. urša28 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image  

NOSEČK: _____

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

lananai, mojamura, nati29,
Lineta, witch, pomar*ANČA*,
tejchy*, LeJo

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 144
27.10.2010 13:47:53   
Wolfina
Ojla, upam, da me sprejmete na vašo dieto user posted image

Prvič se vpisujem med čakajoče, sicer pa smo že v 19. krogu. Mah smo probali že vse, razen tega user posted image

torej, upam, da bom 3.11. izvedela, da sem noseča!

Držim pesti za vse nas,

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
27.10.2010 14:26:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati29

Anonimna, ja, jaz mislim da sem prejšnjič začela jemati 20. dan ciklusa, pa potem 10 dni, ker sem jih tudi pozno dobila. Sedaj pa imam tudi samo dve škatlici, mi jih bo kmalu zmanjkalo, pa še ne vem, kako jih bom dobila. Kje pa jih boš ti kupila? Najraje bi videla, če bi mi jih iz kakšne lekarne poslali user posted image .

meni jih bo prinesla ena prijateljica ki živi ob meji z Italijo in redno hodi v moj konec slovenije, sem se nekaj dogovarjala v lekarni v fernetičah, pa potem ni bilo nič iz tega.  če se uspem dogovoriti z prijateljico ji lahko naročim še zate pa ti potem pošljem. ti sporočim kako se bova dogovorile pa mi boš povedala koliko jih rabiš.

sej res,  koliko jih rabim pa jaz? user posted image

user posted image

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
27.10.2010 14:28:09   
tejchy*
I am in user posted image pri dieti seveda!!!
Jaz pa imam že 2 meseca, po koncu in med M, ne več bel tok ampak kot malo svetlo rjaV, ali pa bolj rozast (je tako porozoren, da težko razločim). Se pa spomnim da preden sem začela jest KT, je bilo tako, tako da upam da se je vse skupaj (sicer po xx krogih) končno poštimalo user posted image . Dobrodošle vse nove user posted image !!
Dajte punce otvorit november s user posted image , da lahko potem me malček kasnejše, nadaljujemo user posted image ..
od oktobra je ostalo toliko ROZA barve, da je ne bo dovolj samo za novemberke ampak še za decemberke user posted image

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 147
27.10.2010 14:31:41   
tejchy*
Nati29, katere tablete pa to jemlješ in za kaj točno naj bi služile? hvala user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 148
27.10.2010 14:32:50   
dini
Ojla punce, čestitam vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image  ostalim pa user posted image user posted image user posted image

Sm se naročila na HSG v Lj, a HSG se izgovori he se ge?
Po novem je treba prinest kopijo spermiograma, drugače je pa isto, kartica, napotnica, krvne preiskave. Kaj pa spada pod te preiskave?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 149
27.10.2010 14:42:19   
urša28
še sedem dni do testa,joj kako se vleče.....JEANITTE in PIKICA25 ,veliko sreče in ja začnita z odpiralno sezono roza črticuser posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?