Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 8:17:48
|
|
|
|
bejo2010
|
Jutro in čestitke za nove . Tudi jaz sem še kar doma, tako da nejka nisi sama . Počutje je enako, cel teden me konkretno šraufa, vendar zgleda da ji ni za ven . Saj še par dni do PDP, pa bomo videli. Nekak sem si na začetku tedna mislila, da bo ta teden, ravno zaradi počutja, pa očitno ne. Grem danes še k frizerju, pa praznike opravimo, v torek pa pregled in bomo videli. Aleunam drži se!! Lep dan
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 8:24:54
|
|
|
|
tejci1981
|
lep pozdrav iz P Mb. Tukaj sem nastanjena od včeraj popoldan. Imela krvav izcedek in popadke na 10 min,pa so me kar obdržali. Popadki so se nato stopnjevali na 4 min,potem pa skoraj ponehali. So me odselili na oddelek,kjer sem prespala z popadki na 8-15min čez celo noč. Zjutraj se mi je dokončno odluščil čep, zdaj pa čakamo, da se popadki ojačajo in upam, da se bo akcija začela. V Mb P imajo mrežaste hlačke, tako, da ne rabite svojih. Čestitke Lotyka!!!!!!! Lp
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 8:42:08
|
|
|
|
aleunam
|
Dan! Mi smo ze opravili CTG, nic dogajanja. Tejci, upam, da hitro mine in predvsem, da bo cim manj bolece. Se malo, pa bos cartala. Drugace pa majo tudi v MS mrezaste hlacke. Bejo in Nejka, tukaj je kar nekaj sob fraj, tak da ne vem kaj cakata. :D :D November, cudovita kavica. Bi eno z mlekom, pa boljse, da niti ne sanjam, da mi pritiska ne dvigne. :D
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 8:49:05
|
|
|
|
aleunam
|
Lottyka, cestitke za fantka Zana! =) Veliko cartanja.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 8:53:35
|
|
|
|
simonmojca
|
Jutro punce jejjjjj vidim da dogaja, pol bodo danes še lepe novičke grem kavico in zajtrk narest
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 9:14:15
|
|
|
|
kapesanta
|
lottyka cestitke tejci naj bo hitro in cimmanj bolece. A bo se kej za novemba ostalo Ostalim pa dobro jutro. Mi gremo zdajle v lj v bc pogledat za nastavek za banjico za na banjo (hvala tisti ki je prilepila povezavo OK baby onda). Mejte se.
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 9:20:56
|
|
|
|
Soncchhek
|
ojla naša beba...pa še kira ki ima te težave.....s pekočo bolečino... meni se zdi da se prav težko namontiram v katerkoli položaj.....če sem na L/ D....kakorkoli....me nekaj nekje tišči....ali pa bebi buta sem in tja....pa lih tja kjer malo zaboli ....sem okorna kot kit . pa tako kot je rekla pajac, taka rahla pekoča bolečina ko se obračaš z L na D itd.... aleunam, naj ti hitro mine čas do poroda! lottyka, čestitkeeeeeeeeeeeeeee lep vikend punce!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 9:37:33
|
|
|
|
naša beba
|
Dobro jutro!!!!!! No, pa je še en dan pred nami! Sinoči se mi je potem vse nekak umirilo, sem normalno šla spat, ponoči samo 2x na wc, sicer pa zbujanje na eno uro.... ni variante, da spim dalj cajta... kolki bolijo, da je za pop******, ko pa se hočem obrnit zareže pod trebuhom, da bi me razparalo ... pa držim trebuh med obračanjem in prav čutim ko se bunkica prekucne na drugo stran .... Pol pa čudno gleda, ko sem vsa ena tečna zjutr on pa prespan ... ... pa še pred njim sem šla spat.... Lottyka ČESTITKE !!!!!!!! joj kk fajn je to... Tejci1981... juhuhu... držimo pesti, da bo štručka čimprej pri tebi!! Ja, kr dost nas bo še ostalo za november, nč bat! ... js sem včasih malo čudna, tak da verjamem kar sanjam in edini datum, ki sem ga v nosečnosti sanjala je bil 26.11. ... to pa je pet dni čez rok... no, bomo vidli kdaj se bo bebica hotla izselit iz hotela mama...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 9:46:52
|
|
|
|
severnica77
|
Lottyka čestitke celi družinici. Zdaj pa se le lepo cartajte!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 9:52:00
|
|
|
|
severnica77
|
Glede tega zarezovanja oz. ostre bolečine. Tudi mene že kar nekaj časa zarezuje, prav pekoča bolečina. Samo to ziher niso popadki. Se razteguje še vedno maternica ... Drugače pa imam tudi obiske WCja zelo pogosto ... Lakota me zgrabi ponoči, mimogrede še kaj pojem . Aleunam in Tejči1981 - držita se in tudi vse ostale!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 9:52:40
|
|
|
|
november2010
|
Tejci - držim pesti, da čimprej dobiš v naročje malo štručko!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 9:54:42
|
|
|
|
naša beba
|
...sem se kr zamislila zdaj ko sem pila.... pa zakaj samo nekaj tečkam in se pritožujem... res zgleda, kot da sem najbolj nezadovoljen človek na celem svetu... samo ni res... prav fajn mi je in uživam, samo ta fajne stvari pa kr pozabim delit z vami... smotka sem, a ne....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 10:06:37
|
|
|
|
ječi12
|
dan Lottyka čestitke aleunam upam da bo kmalu da ne boš brezveze v P visela :) Tejči evo držimo pesti da dons al pa jutri na noč čarovnic stisneš k sebi štručko mi smo doma. najbrž bomo kej nardili po bajti,pa vn šli popoldne k se mala zbudi. dons moj kuha golaž,pa bo še za jutri. zvečer greva pa v kino gledat žago v 3D. sm že v naprej rekla da če bi blo prehudo bom šla vn. ker nebi rada kšnih šokov prizadejala dojenčku.... pr men use mirno,nč ne dogaja,edin spim slabo.to je pa itak tko,nimam kej narest.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 10:10:38
|
|
|
|
Valentina85
|
Dobro jutro! Lottyka čestitam za !!! Tejci, Aleunam in ostale, držite se! Danes sem se komaj spravla iz postelje, vsa zategnjena, v križu mi kar vse škripa ko se premikam iz levega na desni bok.... Čeprav imam šele 18.11. rok, nebi imela nič proti če bi mi v sredo ko imam pregled ginekolog rekel naj grem kar v porodnišnico Bejba je že dovolj velika, tako da ne bi blo čist nč odveč... Danes greva do njegovih, nekaj bodo delali, jaz bom šla pa na en sprehod, da se mal raztegnem, bo mogoče manj škripalo . Jutri pa k mojim, pa še do enih sorodnikov moram it preden rodim,tako da bo pester dan. V ponedeljek pa moj dela in bom šla verjetno samo na kosilo k mojim, lih da ne bom cel dan sama. Samo sem postala tako nerodna za vozit avto da groza, vzvratno gre komaj komaj Lep vikend, pa čim več
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 10:28:43
|
|
|
|
philadelphia
|
Lottyka iskrene čestitke!!!! Upam, da ni blo prehudo! Tejči držim pesti, da bo hitro in lahko Aleunam tudi zate držim pesti!! Drugače pa se tudi jaz že 2 dni zbujam neki tečna, pa mi ni nič jasno zakaj. Sem mojmu danes zjutraj rekla, da naj se ne sekira zame in da naj naredi, kar si je zamislil, da ne bo revež kakšno po nepotrebnem slišal, če bo kej silil vame s kakimi vprašanji kaj je itd. Verjetno je kak tak dan, pa sprememba vremena. Ne, sem se spomnila kaj je, preobrazba v čarovnico Fajn se imejte punce!!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 10:46:23
|
|
|
|
Renesme**
|
kar se tečnosti tiče sem jaz danes že povedala, da vem, da ni fer, ampak taka trenutno sem in ne morem oz. ne bom drugačna.... Sej grem sama sebi tudi na živce
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 10:54:50
|
|
|
|
pajac
|
Ojla! Evo še mene.. tečna kot Sem sicer v redu spala (saj me zgaga ni imela od česa, no razen tistega čaja sinoči, pa me vseeno ni.. Sem bila na bobi palčkah in čajih.... No Izgleda, da tudi mimo mene ni šel možev prehlad, ker me je danes začelo boleti v prsih pa tu pa tam zakašljam, pa levo uho me boli... moja tečnoba narašča in se počasi približuje višini Triglava.. mojega že celo jutro grdo gledam, revež pa ne ve zakaj... Tudi jaz se komaj zbašem iz postelje, pa ne vedno, ne vem od česa je odvisno.. Občasno lahko skočim, kot da ne bi bila noseča danes zjutraj pa kot kit.. Jah pa tudi obračanje s podporo rok se je začelo... Grem zdaj čajčkat pa lepo se imejte! LOTTYKA za ŽANA! Pa upam, da se je tvoj toliko pocajtal, da ga je lahko popestoval Pa pozdrav še on line novemberkam iz porodnišnic
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 11:06:28
|
|
|
|
pajac
|
Tečnoba = (beri premosorazmerna) s trajanjem nosečnosti tako, da ne se sekirat, ko bodo zuni bomo polne dobre volje.. Saj zato smo tukaj, da del tečnobe spraznimo v te kište pred sabo in da imamo občutek, da je to nekdo slišal in ni šlo v prazno.. Kaj bi šele bilo, če bi naši domači pokasirali polno porcijo Ko rodimo bom vsako jutro pripopala kekčevo pesem za dobro jutro in bo! A bi katera že zdaj??
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 11:10:04
|
|
|
|
zori82
|
Dobro jutro/dan aleunam drži se lottyka čestitke sa Žana tejci zdj gre pa zares...naj bo hitro in čimmanj boleče
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 11:27:44
|
|
|
|
ječi12
|
o pajac kok si dobr napisala tole o tečnobi. kr za nalimat na zid kle u dnevni da bo moj tole loh prebral,pa si mislu kaj bi šele lahko blo če se nebi mela km strest js sm sicer dons ok,ampak nikol ne morm predvidet za eno uro naprej,ker mi loh en prst napačno pokaže pa sm že tečna... ampak sj se zavedam,to je tut neki ane? :) moj je sicer dons priden,zdele golaž kuha,ampak sm tut js že tri runde cunj pospravla pa posesala pa v red spravla stanovanje,pa za bejbija sm jogi prevleko oprala(ena je spraševala za sušilca al pranje? mi smo oprali na 40,v sušilca pa raj nism dala) in je use bp,pa zlo lepo bel je vn prišel tko da super,no zdj je jogi že oblečen,posteljnine pa ne bomo dajali dokler ne rodim. zgaga js če bi bla kofetkarca bi lih tko pila kavo,ker mene po useeeem zgaga peče. ampak kave ne pijem sploh,je nikol nism,tko da s tem težav ni. so pa druge zadeve. recimo ful mam rada mehurčke pa jih ne pijem ker ne moram,prou grlo me zapeče že če požirk nardim,pa mandarine mi dišijo sto na uro,pa će že košček pojem pa je mičken kisla je že zgaga na sporedu.peče me vsak dan.če ne drugega ko se zvečer uležem na kavč in gre use proti ustom..... vstajanje iz pojstle-projekt rabm sto let.ponoč če morm lulat,se prou psihično prpravim da morm ustat ker trajal dlje kot uno na wcju pol ampak ok,tut to bo kmalu mimo.učasih se sama sebi prou nasmejim,moj me pa itak že cel mesec kliče mrož
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 11:31:30
|
|
|
|
daya
|
Evo samo na hitro, ker Leon ravno spi, pa se že nekaj premika. Po planu sem 25.10. s CR rodila fantka Leona, velikega 57 cm in težkega 4420 g. Včeraj sva prišla domov, mene še ful rana boli, drugače pa se lepo dojiva, in mali razgraja ponoči, grem poskusit še jaz malo zaspat, pa ob prilki še kaj več napišem. lp, DAya
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 11:35:41
|
|
|
|
zori82
|
daya čestitke za velikega fantiča Leona
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 12:33:06
|
|
|
|
novemberska
|
Juheeeej Lotyka pa vama je le ratalo...bravo mami in oči...dobrodošel mali Žan...velik, velik cartanja. Daya čestitke za pravega fantiča...tudi tebi želim velik, velik cartanja. Vse ki se odpravljate v rim pa veliiiiik sreče...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 13:02:05
|
|
|
|
nadinne
|
Dan. Joj kak lep sonček spet zunaj Imam danes malo dan na off...moj se je spravil kuhat čufte...upam da ne bo kuhinja potem k atomska bomba lottyka...ČESTITKE ZA ŽANA...zelo lepo ime daya...uf, pa imaš pravega korenjaka. Upam da boš čimlepše in čimprej okrevala. Pa veliko crkljanja z Leonom. aleunam...drži se. Mogoče ti pa prinesejo čarovnice tejci...naj bo čimlažje in čimhitrejše pajac...upam da jo odneseš le z lažjim prehladom A je ljubljana tudi že šla v rim? Se mi zdi da se nič ne oglaša Mislim da nas bo še kar nekaj ostalo za november...jaz imam še nekako celo občutek da lahko potegnem še v december...no ja, saj to bi mi bilo kar všeč Nekako mi je všeč datum 1.12. Bi imeli vsi trije na 1. v mesecu r.d. Me prov zanima kak datum si bo naš izbral Držte se , naj vas tečnoba in podobno hitro mine...mene dane sprav razveseli pogled skozi okno
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?