Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 16:20:16
|
|
|
|
naša beba
|
uuu, žaga.... midva z mojim bi tud kr šla gledat... mogoče se pa odločiva za naslednji vikend, ta je že zaplaniran...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 16:27:55
|
|
|
|
simonmojca
|
Daya ČESTITKE za konkretnega fantka
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 16:33:10
|
|
|
|
kapesanta
|
DAYA - čestitke ekola mi iz Lj - za banjico namontirat na bano nismo dobili - imajo samo za en model OK - in to za tisto ki ima oblikovano dno - tega pa nočem, ker me je že pri Roku motilo, ko je takoj prerastel. No je moj že natuhtu kako bo doma kar iz desk sam naredil. Smo pa seveda dobili en kup drugih stvari
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 16:51:39
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta DAYA - čestitke ekola mi iz Lj - za banjico namontirat na bano nismo dobili - imajo samo za en model OK - in to za tisto ki ima oblikovano dno - tega pa nočem, ker me je že pri Roku motilo, ko je takoj prerastel. No je moj že natuhtu kako bo doma kar iz desk sam naredil. Smo pa seveda dobili en kup drugih stvari ane kako vedno nekaj nujno rabiš, čeprav greš po drugo stvar
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 16:54:07
|
|
|
|
Renesme**
|
kako je meni zanimivo to otrdevanje trebuha, skoz mi otrdeva, pa nič pravega....ampak mi imamo fantka, na vrsti je pa punčka tako da bomo še mal počakali...pol bo pa res še 1.11.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 16:55:16
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** kako je meni zanimivo to otrdevanje trebuha, skoz mi otrdeva, pa nič pravega....ampak mi imamo fantka, na vrsti je pa punčka tako da bomo še mal počakali...pol bo pa res še 1.11. Sicer si moram pa tako jutri še vampirje po tv ogledat, pol pa lahko grem rodit...al pa ne pol bo res 1.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 17:57:08
|
|
|
|
majabar
|
Renesme, jaz pravim, da imam doma enega 'angelcka' (mojemu je ime Angel), zdaj pride pa se en carovnik ali vampircek:). Ali pa res 1.11. Saj napise se lepo ta datum, ampak, ce bi lahko izbirala, ne bi izbrala ravno tega dne. Morda bo pa 2.11., na moj uradni rok po prvem UZ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 18:42:06
|
|
|
|
simonmojca
|
uffff ekole, mi smo za danes zaključili sva bila z blazno pridna danes, dnevno sobo, kuhinjo in stopnišče jejjj , - skrajšala eno klopco, je pa potem še in je bil blazno priden, zdaj pa še mačke.... umiva . Se pozna da sem in da bo hmalu tukaj , prej se mu ni nikamor mudilo - zdaj pa se mu, da bo stanovanje zrihtano, ko bodo sosedde (starejše gospe) in kolegi prišli na obiske. Žurka bo itak pri svaku, samo je pa pomembno, da bo za sosede lepo (ker ga že vse življenje poznajo, so ga merkale, pucale stanovanje in poferbcale bi rade kakšno stanovanje ima zdej ). Pa hb da sem zdej mi je pustu, da sem barve izbirala jaz in določala katere stene se bodo pobarvale v barve , prej pa 5let ni hotu slišat, da bi imel druge barve v stanovanju, kakor pa belo . tako, da danes sem na polno zmagovala jaz . Jutri do konca pospravim, dobro presesam kavč in namažem parket z pasto IN TO JE TO - pripravljeni, no ja srajce od bi mogla še pa smo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 18:42:34
|
|
|
|
ječi12
|
ja 1.11 je res delikaten datum.čeprou je lep.ampak js sm razmišljala če recimo rodim takrat,kako bi potem potekal dan oz praznovanje. noben nebi hotu na žur pridt ker bi šli na britofe? pa je dan ubistvu frej kar je idealka za praznovanje točno na dan,ampak najbrž bi blo čudn če nardiš žur na dan mrtvih al kaj. sploh si ne predstavljam. bi blo fino enga poznat pa ga vprašat. al pa tut če praznuješ družinsko in kaj pol greš po praznovanju še na britof,al to pač nardiš dan prej in tist dan res nimaš opravka s tem.ej čudn res. ampak če bi rodile na ta dan bi bil naš najlepši in usa leta bi se ga spominjale kot najsrečnejšega pa bi nam blo čis useen kako mu drugi rečejo.... je pa jutr tut ful lušen datum. polhn idej za praznovanja na halloween mam,pa tortice delat bi blo tudi zanimivo....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 18:52:15
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Pa hb da sem zdej mi je pustu, da sem barve izbirala jaz in določala katere stene se bodo pobarvale v barve , prej pa 5let ni hotu slišat, da bi imel druge barve v stanovanju, kakor pa belo . Kako mi je to znano - za mojga je bila tudi bela barva edina barva - dokler nismo dobili Roka - od takrat naprej pa ni da ni - v vsakem prostoru ki se na novo barva druge barve, po možnosti vsaka stena drugačna (nova spalnica: češnjevo rdeči sta dve steni, strop nežno moder, ena stena nežno rumena in druga nežna melona )
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 19:13:05
|
|
|
|
bik
|
Evo, čeprav en večer prej, smo prižgali našo bučo (svoje slike nisem mogla pripeti ), vam pa pošiljam nekaj idej:
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 19:16:37
|
|
|
|
bik
|
Se tudi jaz kr mal bojim, da nebo na 1.11.2010, ker mi je to najbolj otožen dan v letu, pa so mi vsi rekli "no, pa nebo več najbolj otožen dan" Važno, da bodo naši zdravi!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 19:20:13
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Pa hb da sem zdej mi je pustu, da sem barve izbirala jaz in določala katere stene se bodo pobarvale v barve , prej pa 5let ni hotu slišat, da bi imel druge barve v stanovanju, kakor pa belo . Kako mi je to znano - za mojga je bila tudi bela barva edina barva - dokler nismo dobili Roka - od takrat naprej pa ni da ni - v vsakem prostoru ki se na novo barva druge barve, po možnosti vsaka stena drugačna (nova spalnica: češnjevo rdeči sta dve steni, strop nežno moder, ena stena nežno rumena in druga nežna melona ) oooo ti si pa že deleč prišla , men je ratal, da imava v dnevni 2steni modri (moja najljupša barva-on jo pa sovraži) ostalo pa je belo (2steni+strop), kuhinjo imam sivo (strop pa bel), stopnišče pa v krjavo-krem pa še to samo spodnja stran (postrn je črta) spodnji del barvn (vodne barve) zgornji del pa bel. Samo je že to zelo veliko za mojega, prej je govoril, da nikoli ne bo ena soba ene barve, druga soba pa spet druge barve. Pa ravno to imava , ker iz dnevne v kuhinjo imam obok . Za novo spalnico ga pa že zdaj masiram, da bi imela eno steno (na tisto na kateri bo poslja naslonjena) iz lesa (oblečeno v isti vzorec in barvo katero bo parket) pa se še ne da . Da bi pa imela v eni sobi rdečo se mi pa zdi, da me raje ub.je
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 19:41:03
|
|
|
|
zori82
|
evo pa se je začelo...vsakodnevno klicanje mame in tašče (a je kaj novega, kako kaže, kdaj bo, bla bla bla....)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 19:47:23
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Pa hb da sem zdej mi je pustu, da sem barve izbirala jaz in določala katere stene se bodo pobarvale v barve , prej pa 5let ni hotu slišat, da bi imel druge barve v stanovanju, kakor pa belo . Kako mi je to znano - za mojga je bila tudi bela barva edina barva - dokler nismo dobili Roka - od takrat naprej pa ni da ni - v vsakem prostoru ki se na novo barva druge barve, po možnosti vsaka stena drugačna (nova spalnica: češnjevo rdeči sta dve steni, strop nežno moder, ena stena nežno rumena in druga nežna melona ) oooo ti si pa že deleč prišla , men je ratal, da imava v dnevni 2steni modri (moja najljupša barva-on jo pa sovraži) ostalo pa je belo (2steni+strop), kuhinjo imam sivo (strop pa bel), stopnišče pa v krjavo-krem pa še to samo spodnja stran (postrn je črta) spodnji del barvn (vodne barve) zgornji del pa bel. Samo je že to zelo veliko za mojega, prej je govoril, da nikoli ne bo ena soba ene barve, druga soba pa spet druge barve. Pa ravno to imava , ker iz dnevne v kuhinjo imam obok . Za novo spalnico ga pa že zdaj masiram, da bi imela eno steno (na tisto na kateri bo poslja naslonjena) iz lesa (oblečeno v isti vzorec in barvo katero bo parket) pa se še ne da . Da bi pa imela v eni sobi rdečo se mi pa zdi, da me raje ub.je pri nas smo tudi malo eksperimentirali balkon je rdeč (ne tista živo svetla, je pa vseeno kar živahna) tamala ima eno steno oranžno midva V spalnici pa eno steno rjavo peščeno (na tistih slikicah ste jo lahko videle) in meni je blazno všeč... drugače je pa pri nas veliko v lesu, tako da prav veliko tega malega stanovanja ne moremo štrihat.... ps: mene spet heca tale mini v bušiju
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 19:49:45
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: zori82 evo pa se je začelo...vsakodnevno klicanje mame in tašče (a je kaj novega, kako kaže, kdaj bo, bla bla bla....) tebe vsaj mama in tašča, mene je danes zjutraj klicala soseda (so že od prejšnje sobote v toplicah), sploh nisem telefona dvignila , pa tako me že 3 tedne vsakič sprašuje a še nisem šla....pa vsakič ko avta ni doma, kliče na domač telefon in potem, ja a ti si doma...sem mislila....folk sej vem da ste firbčni, ampak ko bo dobite vsi sms
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 19:59:38
|
|
|
|
zori82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: zori82 evo pa se je začelo...vsakodnevno klicanje mame in tašče (a je kaj novega, kako kaže, kdaj bo, bla bla bla....) tebe vsaj mama in tašča, mene je danes zjutraj klicala soseda (so že od prejšnje sobote v toplicah), sploh nisem telefona dvignila , pa tako me že 3 tedne vsakič sprašuje a še nisem šla....pa vsakič ko avta ni doma, kliče na domač telefon in potem, ja a ti si doma...sem mislila....folk sej vem da ste firbčni, ampak ko bo dobite vsi sms o joj tebe še sosedi nadlegujejo...HB nobenga ne poznam...je že dost mama, tašča in frendi , pa itak vsi dobijo sms oz. naše bom klicala...ravno včeri me je klicala sestrična in se nism javla ker sm bla pod tušem in jo kličem pa pravi joj sm misla da si šla rodit...ne nism šla, sam pod tuš pa na wc pa res ne nosim telefona
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 20:00:16
|
|
|
|
aleksa83
|
Lotyka in Daya - ČESTITKE!!! Vse, ki ste v fazi rojevanja ali se pripravljate, pa želim vse najboljšeee,.... Danes sem celi dan tak utrujena. Imamo v našem kraju občinski praznik, in igrajo Čuki. Uradni del sem še zdržala, sedaj pa sem že doma... Tak sem utrujena, nos mam poln, grlo me boli, pa ne upam, nič razen lekadola vzet, tako da,..grem kar ajat,... lepo mi bodite
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 20:08:47
|
|
|
|
orto2
|
Hej punce, meni se je pa odluščil čep. Prav zanimivo, v prvo ga nisem videla, ker mi je voda odtekla pa ga je najbrž s sabo vzela , prejle pa mi je ostal v okah po lulanju . Ampak upam, da ne bo 1.11. Se še kateri dogaja? Sem pa bila pridna cel dan, pomivala okna, grabila listje, sesala, tako da zdaj imam čas rodit
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 20:13:40
|
|
|
|
simonmojca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta pri nas smo tudi malo eksperimentirali balkon je rdeč (ne tista živo svetla, je pa vseeno kar živahna) tamala ima eno steno oranžno midva V spalnici pa eno steno rjavo peščeno (na tistih slikicah ste jo lahko videle) in meni je blazno všeč... drugače je pa pri nas veliko v lesu, tako da prav veliko tega malega stanovanja ne moremo štrihat.... ps: mene spet heca tale mini v bušiju Pri nama sva tudi imela SKORAJ VSE V LESU, pa se je meni malo ZM.ŠA.O pa sem znorela in smo odstranili . Lesene strope sva imela vse sobe , pa je to tok prahu za znort, tako da zdaj imava knauf po vseh sobah , pa na stopnišču sva imela lesen foršprung - v višini štekarjev, stara hiša kaj naj rečem. Zdaj sva vse odstranila in prebarvala, ker lesen strop je katastrofa-se mi zdi da kar žužki lezejo vn pa prah dol pada - GROZA
< Sporočilo je popravil simonmojca -- 30.10.2010 20:15:02 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 20:22:57
|
|
|
|
naša beba
|
dans je pa res zgleda tak dan... vsi kr neki pridni pa to..... jaz tudi... se moram it malo na postlo zravnat... sicer pa šivam zdaj na polno.... obroba za zibko končana... na kovtrčku samo še neki malenkost manjka... uh, to mi je všeč počet, ampak mi manjka znanje o krojenju, da bi lahko naredila kaj več ... tud za oblečt... žal, pol se pa zadovoljim z malenkostmi.. orto2... hej, mislimo na tebe, da bo hitro pa fajn... za čep pa res marsikatera reče, da ga ni zasledila... pojma nimam ... mogoče vem kaj več čez par tednov,...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 20:31:28
|
|
|
|
ječi12
|
o stene. pr nas mamo ful barvasto in je obema ušeč. kuhinja je oranžna oz stene marelične,dnevna ma sve steni trkizno modre,hodnik je zelen,najina spalnica ma eno steno rdečo,otroška pa eno svetlo modro pa eno rumeno.ostalo je belo. skratka ni belega prostora pri nas. tisto kar je v otroški belo sm pa še js neki risala zravn. meni je ful ušeč.....belo mi je dolgočasno,tko da midva bi v vsakem primeru vsaj eno steno v prostoru pobravala.... je mel pa moj tut v eni sobi vse vbito v les in smo zamenjali za knauf,ni primerjave je ful lepše in moderneješ.nama seveda. orto2 če greš potem srečno. sicer je lahko še dons lahko pa čez par dni. ampak bo pa kmalu :) tut js še nism vidla čepa ker mi je tut prvič voda odtekla. moj bejbi pa dons malo slabše miga in moram bit prou pozorna. sj naštela sm od 17h vsaj 6 gibov že,torej danes že 10,samo vajena nism ker ponavadi sploh štet ne rabim ker vedno na polno miga in je kul.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 21:12:25
|
|
|
|
pajac
|
ku ku .. Vam pokažem kaj smo mi danes popoldan počeli?? Pa pico pekli, modelčke iz testa delali in uživali v glavnem.. Zdaj pa se ne ve kdo je bolj utrujen, Peter ali jaz (prej bi rekla jaz ) O bik, pol si pa ti počasi na vrsti.. no znotraj cca 1 tedna bo.. predvidevam.. Pa majabar tudi.. Uh to bo naval malih novemberčkov... Jaz sem tudi dobila danes prvič SMS od mame.. Kako smo kaj, da so nas klicali na fiksni in nas ni doma, a je vse v redu? Ja kaj pa če bit.. saj je sobota popoldan.. No imam namen jutri napisat vljudni mejl sorodnikom, da upoštevajo da je do roka še 3 tedne in, da prva vprašanja o tem ali sem že rodila oz se kaj dogaja pričakujem šele po tem datumu... Sicer pa če se bo začelo dogajat prej, bodo o tem pravočasno obveščeni... Upam, da bo Peter končno šel naslednji teden v vrtec, da v miru pobarvam one slike v njegovi sobi, ker imam sicer že orang slabo vest,...samo kaj ko ne utegnem ob vsem tem kaj smo dali skozi.. samo upam da se še mene ne loti....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 21:27:22
|
|
|
|
Eruvande
|
Hej Novembrke...vas redno berem, oglašam se bolj malo. Sem nekak zamudila ”bonding”, pa s emi je zdej čudno vključevat v debate ;) Ječi12...tudi moja je danes bolj mirna...sicer zdle proti večeru malo bolj razgraja, dopoldne sem pa jaz tudi začela štet gibe. Zgleda, da jih res že malo primanjkuje prostora. Sama imam sicer še cca 14 dni časa...ampak se nekak sploh ne obremenjujem z datumom. Bom videla, kdaj se bo ”šefica” odločila pridet Hodite na akupunkture? Jaz jo imam v torek drugič. Kaj pa čaj z malininih listov?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 30.10.2010 21:31:29
|
|
|
|
pajac
|
ojla! Dobrodošla! Nikoli ni prepozno za vključit se v debate.. edino mogoče ko bomo vse rodile je boljše iti na forum dojenček... Jaz si bom jutri začela kuhat čaj iz malinovih listov... sem ga pila prvič in ga bom tudi zdaj.. ne vem če kaj poomaga, samo če ne škodi.... mogoče bo porod še hitrejši kot prvič
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?