![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 13:58:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glded Sandre:meni pa je ok ona,opravičla pa se je iz drugega razloga,ne zato,ker sta se zgrabli.Mi je pa to všeč,da je končno Nano spregledala,kaka je. sem skoraj pozabla komentirat meni je tudi všeč....pa še fulll je pametna punca....gre pa sedaj ona na finsko _ _ _ _ _ _ Res? Meni je Sandra tudi OK, pa Ines tudi, pa Zlatko, Igor me je včeraj presenetil, ko je z Sandro držal in ji celo pritrdil, Činč mi je vedno manj, Nane pa videt ne morem. To je to, koga sem pozabla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 14:00:15
|
|
|
|
majakla
|
Joj, s Sandro, nevem od kod ta z!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 14:32:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glded Sandre:meni pa je ok ona,opravičla pa se je iz drugega razloga,ne zato,ker sta se zgrabli.Mi je pa to všeč,da je končno Nano spregledala,kaka je. sem skoraj pozabla komentirat meni je tudi všeč....pa še fulll je pametna punca....gre pa sedaj ona na finsko _ _ _ _ _ _ Res? Meni je Sandra tudi OK, pa Ines tudi, pa Zlatko, Igor me je včeraj presenetil, ko je z Sandro držal in ji celo pritrdil, Činč mi je vedno manj, Nane pa videt ne morem. To je to, koga sem pozabla? ma men so pa vsi počasi bedni... zijam jih pa še vedno... samo o hrani se menijo vedno in to je tud jabolko spora največkrat... tako v big brotherjih kot kmetiji... pa naj so slavni al ne.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 16:05:43
|
|
|
|
elevitka
|
joj če jaz nem dans mojga mulca nabrisala po riti da bo jij..... prejle sem šla na wc in pridem nazaj v dnevno.... celo rožo (drevo) mi je opipal glava me boli da bom znorela... komaj čakamda pride dragi domov- in prevzame v varstvo malega vrageca da si vsaj za 10 minut spočijem od njega ... me že ceu dan terorizira in preizkuša, mlati in ščipa.... za ****
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 17:12:26
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj če jaz nem dans mojga mulca nabrisala po riti da bo jij..... prejle sem šla na wc in pridem nazaj v dnevno.... celo rožo (drevo) mi je opipal oprosti ampak moram se za glavo,pa,da si malo odpocijes,ko pride tvoj domov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 17:20:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla _ _ _ _ _ _ Meni je Sandra tudi OK, pa Ines tudi, pa Zlatko, Igor me je včeraj presenetil, ko je z Sandro držal in ji celo pritrdil, Činč mi je vedno manj, Nane pa videt ne morem. To je to, koga sem pozabla? Se podpišem,sem na začetku navijala za Činča,samo se mi zdi,da je hujši ko vse babe vkup
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 17:21:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj če jaz nem dans mojga mulca nabrisala po riti da bo jij..... prejle sem šla na wc in pridem nazaj v dnevno.... celo rožo (drevo) mi je opipal glava me boli da bom znorela... komaj čakamda pride dragi domov- in prevzame v varstvo malega vrageca da si vsaj za 10 minut spočijem od njega ... me že ceu dan terorizira in preizkuša, mlati in ščipa.... za **** Elevitka Saj te prime pa te mine.... poznamo take dneve
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 18:21:03
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj če jaz nem dans mojga mulca nabrisala po riti da bo jij..... prejle sem šla na wc in pridem nazaj v dnevno.... celo rožo (drevo) mi je opipal glava me boli da bom znorela... komaj čakamda pride dragi domov- in prevzame v varstvo malega vrageca da si vsaj za 10 minut spočijem od njega ... me že ceu dan terorizira in preizkuša, mlati in ščipa.... za **** Elevitka Saj te prime pa te mine.... poznamo take dneve pa nebi rekla da je to edina stvar ki jo je dans ušpičil... dopoldan mi je skor kuhno skuro tak da sem mogla dim luftat pol ure
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 20:38:00
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:06:27
|
|
|
|
matcar
|
JUTRI,OD 15h NAPREJ JE HALOWEEN Z VEDEŽEVANJEM V BARU NAMESTNIK,SP.DUPLEK!!!!VABLJENE!!!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:11:22
|
|
|
|
Lenči_
|
Dober večer! Danes je pa bil prekrasen dan. Sem bila z M. v mestu na kavici. Superca je blo! Zdaj sem bb pogledala. Saj Sandra je vredu punca! Samo včasih ma pa fore. Zadnič je rekla, da je bil kao njen foter več kot predsednik iz časa poglej in zadeni. No,... pač se mi zdi, da včasih malo pretirava. Načeloma pa je vredu punca. Činč pa je res ko neka baba oz. še hujši. Samo šinfa. Aja, pa Ines mi gre na živce, ker se nekaj nad bogega Igorja znaša. Naj si sama kuha, če ji kaj ne paše!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:26:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Dober večer! Danes je pa bil prekrasen dan. Sem bila z M. v mestu na kavici. Superca je blo! Zdaj sem bb pogledala. Saj Sandra je vredu punca! Samo včasih ma pa fore. Zadnič je rekla, da je bil kao njen foter več kot predsednik iz časa poglej in zadeni. No,... pač se mi zdi, da včasih malo pretirava. Načeloma pa je vredu punca. Činč pa je res ko neka baba oz. še hujši. Samo šinfa. Aja, pa Ines mi gre na živce, ker se nekaj nad bogega Igorja znaša. Naj si sama kuha, če ji kaj ne paše! Glede Ines se čisto strinjam s tabo,meni gre tudi pune na jetra. Činč pa se je ful spremenil,sploh zadnja 2 tedna.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:32:53
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:32:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar JUTRI,OD 15h NAPREJ JE HALOWEEN Z VEDEŽEVANJEM V BARU NAMESTNIK,SP.DUPLEK!!!!VABLJENE!!! oooo,še kar v mračnih temah sem glih zaj firbcala po netu,pa se mi zdi,da ima to gostilno moja sošolka iz srednje šole
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 29.10.2010 21:35:55 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:35:34
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar JUTRI,OD 15h NAPREJ JE HALOWEEN Z VEDEŽEVANJEM V BARU NAMESTNIK,SP.DUPLEK!!!!VABLJENE!!! oooo,še kar v mračnih temah hehehe.. ziher bo vrsta?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:37:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar JUTRI,OD 15h NAPREJ JE HALOWEEN Z VEDEŽEVANJEM V BARU NAMESTNIK,SP.DUPLEK!!!!VABLJENE!!! oooo,še kar v mračnih temah hehehe.. ziher bo vrsta?! jooooj,nejeverna lenči ...boš vidla,če se ti začnejo kake čudne stvari dogajat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:38:58
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj če jaz nem dans mojga mulca nabrisala po riti da bo jij..... prejle sem šla na wc in pridem nazaj v dnevno.... celo rožo (drevo) mi je opipal glava me boli da bom znorela... komaj čakamda pride dragi domov- in prevzame v varstvo malega vrageca da si vsaj za 10 minut spočijem od njega ... me že ceu dan terorizira in preizkuša, mlati in ščipa.... za **** Elevitka Saj te prime pa te mine.... poznamo take dneve pa nebi rekla da je to edina stvar ki jo je dans ušpičil... dopoldan mi je skor kuhno skuro tak da sem mogla dim luftat pol ure Pri nas je veliko takih dni. Kuhinjo smo pa tudi že na podoben način "reševali". Včasih sprobava meje sto na uro. Midva ga pošljeva na ohlajanje. Npr. danes bi bil lahko celo popoldan tam, res ne vem kaj ga včasih prime. Se pa takole, ko berem forum tolažim, da ni samo pri nas tako.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:42:13
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar JUTRI,OD 15h NAPREJ JE HALOWEEN Z VEDEŽEVANJEM V BARU NAMESTNIK,SP.DUPLEK!!!!VABLJENE!!! oooo,še kar v mračnih temah hehehe.. ziher bo vrsta?! jooooj,nejeverna lenči ...boš vidla,če se ti začnejo kake čudne stvari dogajat joooj zakaj? Daj ne kliči hudiča!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:43:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj če jaz nem dans mojga mulca nabrisala po riti da bo jij..... prejle sem šla na wc in pridem nazaj v dnevno.... celo rožo (drevo) mi je opipal glava me boli da bom znorela... komaj čakamda pride dragi domov- in prevzame v varstvo malega vrageca da si vsaj za 10 minut spočijem od njega ... me že ceu dan terorizira in preizkuša, mlati in ščipa.... za **** Elevitka Saj te prime pa te mine.... poznamo take dneve pa nebi rekla da je to edina stvar ki jo je dans ušpičil... dopoldan mi je skor kuhno skuro tak da sem mogla dim luftat pol ure Pri nas je veliko takih dni. Kuhinjo smo pa tudi že na podoben način "reševali". Včasih sprobava meje sto na uro. Midva ga pošljeva na ohlajanje. Npr. danes bi bil lahko celo popoldan tam, res ne vem kaj ga včasih prime. Se pa takole, ko berem forum tolažim, da ni samo pri nas tako. Ojoj, kaj še me vse čaka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:44:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hehehe,ma kako humoresko pa majo toti v bb,kaj si ti nor do konca bo še kri tekla ... ko bo lakota ... Vse je možno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 29.10.2010 21:45:42
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hehehe,ma kako humoresko pa majo toti v bb,kaj si ti nor do konca bo še kri tekla kaj je blo??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.