nati29
|
Ja zdaj odvisno, a boš jemala dve na dan ali samo eno. Meni je G rekla, da naj eno, dr. Pušenjak pa je rekel, da to nima smisla, ker po 12 urah učinek popusti. Jaz sem sicer zdaj po dve na dan, zdaj bom pa malo zmanjšala, da mi ne bo zmanjkalo. V eni škatli jih je pa 15. Jaz bi rabila ene 5 škatlic, pa bi ti bila res zelo zelo hvaležna, če bi to lahko zrihtala. Če boš jemala po eno tableto na dan, se pravi rabiš eno škatlico na mesec in jemlješ od 15. dneva ali pa še kasneje, odvisno od ciklusa, pa približno 12 dni. Potem narediš test, če je , jemlješ naprej, nekako do 12 tedna, se mi zdi, če ne, pa nehaš jemati in počakaš na M. je pa ena škatlica nekaj čez 5 EUR, tako da si komot malo zaloge narediš. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: nati29 Anonimna, ja, jaz mislim da sem prejšnjič začela jemati 20. dan ciklusa, pa potem 10 dni, ker sem jih tudi pozno dobila. Sedaj pa imam tudi samo dve škatlici, mi jih bo kmalu zmanjkalo, pa še ne vem, kako jih bom dobila. Kje pa jih boš ti kupila? Najraje bi videla, če bi mi jih iz kakšne lekarne poslali . meni jih bo prinesla ena prijateljica ki živi ob meji z Italijo in redno hodi v moj konec slovenije, sem se nekaj dogovarjala v lekarni v fernetičah, pa potem ni bilo nič iz tega. če se uspem dogovoriti z prijateljico ji lahko naročim še zate pa ti potem pošljem. ti sporočim kako se bova dogovorile pa mi boš povedala koliko jih rabiš. sej res, koliko jih rabim pa jaz?
|