|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 14. del
29.10.2010 8:35:11   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Marta upam, da boš čmprej okrevala user posted image A to zdaj nebo lasersko al kako, če ti morajo vse odstranit? Kako je Tinej? Hodi v vrtec?

Ne, saj nikoli ni bilo rečeno lasersko. Laparoskopsko bo.
Tinej je ok. Hvala. V privat varstvu je. V skupinici petih otrok. Uživa in gre ful rad.user posted image

Drugače pa bila danes pri zobarju. Dobila antibiotike. Upam, da bo vseeno operacija. Ne vem, če ima to kaj veze.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
29.10.2010 8:45:33   
Lenči_
Dobro jutro vsem skupaj! Jaz ob user posted image , m. se igra v stajici. Danes jo zobki ne mučijo. Je čisto druga, nasmejana. Tako priden otrok user posted image . Zunaj mi kaže -2 stopinji user posted image . WTF? Včasih ni blo tak mrzlo za prvi november, al se pa meni samo zdiuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
29.10.2010 9:09:50   
Lenči_

ewo, koga grem pa jaz poslušat 12.11! user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=zraVg1KU_Ac&feature=related

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
29.10.2010 9:21:58   
matcar
Jutro!

Bila do zdaj pri moji Z,hb je bla moja,ne nadomestni ohtar.Je rekla,da še vedno ni ok,lahko pa komot te AB jeljem,ko sem jih dobila.Upam,da bo pol ok po tem.Moram pa v LAb zdaj,tak da šibam,pa se pol tipkamo.Samo tolko,da vam javim,kako je stanje.Aja,pa v B sem še do srede ziher,je rekla,taki pa ne morete v službo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
29.10.2010 9:23:07   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
29.10.2010 9:23:22   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Dobro jutro vsem skupaj! Jaz ob user posted image , m. se igra v stajici. Danes jo zobki ne mučijo. Je čisto druga, nasmejana. Tako priden otrok user posted image . Zunaj mi kaže -2 stopinji user posted image . WTF? Včasih ni blo tak mrzlo za prvi november, al se pa meni samo zdiuser posted image

Kolko se jaz spomnim,je bil vedno sneg za 1.november.Zadnja leta edino ni bil,al pa je dež šou.Tak,da ni nič to novega,da je tak mrzlo.Se ful spomnim,kak so se babe šopirle s pelc mantli po britufu za 1.-ga.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
29.10.2010 9:27:33   
arabela*
jaz pa A spravla v vrtc( jih je samo 5 trenutno v skupiniuser posted image )...pa v muller sem že šla po plenice in nekaj malenkosti še, pa trgovina......zdaj pa sva doma...m ama kinder jajčko, jaz bom šla zajtrk pripravit počasi....zunaj se mi ni tak mrzlo danes zdelouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
29.10.2010 9:28:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
,kak so se babe šopirle s pelc mantli po britufu za 1.-ga.user posted image

user posted image user posted image user posted image ..pa se hodijo kazat tja,ne...afne zguncaneuser posted image

lani je blo full mrzlo, no vsaj pri nas....tu pa menda tudi......vem da me je skoraj zanohtalouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
29.10.2010 9:45:07   
Lenči_

Kolko se jaz spomnim,je bil vedno sneg za 1.november.Zadnja leta edino ni bil,al pa je dež šou.Tak,da ni nič to novega,da je tak mrzlo.Se ful spomnim,kak so se babe šopirle s pelc mantli po britufu za 1.-ga.user posted image

haha... točno to je praznik pelcmantlov ja! Samo včasih je blo tak mrzlo ja, pa snegec je bil. Zadnja leta je malo manj kolko se spomnim...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
29.10.2010 10:31:07   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

,kak so se babe šopirle s pelc mantli po britufu za 1.-ga.user posted image

user posted image user posted image user posted image ..pa se hodijo kazat tja,ne...afne zguncaneuser posted image

lani je blo full mrzlo, no vsaj pri nas....tu pa menda tudi......vem da me je skoraj zanohtalouser posted image
Ja,itak.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
29.10.2010 10:32:52   
matcar
Evo,jaz doma,po izvid pa moram komaj ob 1-h prit.user posted image Zaj pa moram še našo namestnico poklicat,da ji povem,da mam B podaljšano do srede.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
29.10.2010 10:34:35   
koala
JUtro!

Uf ste naklofale.

rina jaz te čisto razumem kako je ko si veliko sama z tamalo. Mi2 z A sva ostala za cel teden sama prvič ko je bil star A pet tednov, ampak se navadiš,kaj pa hočem drugega.
Razumem pa tudi tvojega ker se trudi skrbeti za družino.

matcar upam da se hitro porihtaš.

majkla dobrodošla.

Kava naslednji teden, mi je vseeno kdaj, bi pa raje dopoldan.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
29.10.2010 10:47:53   
majakla

user posted image  Točno to sem tudi sama takoj pomislila. user posted image
Ja, ženske, kaj češ, pelcmantle vun, pa gremo!

Aja, nimam ga. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
29.10.2010 12:46:45   
elevitka
DAN!

mi smo tud auf od 6 že, se nazajtrkovali in zrihtali na kontrolo k P. pljuča so čista nič ni vneto - torej lahko gre v vrtec jaz pa delat- edino kašlja še kot slon in žnodravi je (že vidim da bom spet čez en tedn doma spet) user posted image

prej sva še z T imela na obisu Taso in srčico Lijo user posted image
ob 12. 20 sem pa komaj spravla mulca spat je tulil kot slon.

Nevem kaj mu je dans dopoldan mi je skor kuhno vžgal medtem ko sem jaz sesala je on lepo smuknil v kuhno in na štedilniku prižgal el.ploščo-gori pa sem mela kruh v papirnati vreči- še dobro da se takoj zvohala da nekaj smrdi- pridem v kuhno pa puna dima..... me je skor kap in smo vse luftali (ej prisežem za minuto sem ga spustla iz oke). user posted image user posted image

tak zdaj pa grem repinc pucat pa riž kuha in uho-omaka uncle bens mi je ostala od zadnjič...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
29.10.2010 12:47:14   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

user posted image  Točno to sem tudi sama takoj pomislila. user posted image
Ja, ženske, kaj češ, pelcmantle vun, pa gremo!

Aja, nimam ga. user posted image  user posted image  user posted image

jaz tud ne - nekak ni moj stil user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
29.10.2010 12:47:57   
elevitka

Evo,jaz doma,po izvid pa moram komaj ob 1-h prit.user posted image Zaj pa moram še našo namestnico poklicat,da ji povem,da mam B podaljšano do srede.user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image da se pozdraviš !

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
29.10.2010 13:03:31   
majakla
Elevitka:
Uf, ja - sreča, da imaš dober nos.
Sekunda je lahko usodna.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
29.10.2010 13:18:23   
elevitka

Elevitka:
Sekunda je lahko usodna.

presneti mulc je navihan... še enkrat sem se prepričala da če ga nmami na okah in je presenetljivo tiho - ziher dela ****rijo

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
29.10.2010 13:21:35   
matcar
Jaz doma,izvid pa tak-atk,CRP povišan,ampak ni nekaj drastičnega,pa sedimentacije imam 19.Tak,da ja AB lahko jemljem in upam,da bo tokrat šlo po načrtu,da mi v sredo zaključi in lahko grem delat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
29.10.2010 13:22:21   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Elevitka:
Sekunda je lahko usodna.

presneti mulc je navihan... še enkrat sem se prepričala da če ga nmami na okah in je presenetljivo tiho - ziher dela ****rijo
Kak mi je to znano.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
29.10.2010 13:23:31   
matcar
Se grem k Maksu dol poknit malo,upam,da nem zaspala,ker je pol treba po Saš-a it.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
29.10.2010 13:28:04   
elevitka

Se grem k Maksu dol poknit malo,upam,da nem zaspala,ker je pol treba po Saš-a it.user posted image

pismo jaz bi se tudi- pa se vsakič tamali zbudi ko se jaz hočem vležt user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
29.10.2010 13:30:01   
arabela*
Jaz pa vedno zraven m malo zadremam...me vzame v sekundiuser posted image ...

Zdaj sem pa sama...mičkene sta malo šle k babici.....jaz pa malo na netu, pospravim....hrenovke spečem...potem pa tak na vaje v šolouser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
29.10.2010 13:41:09   
arabela*

Glded Sandre:meni pa je ok ona,opravičla pa se je iz drugega razloga,ne zato,ker sta se zgrabli.Mi je pa to všeč,da je končno Nano spregledala,kaka je.

sem skoraj pozabla komentiratuser posted image

meni je tudi všeč....pa še fulll je pametna punca....gre pa sedaj ona na finskouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
29.10.2010 13:41:44   
arabela*
Nič...grem jaz malo še migat, da se ne zasedim....

se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako pomagati mami, ko dojenček joka?
Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.